Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Noriu vestuviu wub.gif wub.gif

Pavariau ryte jogurta su dziovintom slyvom ir abrokosais, tai zinokit truputi pramuse ir iskart pilvas atlego biggrin.gif

Warwara - jei is darbo vaziuoji masina tai gali ten paverkti, tik ne per daug kad nuvykus i vieta nebutum raudonom akim arba veziokis Visine , labai padeda panaikint raudoni lotuliukas.gif ne pati nesuprantu ko as skatinu tave verkti visai nudurnau lotuliukas.gif

Dominyyka - nu va paklausyk pati saves, juk jei buvo tinkami saldymui embrioniukai buvo labai stiprus ir geri, jei atsilo dar karta patvirtino kokie geri. Nebijok mergyt, mes su tavim, kazkaip islauksi. Jei jau apims kokia panika rasyk cia, mes istrauksim kaip nors tave thumbup.gif
Atsakyti
Beta,dziaugiuosi tavo gerom ziniom.Ir sergek savo vaikus,kad neisparduotu lotuliukas.gif

Pagaliau siandien baigiau antibus doh.gif
Atsakyti
Citas
Warwara - jei is darbo vaziuoji masina tai gali ten paverkti, tik ne per daug kad nuvykus i vieta nebutum raudonom akim arba veziokis Visine , labai padeda panaikint raudoni

Tai masinoj man nesinori verkti lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Vakar as norejau paverkti kol lifte vaziavau ax.gif Bet nu durnai gi atrodyciau, jei atidaro vyras duris, o ten as, verkancia tokia, mylekit mane ir guoskit. Nea, nepaverkiau smile.gif Aj, nu gi isgyvensiu ir be asaru smile.gif Vis vien nepalengvins mano busienos smile.gif nekonstruktyvu! thumbup.gif Geriau koki deserta suvalgyti, ir nusispjaut i dieta smile.gif

T.P.Keberiokst tai sveikinu! tavo irgi greit pradzia nauja, ar ne?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Warwara: 21 balandžio 2011 - 10:23
Aha,ne uz kalnu.Dabar dar paskaiciau kada Beta pradeda,tai mazdaug panasiom dienom turetu iseit,gal as tik keliom dienom anksciau.Jei nepaves po tiek vaistu ir blokuojaciu,mm turetu buti birzelio 1.Tada gaudau skana UK ir vaziuoju i LV 8 ciklo dienai.

Warwara,as uz deserta-toki dideli ir skanu,kad asaru nebutu essen.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 04 21, 11:22)
Pagaliau siandien baigiau antibus  doh.gif

Valio, kada startas? Cia tuos nuo chlamidijos?? ***** va ta rupuze man dar neduoda ramybes irgi, jeigu sis kartas vel nesekmingas doh.gif tai ir as siusiu visus analizus kokiu tik jiems ten reikia smile.gif

QUOTE(Warwara @ 2011 04 21, 11:22)
Citas

Tai masinoj man nesinori verkti  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Vakar as norejau paverkti kol lifte vaziavau  ax.gif  Bet nu durnai gi atrodyciau, jei atidaro vyras duris, o ten as, verkancia tokia, mylekit mane ir guoskit. Nea, nepaverkiau smile.gif Aj, nu gi isgyvensiu ir be asaru smile.gif Vis vien nepalengvins mano busienos smile.gif nekonstruktyvu!  thumbup.gif  Geriau koki deserta suvalgyti, ir nusispjaut i dieta smile.gif

T.P.Keberiokst tai sveikinu! tavo irgi greit pradzia nauja, ar ne?

Saunuoles, super poziuris thumbup.gif As irgi neverksne siaip, bet jau kai gavai pirma IVF neigiama tai neissilaikiau. Su antra nesekme daug geriau susitvarkiau, nes suverciau visa kalte gydytojams, nes jie viska atmestinai dare ir nieko netyre schmoll.gif
Atsakyti
T.P.Keberiokst
mm turetu buti birzelio 1.Tada gaudau skana UK ir vaziuoju i LV 8 ciklo dienai.

Linkiu, kad viskas vyktu pagal plana thumbup.gif wub.gif
Beta, matai, kokia tai sauni kompanija bus wub.gif

Warwara,as uz deserta-toki dideli ir skanu,kad asaru nebutu
As va irgi uz deserta. ir nauja suknele, didesne 1 dydziu smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 04 21, 09:30)
T.P.Keberiokst

Linkiu, kad viskas vyktu pagal plana  thumbup.gif  wub.gif
Beta, matai, kokia tai sauni kompanija bus  wub.gif

As va irgi uz deserta. ir nauja suknele, didesne 1 dydziu smile.gif smile.gif smile.gif

Butinai didesne,tik ne del deserto tongue.gif Netolimai ateiciai ruoskis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 04 21, 11:14)
Noriu vestuviu  wub.gif  wub.gif

Apseisi lotuliukas.gif Gausi vaiku uztat bigsmile.gif Tik as cia tokia apzora ir vieno ir kito noriu biggrin.gif

T.P.Keberiokst - ir as taip pagalvojau, kad panasiu laiku viska darysim, galesim ir mes pozymiu dienorasti vest biggrin.gif Kada tikrinsi ar jau nebera tos zarazos ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beta1: 21 balandžio 2011 - 10:50
QUOTE(Beta1 @ 2011 04 21, 09:49)
Apseisi  lotuliukas.gif  Gausi vaiku uztat  bigsmile.gif  Tik as cia tokia apzora ir vieno ir kito noriu  biggrin.gif

T.P.Keberiokst - ir as taip pagalvojau, kad panasiu laiku viska darysim, galesim ir mes pozymiu dienorasti vest  biggrin.gif Kada tikrinsi ar jau nebera tos zarazos ?

Tai tik birzelio mm iseis,artejancios dar per anskti,rodytu teigiama.Tas testas neseka jos gyvos ar ne,o dabar tik salintusi negyvosios.Taip ar taip tas gydytojas kam buvo pozityvus svelniu antibu skiria prie ciklo,tikriausiai neisvengsiu bet kokiu atveju.Butu gerai,kad nebutu like,nebesinori dar kart su antibais draugauti.
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 04 21, 11:58)
Tai tik birzelio mm iseis,artejancios dar per anskti,rodytu teigiama.Tas testas neseka jos gyvos ar ne,o dabar tik salintusi negyvosios.Taip ar taip tas gydytojas kam buvo pozityvus svelniu antibu skiria prie ciklo,tikriausiai neisvengsiu bet kokiu atveju.Butu gerai,kad nebutu like,nebesinori dar kart su antibais draugauti.

Nu tikekimes isnaikinai tas rupuzes protest.gif Sakes kaip laukiu as to birzelio doh.gif Atrodo, visa amzinybe dar iki jo verysad.gif
Atsakyti
Beta1 geriau lauk vestuviu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Meilės vaisius @ 2011 04 20, 23:26)
gal as kiek ne i tema cia,  bet ruosiantis II IVF pasiziurejau gyd rasytus tyrimus, kuriuos reik pasidaryt ir matau pazymeta skydliaukes tyrima Tirotropinas. Gal yra kam teke ji daryti, gal zinot, kodel cia ji man pazymejo?

Man atrodo skydliaukės hormonus skiria iš kart kai pradedi žygius. Bent man pirmą kartą apisilankius tyrė tirotropiną ir laisvą tirotoksiną, buvo normoje. Bet dabar aš pasidariau pati šiuos hormonus, nes turiu mazgą skydliaukėje, kelis kartus daryta biopsija, bet nieko blogo nebuvo, tačiau reikia jį stebėti. Dabar mano tirotropinas 0,474 (norma 0,4 - 4,0). Buvau parašius ir hormonų temutėje, bet niekas nieko nepasakė. O linksmiausia dalis, kai važiavau pas Treijsą, pamiršau parodyti jam doh.gif mat ne tas galvoje buvo doh.gif Jei ką išsiaiškinsi apie šį hormoną parašyk 4u.gif

QUOTE(Warwara @ 2011 04 21, 08:51)
O pas mane viskas tvarkoj, tik nuo vaistu vaikstau kaip trenkta, pasaulis atskirai gyvena, as sau atskirai. Pastoviai noriu verkti. Nu bet nieko, iskentesiu.

Warwaryte, jei jau labai norisi tai tu paverk, paverk, neikuklink biggrin.gif
Tu nepyk, bet kai aš bandau išsivaizduoti tave verkiančią, nu vistiek išsišiepiu rolleyes.gif O dar kai aprašei visas tavo paverkimo sąlygas taip išsamiai doh.gif

QUOTE(Beta1 @ 2011 04 21, 09:06)

Egk, avantiuriste tu musu, ramybes tau dabar  wub.gif

Buvau vakar pas Trejsa, ispudi paliko labai gera, grizau namo uzsisvajojus tokia.Planas toks, kad is kart po vestuviu, meducio kopineti vaziuosim pas Trejsa 
Trejsas sake, kad gyvenciau nesiparindama, nes turiu tik mechanine, o ne funkcine beda.Aij, dar klausiau ar gali buti kokios imunines priezastys mano neisvystancio, tai pabreze, kad faktas, jog turiu jau viena sveika normalu vaika, reiskia, kad imunines priezastys gali buti daugiau teoriniam lymeny nei praktiniam.Tai labai nurimau isgirdus toki atsakyma.

Ačiū, stengiuosi ir pavyksta, bent kol kas ax.gif
Kaip šaunu, aš žinok, net kažkaip baltai tau pavydžiu, taip garžiai man visas atrodo...
O reiškia bėda mechaninė ne funkcinė? Ir dar gal gali plačiau apie tas imunines? Jei jau turi vieną sveiką vaiką jos atkrenta? Ar ką ne taip supratau?
QUOTE(Citas @ 2011 04 21, 09:47)
Citas 7dpi - vakar jau pykau ant savo kuno ir grasinau kad jei jau kenciu tai kad bent priezastis butu rimta  nestuke.gif  lotuliukas.gif Nuo pilvo skausmo net buvo mintis i ligonine vaziuoti  blink.gif Aisku priezastis didziausia to skausmo - kelios dienos be tualeto  lotuliukas.gif  Nakti atsibudau nuo skausmo pilve ir vienoj kruty  doh.gif  Ryte skausmai siek tiek apslopo ir dabar jau visai neblogai jauciuosi palyginus. Vaziuojant i darba papus skaudejo labai bet dabar ir tas lyg susitvarke, ir jei nelieciu ir nespaudziu - ramybe  smile.gif  BT 37.2  thumbup.gif

Citas, už kančias bus atlyginta 4u.gif Pati gi žinai 4u.gif

QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 04 21, 11:28)
Aha,ne uz kalnu.Dabar dar paskaiciau kada Beta pradeda,tai mazdaug panasiom dienom turetu iseit,gal as tik keliom dienom anksciau.Jei nepaves po tiek vaistu ir blokuojaciu,mm turetu buti birzelio 1.Tada gaudau skana UK ir vaziuoju i LV 8 ciklo dienai.

thumbup.gif Tai dar prieš jų atostogas suspėsi thumbup.gif
Atsakyti