Labas rytelis plepses
Pirmiausia tai noriu palaikyti
Gana1......
Dabar viskas atrodo tragedija, baisu, neteisinga ir panasiai.Bet deja, taciau kartais tenka ir tokiu jausmu patirti.Tik buk gerute nezusidaryk labai.....Pasistenk pagalvoti apie tai, kad nors si karta tau ir nepasiseke, niekas nieko is taves neateme bandyti sekanti karta.Kol turi kiausides, gimda, vyras gyvu spermiuku, tereikia apsisarvuoti kantrybe ir bandyti toliau, tol, kol pasiseks
Dominyka, nepergyvenk del savo snaiguciu, jeigu kibs, tai kibs, jeigu ne, tai bet kokiu atveju "neprigulesi".Taip kad dabar lauk issisiepus ir pildyk pojuciu dienorasti, kaip kad jau turim cia tai daranciu
Warwara, tai sveikinu pagaliau su startu, laukiam naujos plakatu serijos
Ir nesiaubink cia musu tom mintim apie tai, ka tu darysi jei tau nepasiseks
Jeigu kartais taip ir butu, aoie tai tada ir pagalvosim, o dabar ner cia ko isivaizduoti nebutu dalyku
Citai, Zubriuka - nu issamiau nebuna
Ziauriai laukiu jusu abieju testo dienos.....
Egk, avantiuriste tu musu, ramybes tau dabar
Nu o dabar as pasigirsiu, jeigu jus nieko pries
Buvau vakar pas Trejsa, ispudi paliko labai gera, grizau namo uzsisvajojus tokia.Planas toks, kad is kart po vestuviu, meducio kopineti vaziuosim pas Trejsa
Va cia tai romantika
Tai pagal plana iseitu, kad birzelio pirma savaite sedu ant adatos.Nusiveziau savo pirmos stimuliacijos schema, visa info is embriologu apie mano embrionus, ju kokybe ir pan. Tai sake, kad jeigu ir antra karta tokie embrionai gausis, tai jis eis ju tieisog pardavineti
Nes visi 7 buvo 8 lasteliu ir gave auksciausia ivertinima, tai sake, toki vaizda ne daznai pamato ir kad tas IVF pasibaige nesivystanciu, tai dar nieko nereiskia, cia jau taip Dievulis panorejo, kad taip butu
Gimda mano sake irgi superine, kelis kartus pakartojo, kad tikrai labai graziai ten viskas atrodo, ir gleivine ir visa kita, tiktai del kiausidziu sunerimau
Sake, kad po LP mano vienos kiausides labai nedaug pasilike yra, tai is esmes gyvenu tik su viena normaliai veikiancia.Tas yra teisybe, ypac prisiminus, kad man per pirma stimuliacija visi 10 folikulu buvo susibure vienoj pusej tiktai.Aisku, viskas cia gerai, kiausides yra porinis organas, nieko baisaus jei vienos nera, bet vis tiek......
Nu bet pasistengsiu netriznioti.Trejsas sake, kad gyvenciau nesiparindama, nes turiu tik mechanine, o ne funkcine beda.Aij, dar klausiau ar gali buti kokios imunines priezastys mano neisvystancio, tai pabreze, kad faktas, jog turiu jau viena sveika normalu vaika, reiskia, kad imunines priezastys gali buti daugiau teoriniam lymeny nei praktiniam.Tai labai nurimau isgirdus toki atsakyma.Tai va tokios mano zinios......Ale koki traktata parasiau