Įkraunama...
Įkraunama...

Hemorojus

QUOTE(monkey-love @ 2012 08 06, 11:25)
Pas mane labai keistai viskas prasidėjo... Gulėjau lovoje ir pajutau, kad kažkas tarsi "juda" išangėje. Baisiai išsigandau, galvojau, kokie kirminukai ar kas... Ir tokie judėjimai visą dieną tęsėsi, labai nemalonūs, ar tai pulsuoja ten kažkas, ar išlenda, taip ir negalėjau suprasti. Bet nieko neskaudėjo visai, kraujo irgi nebuvo tuštinantis. Kitą dieną pradėjo labai niežėti, neištvėriau ir pasižiūrėjau kas ten tokio, tai pamačiau mažą tamsų guzelį, bet jis toks minkštas neaiškus. Iš karto puoliau skaitytis internete, užsirašiau pas chirurgą ir bac: hemorojus.  doh.gif  Gydytojas paaiškino, kad tie nemalonūs pojūčiai ir buvo hemorojaus išlindimas. Man buvo praėjusi tik savaitė , po to, kai jis išlindo. Galbūt todėl dar nespėjau pajusti jokių skausmų.  g.gif  Išrašė kremuką ir tabletes, nors sakė, kad tabletės nebūtinos. Ir tiek  smile.gif

O man jis pilnai islindes dar tik pora dienu ir jau skauda verysad.gif Na, meginsiu kazka daryti ir labai tikiuosi, jog nepabloges iki pirmadienio .. Aciu uz pagalba! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(chihiro @ 2012 08 06, 09:40)
Sveikos, supermamos!
Kuri laika turejau maza guzeli isanges srity. Net nezinau, ar tai guzelis- greiciau ataugele, nes ji lengvai isistumdavo i vidu, kraujo nebudavo, skausmo taip pat nejutau. Taciau pries pora dienu pajutau sioki toki skausma ir supratau, kad i vidu nebeisistumia. Is karto pasiskaiciau apie hemoroju- pozymiai lyg ir atitinka. Panasu, jog jau IV stadija, taciau kraujo iki siol nera. Diskomfortas tikrai didelis, net sunku vaikscioti. Na, nebent rytais jauciuosi geriau. (beje, tustintis visiskai neskauda, i tualeta ejau su didziule baime, o isejau su didziuliu palengvejimu) Eiciau nedvejodama pas gydytojus, taciau beda ta, jog si savaite man begalo svarbi ir uzimta, Vilniuje nebusiu iki sekmadienio, taip kad pakol kas su gydytojais ir operacijom prasidet nenoriu.
Kaip manot, ar tokioje stadijoje dar gali padeti vaistai , zvakutes ar dar kazkas panasaus?

nebus pas jus 4tos stadijos nebijokit mirksiukas.gif bus isorinis matyt 2os stadijos mazgas. skauda del to kad matyt paumejo ir pripludo kraujo, jei nusipirktumet vaistinej kremo nuo hemarojaus turetu ta patinima atpalaiduot ir pasijusit geriau 4u.gif bet pas gydytoja uzsirasykit apziurai kad ir po keliu menesiu, apziura nepakenks mirksiukas.gif gydytoja zaks santariskese tikrai labai maloni 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Davina @ 2012 08 06, 11:42)
nebus pas jus 4tos stadijos nebijokit  mirksiukas.gif bus isorinis matyt 2os stadijos mazgas. skauda del to kad matyt paumejo ir pripludo kraujo, jei nusipirktumet vaistinej kremo nuo hemarojaus turetu ta patinima atpalaiduot ir pasijusit geriau  4u.gif bet pas gydytoja uzsirasykit apziurai kad ir po keliu menesiu, apziura nepakenks  mirksiukas.gif  gydytoja zaks santariskese tikrai labai maloni  4u.gif

Labas vakaras turiu klausima per kiek laiko uzgydoma fistule tikiuosi taip parasiau ir isanges yplesa . kova balandy vartojau zvakutes ir tepaliuka po kiekvieno tustinimosi posterisan pavadinimu . vidurej pas mane tai uzkieteja tai laisvi siandien pvz y toleta rjau daug kartu laisvai ir y vakara jauciu griauzima niezejima skausma ir kraujas ant popieriaus sviezus kiek ytariu ji vel atsivere , pradesiu vel vartot matyt dvieju menesiu neuzteko gyditi ? bet nebejauciau jokio diskomforto po vartojimo zvakuciu o dabar vel kaip rikia isigydit ?
Atsakyti
Ka jus turit omeny fistule? Hemaroidinis mazgas?
O du menesius jus gydet hemarojaus paumejima ir iplesa? Ar as cia kazko nelabai suprantu? Siaip manau tikrai turejo uztekti. Geriausia iplesos buvimo metu nenaudoti tualetinio popieriaus jau geriau vaikiskas dregnas tualetines serveteles. Beto pastebekit gal kazkoks maistas jum netinka, kaip keistai benuskambetu, pries pora menesiu mano vaikai gere kiekviena diena Nestquick kakava, abiem ties isange isplonejo ir nusilupo odyte ir susiformavo iplesos doh.gif o kol as issiaiskinau kame suo pakastas.... Nebedaviau kakavos ir iplesa kremo (beje bepanteno) pagalba uzgijo gal per pora savaiciu 4u.gif man iplesa jei ir atsiranda tai butent pavartojus kazkokio astresnio maisto, bet labai greit ir uzgyja....
Atsakyti
QUOTE(Davina @ 2012 08 09, 10:12)
Ka jus turit omeny fistule? Hemaroidinis mazgas?
O du menesius jus gydet hemarojaus paumejima ir iplesa? Ar as cia kazko nelabai suprantu? Siaip manau tikrai turejo uztekti. Geriausia iplesos buvimo metu nenaudoti tualetinio popieriaus jau geriau vaikiskas dregnas tualetines serveteles. Beto pastebekit gal kazkoks maistas jum netinka, kaip keistai benuskambetu, pries pora menesiu mano vaikai gere kiekviena diena Nestquick kakava, abiem ties isange isplonejo ir nusilupo odyte ir susiformavo iplesos  doh.gif o kol as issiaiskinau kame suo pakastas.... Nebedaviau kakavos ir iplesa kremo (beje bepanteno) pagalba uzgijo gal per pora savaiciu  4u.gif man iplesa jei ir atsiranda tai butent pavartojus kazkokio astresnio maisto, bet labai greit ir uzgyja....

Laba ne fistule o papiloma atsiprasau . Kad maistas mano nesikejcia niekaip viska ta pati valagau doh.gif .
Atsakyti
Kol bs kieti viduriai, tol vis atsinaujins iplesa. Maniske apgydavo ir vel atsinaujindavo. Kol galop pradejo randeti, tada jau ir operavo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 09 rugpjūčio 2012 - 21:13
QUOTE(renatele2828 @ 2012 08 09, 19:44)
Laba ne fistule o papiloma atsiprasau . Kad maistas mano nesikejcia niekaip viska ta pati valagau  doh.gif  .

turiu ir hemarojinius mazgus bet jie vidiniai bet senai bebuvo pasikele tik ta papiloma nervina ir yplesos skauda kraujuoja verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(renatele2828 @ 2012 08 09, 21:00)
turiu ir hemarojinius mazgus bet jie vidiniai bet senai bebuvo pasikele tik ta papiloma nervina ir yplesos skauda kraujuoja  verysad.gif

tai tada matyt tik kovoti su viduriu uzkietejimu belieka arba drekint isange kad tustinantis tempdamasi oda neplystu g.gif nu sudetinga aisku cia su ta beda kovoti, man paciai dar operacijai reikia pasiryzti, bet kol gyvenu 5 aukste be lifto su dviem vaikais tai matyt net nesvajoti apie tai.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Davina @ 2012 08 10, 11:05)
tai tada matyt tik kovoti su viduriu uzkietejimu belieka arba drekint isange kad tustinantis tempdamasi oda neplystu  g.gif nu sudetinga aisku cia su ta beda kovoti, man paciai dar operacijai reikia pasiryzti, bet kol gyvenu 5 aukste be lifto su dviem vaikais tai matyt net nesvajoti apie tai....  doh.gif

Tai kad ir tie vidurei yra ydomus pas mane viena diena einu laisvai vos ne 10 kartu per diena kita diena ryte laisva o po piet jau stangina ir kietas kaip akmuo ismatos ir suprask kad nori. Man yplesa atsinaujino kaip tik nuo masinio ejimo y tolrta skystai nej sulciu nei jokiu vaisiu nevalgiau apart garinta maista bet se tau kad nori siandien bloga labai labai silpna is lovos pasikelt negaliu skauda pilva isange pastovej miego noriu ir miegu akiu praplest negaliu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(renatele2828 @ 2012 08 10, 14:28)
Tai kad ir tie vidurei yra ydomus pas mane viena diena einu laisvai vos ne 10 kartu per diena kita diena ryte laisva o po piet jau stangina ir kietas kaip akmuo ismatos ir suprask kad nori. Man yplesa atsinaujino kaip tik nuo masinio ejimo y tolrta skystai nej sulciu nei jokiu vaisiu nevalgiau apart garinta maista bet se tau kad nori siandien bloga labai labai silpna is lovos pasikelt negaliu skauda pilva isange pastovej miego noriu ir miegu akiu praplest negaliu  unsure.gif

Siaip po viduriavimo buna tendencija uzkietejimui. Nieko keisto, jums silpna, nes nukraujuojat, silpsta kraujas.
Atsakyti
nes jau nebelakstysiu pas gydytoja kas menesi tai del hemorojaus tai del iplėšos blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lolita4611: 14 rugpjūčio 2012 - 07:29
QUOTE(lolita4611 @ 2012 08 14, 08:28)
nes jau nebelakstysiu pas gydytoja kas menesi tai del hemorojaus tai del iplėšos blush2.gif

Jei savim nesirupinsit, niekas daugiau nepasirupins. Idomus poziuris. Daktarai tam ir yra, kad gydytu ligonius.
Atsakyti