Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Citas @ 2011 04 20, 16:22)
ax.gif O tau nukrito dar belaukiant testo dienos  smile.gif  Nu gerai tada kai nukris ta diena dar nepradesiu gert uz beta1 vestuves lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
wub.gif labai mane drasinat, nu zito pozymio tikrai neissigalvojau, neimanoma

taip, nukrito dar belaukiant testo dienos.Tiksliai neatsimenu,bet gal likus 3-4 dienoms iki testavimosi
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 04 19, 21:31)
As nuo siandien jau Gonali turiu, po 225  thumbup.gif  Auginsiu dabar grozi! Sekmadieni apziura.

Lauksim su plakatu apie gera derliu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(puikutte @ 2011 04 20, 17:26)
taip, nukrito dar belaukiant testo dienos.Tiksliai neatsimenu,bet gal likus 3-4 dienoms iki testavimosi

Imu virusiuka ir tikiuosi tokios pat pabaigos bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Adrija1 @ 2011 04 20, 17:26)
MB vaziavo i Vilniaus g. ortopetine parduotuve man kojiniu, tai atveze netinkamas, o ir aptarnavimas sake, labai prastas. Pridavem ir nuvaziavom i Karoliniskese esancia, ten ir daktare buvo, kuri apziurejo mano kojytes, sake, kad ner blogai. Patare kokia kojines nusipirkti trigubai pigiau nei Vilniaus g., o dar ir grazios, nesiojamos su neriniais virsuje. Tai dabar jau pasipuosus Jums rasau  mirksiukas.gif

O Tu lek namuciu ir ilsetis ir pilvelio glostyt!  wub.gif

Oi kaip gerai clap.gif Dabar jau bent aišku, kad nereikia nerimauti doctor.gif

Taip, Adrijuk vacation4.gif
Atsakyti
QUOTE(Dominyyka @ 2011 04 20, 10:43)
Labas rytas! Prisiduodu ir as. Vakar l.velai gryzau su dviem snaigiukais. Kelione labai varginanti buvo. Vaziavau i Lv autobusu. Viska taip liuks susideliojusi laike buvau,o autobusas is Rigos namo paliko mane. Na velavau 2 min ir autobuso nebebuvo. Kito laukiau 3,5 val. Taigi pervargau sad.gif Tikiuosi snaigiukam nepakenkiau,tiek laiko juos kankindama. Tai va. Turejau 4. Atsilo 3, vienas prastas,nekokybiskas,tai dejo 2. Gaila, nieko nebeliko. Beje gavau crinone. Anksciau jo neturejau. Gryzus pervargus skaiciau kaip naudot ir isidejau tupedama vonioj. Tik si ryta paskaiciau,kad sedint ar  gulom.Ar bus gerai?

Dabar laikisiu kumstukus uz Tavo ir beabejo kitu mergaiciu sekme 4u.gif linkiu visoms laukiancioms rezultato Velikinio stebukliuko wub.gif
Atsakyti
Mergaites,

gal as kiek ne i tema cia, bet ruosiantis II IVF pasiziurejau gyd rasytus tyrimus, kuriuos reik pasidaryt ir matau pazymeta skydliaukes tyrima Tirotropinas. Gal yra kam teke ji daryti, gal zinot, kodel cia ji man pazymejo? g.gif
Ir dar toki keista - Prolaktinas...Per pirma IVF ju nereikejo. Jei kas susiduret, tai busiu dekinga uz komentara 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 04 20, 14:41)
Bet laukimo tu pasiilgsti tik su salyga kad teigiamas atsakymas ane  mirksiukas.gif 

na zinoma,kad TIK su teigiamu atsakymu ilgiuosi viso to laukimo smile.gif

Adrija1-gera minti pakisai,pasiskaityti sena tema,prisiminti gyviau,dekui 4u.gif
Atsakyti
*traukia plakata
Mielos besilaukiancios rezultatu damos! Visom sekmes ir kantrybes!

O pas mane viskas tvarkoj, tik nuo vaistu vaikstau kaip trenkta, pasaulis atskirai gyvena, as sau atskirai. Pastoviai noriu verkti. Nu bet nieko, iskentesiu.
Atsakyti
Labas rytelis plepses 4u.gif

Pirmiausia tai noriu palaikyti Gana1...... verysad.gif Dabar viskas atrodo tragedija, baisu, neteisinga ir panasiai.Bet deja, taciau kartais tenka ir tokiu jausmu patirti.Tik buk gerute nezusidaryk labai.....Pasistenk pagalvoti apie tai, kad nors si karta tau ir nepasiseke, niekas nieko is taves neateme bandyti sekanti karta.Kol turi kiausides, gimda, vyras gyvu spermiuku, tereikia apsisarvuoti kantrybe ir bandyti toliau, tol, kol pasiseks 4u.gif

Dominyka, nepergyvenk del savo snaiguciu, jeigu kibs, tai kibs, jeigu ne, tai bet kokiu atveju "neprigulesi".Taip kad dabar lauk issisiepus ir pildyk pojuciu dienorasti, kaip kad jau turim cia tai daranciu lotuliukas.gif

Warwara, tai sveikinu pagaliau su startu, laukiam naujos plakatu serijos biggrin.gif Ir nesiaubink cia musu tom mintim apie tai, ka tu darysi jei tau nepasiseks schmoll.gif Jeigu kartais taip ir butu, aoie tai tada ir pagalvosim, o dabar ner cia ko isivaizduoti nebutu dalyku tongue.gif

Citai, Zubriuka - nu issamiau nebuna lotuliukas.gif Ziauriai laukiu jusu abieju testo dienos..... ax.gif

Egk, avantiuriste tu musu, ramybes tau dabar wub.gif

Nu o dabar as pasigirsiu, jeigu jus nieko pries blush2.gif Buvau vakar pas Trejsa, ispudi paliko labai gera, grizau namo uzsisvajojus tokia.Planas toks, kad is kart po vestuviu, meducio kopineti vaziuosim pas Trejsa lotuliukas.gif Va cia tai romantika bigsmile.gif Tai pagal plana iseitu, kad birzelio pirma savaite sedu ant adatos.Nusiveziau savo pirmos stimuliacijos schema, visa info is embriologu apie mano embrionus, ju kokybe ir pan. Tai sake, kad jeigu ir antra karta tokie embrionai gausis, tai jis eis ju tieisog pardavineti lotuliukas.gif Nes visi 7 buvo 8 lasteliu ir gave auksciausia ivertinima, tai sake, toki vaizda ne daznai pamato ir kad tas IVF pasibaige nesivystanciu, tai dar nieko nereiskia, cia jau taip Dievulis panorejo, kad taip butu tongue.gif Gimda mano sake irgi superine, kelis kartus pakartojo, kad tikrai labai graziai ten viskas atrodo, ir gleivine ir visa kita, tiktai del kiausidziu sunerimau unsure.gif Sake, kad po LP mano vienos kiausides labai nedaug pasilike yra, tai is esmes gyvenu tik su viena normaliai veikiancia.Tas yra teisybe, ypac prisiminus, kad man per pirma stimuliacija visi 10 folikulu buvo susibure vienoj pusej tiktai.Aisku, viskas cia gerai, kiausides yra porinis organas, nieko baisaus jei vienos nera, bet vis tiek...... verysad.gif Nu bet pasistengsiu netriznioti.Trejsas sake, kad gyvenciau nesiparindama, nes turiu tik mechanine, o ne funkcine beda.Aij, dar klausiau ar gali buti kokios imunines priezastys mano neisvystancio, tai pabreze, kad faktas, jog turiu jau viena sveika normalu vaika, reiskia, kad imunines priezastys gali buti daugiau teoriniam lymeny nei praktiniam.Tai labai nurimau isgirdus toki atsakyma.Tai va tokios mano zinios......Ale koki traktata parasiau doh.gif
Atsakyti
Dominyka, superines naujienos wub.gif kaip smagu girdeti, kad PAGALIAU pasiemei savo mazuosius wub.gif ramybes laukime ir tikejimo mazuju stiprybe wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 04 21, 08:51)
*traukia plakata
Mielos besilaukiancios rezultatu damos! Visom sekmes ir kantrybes!

O pas mane viskas tvarkoj, tik nuo vaistu vaikstau kaip trenkta, pasaulis atskirai gyvena, as sau atskirai. Pastoviai noriu verkti. Nu bet nieko, iskentesiu.

Dar kelios dienos stimuliuojancio ir grisi atgal i gyvenima, cia tie slopinantys tavo hormonus pazemen numuse tai ir verksne pasidarei. Nepyk bet kazkaip neisivaizuoju taves verkiancios, atrodo kad ir verki tai istraukus koki juokinga optimistiska plakata ax.gif

QUOTE(Beta1 @ 2011 04 21, 09:06)
Labas rytelis plepses  4u.gif

Citai, Zubriuka - nu issamiau nebuna  lotuliukas.gif  Ziauriai laukiu jusu abieju testo dienos.....  ax.gif

Nu o dabar as pasigirsiu

Beta1 - thumbup.gif supranti kad po medaus menesio pilvukas pradeda rodytis lotuliukas.gif Faina kai tasip viskas optimistiska ir aisku kad pavyks, tavo antras vaikelis matyt uzsispyres laukia kol teveliai oficialiai iteisins savo meile wub.gif

Citas 7dpi - vakar jau pykau ant savo kuno ir grasinau kad jei jau kenciu tai kad bent priezastis butu rimta nestuke.gif lotuliukas.gif Nuo pilvo skausmo net buvo mintis i ligonine vaziuoti blink.gif Aisku priezastis didziausia to skausmo - kelios dienos be tualeto lotuliukas.gif Nakti atsibudau nuo skausmo pilve ir vienoj kruty doh.gif Ryte skausmai siek tiek apslopo ir dabar jau visai neblogai jauciuosi palyginus. Vaziuojant i darba papus skaudejo labai bet dabar ir tas lyg susitvarke, ir jei nelieciu ir nespaudziu - ramybe smile.gif BT 37.2 thumbup.gif

Geros dienos mergytes wub.gif Pas mus visa ilgaji savaitgali apie 24 silumos thumbup.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif kaip kovot su nerimu? Nesusitvarkau sad.gif
Papildyta:
QUOTE(RositaK @ 2011 04 21, 09:23)
Dominyka, superines naujienos  wub.gif kaip smagu girdeti, kad PAGALIAU pasiemei savo mazuosius  wub.gif ramybes laukime ir tikejimo mazuju stiprybe  wub.gif  wub.gif

Aciu Rosituk ax.gif viskas butu ok,tik kazkoks nerimas ax.gif eisiu I vaistine melisos,gal pades,nes tai blogai.
Atsakyti