Įkraunama...
Įkraunama...

Hemorojus

QUOTE(Davina @ 2011 11 17, 15:11)
o ne?  unsure.gif
nu mano daktare sake kad ta Zaks yra gera sitos srities daktare, bet as pas ja nebuvus tai nezinau...
Is vis nelabai tos sistemos suprantu, juk jei operuotu tai vis vien santariskese tai gal ten ir apsimoka eiti tiesiai, o ne i kazkokia poliklinika ir po to kad siustu i tas pacias santariskes ir vel kartotu ta visa apziuros procedura, juk visos suprantam kad ner labai ten malonu ta visa dziaugsma rodyt ir aptarineti  blush2.gif nu as matyt kaip mazas vaikas situo klausimu  biggrin.gif bet aisku noras atsikratyti tuo "dziaugsmu" butu visvien didesnis nei gedos jausmas...  rolleyes.gif

a, jo, dabar pažiūrėjau ir jei ką, tiesiai pas ją prašysiu. nes šiandien pagaliau prisiruošiau užsirašyti pas šeimos - prašysiu siuntimo.. unsure.gif
ir noriu iškart pas operuojantį, nes paskutinį kartą, kai turėjau su nosim problemų, perėjau per n daktarų, krūvą apžiūrų, tyrimų, kol galiausiai vistiek operavo, tai kam čia daugiau vargintis ir gaišt laiką bereikalingiem daktaram.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Davina @ 2011 11 17, 15:11)
biggrin.gif bet aisku noras atsikratyti tuo "dziaugsmu" butu visvien didesnis nei gedos jausmas...  rolleyes.gif

Sutinku, kai bus siaubingas skausmas, neliks ir gedos
Atsakyti
QUOTE(loretita2 @ 2011 11 18, 22:21)
Sutinku, kai bus siaubingas skausmas, neliks ir gedos

kodel taip sakai? tau daryta lazerine operacija? tai kad raso internete kad po lazerio netaip skauda kaip po chirurgijos... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Davina @ 2011 11 19, 14:42)
kodel taip sakai? tau daryta lazerine operacija? tai kad raso internete kad po lazerio netaip skauda kaip po chirurgijos... unsure.gif

As turejau omeni ,kad geda eiti, bet kai jau neimanoma iskentet, kai negali pasedt tai ir nueisi. O lazerine dare mano draugei, jau rasiau. Yra labai patenkinta ir jau kokie 4metai nera problemu.
Atsakyti
QUOTE(loretita2 @ 2011 11 19, 13:25)
As turejau omeni ,kad geda eiti, bet kai jau neimanoma iskentet, kai negali pasedt tai ir nueisi. O lazerine dare mano draugei, jau rasiau. Yra labai patenkinta ir jau kokie 4metai nera problemu.

nu man po kiekvieno gimdymo buvo taip kaip tu cia apibudinai, o siaip tokiu baisiu paumejimu ner buve... unsure.gif bet as to ir nelauksiu, uzsirasiau jau pas ta Zaks, anksciausias laikas sausio 5 doh.gif eilute 2 menesiuku... doh.gif ir paziurejau kad pirminei konsultacijai ji skiria 20min, o tai ka pries apziurint klizmos nedaro? blush2.gif niekur nera ispejimo kad ten atvaziuot reiktu paciam pasidarius ar atvykti anksciau.... g.gif
po ano apsilankymo buvau prisiekus daugiau neiti pas proktologa,nes su tais ziedu dejimais vos ten is skausmo nenualpau, tai po operacijos galvojau visai kojas pakratyciau, bet vat labai idomu ar skauda po tos lazerines... aisku 2 gimdymus istveriau tai gal ir toki dalyka istverciau, bet visvien taip nesinori vel menesi po to sonu sedeti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Davina @ 2011 11 19, 21:45)
nu man po kiekvieno gimdymo buvo taip kaip tu cia apibudinai, o siaip tokiu baisiu paumejimu ner buve...  unsure.gif bet as to ir nelauksiu, uzsirasiau jau pas ta Zaks, anksciausias laikas sausio 5  doh.gif eilute 2 menesiuku... doh.gif ir paziurejau kad pirminei konsultacijai ji skiria 20min, o tai ka pries apziurint klizmos nedaro? blush2.gif niekur nera ispejimo kad ten atvaziuot reiktu paciam pasidarius ar atvykti anksciau....  g.gif
po ano apsilankymo buvau prisiekus daugiau neiti pas proktologa,nes su tais ziedu dejimais vos ten is skausmo nenualpau, tai po operacijos galvojau visai kojas pakratyciau, bet vat labai idomu ar skauda po tos lazerines... aisku 2 gimdymus istveriau tai gal ir toki dalyka istverciau, bet visvien taip nesinori vel menesi po to sonu sedeti doh.gif

Zinok lygtais sake nevalgyt is vakaro, nepamenu
ryt uzeisiu paklausiu
Atsakyti
QUOTE(Davina @ 2011 11 19, 20:45)
niekur nera ispejimo kad ten atvaziuot reiktu paciam pasidarius ar atvykti anksciau....  g.gif

Butinai pries apziura klizma reik pasidaryt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 21 lapkričio 2011 - 23:36
QUOTE(linamog @ 2011 11 22, 00:35)
Butinai pries apziura klizma reik pasidaryt.

drauge sake jai dave kazkokiu milteliu isgert su vandeniu, palakste vakare namie i WC, bet viska isvale.
Atsakyti
Tie milteliai - greiciausiai Fortrans, as juos geriau tik pries kolonoskopija, kai su aparatu buvo apziurima visa tiesioji zarna.
Atsakyti
Ir as dabar svarstau, ar lazeriniu budu operuotis ar tradiciniu chirurginiu.... Chirurgai uz chirurgini metoda, sako lazeriu gali zarna pradeginti, bet jug chirurginiu irgi visko gali nutikti... kaip jau lemta -tap...Bet jei po lazerines operacijos lengvesnis pooperacinis periodas, tai manau lazeriu geriau. Gydytoja Zaks per TV sake, kad tik 7 men daro lazeriu, o Vilniuje GK klinikoje jau daugiau kaip metus operuoja, ju puslapyje ir toks mazas "filmukas" idetas, kaip ta operacija vyksta, galima pasiziureti...tik nuo to baime nesumazeja smile.gif As jau priejau riba, nes pastoviai kraujuoja , jau tuoj visas kraujas isbegs... Siandien kraujo tyrima pasidariau, tai bijau rytojaus atsakymu...Bet nustebino, kad pas Zaks eiles iki sausio men, maniau tik paskambini ir varai... g.gif
Atsakyti
QUOTE(kriste91 @ 2011 11 23, 18:31)
Ir as dabar svarstau, ar lazeriniu budu operuotis ar tradiciniu chirurginiu.... Chirurgai uz chirurgini metoda, sako lazeriu gali zarna pradeginti, bet jug chirurginiu irgi visko gali nutikti... kaip jau lemta -tap...Bet jei po lazerines operacijos lengvesnis pooperacinis periodas, tai manau lazeriu geriau. Gydytoja Zaks per TV sake, kad tik 7 men daro lazeriu, o Vilniuje GK klinikoje jau daugiau kaip metus operuoja, ju puslapyje ir toks mazas "filmukas" idetas, kaip ta operacija vyksta, galima pasiziureti...tik nuo to baime nesumazeja smile.gif As jau priejau riba, nes pastoviai kraujuoja , jau tuoj visas kraujas isbegs... Siandien kraujo tyrima pasidariau, tai bijau rytojaus atsakymu...Bet nustebino, kad pas Zaks eiles iki sausio men, maniau tik paskambini ir varai... g.gif

tai man atrodo gi GK klinikoj viskas mokama ar tu su siuntimu ar be, o cia pas zaks i santariskes bendra eile tai manau ten visokie pensininkai ir ne tik varo todel ir eiles tokios. Tik idomu ar operacija santariskese butu mokama ar ne g.gif
Na man grybo gatvej irgi apziurinejo su tuo aparatu visa tiesiaja zarna bet pries tai padare klizma ten, o cia ir nustebau kad jokio ispejimo ner kad paciam pasidaryt ar ten padarys ir t.t. juk mes ne Dievai visko zinot negalim...
Atsakyti
QUOTE(kriste91 @ 2011 11 23, 20:31)
.. Siandien kraujo tyrima pasidariau, tai bijau rytojaus atsakymu...Bet nustebino, kad pas Zaks eiles iki sausio men, maniau tik paskambini ir varai... g.gif

Na ir kaip kraujas, kaip hemoglobinas, turetu buti mazas ,kad pastoviai kraujoji? Oho kokios eiles.
Atsakyti