Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 04 27, 23:19)
Citas, ir as lb sergu, siunciu savo palaikymo. Kryziuok kojytes!

Aciu labai wub.gif

QUOTE(Dominyyka @ 2011 04 28, 06:12)
Labas rytas 4u.gif kumstukus jau spaudziu,siandien dvigubai. laikykites mergaites, tikiu kad skaiciukai bus abieju diiiiideli.

Turiu kompanione bigsmile.gif Ot tai faina.

QUOTE(Adrija1 @ 2011 04 28, 08:04)
As taip pat sedu ant palaikymo komandos suolelio! Citukai, Ella, viskas bus gerai! Si diena- Jusu!

Aciu .Ella sekmes mums abiems rolleyes.gif

QUOTE(LediDiDi1 @ 2011 04 28, 08:25)
Citai, labai tikiuosi, kad apsidžiaugsi po šiandienos rezultatų, jog nekalei vakar vyniulio. Kumštukai suspausti.

Tik pieno kaliau nkaip ir liepet blush2.gif

QUOTE(Beta1 @ 2011 04 28, 08:42)
Citai, ar jau itempei venas ? Jaudinuosi del tavo rezultatu kaip del savuju......

Jau, vaziuosiu po gero pusvalandzio. Bet rezultatu laukt reikes labai ilgai. LT laiku jums pranesiu tik apie 17:30 ax.gif

QUOTE(Warwara @ 2011 04 28, 09:07)
user posted image
Ot tas visame procese mane biesina labiausiai.
Vakar tiek geru naujienu pasipyle. Ir Adrija, ir viena mano kita drauge pagaliau parase, kad jei su snaigem pavyko pastoti. Ir dar viena mano drauge parase laiskuti, lauke-lauke mmm ir nesulauke. Aplink tiek teigiamu rezultatu, kad pradedu nenormaliai galvoti apie tikimybes teorija ir deja ne teigiamai...

Warwara - logikos karaliene!, o tu imk ir galvok kita linkme tiesiog dabar yra sekmingas laikas ir todel visiems sekasi smile.gif Nors suprantu ir tave, nes kaip sakiau as visada bunu palikta kitoj barikadu, atrodo sekasi tik kitiems biggrin.gif

QUOTE(egk @ 2011 04 28, 09:14)
Aš irgi jungiuosi prie laukiančių citas skaičiukų. Šiandien reiks per dvi temutes puldinėt.

Pravirkdet mane jau nuo pacio ryto su tokiu palaikymu blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 04 28, 09:38)
Beta1

tai kad pas mane viskas visada visiskai tiketina. As panorejau, tiksla nustaciau - hop-pa prasom, gavau smile.gif As net noriu neikad per GD zvakutes pusdama, ar ten per naujaka sampana gerdama, nesugalvoju rausvu. Visada visiskai tiketini dalykai.
O va vaiko prasau-prasau, noriu-noriu... Net ne del saves gi noriu! Tiek jau per save perzengiau...

Tesiant filosofiniu diskusiju tema biggrin.gif , Warwaryte, kantrybes, taigi pati pasakei, kad kad kai turi tiksla, visad ji pasieki.Nu ir kas, kad ne visada buna lengva ar ne is karto pavyksta irnesakyk.gif Svarbiausia - kad pavyksta.Ir net neabejok, kad bus kitaip.Kazkur perskaiciau viena minti, kuria dabar turiu uzsidejus ant desktopo ir kas ryta atejus i darba neturiu kito pasirinkimo, kaip tik ja perskaityti:

Mes visi gavome tai, ko iš tiesų prašėme. Ko norėjome, tą ir turime. Turime tai, apie ką daugiausiai galvojame. Kokias mintis savyje daugiausiai puoselėjame, tokią ateitį netrukus ir turėsime. Mes gauname ne ką kitą, o tai apie ką mąstome.

Man padeda, tikiuosi tau irgi pades.... wub.gif ax.gif

Neverk Citai, buk vyras lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beta1: 28 balandžio 2011 - 08:46
QUOTE(Beta1 @ 2011 04 28, 09:44)

Mes visi gavome tai, ko iš tiesų prašėme. Ko norėjome, tą ir turime. Turime tai, apie ką daugiausiai galvojame. Kokias mintis savyje daugiausiai puoselėjame, tokią ateitį netrukus ir turėsime. Mes gauname ne ką kitą, o tai apie ką mąstome.

Man padeda, tikiuosi tau irgi pades....  wub.gif  ax.gif

Neverk Citai, buk vyras  lotuliukas.gif

Sutinku 100% thumbup.gif drinks_cheers.gif

Ok, nusivaliau asara ir varau i ligonine neuzilgo, tik turiu sulaukti staliaus, kuris virtuve daro mums tongue.gif
Atsakyti
Nuuuu neeee, laukt iki vakaro?????? As jau dabar kalu melisa, sedatif, tai negi teks vaistine sturmuot biggrin.gif
As nekantri biggrin.gif swoon.gif topsecret.gif
Ir is tiesu pilvas kazko surakintas nerimo, ne del mergaiciu,aplamai nerimas unsure.gif
Atsakyti
Citai,jungiuosi ir as Ziurek NEPAVESK tongue.gif Sekmytes Mergyt!
Atsakyti
Beta1

Grazi mintis, bet man netinka schmoll.gif
Kaip be butu, viskas turi savo pabaiga. Gera ta pabaiga ar bloga, bet vieno etapo finishas yra kito etapo startas. Nepraejus sito etapo, negalesiu pradeti sekancio. Koks tas etapas bus ar visiskai naujas ar tiesiog sito kartojimas vis vien dabar negaliu atspeti. Reikia laukti.

Dabar suzinojau, kad paskutini karto buvau pas gyd. is kart po nestuke.gif tai reiskia kad kreslas buvo virusuotas lotuliukas.gif

Citas, iki vakaro laukti... siaubas!
Atsakyti
Citai, kumstukai suspausti. 4u.gif 4u.gif 4u.gif ...

Ella ir uz tave. 4u.gif 4u.gif 4u.gif ...
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2011 04 28, 08:42)
Pliuske, butinai pranesk mums kaip tavo rezultatai ir koks tolimesnis planas chuliganas  tongue.gif

Butinai pranesiu drinks_cheers.gif
QUOTE(egk @ 2011 04 28, 09:14)
Žinoma, nuvažiuosi 4u.gif Dabar laukiame gerų atsakymų 4u.gif

4u.gif Mes irgi dabar laukiam tavo teigiamo atsakymo bigsmile.gif

Prisidedu prie Citas ir Ela33 palaikymo ir linkiu aukstu skaiciuku! Sekmes mergytes wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pliuske: 28 balandžio 2011 - 10:28
QUOTE(Citas @ 2011 04 28, 09:40)
Jau, vaziuosiu po gero pusvalandzio. Bet rezultatu laukt reikes labai ilgai. LT laiku jums pranesiu tik apie 17:30  ax.gif

Oj kaip ilgai laukt doh.gif
Tikiuosi bent Ela anksčiau praneš biggrin.gif

Abiem virusiukai
2.gif 2.gif
2.gif 2.gif
mirksiukas.gif
Atsakyti
Aciu uz kumstukus 4u.gif Ir griebiu abiem rankom visus virusiukus smile.gif

Biski sunerimau, nes vel siandien pasirode lyg rausvo tepimo unsure.gif Nu bet jau kai vaziavau i ligonine taip papus skaudejo kad net akyse tamsu daresi blink.gif Net nemoku paaiskint taip is giliai giliai g.gif

Visu atsiprasau o ypac taves Dominyyka kad taip ilgai laukti tau negalima jaudintis ar nerimauti mirksiukas.gif

Kaip Ela ir kokiam ji skyrelyje?
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 04 28, 08:38)
O va vaiko prasau-prasau, noriu-noriu...

Warwaryt,tikrai tu labai faina mirksiukas.gif Ale man pasidare idomu kieno tu vis prasai ir prasai g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Gaja*: 28 balandžio 2011 - 12:27
Cituk, atlaikysiu biggrin.gif pas mane darbe siandien pilnatis, visi pikti ziauriai, iskoliojo mane jau trys klientai doh.gif sedatif kalu istisai, skrandis uzspazmuotas doh.gif nemoku as neimt ÄÆ galva. Pati kalta.
Laukiam skaiciuku graziu 4u.gif

Bandau galhot gal stresas nepakenks, nes jau visai neatsipalaiduoju.

Atsakyti