Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Mergaites -strenas pradejo skaudeti kaip pries mmm, bijau !!!! Gal kokio vyno kaip Warwara ikalt bigsmile.gif

huh.gif wacko.gif fear.gif fear.gif fear.gif fear.gif bijau.gif bijau.gif bijau.gif

Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 04 27, 09:34)
Mergaites -strenas pradejo skaudeti kaip pries mmm, bijau !!!!

Kojas sukryziuot iksu ir jokio vyno!!!!!!! 4u.gif 4u.gif Laikykis, jau mazai beliko...

XXX
Atsakyti
QUOTE(Adrija1 @ 2011 04 27, 12:56)
Labuka! 

HCG 258, PRG >127! Aleliuja! Dievas isgirdo musu maldas! Aciu Jam!    wub.gif

Na dabar, kad augtu ir didetu..  blush2.gif

Aciu labai uz palaikyma, mergaites!

valio,dar viena nestuke.gif turim,sveikinimai nuosirdziausi wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Adrija1 @ 2011 04 27, 15:21)
Aciu, mergaites! Dar negaliu patiketi! Kad tik viskas gerai eitusi..  blush2.gif Pas gydytoja po 2sav. Na dar pasidarysiu pora hcg per ta laika, kad ramiau butu, nors Zubriuka ir atkalbinejau, bet dabar ja puikiai suprantu- noris patvirtinimo dar ir dar!  nestuke.gif  thumbup.gif

Man siandien 12dpi., Kristuciuke, klausei.

Dar karta aciu uz sveikinimus! Laukiam kitu mergaiciu graziu skaiciuku- Citukai, Egk, Dominyyka, IceTea! Warwaryt, o uz Tavo sekminga punkcija ir isodinima keliu pieno taure!  drinks_cheers.gif

Na va, - pasikliovei Dievuliu ir Jis tave apdovanojo. Sveikinu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(frige @ 2011 04 27, 21:03)
valio,dar viena  nestuke.gif turim,sveikinimai nuosirdziausi wub.gif  wub.gif

Frige parasyk ka cia ar i az keilinta valanda reikia ryt i ligonine varyt ir ar reikia prisistatyt ir i fertility skyriu ar kaip ten viskas vyksta? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 04 27, 09:34)
Mergaites -strenas pradejo skaudeti kaip pries mmm, bijau !!!!  Gal kokio vyno kaip Warwara ikalt  bigsmile.gif

huh.gif  wacko.gif  fear.gif  fear.gif  fear.gif  fear.gif  bijau.gif  bijau.gif  bijau.gif

Ei! Jokio vyno! Man sekmadieni vakare viska i gabalus plese- pilva, strenas, o nepramuse ir skaiciukus aukstus atnese! thumbup.gif Ir Tau to linkiu! wub.gif Ir dabar maudalioja man tas strenas ir pilva jauciu.. ax.gif

QUOTE(frige @ 2011 04 27, 10:03)
valio,dar viena  nestuke.gif turim,sveikinimai nuosirdziausi wub.gif  wub.gif

Aciu! wub.gif

QUOTE(Lietuva @ 2011 04 27, 10:22)
Na va, - pasikliovei Dievuliu ir Jis tave apdovanojo. Sveikinu  thumbup.gif

Pasikliauju ir toliau.. Aciu, mieloji! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Adrija1 @ 2011 04 27, 21:27)
Ei! Jokio vyno! Man sekmadieni vakare viska i gabalus plese- pilva, strenas, o nepramuse ir skaiciukus aukstus atnese!  thumbup.gif Ir Tau to linkiu!  wub.gif Ir dabar maudalioja man tas strenas ir pilva jauciu..  ax.gif

Klausau smile.gif Kur jau cia papriestarausi nestuke.gif nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 04 27, 21:22)
Frige parasyk ka cia ar i az keilinta valanda reikia ryt i ligonine varyt ir ar reikia prisistatyt ir i fertility skyriu ar kaip ten viskas vyksta?  4u.gif

o koks avataras pas tave grazus,bet biski nepataikei,gi leliai tai du mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Papildyta:
Cituk radau ta lapa,tai ten priduot kraujuka 8.45-11.30,kad ta pacia diena rezultatus gautum,o tu nr turi,kur skambint?jei ka,dar gali i AZ mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 04 27, 17:34)
Mergaites -strenas pradejo skaudeti kaip pries mmm, bijau !!!!  Gal kokio vyno kaip Warwara ikalt  bigsmile.gif

huh.gif  wacko.gif  fear.gif  fear.gif  fear.gif  fear.gif  bijau.gif  bijau.gif  bijau.gif

Nu klausyk tu cia mus visas is proto isvarysi,tik pamaciau tuos judancius veidelius ir kunas pagaugais nuejo doh.gif O cia pasirodo niekai! lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Nepergyvenk,man iki 10sav strena rakindavo..sesele sake ligoninej kad cia tikras nestuke.gif pozymis mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Reginiukas.uk: 27 balandžio 2011 - 21:21
QUOTE(Reginiukas.uk @ 2011 04 27, 22:16)
Nu klausyk tu cia mus visas is proto isvarysi,tik pamaciau tuos judancius veidelius ir kunas pagaugais nuejo  doh.gif O cia pasirodo niekai!  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Nepergyvenk,man iki 10sav strena rakindavo..sesele sake ligoninej kad cia tikras  nestuke.gif  pozymis  mirksiukas.gif

Atsiprasau labai blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pliuske @ 2011 04 27, 16:53)
Zinau ta baisu jausma laukti TOS dienos... Nebedaug jau liko, tik kelios dieneles Tikiu, kad viskas bus gerai pas tave
Penktadieni tik skambinsiu, man pasake, kad telefonu atsakymu nekomentuoja, o tik pasako ar yra jau atsakymas.. unsure.gif  Tai kita savaite vaziuosiu i LV ir tik tada suzinosiu 

Nu kas čia per bajeris - telefonu nekomentuoja? Nu aš tikrai skambinau telefonu, Treijsas pakomentavo g.gif Gal nuo to didelio žmonių kiekio jiems galvos susisuko, nebespėja doh.gif Tai važiuoti teks tik dėl atsakymų pakomentavimo?
QUOTE(Adrija1 @ 2011 04 27, 17:26)
Atliekamo neturesiu. Galvojau, Tau vieno reikia..  blush2.gif Tada issiversciau, vaziuociau anksciau pas daktara viena diena ir tiek. Man rodos Ailima turi 23vnt.

Nieko tokio, prisimenu ir aš dabar, kad ailima rašė 4u.gif

QUOTE(Zubriuka @ 2011 04 27, 18:22)
Cia kaip as... Jei per tiek ir tiek laiko vaziuojant masina pamatysiu 3 pvz paukscius skrendancius - bus viskas gerai  Jei nueisiu iki ten ir ten ir neuzlipsiu ant plyteles "kanto" po kojomis - bus viskas gerai Jei is 5 sekanciu dainu nors viena bus leta - bus viskas gerai As tokia va esu, nuo pat vaikystes... Tai va ir gyvenu uzduociu prisigalvodama...
EGK - jei nenusiciaudesiu per ateinancia minute - viskas tau bus gerai 4u.gif Laukiu, laukiu, laukiu, laukiu.... Nenusiciaudejau  mirksiukas.gif  4u.gif

Ačiū ax.gif

QUOTE(Dominyyka @ 2011 04 27, 18:40)
Labai tikiuos,kad jie isirause ten yra ir nepabego. Kuo toliau, tuo labiau bijau. Isgeriau pienuko ir priguliau.per darba net vaistukus val veliau isgeriau, nebuvo kaip issitraukt is rankinuko, istisai kas nors trukde,kosmariska diena unsure.gif

O man šiandien irgi labai bloga diena. Išskyrus Adrijos skaičiukus daugiau nebuvo nei vienos geros žinios doh.gif Tikriausiai Adrijos kalendorius tik Adrijai rodo teisybę g.gif
Nusikaliau aš šaindien nerealiai, jaučiuosi kai ciucikas po ilgo pasivaikščiojimo.

QUOTE(Citas @ 2011 04 27, 20:34)

Kokio dar vyno? Gal išgerk pienuko dvigubą?
Atsakyti
Labai noreciau tiket, kad mano sprogstantis pilvas kazka reiŔkia, nes diena tualete buvau, dabar vel pilvas kietas ir kaip keliu men nestumas. Sprogsiu doh.gif net oro truksta kvepuot doh.gif vel kaliau kefyra* selenas, gal ryte suveiks norejau kiti, bet nesenai vaistus geriau, girdejau, kad tokie vaisiai su vaistais negerai.
Nenoriu jau silumos. Kai taip tai viskas vasarai, o kai atsilo, nerandu ka rengtis unsure.gif
Atsakyti