Įkraunama...
Įkraunama...

Hemorojus

QUOTE(Steffany @ 2012 05 02, 12:48)
Senas kraujas skaitosi rudas  unsure.gif  Todėl jeigu toks skaistus raudonas arba tamsesnis, bordo spalvos, tai turėtų būti šviežias. Na, nes skaistusis - arterinis, o tamsusis - veninis. Man pačiai ten matėsi gal irgi toks tamsesnis. Na, svarbiausia labai nepanikuoti, nes mirtinos ligos neretai ir daugiau turi požymių su kraujavimu - skausmai, svorio staigus kritimas be priežasties ir panašiai.

Man sakykim epizodiškai, bet kelias dienas. Na, aš jau atradau savo organizmo sistemą. Kelios dienos be tuštinimosi, viduriai užkietėja, ir po to kai `pramuša`, tai ir kraujas pasirodo. Tada kraujuoja [nu pasirodo kraujas, nekraujuoja ištisai] kelias dienas, gal max iki savaitės, kol aš kremuku arba arbatomis ten viską minkštinu ir leidžiu žaizdoms `užsidaryti`.

O jeigu Jūs irgi matot, kad kietėt turi savybę, tai pamėginkit tiesiog daugiau vartoti tokių produktų kaip alyvuogių aliejus, slyvos ir panašiai. Ir skirkit laiko tualeto pertraukėlėms. Nes organizmas pripranta ir prie tokios dienotvarkės. Juokas juokais, bet aš buvau įsipratinusi kasdien tam tikrą valandą. Stangintis tik jokiais būdais negalima, bet pasėdi, palauki, ir žiūrėk viskas ten išsišalina.

Šiaip jeigu nėra tos bjauriosios stadijos hemarojaus, aš siūlau pabandyti arbatas. Kažkada buvo žolelių rinkinys nuo hemorojaus, dabar lyg nebegamina, man paskutinį kartą pardavė beržų lapus - aš jais labai patenkinta  thumbup.gif  Tik stengiuos dažnai negerti, tai ir skaičiuoju, kada paskutinį kartą tualete buvau  blush2.gif

O jeigu jau esate turėjusi hemorojų, tai nemenka tikimybė, kad dabar vėl jis kankina, nes jis turi savybę atsinaujinti, kad jį kur.

Na, žiūrėkit, sėkmės  cool.gif

tai vat man butent tai laaabai susiję su vidurių užkietėjimu, ryte nepavalgau lekiu į darbą, darbe vėl ner kada net į toletą nueiti. vakare apsiriju ir va rezultatas doh.gif kai uzvalgau sveikai tada vos spėju eiti, bet aišku sunkiai eina viskas kas uzsibuve o tada bac ir kraujas tongue.gif o kur dar vandens trūkumas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lolita4611: 02 gegužės 2012 - 13:13
Labukas,
Gal žinot Kaune kokia privačią kliniką, kurioje operuoja lazeriu ? kažkaip nieko neradau blush2.gif , kiek supratau, paskaičius jūsų komentarus, kad jei mazgas išorinis tai lazeriu neoperuoja?
Atsakyti
Sveikos moterys ir mergaitės 4u.gif

Labai reikia konsultacijos. Hemorojų kažkada esu turėjusi, tiesa, pirmos stadijos, bet žinau, kas ten per jausmas.

Tai dabar sakyčiau hemorojaus man nėra - jokių simptomų. Bet pradėjau dirbti daug ir ilgai stovimą darbą ir šiandien pastebėjau prie išangės tokį melsvą `kažką`. Negali būti mazgelis, nes jis neskausmingas ir nekietas. Patempus ten odą jis išsitempia kartu su ja ir nebesimato.

Manau, kad gali būti kažkas panašaus į `mėlynę` ar kraujo išsiliejimą po oda. Sakykit, ar toks dalykas gali praeiti savaime ar būtinai reikia į gydytojus kreiptis? unsure.gif unsure.gif Vaistinės man čia nedraugiškos, tai be aspirino nieko daugiau nenusipirkčiau, jeigu reikės, eisiu ir pas gydytojus, bet labai jau nenoriu. Gal kas susidūrėt? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Steffany @ 2012 05 09, 09:54)
Tai dabar sakyčiau hemorojaus man nėra - jokių simptomų. Bet pradėjau dirbti daug ir ilgai stovimą darbą ir šiandien pastebėjau prie išangės tokį melsvą `kažką`. Negali būti mazgelis, nes jis neskausmingas ir nekietas. Patempus ten odą jis išsitempia kartu su ja ir nebesimato.

Kodel hemoroidiniai mazgai privalo buti skausmingi ir kieti? Maniskiai buvo neskausmingi ir nekieti, bet, deja, isoperavo 3 laipsnio hemoroju.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2012 05 09, 12:41)
Kodel hemoroidiniai mazgai privalo buti skausmingi ir kieti? Maniskiai buvo neskausmingi ir nekieti, bet, deja, isoperavo 3 laipsnio hemoroju.

Todėl kad neturiu jokio noro turėti trečio laipsnio hemorojų lotuliukas.gif lotuliukas.gif

O jeigu rimtai tai galbūt ir gali, nežinau, nesu susidūrusi. Bet man neskauda, neniežti, nekraujuoja. Visiškai nieko nėra tik tas toks mažas plūduriuojantis mėlynas kažkas. Jis netgi ne vienoje vietoje, jis ten `važinėja` po oda mirksiukas.gif

Esu anksčiau turėjusi hemorojų. Tai arba skausmas, arba deginimas, arba kraujas visada pasireikšdavo. O dabar niekas iš tų, todėl ir negalvoju, kad čia gali būti mazgas rolleyes.gif
Atsakyti
Sveiki,
taigi ir man šiandien diagnozavo išorinį hemorojų.
Kreipiausi į gydytoją, nes šalia išangės keli metai turiu guzelį, kurio nei skauda, nei niežti, nei kraujuoja. Kartais būna kaip odos maišelis, o kartais tarsi su turiniu (lyg būtų išvarža).
Chirurgė patarė daryti skleroterapiją, nes atseit per mažas mano hemorojus rimtesnėm operacijom. Bet sakė, jei norėčiau tai galima šalinti pvz žiedais.
Rašysiuos į RK pas proktologą, žiūrėsiu ką pasakys. Labiausiai norėčiau, kad visai pašalintų. Nes tos injekcijos, sakė, mokamos, o nuo jų tik sumažėja.
Žodžiu ://
Atsakyti
mano viduriai kieti kieti, tustinantis skauda, atrodo kad plysta arba trukineja kazkas, po to ant popieriaus buna skaisciai raudono kraujo, galvojau praeis, bet kai pamaciau nuvarvejusio ant tualeto tokio pat kraujo tai isigandau!!! nusprendziau pasiskaityti kaip kitom sekasi su siom problemom ir ka... pirmadieni vaziuoju pas daktare! labai bijau kad nebutu pazenges, kaip tos stadijos skirstomos...?
Atsakyti
Taigi,as sian po operacijos,is pradziu maneme,jog darysime naujos kartos operacija,t.y THD,taciau del tam tikru veiksniu pasirinkau tradicine,nupjove viena mazga ir ipjove isanges raumeni,kad jis atsipalaiduotu,nes buvo persitempes,turejau pilna narkoze,kurios metu sapnauvau sauleta grazia diena,operacija truko apie 25 min,is kart atsibudus jautau nestipru skausma,gavau i vena pora doziu nuskausminamuju,dabar lyg maudzia ,bet tikrai to negaliu pavadinti skausmu,sioks toks deginimas,ziuresiu,kaip jausiuosi velaiu ir koks bus pirmasis pasitustinimas,siuo metu esu jau namie po operacijos praejo 4 val.
Visa tai vyko Norvegijoje.
Atsakyti
Antra diena,gyjimo procesas tikrai nepyragai,skausmas ganetinai stiprus,vakar labai siaubingas vakaras,kadangi pradejo kauptis dujos,tai apturejau dviguba malonuma,valgau tk tam kad galeciau isgerti vaistu,zodz ne kas,bet iskenciama doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ievuxsas @ 2012 05 30, 08:51)
Antra diena,gyjimo procesas tikrai nepyragai,skausmas ganetinai stiprus,vakar labai siaubingas vakaras,kadangi pradejo kauptis dujos,tai apturejau dviguba malonuma,valgau tk tam kad galeciau isgerti vaistu,zodz ne kas,bet iskenciama doh.gif

Sakyciau, jumis greit paleido, as dvi dienas buvau ligoninej ir buvo lasinami nuskausminamieji. Todel jums sunkiau. 4u.gif
Atsakyti
Na ir as manau,kad kelios dienos ligonineje ir leidziami nuskausminamieji susvelnintu skausmo kancias,deja.
Gal ka galite patarti kaip sureguliuoti zarnyna,kad taip nesikauptu dujos? Geriu laktuloze ,kuri skystina ismatas,viriausi kmynu arbateles,tustintis dar bijau blush2.gif
O pilve toks uraganas,ar kam taip buvo po operacijos?
Atsakyti
QUOTE(ievuxsas @ 2012 05 30, 10:06)
Na ir as manau,kad kelios dienos ligonineje ir leidziami nuskausminamieji susvelnintu skausmo kancias,deja.
Gal ka galite patarti kaip sureguliuoti zarnyna,kad taip nesikauptu dujos? Geriu laktuloze ,kuri skystina ismatas,viriausi kmynu arbateles,tustintis dar bijau blush2.gif
O pilve toks uraganas,ar kam taip buvo po operacijos?

Man kazkiek buvo. kas liecia tustinimasi - jei norisi, butinai reikia iseiti. Nes jei uzkietes, bus dar prasciau. Sugerkit didesne doze nuskausminanciu, net leidziamu galit pabandyti, ir iseikit. Po truputi, sukandus dantis, bet butinai reikia. Man chirurgas sake jokiu budu nelaikyti, iskart iseiti, kai tik norisi. Forlax geriate? Po rimto reikalo reikia apsiprausti, pasedet kalio permanganato vonelej ir isideti zvakute.
Atsakyti