Įkraunama...
Įkraunama...

Hemorojus

QUOTE(agee @ 2012 05 30, 16:37)
Aš taip pat Klaipėdoje pas Gedgaudą operavausi. Kokią porą savaičių tai skaudėjo, nepasakyčiau, kad nepakenčiamai, bet apie ėjimą į darbą tai nei kalbos nebuvo. Gal ne tiek dėl skausmo (nuskausminamus berods apie savaitę gėriau), kiek dėl higienos. Nes daugiau nei mėnesį tik pasituštindavus šokdavau į vonią apsiprausti. Iš pradžių, tai dėl to, kad griauždavo labai žaizdas, vėliau dar kad nelabai malonu būdavo tualetiniu popierium naudotis. Pirmom dienom į tuliką lakstydavau  kokius 5 - 8 kartus per dieną, nes vis po ne daug išeidavo.
Beje, po operacijos, man sunkiau sekasi tuštintis, gal raumenys ten mažiau jautrūs pasidarė, o gal išeinamoji anga susiaurėjo.........

Taip nesinorėtų šito patirti, bet reikia morališkai ir tam ruoštis...
Atsakyti
Kokių tik siaubų čia neprisiskaitysi..brrrrrrr..operacijos, skausmai ,kankinimai, nepatogūmai...O viską į ką reukia atkreipti dėmesį...tai pažeista energijos cirkuliacija dubens srityje, ypač ten kur yra tiesioji žarna. Ir hemorojaus mazgai- tai ir yra žarnos energetiniai akumuliatoriai, kur kaupama energijos atsargos ryšium su tuo , kad atsirado šioje srityje energijos tiekimo sutrikimai ir jaučiant pavojų organizmu ir formuojasi tie mazgai, kurie atneša daug nemalonumų, skausmo. Ir operacija gali laikinai tik padėti , jei ne bus atstatytas normalus energijos tiekimas šitoje žarnoje ir šalia. Sutrikimų priežasčių gali buti masė...Tai svarbu yra profilaktika..o metodų kaip palaikyti tiekimąą yra daug..galima rinktis)))
Atsakyti
QUOTE(Anri @ 2012 05 30, 19:07)
Kokių tik siaubų čia neprisiskaitysi..brrrrrrr..operacijos, skausmai ,kankinimai, nepatogūmai...O viską į ką reukia atkreipti dėmesį...tai pažeista energijos cirkuliacija dubens srityje, ypač ten kur yra tiesioji žarna. Ir hemorojaus mazgai- tai ir yra žarnos energetiniai akumuliatoriai, kur kaupama energijos atsargos ryšium su tuo , kad atsirado šioje srityje energijos tiekimo sutrikimai ir jaučiant pavojų organizmu ir formuojasi tie mazgai, kurie atneša daug nemalonumų, skausmo. Ir operacija gali laikinai tik padėti , jei ne bus atstatytas normalus energijos tiekimas šitoje žarnoje ir šalia. Sutrikimų priežasčių gali buti masė...Tai svarbu yra profilaktika..o metodų kaip palaikyti tiekimąą yra daug..galima rinktis)))

Apie kokia energija tamsta cia kalbate unsure.gif
Atsakyti
Apie vidaus energiją, žmogaus energiją, nematomą energiją, kuri teka pas kiekvieną)))
Atsakyti
QUOTE(Anri @ 2012 05 30, 21:09)
Apie vidaus energiją, žmogaus energiją, nematomą energiją, kuri teka pas kiekvieną)))

Tai, pagal jus, visos ligos del nematomos energijos trukumo smile.gif ,butu idomu suzinoti,kaip ten ja prisivilioti ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Anri @ 2012 05 30, 21:09)

Tai, pagal jus, visos ligos del nematomos energijos trukumo smile.gif ,butu idomu suzinoti,kaip ten ja prisivilioti ax.gif
Atsakyti
Beje, po operacijos, man sunkiau sekasi tuštintis, gal raumenys ten mažiau jautrūs pasidarė, o gal išeinamoji anga susiaurėjo.........

Taip taip, pradzioj atrodo, kad anga pasiaurejusi tokia. Paskui man atsistate, viskas normaliai.
Atsakyti
QUOTE(ievuxsas @ 2012 05 30, 21:21)
Tai, pagal jus, visos ligos del nematomos energijos trukumo  smile.gif ,butu idomu suzinoti,kaip ten ja prisivilioti ax.gif
Papildyta:

Tai, pagal jus, visos ligos del nematomos energijos trukumo  smile.gif ,butu idomu suzinoti,kaip ten ja prisivilioti ax.gif

Prisiviliuoti nereikia, visko turime..Atstatyti energetines strukturas, normalizuoti energijos tiekimą..ir Fizinis kūnas tai pajaus, juk po pirmą energetinis pasaulys, po antrą jau materialinis. Ir nuo hemorojaus galima atsikratyti taip pat..kam tie mazgai organizmui, jei šitoje srityje viskas yra gerai ir jokių sutrikimų nėra.. ir hemorojui ten nėra ko veikti..)))Oficiali medicina aišku kitą požiūrį turi)))
Atsakyti
QUOTE(Anri @ 2012 05 30, 22:54)
Prisiviliuoti nereikia, visko turime..Atstatyti energetines strukturas, normalizuoti energijos tiekimą..ir Fizinis kūnas tai pajaus, juk po pirmą energetinis pasaulys, po antrą jau materialinis. Ir nuo hemorojaus galima atsikratyti taip pat..kam tie mazgai organizmui, jei šitoje srityje viskas yra gerai ir jokių sutrikimų nėra.. ir hemorojui ten nėra ko veikti..)))Oficiali medicina aišku kitą požiūrį turi)))

Taip taip , labai idomu... gal tą energiją reikėjo prisijaukinti iki ligos atsiradimo, o šioje srityje yra taip, kad nėra regresijos ,o tik progresija verysad.gif
bandžiau aš ir netradicinę mediciną ir tradicinę, bet niekas nepadeda jau senai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolzars: 30 gegužės 2012 - 22:00
QUOTE(linamog @ 2012 05 30, 15:12)
As pradejau dirbt po savaites, is esmes buciau galejusi ir keliom dienom anksciau, labai sekmingai gijau ir greit nebejauciau jokio diskomforto.

bigsmile.gif mati kaip kažkam sekasi ax.gif man taip gerai nebuvo... doh.gif pakartoti nenorėčiau...
Papildyta:
Aš taip pat Klaipėdoje pas Gedgaudą operavausi. Kokią porą savaičių tai skaudėjo, nepasakyčiau, kad nepakenčiamai, bet apie ėjimą į darbą tai nei kalbos nebuvo. Gal ne tiek dėl skausmo (nuskausminamus berods apie savaitę gėriau), kiek dėl higienos. Nes daugiau nei mėnesį tik pasituštindavus šokdavau į vonią apsiprausti. Iš pradžių, tai dėl to, kad griauždavo labai žaizdas, vėliau dar kad nelabai malonu būdavo tualetiniu popierium naudotis. Pirmom dienom į tuliką lakstydavau  kokius 5 - 8 kartus per dieną, nes vis po ne daug išeidavo.

Aš tą patį pastebėjau-anga greičiausiai susiaurėjusi... viskas taip pat ir man buvo, kalio permarganato voneles po tuštinimosi dariau gal 2 mėn., man jos padėdavo, nes kitaip tas griaužimas tai doh.gif net baimė būdavo eiti tuštintis, apie mėn. man liepė gerti liuosinančias arbatas su sena, nes kitaip tai šakės...matyt nuo organizmo priklauso poperacinis laikotarpis
Atsakyti
Na ,ka merginos siaip ne taip atlikau pirmaji savo reikala :oh ,pirmi bandymai tai ujujuj,silpnoka net pasidare ir be rezultatu,kol galu gale susiemiau :wacko: .
Mano ikisiol patirtis tokia,operacija atlikta antradieni,pirmaja diena skausmas buvo gana stiprus+nezmoniskai kaupesi dujos ir raize pilva,antraja diena skausmo beveik nejutau pilvas vis dar gurgia ir zarnose uraganas,trecia diena skausmo nera,skauda tik atliekant reikala ir siek tiek po jo,pilve vis dar uraganas.
Nuskausminamuosius geriu 4 kart per diena,vartoju laktuloze,kad kakutis butu minkstas,geriu be proto daug vandens :)
O ,kaip minejote ir man toks ispudis ,kad isange susitrauke :oh
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ievuxsas: 31 gegužės 2012 - 10:56
Laba,
man po operacijos praejo jau 5 savaites. Operavo III laipsnio vidinius mazgus lazeriu, o isorini pjove. Po operacijos skausmas tustinantis buvo tikrai zenklus, kartais net silpna pasidarydavo... Bjauriausia man budavo rytais ~7 h, nes turtindavausi 2-3 kartus, po to isgerus nuskausminamuju aprimdavo skausmas ir 10 h savijauta jau budavo gera. Zenklus pagerejimas pasijaute nuo 2 savaites, o po to dar geriau nuo 4 savaites. Beje, pakraujuoju kazkiek dar iki siol. Tiesa, gydytoja minejo, kad jei butu tik lazeriu operuota tai skausmo beveik nebutu ir i darba galima praktiskai grizti po keliu dienu. As pradejau dirbti po dvieju savaiciu (darbas sedimas). Po operacijos geriau nuskausminamuosius Xefo Rapid, naudojau tepala Lidoposterin (tiesa tik isoreje, nors reiketu ir pries tustinantis kazkiek i vidu ileisti, bet man paprastai kai uzeidavo noras tustinantis, sunkiai sekesi laikyti ismatas, todel ne iki tepalo buvavo tuo metu). Dar gydytoja Zaks buvo israsiusiu ir zvakuciu pasigaminti (jos nuskausmindavo, gyde zaisdas), bet pirmom dienom labai sunkiai sekesi su jom, nes nesinorejo nieko kisti ir kadangi jos greit tirpsta tai n zvakuciu ir sugadinau. Siaiip man sitos zvakutes pagelbejo su kraujavimo sustabdymu ir po ziedo dejimo, kuris visai nepadejo. Butina apsiprausti, rekomenduotina po siltu vandeniu, nes kazkiek atpalaiduoja ir mazina skausma, o tualetinis popierius tik dirgina. Ir svarbu valgyti lengva maista bei gerti daug skysciu + judeti (vaikscioti).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zakinta: 31 gegužės 2012 - 20:17
Sveiki, man sitas reikalas jau antra karta neduoda ramybes skauda kad ir ka daryciau. buvo toks iskiles ir anksciau bet praejo nieko neapsiemiau daryti tada. dabar vel pasirode gal padesit kas tai yra ir kaip spresti reiketu sia problema? pridedu nuotrauka... Bet man tai slykstu. taciau nezinau kur dometis daktaru bijau.

http://uploadnow.org...2012053101.jpeg
Atsakyti