Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Citas, ir as lb sergu, siunciu savo palaikymo 4u.gif Kryziuok kojytes!

Visoms sulaukusioms geru ziniu, patys Didziausi Sveikinimai! wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2011 04 27, 22:46)
Nu kas čia per bajeris - telefonu nekomentuoja? Nu aš tikrai skambinau telefonu, Treijsas pakomentavo g.gif Gal nuo to didelio žmonių kiekio jiems galvos susisuko, nebespėja doh.gif Tai važiuoti teks tik dėl atsakymų pakomentavimo?

Kai po histero paklausiau gydytojo kada man skambinti del atsakymu, tai sako, geriau butu jei atvaziuotumet, tada viska pakomentuosiu. Dave telefona tu sesuciu, kad pasiskambinti ir pasiklausti kada bus atsakymas. O ir jos pasake, kad atsakymu nekomentuoja, atseit reikia pas gydytoja eiti.. Tai nesvarbu, nuvaziuosiu, nes vis tiek man reikia daug ka aptarti su gydytoju ax.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif kumstukus jau spaudziu,siandien dvigubai 4u.gif laikykites mergaites, tikiu kad skaiciukai bus abieju diiiiideli thumbup.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
As taip pat sedu ant palaikymo komandos suolelio! Citukai, Ella, viskas bus gerai! Si diena- Jusu! wub.gif nestuke.gif

O as vel 4-a atsikeliau, katinas pazadina gert prasydamas, o paskui nebeuzmiegu. Isejau ant sofos, tada nuluzau dar valandelei. Nu ciudai, tai dabar taip pastoviai miegosiu? T.y.: nemiegosiu? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Pasidariau testuka- juostele yra, bet ne tokia ryski kaip Zubriukos, matyt, man ne tiek daug i slapima hcg issiskiria.. ax.gif

Grazios visoms dieneles ir nebekreipiam jokio demesio i ta mano kalendoriu! Bukit geriau laimingos be jo! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 04 27, 19:34)
Mergaites -strenas pradejo skaudeti kaip pries mmm, bijau !!!!  Gal kokio vyno kaip Warwara ikalt  bigsmile.gif

Citai, labai tikiuosi, kad apsidžiaugsi po šiandienos rezultatų, jog nekalei vakar vyniulio lotuliukas.gif lotuliukas.gif . Kumštukai suspausti 4u.gif 4u.gif .
Atsakyti
Citai, ar jau itempei venas ? bigsmile.gif Jaudinuosi del tavo rezultatu kaip del savuju...... ax.gif

Dominyyka, faina tu, pasiilgsiu as taves kai iseisi pas nestukes mirksiukas.gif

Pliuske, butinai pranesk mums kaip tavo rezultatai ir koks tolimesnis planas chuliganas tongue.gif

Egk, tu gal, mazute, uzsiimti neturi kuo, kad nuotaikas siaip sau kaitalioji ? biggrin.gif Dievu paprastai ir as nelabai tikiu, bet tavo atvejo as negaleciau kitaip ivardinti kaip tik kazka, kas turejo buti, ivykti.....Kazkokia grazi mistika rolleyes.gif

Adrija, Zubriuka, vis dar negaliu jumis atsidziaugti wub.gif

Warwara, maziau tu analizuok kokiu greiciu tie tavo foliai auga, kiek ju bus ir kas is ju bus.Yra dalyku, kuriu nei tu nei niekas kitas negales pasakyti ar nuspeti.Viskas, ka tu dabar gali padaryti, tai tiketis geriausio.Bet ta daryti reikia ne su baime, o su graziu jausmu, kurtis dabar tau yra butinas 4u.gif

Beje, kur mano draugelka Reginiukas ? bigsmile.gif Jinai gi sake, kad manes lauks, tai noriu pasitikrint, ar vis dar laukia biggrin.gif
Atsakyti
Beta,tempsim visas pas nestukes mirksiukas.gif ir Tave taip pat bigsmile.gif
Neliks cia,tiksliau liksime sito skyriuko palaikymo komanda 4u.gif
Labai tikiu,kad visom pavyks 4u.gif

Kalu melisa,kazkoks nerimas blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dominyyka: 28 balandžio 2011 - 08:06
user posted image

Beta1
Yra dalyku, kuriu nei tu nei niekas kitas negales pasakyti ar nuspeti.

Ot tas visame procese mane biesina labiausiai smile.gif

Bet ta daryti reikia ne su baime, o su graziu jausmu, kurtis dabar tau yra butinas

Vakar tiek geru naujienu pasipyle. Ir Adrija, ir viena mano kita drauge pagaliau parase, kad jei su snaigem pavyko pastoti. Ir dar viena mano drauge parase laiskuti, lauke-lauke mmm ir nesulauke thumbup.gif Aplink tiek teigiamu rezultatu, kad pradedu nenormaliai galvoti apie tikimybes teorija ir deja ne teigiamai...
Atsakyti
QUOTE(pliuske @ 2011 04 27, 23:32)
Kai po histero paklausiau gydytojo kada man skambinti del atsakymu, tai sako, geriau butu jei atvaziuotumet, tada viska pakomentuosiu. Dave telefona tu sesuciu, kad pasiskambinti ir pasiklausti kada bus atsakymas. O ir jos pasake, kad atsakymu nekomentuoja, atseit reikia pas gydytoja eiti.. Tai nesvarbu, nuvaziuosiu, nes vis tiek man reikia daug ka aptarti su gydytoju ax.gif

Žinoma, nuvažiuosi 4u.gif Dabar laukiame gerų atsakymų 4u.gif

QUOTE(Adrija1 @ 2011 04 28, 08:04)
Pasidariau testuka- juostele yra, bet ne tokia ryski kaip Zubriukos, matyt, man ne tiek daug i slapima hcg issiskiria..  ax.gif

Grazios visoms dieneles ir nebekreipiam jokio demesio i ta mano kalendoriu! Bukit geriau laimingos be jo!  wub.gif

Nesvarbu tas ryškumas, vistiek labai gražus vaizdelis 4u.gif

O man tikriausiai geros dienos tos, kurios kitiems bligos g.gif Man visada ir viskas visą gyvenimą atvirkščiai nei visiems. Mokykloje net pravardę susijusią su tuo turėjau

QUOTE(Beta1 @ 2011 04 28, 08:42)
Egk, tu gal, mazute, uzsiimti neturi kuo, kad nuotaikas siaip sau kaitalioji ?  biggrin.gif Dievu paprastai ir as nelabai tikiu, bet tavo atvejo as negaleciau kitaip ivardinti kaip tik kazka, kas turejo buti, ivykti.....Kazkokia grazi mistika  rolleyes.gif

Betute, gal atvirkščiai turiu per daug užsiėmimo, pavargstu, o tada ir nuotaikos krenta mirksiukas.gif O mano atveju tikrai - vieni atsitiktinumai g.gif Jei nieko nebūtų, nesuprasiu, ką čia man D norėjo pasakyti 4u.gif

Aš irgi jungiuosi prie laukiančių citas skaičiukų 4u.gif
Šiandien reiks per dvi temutes puldinėt karsta.gif
Papildyta:
QUOTE(Warwara @ 2011 04 28, 09:07)
Vakar tiek geru naujienu pasipyle. Ir Adrija, ir viena mano kita drauge pagaliau parase, kad jei su snaigem pavyko pastoti. Ir dar viena mano drauge parase laiskuti, lauke-lauke mmm ir nesulauke  thumbup.gif  Aplink tiek teigiamu rezultatu, kad pradedu nenormaliai galvoti apie tikimybes teorija ir deja ne teigiamai...

Warwaryte, nesupratau, kodėl ne teigiamai? Taigi daug gerų naujienų thumbup.gif

Mane tai laaabai teigiamai veikia, kai mergytėm pavyksta po ilgo laukimo. Bet prisipažinsiu, kad neigiamai veikia žinios apie nestuke.gif tų kuriems pavyksta be pastangų, dažnai ir be didelio noro, o dar to nevertina doh.gif Tada būna liūdna verysad.gif
Atsakyti
egk
Warwaryte, nesupratau, kodėl ne teigiamai? Taigi daug gerų naujienų

Del naujienu tai as thumbup.gif
Bet kas liecia mane, tai kaip tu pati ir rasai
O man tikriausiai geros dienos tos, kurios kitiems blogos

Pagal tikimybe visiems negali pavykti. Jei aplink mane visoms pavyko, ir likau tik as, tai logiskai kam napavyks? Va-va...

Bet prisipažinsiu, kad neigiamai veikia žinios apie  tų kuriems pavyksta be pastangų, dažnai ir be didelio noro, o dar to nevertina  Tada būna liūdna

Aplink manes tokiu jau nebelyko, nes visi suauge, ir kaip taisykle, vaiku nori. Bet dalys mano pazistomu pastojo be problemu ir tai yra tikrai super! nes kas zino mano situacija, tikrai turi baime pries bandant... Bet kol kas visiems draugem labai sekasi. Ir turint mane kaip pavyzdi, tikrai vertina ta ka turi.
Mane tai supa geri zmones, kurie nebijo man pasakyti bloga naujiena, nes zino, kad palaikysiu. ir kas svarbiausia - gera naujiena, nes zino, kad tikrai apsidziaugsiu!
*Warwara siandien filosofas
Atsakyti
Warwara, ir as giliai sirdy filososfas, bet jau labai giliai biggrin.gif O jeigu rimtai, as visada pagalvojau apie tikimybiu teorijas ax.gif bet kazkaip stumiu tas mintis i sona irnesakyk.gif Juk kai pradedi galvoti apie tai, kad kiek gi tavo gyvenime atsitiko ivykiu visai ne pagal tikimybes, tai nusispjauni ir tiki kaip tau reikia rolleyes.gif Bent jau as taip darau ax.gif Mes cia tuoj pradesim kelti egzistencinius klausimus visokius hihihi.gif

Egk, tikekimes, Dievas ar kas jis ten toks, tikrai paaiskins sio reiskinio esme biggrin.gif
Atsakyti
Beta1
Juk kai pradedi galvoti apie tai, kad kiek gi tavo gyvenime atsitiko ivykiu visai ne pagal tikimybes, tai nusispjauni ir tiki kaip tau reikia

tai kad pas mane viskas visada visiskai tiketina. As panorejau, tiksla nustaciau - hop-pa prasom, gavau smile.gif As net noriu neikad per GD zvakutes pusdama, ar ten per naujaka sampana gerdama, nesugalvoju rausvu. Visada visiskai tiketini dalykai.
O va vaiko prasau-prasau, noriu-noriu... Net ne del saves gi noriu! Tiek jau per save perzengiau...

Atsakyti