QUOTE(MrrMiau @ 2012 01 13, 22:39)
Merginos kokios kainos operacijos? tiek valstybinej tiek privacioj istaigoj? kiek laiko ligoninej laiko? ar yra kaune kokia moteris gydytoja dirbanti neprivaciai?
Valstybinej nemokamai, o pirvacioj, tai nuo privacios priklauso. Man asmeniskai su sveikatos draudimu apie 1000 kainuos bet cia Vilniuje
QUOTE(kriste91 @ 2012 01 13, 17:37)
Nors daktaras visus isoperuotus siuncia tikrinti, bet vistiek neramu...Jauciuosi tikrai neblogai, zinoma, tustintis nesmagu, dar nesedu... Sekmes visiems!
Didziausi sveikinimai atlaikius operacija . O del tyrimu nepergyvenk, viskas bus gerai. Bet va kai bus pirmas didelis isejimas tai baisoka, bet juk mes kantrios ,viska iskenciam.
As mokejau 550 lt, i ta suma iejo operacija, anestezija, nakvyne, pusryciai, pietus, kuriuos issirinkau is meniu ir juos atveze is kavines, nuskausminami vaistai..Palata superine, sesute uz sienos, vis uzeina, kavos arbatos siulo... Nemanau, kad labai brangu, nes daugiau niekam nedaviau..Operavo gydytojas Pavalkis. Jauciuosi kaip ir normaliai, vis dar neskauda , bet vakar lyg kazkas islindo truputi, lyg butu siule ar kas , tokie mazi mazgeliai. tai , aisku, jau panikuoju... Pirmadieni gal daktarui paskambinsiu...Gal tustindamasi kazka isstumiau....Bet siaip tai ir nekraujuoja , zodziu , gyventi galima...
Papildyta:
Tiesa, pirma karta tustinausi ligoninej , praktiskai neskaudejo, nors buvo nemalonu ir baisu...mano viduriai niekada nebuna kieti tai gal todel sekmingai gavosi. ir dar , labai nemalonu, kai po operacijos viskas uzklijuota, o labai norisi dujas isleist.... ir kaip tycia, norisi ir norisi.... o pats skaudziausias dalykas man buvo, kai istrauke viska kas buvo per operacija prikista, bet tik tuo momentu, kai trauke, o paskui skausmas nurimo....Atleiskit, kad su visom smulkmenom....
Papildyta:
Tiesa, pirma karta tustinausi ligoninej , praktiskai neskaudejo, nors buvo nemalonu ir baisu...mano viduriai niekada nebuna kieti tai gal todel sekmingai gavosi. ir dar , labai nemalonu, kai po operacijos viskas uzklijuota, o labai norisi dujas isleist.... ir kaip tycia, norisi ir norisi.... o pats skaudziausias dalykas man buvo, kai istrauke viska kas buvo per operacija prikista, bet tik tuo momentu, kai trauke, o paskui skausmas nurimo....Atleiskit, kad su visom smulkmenom....
QUOTE(loretita2 @ 2012 01 12, 21:06)
dabar galvoju, tai operuoti jei nera butino reikalo nereiketu, nesveika.
Čia kiekvieno apsisprendimo reikalas. Jei supranti, kad jau niekas nepadeda viską išbandžius ir nėra kito kelio, na ką bedarysi - lieka tik peilis . Bet kiek žinau, kas benueina su šia problema pas chirurgą - visi siūlo operuotis. Turiu vieną pavyzdį: išsioperavo teta, iš pradžių buvo lyg ir neblogai, vėliau vėl pradėjo kartoti panašios problemos. Chirurgas prikalbėjo antrai operacijai, na ir kas, nieko gero. Na ji vyresnio amžiaus gal dėl to, jūs jaunos gal bus geriau. Labai pamąstykit, išbandykit viską įmanomo, peilis nėra geriausia išeitis. Linkiu pačių geriausių sprendimų ir sveikatos
QUOTE(kriste91 @ 2012 01 13, 17:37)
Zinoma, jei nera butino reikalo, tai nereikia operuotis. Mane operavo pirmadieni, nes jau nusibodo kankintis,kraujuoti , jokie vaistai ir tepaliukai nepadejo... Man dar sunku spresti ar viskas bus gerai, nes isoperuotas mazgas kazkoks netipinis, issiunte tirti, daktaras nuramino, bet zinoma baisu laukti atsakymo.
QUOTE(kriste91 @ 2012 01 14, 23:29)
As mokejau 550 lt, i ta suma iejo operacija, anestezija, nakvyne, pusryciai, pietus, kuriuos issirinkau is meniu ir juos atveze is kavines, nuskausminami vaistai..
Papildyta:
Tiesa, pirma karta tustinausi ligoninej , praktiskai neskaudejo, nors buvo nemalonu ir baisu...mano viduriai niekada nebuna kieti tai gal todel sekmingai gavosi. ir dar , labai nemalonu, kai po operacijos viskas uzklijuota, o labai norisi dujas isleist....
Papildyta:
Tiesa, pirma karta tustinausi ligoninej , praktiskai neskaudejo, nors buvo nemalonu ir baisu...mano viduriai niekada nebuna kieti tai gal todel sekmingai gavosi. ir dar , labai nemalonu, kai po operacijos viskas uzklijuota, o labai norisi dujas isleist....
galutinai mane prigąsdinai ir dabar bijau net konsultacijai eiti
QUOTE(oxypoxy @ 2012 01 16, 08:11)
galutinai mane prigąsdinai ir dabar bijau net konsultacijai eiti
Nekvailiokit, butinai nueikit. As neatsidziaugiu pasikeitusia gyvenimo kokybe.
QUOTE(linamog @ 2012 01 16, 09:51)
Nekvailiokit, butinai nueikit. As neatsidziaugiu pasikeitusia gyvenimo kokybe.
aš turiu nuoaltinių problemų su vidurių užkietėjimu... tai manau, dar pasunkins viską... bet šiaip ar taip esu pas Zaks užsiregistravusi vasario 1dienai, tai nėra kur slėptis
QUOTE(oxypoxy @ 2012 01 16, 09:20)
aš turiu nuoaltinių problemų su vidurių užkietėjimu... tai manau, dar pasunkins viską... bet šiaip ar taip esu pas Zaks užsiregistravusi vasario 1dienai, tai nėra kur slėptis
Pagerkite Forlax, po pakuti i diena.
QUOTE(markize2 @ 2012 01 17, 10:56)
Esu mačiusi internete, kad galima apseit be operacijos. Ant mazgelių yra uždedami guminiai žiedai ir po kurio laiko mazgeliai nunyksta. Gal kuri esat bandžiusi?
Jeiu stadija pirma, antra, tada taip, bet jei 3 ar 4, tada tik operacija.
QUOTE(linamog @ 2012 01 16, 10:48)
Pagerkite Forlax, po pakuti i diena.
ačiū pabandysiu.nes jau atrodo gyvenu kaip visada, bet nuėjusi į wc kankinuosi...