QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 04 27, 23:19)
Citas, ir as lb sergu, siunciu savo palaikymo. Kryziuok kojytes!
Aciu labai
QUOTE(Dominyyka @ 2011 04 28, 06:12)
Labas rytas kumstukus jau spaudziu,siandien dvigubai. laikykites mergaites, tikiu kad skaiciukai bus abieju diiiiideli.
Turiu kompanione Ot tai faina.
QUOTE(Adrija1 @ 2011 04 28, 08:04)
As taip pat sedu ant palaikymo komandos suolelio! Citukai, Ella, viskas bus gerai! Si diena- Jusu!
Aciu .Ella sekmes mums abiems
QUOTE(LediDiDi1 @ 2011 04 28, 08:25)
Citai, labai tikiuosi, kad apsidžiaugsi po šiandienos rezultatų, jog nekalei vakar vyniulio. Kumštukai suspausti.
Tik pieno kaliau nkaip ir liepet
QUOTE(Beta1 @ 2011 04 28, 08:42)
Citai, ar jau itempei venas ? Jaudinuosi del tavo rezultatu kaip del savuju......
Jau, vaziuosiu po gero pusvalandzio. Bet rezultatu laukt reikes labai ilgai. LT laiku jums pranesiu tik apie 17:30
QUOTE(Warwara @ 2011 04 28, 09:07)
Ot tas visame procese mane biesina labiausiai.
Vakar tiek geru naujienu pasipyle. Ir Adrija, ir viena mano kita drauge pagaliau parase, kad jei su snaigem pavyko pastoti. Ir dar viena mano drauge parase laiskuti, lauke-lauke mmm ir nesulauke. Aplink tiek teigiamu rezultatu, kad pradedu nenormaliai galvoti apie tikimybes teorija ir deja ne teigiamai...
Warwara - logikos karaliene!, o tu imk ir galvok kita linkme tiesiog dabar yra sekmingas laikas ir todel visiems sekasi Nors suprantu ir tave, nes kaip sakiau as visada bunu palikta kitoj barikadu, atrodo sekasi tik kitiems
QUOTE(egk @ 2011 04 28, 09:14)
Aš irgi jungiuosi prie laukiančių citas skaičiukų. Šiandien reiks per dvi temutes puldinėt.
Pravirkdet mane jau nuo pacio ryto su tokiu palaikymu