Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

*Gaja*
Ale man pasidare idomu kieno tu vis prasai ir prasai
lotuliukas.gif lotuliukas.gif O ka, ner kuo paprasyti: gyvenimo, likimo, kas ten dar yra... Dievo, ne taip kaip Adrija, taip as nemoku graziai tiketi, bet vis vien bunu sv. vietose, tai ir jei yra kur toki prasyma issakyti - tai issakau smile.gif Gal blogai prasau ax.gif bet as gi ne del saves blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Warwara: 28 balandžio 2011 - 12:39
QUOTE(Warwara @ 2011 04 28, 12:37)
*Gaja*
  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  O ka, ner kuo paprasyti: gyvenimo, likimo, kas ten dar yra... Dievo, ne taip kaip Adrija, taip as nemoku graziai tiketi, bet vis vien bunu sv. vietose, tai ir jei yra kur toki prasyma issakyti - tai issakau smile.gif Gal blogai prasau  ax.gif  bet as gi ne del saves  blush2.gif

Ale,gi kad kurti tas gyvenimas su likimu biggrin.gif Bet jei dar biski ir Dievo prasai,tai ziurek,gal ir pavyks mirksiukas.gif Zodziu,linkiu tik teigiamo rezultato wub.gif
Atsakyti
*Gaja*
Bet jei dar biski ir Dievo prasai,tai ziurek,gal ir pavyks

As tik netikiu, kad jam yra laiko pildyti mano norus smile.gif Dave visas priemones - o toliau jau pati-pati smile.gif
Aciu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Warwara: 28 balandžio 2011 - 12:56
QUOTE(Warwara @ 2011 04 28, 13:56)
*Gaja*

As tik netikiu, kad jam yra laiko pildyti mano norus smile.gif Dave visas priemones - o toliau jau pati-pati smile.gif
Aciu  wub.gif

As tai daktaru prasau lotuliukas.gif man tai kazkaip atrodo, jie labiausiai galetu mano prasymus ispildyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 04 28, 12:56)
*Gaja*

Aciu  wub.gif

Aha,as irgi tikiu,kad Dievas dave priemones - IVF'us drinks_cheers.gif biggrin.gif

QUOTE(Beta1 @ 2011 04 28, 13:01)
As tai daktaru prasau  lotuliukas.gif  man tai kazkaip atrodo, jie labiausiai galetu mano prasymus ispildyti  biggrin.gif

Nesakyk,Treijs'as visada sako,kad padare sako technini darba,o del teigiamo atsakymo liepia del su Dievu tartis mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 04 28, 02:09)
Aciu uz kumstukus 

Kaip Ela ir kokiam ji skyrelyje?

CITAI!!!! Atlekiau pasakyti, kad ir as tavo palaikymo komandos dalis mirksiukas.gif 4u.gif Kumsciai suspausti! Geru skaiciuku mergyt!
O Ella Embrions skyrelyje mirksiukas.gif Uz ja irgi kumscius siandien spaudziam...
Papildyta:
Egk - ryt uz tave "sergam"... Pasiruosus????? 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zubriuka @ 2011 04 28, 14:21)
CITAI!!!! Atlekiau pasakyti, kad ir as tavo palaikymo komandos dalis mirksiukas.gif  4u.gif Kumsciai suspausti! Geru skaiciuku mergyt!
O Ella Embrions skyrelyje  mirksiukas.gif Uz ja irgi kumscius siandien spaudziam...
Papildyta:
Egk - ryt uz tave "sergam"... Pasiruosus????? 4u.gif  4u.gif

Taip 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2011 04 28, 03:36)

Saunuole! Mes irgi pasiruosusios!!!! mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zubriuka @ 2011 04 28, 14:21)
CITAI!!!! Atlekiau pasakyti, kad ir as tavo palaikymo komandos dalis mirksiukas.gif  4u.gif Kumsciai suspausti! Geru skaiciuku mergyt!
O Ella Embrions skyrelyje  mirksiukas.gif Uz ja irgi kumscius siandien spaudziam...
Papildyta:
Egk - ryt uz tave "sergam"... Pasiruosus????? 4u.gif  4u.gif

As vakar irgi buvau pasiruosus o va siandien jau prasciau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 04 28, 11:59)
As vakar irgi buvau pasiruosus o va siandien jau prasciau  blush2.gif

Kada gi kada tavo atsakymai?????jau pavargau laukti tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Reginiukas.uk @ 2011 04 28, 15:07)
Kada gi kada tavo atsakymai?????jau pavargau laukti  tongue.gif

Isivaizduoji kap as jauciuosi? Ir vis maziau tikiu savo sekme ir ne kazkokiu priezasciu bet del to kad kazkaip savaime suprantama kad mano buna neigiamas po tu dvieju kartu blush2.gif Nebarkit tiesiog taip jauciuosi rolleyes.gif Kai pagalvoji galetu buti taip: jei po isodinimo praejus 14 d nesusergi tai 100% nescia, va tada tai tikeciau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 04 28, 12:15)
Isivaizduoji kap as jauciuosi? Ir vis maziau tikiu savo sekme ir ne kazkokiu priezasciu bet del to kad kazkaip savaime suprantama kad mano buna neigiamas po tu dvieju kartu  blush2.gif Nebarkit tiesiog taip jauciuosi  rolleyes.gif  Kai pagalvoji galetu buti taip: jei po isodinimo praejus 14 d nesusergi tai 100% nescia, va tada tai tikeciau  thumbup.gif

Isivaizduoju saulele,zinok mano kartas man vilties kazkaip irgi neteike(per daug nepavykusiu kartu buvo),o ypac testavimosi diena...Sunku buvo patiketi ka matau..na ka cia besneketi,dar dabar nesuprantu kas vyksta blush2.gif
Atsakyti