Įkraunama...
Įkraunama...

Hemorojus

QUOTE(linamog @ 2011 11 07, 14:24)
Mano skoniui nelabai. ax.gif

čia dėl skonio jau ir nepasiginčysi doh.gif lotuliukas.gif

bet tai jis toj Medikanoj beveik visų galų meistras biggrin.gif ir onkologas chirurgas ir krūtų onkochirurgas, ir šiaip chirurgas
Atsakyti
QUOTE(Lindra @ 2011 11 07, 15:24)
biggrin.gif
ačiū, tai turbūt tas Medikana

smile.gif pati nesu maciusi, bet gal ir jis.
Atsakyti
Sveikutes, parekomenduokite koki daktara, daktara proktologa Vilniuje. geriau butu neprivatu, o poliklinikoje. nzn kur rasytis. Turiu siuntima, pas mus poliklinikoje tokio nera. Nestumo metu prasidejo linksmybes, o va jau beveik 8men po ir nesibaige unsure.gif zvakutes tik tam kartui, o skauda, persti pakraujuoja vis, net neuskietejus viduriukams .. et. pribrendau ir pasiprasiau siuntimo. norim antro leliuko, tai bijau, kad dar gali pablogeti nestuke.gif metu.
Atsakyti
QUOTE(Lindra @ 2011 11 07, 15:24)
biggrin.gif
ačiū, tai turbūt tas Medikana

kaip tau sekesi, ar buvai pasitikrinti
Atsakyti
QUOTE(loretita2 @ 2011 11 16, 18:34)
kaip tau sekesi, ar buvai pasitikrinti

ne, nebuvau, mano šeimos gydytoja sako, kad nebūtina smile.gif
klausiau, ar reikia pas proktologą konsultuotis, sako - ne, nebent visai jau blogai.
Atsakyti
QUOTE(Lindra @ 2011 11 16, 22:01)
ne, nebuvau, mano šeimos gydytoja sako, kad nebūtina  smile.gif
klausiau, ar reikia pas proktologą konsultuotis, sako - ne, nebent visai jau blogai.

Keisciau seimos gydytoja.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2011 11 17, 00:48)

Na aš norėčiau paprieštarauti ax.gif , aš irgi iš pradžių ėjau pas šeimos gydytoją. Ji man skyrė vaistus (žvakutes ir tabletes) ir tikrai padėjo. O pas proktologą sakė tikrai neverta skubėti. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adatiene: 17 lapkričio 2011 - 08:27
QUOTE(linamog @ 2011 11 16, 22:48)

Jūs keistumėt. Aš nematau reikalo schmoll.gif
Visus siuntimus gaunu, kurie reikalingi rolleyes.gif

QUOTE(adatiene @ 2011 11 17, 08:27)
Na aš norėčiau paprieštarauti  ax.gif , aš irgi iš pradžių ėjau pas šeimos gydytoją. Ji man skyrė vaistus (žvakutes ir tabletes) ir tikrai padėjo. O pas proktologą sakė tikrai neverta skubėti. 4u.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Nesuprantu, kaip daktare gali be tyrimu kontatuoti, kad "nieko baisaus". Kraujavimas gali buti ir vezio pozymis.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Skaiciau skaiciau jusu temele bet taip ir neradau ar bent viena is jusu daresi ta lazerio operacija? As turiu sia beda jau apie 13metu, iki gimdymo buvo tik vienas didesnis mazgas isoreje, buvau pries gal 5-6metus vilniuje grybo gatveje konsultacijos, kurios metu gydytoja dar rado du mazgelius ant kuriu uzdejo ziedus (baaaaaaisiai skaudejo) kurie man grizus namo nukrito ir labai pakraujavo, nebejau pas ja nes sukisau 700litu ir nebeturejau daugiau pinigu grizti pas ja.... doh.gif ir siaip pagalvojus kad ji man butu vel dejus tuos ziedus atgal bloga pasidarydavo...
Dabar is seimos gydytojos vel paprasiau siuntimo pas proktologa, nes po 2 gimdymu man atsirado kokie 4 isoriniai mazgai kurie nesusitraukia, aisku tai sumazeja tai padideja, bet nekraujuoja - vienu zodziu noriu operacijos... bet noriu tos lazerines, labai idomu butu isgirsti jusu atsiliepimus... Gydytoja rekomendavo Zaks, nenoriu pas vyra eiti, ir manau butu geriausia eiti i santariskes ne?
Atsakyti
o ar yra santariškėse žmogiškų proktologų? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(oxypoxy @ 2011 11 17, 11:24)
o ar yra santariškėse žmogiškų proktologų? unsure.gif

o ne? unsure.gif
nu mano daktare sake kad ta Zaks yra gera sitos srities daktare, bet as pas ja nebuvus tai nezinau...
Is vis nelabai tos sistemos suprantu, juk jei operuotu tai vis vien santariskese tai gal ten ir apsimoka eiti tiesiai, o ne i kazkokia poliklinika ir po to kad siustu i tas pacias santariskes ir vel kartotu ta visa apziuros procedura, juk visos suprantam kad ner labai ten malonu ta visa dziaugsma rodyt ir aptarineti blush2.gif nu as matyt kaip mazas vaikas situo klausimu biggrin.gif bet aisku noras atsikratyti tuo "dziaugsmu" butu visvien didesnis nei gedos jausmas... rolleyes.gif
Atsakyti