Mergaites -strenas pradejo skaudeti kaip pries mmm, bijau !!!! Gal kokio vyno kaip Warwara ikalt
QUOTE(Citas @ 2011 04 27, 09:34)
Mergaites -strenas pradejo skaudeti kaip pries mmm, bijau !!!!
Kojas sukryziuot iksu ir jokio vyno!!!!!!! Laikykis, jau mazai beliko...
XXX
QUOTE(Adrija1 @ 2011 04 27, 12:56)
Labuka!
HCG 258, PRG >127! Aleliuja! Dievas isgirdo musu maldas! Aciu Jam!
Na dabar, kad augtu ir didetu..
Aciu labai uz palaikyma, mergaites!
HCG 258, PRG >127! Aleliuja! Dievas isgirdo musu maldas! Aciu Jam!
Na dabar, kad augtu ir didetu..
Aciu labai uz palaikyma, mergaites!
valio,dar viena turim,sveikinimai nuosirdziausi
QUOTE(Adrija1 @ 2011 04 27, 15:21)
Aciu, mergaites! Dar negaliu patiketi! Kad tik viskas gerai eitusi.. Pas gydytoja po 2sav. Na dar pasidarysiu pora hcg per ta laika, kad ramiau butu, nors Zubriuka ir atkalbinejau, bet dabar ja puikiai suprantu- noris patvirtinimo dar ir dar!
Man siandien 12dpi., Kristuciuke, klausei.
Dar karta aciu uz sveikinimus! Laukiam kitu mergaiciu graziu skaiciuku- Citukai, Egk, Dominyyka, IceTea! Warwaryt, o uz Tavo sekminga punkcija ir isodinima keliu pieno taure!
Man siandien 12dpi., Kristuciuke, klausei.
Dar karta aciu uz sveikinimus! Laukiam kitu mergaiciu graziu skaiciuku- Citukai, Egk, Dominyyka, IceTea! Warwaryt, o uz Tavo sekminga punkcija ir isodinima keliu pieno taure!
Na va, - pasikliovei Dievuliu ir Jis tave apdovanojo. Sveikinu
QUOTE(frige @ 2011 04 27, 21:03)
Frige parasyk ka cia ar i az keilinta valanda reikia ryt i ligonine varyt ir ar reikia prisistatyt ir i fertility skyriu ar kaip ten viskas vyksta?
QUOTE(Citas @ 2011 04 27, 09:34)
Mergaites -strenas pradejo skaudeti kaip pries mmm, bijau !!!! Gal kokio vyno kaip Warwara ikalt
Ei! Jokio vyno! Man sekmadieni vakare viska i gabalus plese- pilva, strenas, o nepramuse ir skaiciukus aukstus atnese! Ir Tau to linkiu! Ir dabar maudalioja man tas strenas ir pilva jauciu..
QUOTE(frige @ 2011 04 27, 10:03)
Aciu!
QUOTE(Lietuva @ 2011 04 27, 10:22)
Na va, - pasikliovei Dievuliu ir Jis tave apdovanojo. Sveikinu
Pasikliauju ir toliau.. Aciu, mieloji!
QUOTE(Adrija1 @ 2011 04 27, 21:27)
Ei! Jokio vyno! Man sekmadieni vakare viska i gabalus plese- pilva, strenas, o nepramuse ir skaiciukus aukstus atnese! Ir Tau to linkiu! Ir dabar maudalioja man tas strenas ir pilva jauciu..
Klausau Kur jau cia papriestarausi
QUOTE(Citas @ 2011 04 27, 21:22)
Frige parasyk ka cia ar i az keilinta valanda reikia ryt i ligonine varyt ir ar reikia prisistatyt ir i fertility skyriu ar kaip ten viskas vyksta?
o koks avataras pas tave grazus,bet biski nepataikei,gi leliai tai du
Papildyta:
Cituk radau ta lapa,tai ten priduot kraujuka 8.45-11.30,kad ta pacia diena rezultatus gautum,o tu nr turi,kur skambint?jei ka,dar gali i AZ
QUOTE(Citas @ 2011 04 27, 17:34)
Nu klausyk tu cia mus visas is proto isvarysi,tik pamaciau tuos judancius veidelius ir kunas pagaugais nuejo O cia pasirodo niekai!
Nepergyvenk,man iki 10sav strena rakindavo..sesele sake ligoninej kad cia tikras pozymis
QUOTE(Reginiukas.uk @ 2011 04 27, 22:16)
Nu klausyk tu cia mus visas is proto isvarysi,tik pamaciau tuos judancius veidelius ir kunas pagaugais nuejo O cia pasirodo niekai!
Nepergyvenk,man iki 10sav strena rakindavo..sesele sake ligoninej kad cia tikras pozymis
Atsiprasau labai
QUOTE(pliuske @ 2011 04 27, 16:53)
Zinau ta baisu jausma laukti TOS dienos... Nebedaug jau liko, tik kelios dieneles Tikiu, kad viskas bus gerai pas tave
Penktadieni tik skambinsiu, man pasake, kad telefonu atsakymu nekomentuoja, o tik pasako ar yra jau atsakymas.. Tai kita savaite vaziuosiu i LV ir tik tada suzinosiu
Penktadieni tik skambinsiu, man pasake, kad telefonu atsakymu nekomentuoja, o tik pasako ar yra jau atsakymas.. Tai kita savaite vaziuosiu i LV ir tik tada suzinosiu
Nu kas čia per bajeris - telefonu nekomentuoja? Nu aš tikrai skambinau telefonu, Treijsas pakomentavo Gal nuo to didelio žmonių kiekio jiems galvos susisuko, nebespėja Tai važiuoti teks tik dėl atsakymų pakomentavimo?
QUOTE(Adrija1 @ 2011 04 27, 17:26)
Atliekamo neturesiu. Galvojau, Tau vieno reikia.. Tada issiversciau, vaziuociau anksciau pas daktara viena diena ir tiek. Man rodos Ailima turi 23vnt.
Nieko tokio, prisimenu ir aš dabar, kad ailima rašė
QUOTE(Zubriuka @ 2011 04 27, 18:22)
Cia kaip as... Jei per tiek ir tiek laiko vaziuojant masina pamatysiu 3 pvz paukscius skrendancius - bus viskas gerai Jei nueisiu iki ten ir ten ir neuzlipsiu ant plyteles "kanto" po kojomis - bus viskas gerai Jei is 5 sekanciu dainu nors viena bus leta - bus viskas gerai As tokia va esu, nuo pat vaikystes... Tai va ir gyvenu uzduociu prisigalvodama...
EGK - jei nenusiciaudesiu per ateinancia minute - viskas tau bus gerai Laukiu, laukiu, laukiu, laukiu.... Nenusiciaudejau
EGK - jei nenusiciaudesiu per ateinancia minute - viskas tau bus gerai Laukiu, laukiu, laukiu, laukiu.... Nenusiciaudejau
Ačiū
QUOTE(Dominyyka @ 2011 04 27, 18:40)
Labai tikiuos,kad jie isirause ten yra ir nepabego. Kuo toliau, tuo labiau bijau. Isgeriau pienuko ir priguliau.per darba net vaistukus val veliau isgeriau, nebuvo kaip issitraukt is rankinuko, istisai kas nors trukde,kosmariska diena
O man šiandien irgi labai bloga diena. Išskyrus Adrijos skaičiukus daugiau nebuvo nei vienos geros žinios Tikriausiai Adrijos kalendorius tik Adrijai rodo teisybę
Nusikaliau aš šaindien nerealiai, jaučiuosi kai ciucikas po ilgo pasivaikščiojimo.
QUOTE(Citas @ 2011 04 27, 20:34)
Kokio dar vyno? Gal išgerk pienuko dvigubą?
Labai noreciau tiket, kad mano sprogstantis pilvas kazka reiŔkia, nes diena tualete buvau, dabar vel pilvas kietas ir kaip keliu men nestumas. Sprogsiu net oro truksta kvepuot vel kaliau kefyra* selenas, gal ryte suveiks norejau kiti, bet nesenai vaistus geriau, girdejau, kad tokie vaisiai su vaistais negerai.
Nenoriu jau silumos. Kai taip tai viskas vasarai, o kai atsilo, nerandu ka rengtis
Nenoriu jau silumos. Kai taip tai viskas vasarai, o kai atsilo, nerandu ka rengtis