Įkraunama...
Įkraunama...

Hemorojus

QUOTE(eglejk @ 2011 12 03, 12:18)
jis vazineja po europa su tralu, vaistine surasti yra sudetinga, kadangi pagrinde vazineja greitkeliais, todel reikia kazkokiu priemoniu kad galima butu dar tris savaites istempti be vaistuku.
Dabar prisiziuri maista, geria nemazai vandens, daro sedmens raumenu pratimus, sake lyg ir neblogeja smile.gif

jei turi bulviu-bulviu tarkes kompresiukas neblogai,siaip idealu butu sermuksniu uogu kompresas,bet sito manau neras dabar,nors gal pakelej kur augs sermuksnis koks dar su uogom? Dar galima sviesto zvakutes nakciai...aplamai reiketu nuolat kokiais tai riebalais tepti,kad ir kremu,kad nedziutu,tada ir skaudes maziau...ir butinai sedmens raumenu pratimus tegu daro,ir poilsio metu kad pajudetu daugiau arba i gulima padeti,kad kuo maziau sedeti...alijosius gerai-gal netycia kur nors ant palanges pas ka uzmatys auganti,gal gales nuvogti...dabar kol kas nieko daugiau nesugalvoju "ant smugio",bet gali intike pasigooglinti,apie liaudiskus gydymo budus...
Papildyta:
QUOTE(linamog @ 2011 12 03, 11:32)
Tegu nusiperka elementaraus ibuprofeno. O grizus patarciau iskart pas daktara.

kaip jis nusipirks jei i reisa isvaziaves... doh.gif Degalinese ir pakrovimo,poilsio aikstelese vaistiniu nebuna... ax.gif
Atsakyti
Turiu ir as sia beda jau gal apie 4-5 metus, po antro vaikelio gimimo labai paumejo ir viskas pasakiau sau daugiau su tuo negyvensiu, nors man skausmas buna lb retai, bet mazgeliai iskrite ir negrizta niekada atgal Gyvenu UK todel kazko ypatingo nesitikejau cia sulaukt, bet nuejau pas GP papasakojau savo beda, po apziuros ji man dave siuntima i privacia klinika pas proktologa. Kadangi hemarojaus gydymas cia ieina i nemokamas paslaugas, tai man moket nieko nereikejo.Buvau pirmai konsultacijai, daktaras isklausinejo visko, apziurejo, viduje pas mane viskas gerai...dabar laukia kada paskirs data (sake po naujuju) des ziedus (banding vadinasi). Gyd.sake lb paprasta ir greita procedura...paskui jei nepades ieskosim kito gydymo buna, cia dar daromos injekcijos. Tai kol kas tiek, po proceduros parasysiu kaip sekesi.
Atsakyti
Yra metuose naktis, kai nenori miego.
Nes laukiame kažko nuostabaus, nepakartojamo.
Kiekvienas norime pajusti savo širdies virpėjimą,
kai laikrodžio rodyklės sustoja ties 12-ta
Tai susitinka metai...
Bet šitas susitikimas labai trumpas - sekundė - dar mažiau, -
Ir laukiame jo ištisus metus.
Labai noriu, jog šią akimirką Jūsų veiduose
šviestų vien džiaugsmas ir laimė.

SU NAUJAIS METAIS! SU NAUJAIS DARBAIS IR SIEKIAIS!
Atsakyti
Sveikos,
Natalija Zaks gera gydytoja. Ima ji apie 130 Lt su raktoskopija. Isvalo ji pati zarnyna, t.y. padaro klizma. Ejau pas ja, nes moteris ir operuoja pati Santariskese. Taciau dabar as ieskau kur operuotis privaciai. SUmokesiu geriau pinigeliu, bet visa skausma, geda ir diskonforta, bent privatumas ir sokinejimas aplink kompensuos. Aisku, didziausias skausmas pooperacinis, bet...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lionesss: 03 sausio 2012 - 22:36
QUOTE(Dulsija @ 2011 12 31, 15:06)
Tai kol kas tiek, po proceduros parasysiu kaip sekesi.

Gal jau esi po proceduros, parasyk kaip sekasi
Atsakyti
Čia vienam tinklalapyje radau patarimų dėl hemarojaus, gal kas nors išbandysit smile.gif

http://www.buksveika...c.php?f=2&t=315
Atsakyti
QUOTE(Faustinata @ 2012 01 12, 13:47)
Čia vienam tinklalapyje radau patarimų dėl hemarojaus, gal kas nors išbandysit  smile.gif

http://www.buksveika...c.php?f=2&t=315

g.gif dabar galvoju, tai operuoti jei nera butino reikalo nereiketu, nesveika.
Atsakyti
QUOTE(loretita2 @ 2012 01 12, 23:06)
g.gif dabar galvoju, tai operuoti jei nera butino reikalo nereiketu, nesveika.

Nu sneka ir nusneka tas zinovas. Akivaizdu, kad kazkur kazka skaites, pats garantuotai operacijos nepatyres. As po operacijos ir viskas puiku, viskas laikosi. Esu labai patenkinta. Beje, niekaip nesutiksiu, kad normali ismatu konsistencija yra grietines. Jei taip butu, organizmas greit netektu skysciu.
Atsakyti
Zinoma, jei nera butino reikalo, tai nereikia operuotis. Mane operavo pirmadieni, nes jau nusibodo kankintis,kraujuoti , jokie vaistai ir tepaliukai nepadejo... Man dar sunku spresti ar viskas bus gerai, nes isoperuotas mazgas kazkoks netipinis, issiunte tirti, daktaras nuramino, bet zinoma baisu laukti atsakymo. Operavo su pilna nejautra, dar po operacijos suleido vaistu nuo skausmo ir daugiau nebereikejo ir kita diena nebeskaudejo... Gulejau 1 para (privacioj klinikoj, kaip 5 zv viesbuty) , namuose irgi vaistu nei karto nuo skausmo negeriau. Tik Detralex. Reikia sedet vonelese. Galvojau tikrai kad bus baisesnis pooperacinis laikotarpis, bijojau skausmo...Taigi, dabar galiu pasakyti, jei reikia operuotis, tai netempkit gumos, kaip as 3 metus kankinausi,,,O dabar kazkoks netipinis,,, Nors daktaras visus isoperuotus siuncia tikrinti, bet vistiek neramu...Jauciuosi tikrai neblogai, zinoma, tustintis nesmagu, dar nesedu... Sekmes visiems!
Atsakyti
QUOTE(kriste91 @ 2012 01 13, 16:37)
Zinoma, jei nera butino reikalo, tai nereikia operuotis. Mane operavo pirmadieni, nes jau nusibodo kankintis,kraujuoti , jokie vaistai ir tepaliukai nepadejo... Galvojau tikrai kad bus baisesnis pooperacinis laikotarpis, bijojau skausmo...Taigi, dabar galiu pasakyti, jei reikia operuotis, tai netempkit gumos, kaip as 3 metus kankinausi.

Sveikinu issioperavus, teisingas sprendimas. Linkiu, kad viskas butu gerai. 4u.gif
Atsakyti
Kriste, tai kai prisesi tada parasyk lotuliukas.gif nes sake, kad cia ir yra baisiausias laikas.
Mano gydytoja Zaks sake, kad nei 1,2, 3, ar 4 stadija nesvarbu, nes jis pagydomas tik operacija. Nei ziedai ner efektyvus, nei vaistai, tik operacija. As taip pat operuosiuos neuzilgo privaciai. Uztenka kamuotis smile.gif
Atsakyti
Merginos kokios kainos operacijos? tiek valstybinej tiek privacioj istaigoj? kiek laiko ligoninej laiko? ar yra kaune kokia moteris gydytoja dirbanti neprivaciai?
Atsakyti