Citas, ir as lb sergu, siunciu savo palaikymo Kryziuok kojytes!
Visoms sulaukusioms geru ziniu, patys Didziausi Sveikinimai!
QUOTE(egk @ 2011 04 27, 22:46)
Nu kas čia per bajeris - telefonu nekomentuoja? Nu aš tikrai skambinau telefonu, Treijsas pakomentavo Gal nuo to didelio žmonių kiekio jiems galvos susisuko, nebespėja Tai važiuoti teks tik dėl atsakymų pakomentavimo?
Kai po histero paklausiau gydytojo kada man skambinti del atsakymu, tai sako, geriau butu jei atvaziuotumet, tada viska pakomentuosiu. Dave telefona tu sesuciu, kad pasiskambinti ir pasiklausti kada bus atsakymas. O ir jos pasake, kad atsakymu nekomentuoja, atseit reikia pas gydytoja eiti.. Tai nesvarbu, nuvaziuosiu, nes vis tiek man reikia daug ka aptarti su gydytoju
Labas rytas kumstukus jau spaudziu,siandien dvigubai laikykites mergaites, tikiu kad skaiciukai bus abieju diiiiideli
As taip pat sedu ant palaikymo komandos suolelio! Citukai, Ella, viskas bus gerai! Si diena- Jusu!
O as vel 4-a atsikeliau, katinas pazadina gert prasydamas, o paskui nebeuzmiegu. Isejau ant sofos, tada nuluzau dar valandelei. Nu ciudai, tai dabar taip pastoviai miegosiu? T.y.: nemiegosiu?
Pasidariau testuka- juostele yra, bet ne tokia ryski kaip Zubriukos, matyt, man ne tiek daug i slapima hcg issiskiria..
Grazios visoms dieneles ir nebekreipiam jokio demesio i ta mano kalendoriu! Bukit geriau laimingos be jo!
O as vel 4-a atsikeliau, katinas pazadina gert prasydamas, o paskui nebeuzmiegu. Isejau ant sofos, tada nuluzau dar valandelei. Nu ciudai, tai dabar taip pastoviai miegosiu? T.y.: nemiegosiu?
Pasidariau testuka- juostele yra, bet ne tokia ryski kaip Zubriukos, matyt, man ne tiek daug i slapima hcg issiskiria..
Grazios visoms dieneles ir nebekreipiam jokio demesio i ta mano kalendoriu! Bukit geriau laimingos be jo!
QUOTE(Citas @ 2011 04 27, 19:34)
Mergaites -strenas pradejo skaudeti kaip pries mmm, bijau !!!! Gal kokio vyno kaip Warwara ikalt
Citai, labai tikiuosi, kad apsidžiaugsi po šiandienos rezultatų, jog nekalei vakar vyniulio . Kumštukai suspausti .
Citai, ar jau itempei venas ? Jaudinuosi del tavo rezultatu kaip del savuju......
Dominyyka, faina tu, pasiilgsiu as taves kai iseisi pas nestukes
Pliuske, butinai pranesk mums kaip tavo rezultatai ir koks tolimesnis planas chuliganas
Egk, tu gal, mazute, uzsiimti neturi kuo, kad nuotaikas siaip sau kaitalioji ? Dievu paprastai ir as nelabai tikiu, bet tavo atvejo as negaleciau kitaip ivardinti kaip tik kazka, kas turejo buti, ivykti.....Kazkokia grazi mistika
Adrija, Zubriuka, vis dar negaliu jumis atsidziaugti
Warwara, maziau tu analizuok kokiu greiciu tie tavo foliai auga, kiek ju bus ir kas is ju bus.Yra dalyku, kuriu nei tu nei niekas kitas negales pasakyti ar nuspeti.Viskas, ka tu dabar gali padaryti, tai tiketis geriausio.Bet ta daryti reikia ne su baime, o su graziu jausmu, kurtis dabar tau yra butinas
Beje, kur mano draugelka Reginiukas ? Jinai gi sake, kad manes lauks, tai noriu pasitikrint, ar vis dar laukia
Dominyyka, faina tu, pasiilgsiu as taves kai iseisi pas nestukes
Pliuske, butinai pranesk mums kaip tavo rezultatai ir koks tolimesnis planas chuliganas
Egk, tu gal, mazute, uzsiimti neturi kuo, kad nuotaikas siaip sau kaitalioji ? Dievu paprastai ir as nelabai tikiu, bet tavo atvejo as negaleciau kitaip ivardinti kaip tik kazka, kas turejo buti, ivykti.....Kazkokia grazi mistika
Adrija, Zubriuka, vis dar negaliu jumis atsidziaugti
Warwara, maziau tu analizuok kokiu greiciu tie tavo foliai auga, kiek ju bus ir kas is ju bus.Yra dalyku, kuriu nei tu nei niekas kitas negales pasakyti ar nuspeti.Viskas, ka tu dabar gali padaryti, tai tiketis geriausio.Bet ta daryti reikia ne su baime, o su graziu jausmu, kurtis dabar tau yra butinas
Beje, kur mano draugelka Reginiukas ? Jinai gi sake, kad manes lauks, tai noriu pasitikrint, ar vis dar laukia
Beta,tempsim visas pas nestukes ir Tave taip pat
Neliks cia,tiksliau liksime sito skyriuko palaikymo komanda
Labai tikiu,kad visom pavyks
Kalu melisa,kazkoks nerimas
Neliks cia,tiksliau liksime sito skyriuko palaikymo komanda
Labai tikiu,kad visom pavyks
Kalu melisa,kazkoks nerimas
Beta1
Yra dalyku, kuriu nei tu nei niekas kitas negales pasakyti ar nuspeti.
Ot tas visame procese mane biesina labiausiai
Bet ta daryti reikia ne su baime, o su graziu jausmu, kurtis dabar tau yra butinas
Vakar tiek geru naujienu pasipyle. Ir Adrija, ir viena mano kita drauge pagaliau parase, kad jei su snaigem pavyko pastoti. Ir dar viena mano drauge parase laiskuti, lauke-lauke mmm ir nesulauke Aplink tiek teigiamu rezultatu, kad pradedu nenormaliai galvoti apie tikimybes teorija ir deja ne teigiamai...
QUOTE(pliuske @ 2011 04 27, 23:32)
Kai po histero paklausiau gydytojo kada man skambinti del atsakymu, tai sako, geriau butu jei atvaziuotumet, tada viska pakomentuosiu. Dave telefona tu sesuciu, kad pasiskambinti ir pasiklausti kada bus atsakymas. O ir jos pasake, kad atsakymu nekomentuoja, atseit reikia pas gydytoja eiti.. Tai nesvarbu, nuvaziuosiu, nes vis tiek man reikia daug ka aptarti su gydytoju
Žinoma, nuvažiuosi Dabar laukiame gerų atsakymų
QUOTE(Adrija1 @ 2011 04 28, 08:04)
Nesvarbu tas ryškumas, vistiek labai gražus vaizdelis
O man tikriausiai geros dienos tos, kurios kitiems bligos Man visada ir viskas visą gyvenimą atvirkščiai nei visiems. Mokykloje net pravardę susijusią su tuo turėjau
QUOTE(Beta1 @ 2011 04 28, 08:42)
Betute, gal atvirkščiai turiu per daug užsiėmimo, pavargstu, o tada ir nuotaikos krenta O mano atveju tikrai - vieni atsitiktinumai Jei nieko nebūtų, nesuprasiu, ką čia man D norėjo pasakyti
Aš irgi jungiuosi prie laukiančių citas skaičiukų
Šiandien reiks per dvi temutes puldinėt
Papildyta:
QUOTE(Warwara @ 2011 04 28, 09:07)
Vakar tiek geru naujienu pasipyle. Ir Adrija, ir viena mano kita drauge pagaliau parase, kad jei su snaigem pavyko pastoti. Ir dar viena mano drauge parase laiskuti, lauke-lauke mmm ir nesulauke Aplink tiek teigiamu rezultatu, kad pradedu nenormaliai galvoti apie tikimybes teorija ir deja ne teigiamai...
Warwaryte, nesupratau, kodėl ne teigiamai? Taigi daug gerų naujienų
Mane tai laaabai teigiamai veikia, kai mergytėm pavyksta po ilgo laukimo. Bet prisipažinsiu, kad neigiamai veikia žinios apie tų kuriems pavyksta be pastangų, dažnai ir be didelio noro, o dar to nevertina Tada būna liūdna
egk
Del naujienu tai as
Bet kas liecia mane, tai kaip tu pati ir rasai
Pagal tikimybe visiems negali pavykti. Jei aplink mane visoms pavyko, ir likau tik as, tai logiskai kam napavyks? Va-va...
Aplink manes tokiu jau nebelyko, nes visi suauge, ir kaip taisykle, vaiku nori. Bet dalys mano pazistomu pastojo be problemu ir tai yra tikrai super! nes kas zino mano situacija, tikrai turi baime pries bandant... Bet kol kas visiems draugem labai sekasi. Ir turint mane kaip pavyzdi, tikrai vertina ta ka turi.
Mane tai supa geri zmones, kurie nebijo man pasakyti bloga naujiena, nes zino, kad palaikysiu. ir kas svarbiausia - gera naujiena, nes zino, kad tikrai apsidziaugsiu!
*Warwara siandien filosofas
Warwaryte, nesupratau, kodėl ne teigiamai? Taigi daug gerų naujienų
Del naujienu tai as
Bet kas liecia mane, tai kaip tu pati ir rasai
O man tikriausiai geros dienos tos, kurios kitiems blogos
Pagal tikimybe visiems negali pavykti. Jei aplink mane visoms pavyko, ir likau tik as, tai logiskai kam napavyks? Va-va...
Bet prisipažinsiu, kad neigiamai veikia žinios apie tų kuriems pavyksta be pastangų, dažnai ir be didelio noro, o dar to nevertina Tada būna liūdna
Aplink manes tokiu jau nebelyko, nes visi suauge, ir kaip taisykle, vaiku nori. Bet dalys mano pazistomu pastojo be problemu ir tai yra tikrai super! nes kas zino mano situacija, tikrai turi baime pries bandant... Bet kol kas visiems draugem labai sekasi. Ir turint mane kaip pavyzdi, tikrai vertina ta ka turi.
Mane tai supa geri zmones, kurie nebijo man pasakyti bloga naujiena, nes zino, kad palaikysiu. ir kas svarbiausia - gera naujiena, nes zino, kad tikrai apsidziaugsiu!
*Warwara siandien filosofas
Warwara, ir as giliai sirdy filososfas, bet jau labai giliai O jeigu rimtai, as visada pagalvojau apie tikimybiu teorijas bet kazkaip stumiu tas mintis i sona Juk kai pradedi galvoti apie tai, kad kiek gi tavo gyvenime atsitiko ivykiu visai ne pagal tikimybes, tai nusispjauni ir tiki kaip tau reikia Bent jau as taip darau Mes cia tuoj pradesim kelti egzistencinius klausimus visokius
Egk, tikekimes, Dievas ar kas jis ten toks, tikrai paaiskins sio reiskinio esme
Egk, tikekimes, Dievas ar kas jis ten toks, tikrai paaiskins sio reiskinio esme
Beta1
tai kad pas mane viskas visada visiskai tiketina. As panorejau, tiksla nustaciau - hop-pa prasom, gavau As net noriu neikad per GD zvakutes pusdama, ar ten per naujaka sampana gerdama, nesugalvoju rausvu. Visada visiskai tiketini dalykai.
O va vaiko prasau-prasau, noriu-noriu... Net ne del saves gi noriu! Tiek jau per save perzengiau...
Juk kai pradedi galvoti apie tai, kad kiek gi tavo gyvenime atsitiko ivykiu visai ne pagal tikimybes, tai nusispjauni ir tiki kaip tau reikia
tai kad pas mane viskas visada visiskai tiketina. As panorejau, tiksla nustaciau - hop-pa prasom, gavau As net noriu neikad per GD zvakutes pusdama, ar ten per naujaka sampana gerdama, nesugalvoju rausvu. Visada visiskai tiketini dalykai.
O va vaiko prasau-prasau, noriu-noriu... Net ne del saves gi noriu! Tiek jau per save perzengiau...