Nežinau kaip atskirti, bet pati buvau vakar KMUK pas Lizdeiką, gydytojas labai fainas, malonus. Apžiūra visai neskausminga buvo, paguldė ant šoniuko ir pažiūrėjo. Išvada: hemarojaus venos iškritimas su uždegimu, žodžiu ne tas baisusis hemorojus. Sakė tempti, gerti vaistus ir laukti, kol praeis, o praeit turėtų per mėnesį
QUOTE(kutuce @ 2012 07 04, 15:30)
Nežinau kaip atskirti, bet pati buvau vakar KMUK pas Lizdeiką, gydytojas labai fainas, malonus. Apžiūra visai neskausminga buvo, paguldė ant šoniuko ir pažiūrėjo. Išvada: hemarojaus venos iškritimas su uždegimu, žodžiu ne tas baisusis hemorojus. Sakė tempti, gerti vaistus ir laukti, kol praeis, o praeit turėtų per mėnesį
Sveika Kutuce,
patark man kazka, nes pas mane kazkas irgi idomaus vyksta.
jei gali parasyk mani el pasta: teobin@gmail.com
Busiu labai dekinga
3 metus gydžiausi - Detralekso, turbūt 10 kg "suvalgiau". Bet nieko nepadėjo, jau galvojau, operacija ryžtys. Bet, internete radau diskusijose tokį patarimą, gerti Detraleks'a pirmas 4 dienas po 4 tabx2, 3 dienas 3x2, o paskui po 1x2 iki kol praeis ir Hemorol (žolelių) žvakutės, ten buvo rekomenduota 2 kart dienoj, bet man taip nesigaudavo, tik ryte. Ir JOKIŲ DŽINSŲ! praejo ir nevargina jau puse metų. Gal kam padės... Čia jokių būdu ne receptas, čia mano patirtys.
kas geret cyclo 3 forte nuo hemorojaus? po kiek doze? man liepe dvi is kart isgert, o vaistininke sake atskirai per 2 kartus
QUOTE(lolita4611 @ 2012 07 17, 20:05)
kas geret cyclo 3 forte nuo hemorojaus? po kiek doze? man liepe dvi is kart isgert, o vaistininke sake atskirai per 2 kartus
Man ir po tris liepe daktaras gert, visas vienu kartu gerdavau.
QUOTE(linamog @ 2012 07 17, 20:12)
Man ir po tris liepe daktaras gert, visas vienu kartu gerdavau.
tai va as ir galvoju, negi daktaras suklydo ar as blogai supratau, nes ir anotacija raso kai vaistinej sake..bet tada viskas aisku, man liepe gerti menesi, o jus kiek geret?
QUOTE(lolita4611 @ 2012 07 17, 20:15)
tai va as ir galvoju, negi daktaras suklydo ar as blogai supratau, nes ir anotacija raso kai vaistinej sake..bet tada viskas aisku, man liepe gerti menesi, o jus kiek geret?
Ilgai geriau, apie pusmeti, paskui vis tiek operavausi, po operacijos dar kazkiek geriausi is iherb parsisiusta Dygiųjų pelžiedžių šakniastiebių (Rusci rhizoma) ekstrakto kapsules, zymiai pigesne alternatyva.
QUOTE(linamog @ 2012 07 17, 20:25)
Ilgai geriau, apie pusmeti, paskui vis tiek operavausi, po operacijos dar kazkiek geriausi is iherb parsisiusta Dygiųjų pelžiedžių šakniastiebių (Rusci rhizoma) ekstrakto kapsules, zymiai pigesne alternatyva.
o jums kraujavo labai? ar kas? kokis laipsnis, kad jau operuot reikejo?
QUOTE(lolita4611 @ 2012 07 17, 20:36)
o jums kraujavo labai? ar kas? kokis laipsnis, kad jau operuot reikejo?
Taip, kraujuodavo nemazai, ipesa truputi apgydavo ir vel atsinaujindavo, 3 laipsnio buvo.
QUOTE(linamog @ 2012 07 17, 20:59)
Taip, kraujuodavo nemazai, ipesa truputi apgydavo ir vel atsinaujindavo, 3 laipsnio buvo.
o jums tu guminiu ziedu nesiule deti?
QUOTE(lolita4611 @ 2012 07 17, 21:10)
o jums tu guminiu ziedu nesiule deti?
Ne, kalba iskart ejo apie klasikine operacija. Gal del iplesos, kuri jau buvo pradejusi randeti. Per operacija ja ijunge i pjuvi, salinant mazga, ir uzsiuvo.
QUOTE(lolita4611 @ 2012 07 17, 20:15)
jis geriamas, kaip ir detraleksas kryzes metu daugiau, kad sustiprinti venas, nes "šis" nemalonus dalykas nuo to kad venos silpnos, o po to mažiau - profilaktiškai. O jeigu yra įtrukimai labai gerai gydomi ažuolo žieves vonelėmis, tik neturi buti vanduo karštas, geriau drungnas.