Įkraunama...
Įkraunama...

Hemorojus

Mane laike dvi paras, ir biuletenis dar savaite, bet butu uzteke keliu dienu namie.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2012 01 18, 16:59)
Kainos tai kosmariskos. Neatsidziaugiu, kad issioperavau Jurininku ligoninej, servisas puikus, ir ne cento nemokejau.

Pas ka operavaisi?
Atsakyti
QUOTE(loretita2 @ 2012 01 21, 17:58)
Pas ka operavaisi?

Pas Ausri Gedgauda.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2012 01 18, 16:59)
Kainos tai kosmariskos. Neatsidziaugiu, kad issioperavau Jurininku ligoninej, servisas puikus, ir ne cento nemokejau.

man idomu kaip santariskese yra... nieks is cia esanciu ten nesioperavo?
Atsakyti
Sveikos. 4u.gif

Gal galėsit truputį padėt.. Prieš egrus porą mėnesių, atsirado hemorojus, tuštindavausi skausmingai + kraujo nemažai. bet dabar, prieš porą dienų vėl buvo labai viduriai pakietėję, ir kai išsituštinau, kitą rytą baisiai pradėjo skaudėt pačią išangę. ir ten guziukas yra,ir jis baisiai skausmingas. ir skaudėjo visą parą beveik nuolatos.. sėdint, vaikštant, kosint, tik gulint susirietus ne. tada sukarščiavau, pakilo temperatūra, kuri buvo tik vieną vakarą. (virš 38) O dabar ne savam mieste esu, niekaip negaliu pas gydytoją kreiptis, bet labai neramu.. gal ta temperatūra tiesiog sutapo su peršalimu kokiu.. negi gali būti kad nuo hemorojaus temperatūra ir skausmas? smile.gif tuštintis net baisu eit.
Atsakyti
QUOTE(leditaa @ 2012 01 30, 22:38)
Sveikos. 4u.gif
Gal galėsit truputį padėt..

Gali buti, jog i iplesa pateko bakteriju ir kilo uzdegimine reakcija. Siulau skubiai pas daktara, kad ir ne savam mieste. Manau, cia jau butinosios pagalbos sritis, kai siuntimo nereikia. Kraujavimas yra ne juokas. Man proktologas sake - jei prasideda kraujavimas, tiesiu taikymu i ligonine.
Atsakyti
ryt jau einu pas gydytoją, jei vizitas ryte (9:30h) tai man tą klizmą ryte ar iš vakaro darytis?..kadangi ir šiaip kariauju su vidurių užkietėjimu, tai nusprendžiau šiandien ant pasukų pasėdėt,kad kiek paminkštėtų viduriai...gal bent lengviau išsituštinsiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(oxypoxy @ 2012 01 31, 08:50)
ryt jau einu pas gydytoją, jei vizitas ryte (9:30h) tai man tą klizmą ryte ar iš vakaro darytis?..kadangi ir šiaip kariauju su vidurių užkietėjimu, tai nusprendžiau šiandien ant pasukų pasėdėt,kad kiek paminkštėtų viduriai...gal bent lengviau išsituštinsiu blush2.gif

Darykites ryte.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2012 01 31, 00:35)
Gali buti, jog i iplesa pateko bakteriju ir kilo uzdegimine reakcija. Siulau skubiai pas daktara, kad ir ne savam mieste. Manau, cia jau butinosios pagalbos sritis, kai siuntimo nereikia. Kraujavimas yra ne juokas. Man proktologas sake - jei prasideda kraujavimas, tiesiu taikymu i ligonine.

Kraujo tai labai mazai, pridejus tik tualetinio popierio prie tos vieteles.. temperaturos irgi nebeturiu.. bet jau susiderinau kad ryt paleistu mane ir vaziuosiu pas savo gydytoja, o tai baisu kad dar blogiau nepasidaryciau.
Beje, vaistininke tapati sake, kad greiciausiai bakteriju pateko i iplesa..
Atsakyti
QUOTE(leditaa @ 2012 01 31, 16:22)
Kraujo tai labai mazai, pridejus tik tualetinio popierio prie tos vieteles.. temperaturos irgi nebeturiu.. bet jau susiderinau kad ryt paleistu mane ir vaziuosiu pas savo gydytoja, o tai baisu kad dar blogiau nepasidaryciau.
Beje, vaistininke tapati sake, kad greiciausiai bakteriju pateko i iplesa..

Butinai pasirodykit gydytojui, jei yra kraujo ir dar temperatura, tai nejuokas.
Atsakyti
tai va, buvau pas gydytoja siandien. per apziura rado du polipus ir pasake,kad tai tik operuojamas dalykas... gaila, kad darys narkoze tik nuo puses...o taip norejau pilnos.. unsure.gif bet dabar pasiskaiciavau, kad man ta diena bus ir tos mergaitiskos dienos....kaip tokiu atveju elgtis?.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(oxypoxy @ 2012 02 01, 15:19)
tai va, buvau pas gydytoja siandien. per apziura rado du polipus ir pasake,kad tai tik operuojamas dalykas... gaila, kad darys narkoze tik nuo puses...o taip norejau pilnos.. unsure.gif  bet dabar pasiskaiciavau, kad man ta diena bus ir tos mergaitiskos dienos....kaip tokiu atveju elgtis?.. g.gif

Sveiki, mane operavo su spinaline nejautra, man viskas gerai buvo, jokiu pykinimu. Del dienu - pasiskambinkit chirurgui, perklauskit, kaip darysit.
Atsakyti