Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Adrija1 @ 2011 04 27, 16:13)
Mazute, zinau, kad beprasmiska raminti, bet pasakysiu tiek, jei esi tikinti, zinai, kad viskas yra Auksciausiojo valioje! Mano du ne patys puikiausi embrioniukai prikibo (na dar nezinau ar du ar vienas, bet bet kuriuo atveju) tik Jo deka ir tik Jo sprendimu! Taip kad nurimk ir atsiduok Dievo valiai! Viskas bus gerai! Sventai tuo tikiu!  wub.gif

O zenklai- geri!  mirksiukas.gif

Ačiū naujoji mamyte 4u.gif Aš ir pati stengiuosi kuo ramiau, ir tikiu, tik labai jau man dabar reikia daug pastangų mintim nukreipti. Labai jau skiriuosi aš pirmas dienas ir aš paskutines dienas blush2.gif
Dar prisiminiau vieną mūsų sutapimą - vyrų gimtadieniai per kelias dienas.
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2011 04 27, 15:18)
Isgirdo isgirdo raganos  lotuliukas.gif

Adrija, nu pavydziu tau tavo ramybes  doh.gif  Kai as laukiau savo rezu, tai isteriskai zliumbiau i pagalve is itampos.Komos busenoj buciau viska girdejus ir jautus  biggrin.gif

Ar cia pasisake ta pati kuri juokiasi is mano panikos priepoliu ir pozymiu ieskojimo!!!! lotuliukas.gif bigsmile.gif

O mano rezultatai bus apie 15val UK laiku ir as dar busiu darbe, nu sakes kaip reikes suvaldyti savo reakcija (ar geri ar blogi rezultatai vis tiek verksiu smile.gif )

QUOTE(bum @ 2011 04 27, 15:34)
Citai, kaupiasi tavo palaikymo komanda group.gif:

Oi kaip bijau apvilti aciuks.gif

QUOTE(egk @ 2011 04 27, 15:37)
Citas, aš irgi rikiuojuosi į palaikymo komandą, tai p sakant iš vakaro 4u.gif

aciuks.gif

QUOTE(Warwara @ 2011 04 27, 15:43)
Beta1
Ikalsiu vakare vyno taure. Vakar ikaliau, tai nors pamiegojau...

Warwara kazkaip ne pagal tave cie tavo nervai, saugot tu juos labai prireiks po isodinimo, ir vyno prasome nepadauginti. geriau silta piena (zinau kad slykstu, bet draugiskai reikalauju tongue.gif )
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 04 27, 16:20)
egk as irgi visur zenklus surandu  lotuliukas.gif  Aisku tik teigiamus... O Dievu as netikiu, visai...

Oi aš ženklus tik teigiamus irgi drinks_cheers.gif Kas gali reikšti ką nors ne taip tikriausiai nematau, nes negi jų nebūna? Ir Dievu tikiu, gal ne taip gražiai kaip Adrija, bet tikiu. O šį kartą tai ypatingai 4u.gif

O tu, Warwaryte, mažiau galvok paprasčiausiai 4u.gif Gal tu daugiau plakatų papiešk, gal daugiau paspalvink? Bus spalvų terapija lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2011 04 27, 05:22)
Ačiū naujoji mamyte 4u.gif Aš ir pati stengiuosi kuo ramiau, ir tikiu, tik labai jau man dabar reikia daug pastangų mintim nukreipti. Labai jau skiriuosi aš pirmas dienas ir aš paskutines dienas blush2.gif
Dar prisiminiau vieną mūsų sutapimą - vyrų gimtadieniai per kelias dienas.

Tada butinai turesi tokia pat dovanele!!! thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(egk @ 2011 04 27, 05:26)

O tu, Warwaryte, mažiau galvok paprasčiausiai 4u.gif Gal tu daugiau plakatų papiešk, gal daugiau paspalvink? Bus spalvų terapija lotuliukas.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

O vyno ikalk, nieko nepakenks, kad tik neriukus nuramintu.. ax.gif As stimuliacijos metu paragaudavau, o va po punkcijos jau ni ni ni lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Adrija1 @ 2011 04 27, 16:31)
Tada butinai turesi tokia pat dovanele!!!  thumbup.gif
Papildyta:
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

O vyno ikalk, nieko nepakenks, kad tik neriukus nuramintu..  ax.gif As stimuliacijos metu paragaudavau, o va po punkcijos jau ni ni ni  lotuliukas.gif

Tikiuosi 4u.gif kol kas jis per gimimo dieną gavo tik embrionuką 4u.gif
Dar tavęs noriu paklausti dėl to crinono. Ar tu jo atliekamo turėsi? Tau pačiai reiks 2 savaitėm.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egk: 27 balandžio 2011 - 15:39
QUOTE(egk @ 2011 04 27, 16:05)
Nežinau... mastau.gif
Nežinau kodėl, bet dar gal niekada taip nesijaudinau  unsure.gif Prisigalvoju jau visokių burtų lotuliukas.gif Ryte pagalvojau, na lauksiu Adrijos skaičių, jei viskas bus gerai - nebebijosiu. Mums su ja dažnai reikalai panašiai ėjo, o dabar dar abiem tuo pačiu metu Saugos tarnybos pradėjo skambinti naktimis dėl senkačių baterijų doh.gif Vistiek bijau bijau.gif
O tavo atsakymų laukti tik penktadienį tada?

Zinau ta baisu jausma laukti TOS dienos... Nebedaug jau liko, tik kelios dieneles mirksiukas.gif Tikiu, kad viskas bus gerai pas tave wub.gif
Penktadieni tik skambinsiu, man pasake, kad telefonu atsakymu nekomentuoja, o tik pasako ar yra jau atsakymas.. unsure.gif Tai kita savaite vaziuosiu i LV ir tik tada suzinosiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2011 04 27, 05:38)
Tikiuosi 4u.gif  kol kas jis per gimimo dieną gavo tik embrionuką 4u.gif
Dar tavęs noriu paklausti dėl to crinono. Ar tu jo atliekamo turėsi? Tau pačiai reiks 2 savaitėm.

Atliekamo neturesiu. Galvojau, Tau vieno reikia.. blush2.gif Tada issiversciau, vaziuociau anksciau pas daktara viena diena ir tiek. Man rodos Ailima turi 23vnt.
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 04 27, 08:52)
user posted image

Beta1

Kur as dingsiu, is povandeninio laivo? Cia as, esu!
Dabar jau turiu preteksta parinti visiems smeginyne! Foliai mano auga, bet letai  blink.gif  Per 2,5 paras paaugo tik 2-3 mm. Aisku, gyd, puole sakyti, kad gali ir netolygiai augti, ir aplamai paaugs, kur dings. Ryt vel i apziura!
Gleivine jau 8,5 sm. Ne perdaug????  g.gif (nors gerai, neparinsiu galvos del gleivines, paziurejau Viktoriuko info pirmame puslapyje, gera ta mano gleivine, normali visiskai)

Gleivine tai super thumbup.gif thumbup.gif nu lygiai kaip pas mane buvo thumbup.gif , o foliai tai viena diena auga greiciau , kita bresta ir t.t. Zinau kad ir as buvau issigandusi , kad nebeaugs daugiau g.gif , bet viskas baigesi thumbup.gif nestuke.gif wub.gif wub.gif . Ramaus laukimo ... mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Adrija1 @ 2011 04 27, 12:56)
Labuka! 

HCG 258, PRG >127! Aleliuja! Dievas isgirdo musu maldas! Aciu Jam!    wub.gif

Na dabar, kad augtu ir didetu..  blush2.gif

Aciu labai uz palaikyma, mergaites!

thumbup.gif clap.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif assa.gif assa.gif
Papildyta:
QUOTE(Dominyyka @ 2011 04 27, 13:19)
As ta proga nedirbsiu biggrin.gif
Pilvas sureagavo i kefyrus ir kitas nesamones, tai dabar jokiu pozymiu. Tik kad silpna, bet cia nuo kalno vaistu ir dar imuniteta slopinanciu.

tai pailses dabar pilvukas nuo "ispudziu " ( visokio suvalgyto slamsto ) hihihi.gif Svarbiausia dabar neleisk jam vel taip isijausti i butent ta pozymi . lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 04 27, 04:25)
O dar vakare man reikia is gonal piestuku likucius visus suleisti. Tai vietoj vieno durio, bus 3...

Warwaryt - as taip leidausi... Zinok nieko tokio... Jau gi pats galas, paskutiniai potepiai kaip sakant, atlaikysi 4u.gif 4u.gif

QUOTE(Warwara @ 2011 04 27, 04:32)
*traukia plakata
Jietau kaip ilgai laukti, net 2 svaites, kol pagaliau bus akivaizdu, kad Zubriukas bus dviguba mamyte!

Jau maziau liko.... Tik 10 dienu lotuliukas.gif (ir vel tas laukimas toks pats... doh.gif doh.gif )
QUOTE(bum @ 2011 04 27, 04:34)
Wow, nu tikrai kad ne vienu kvepia bigsmile.gif  wub.gif Laukiam tavęs pas nestuke.gif  mirksiukas.gif

Aciu ! 4u.gif Butinai uzsuksiu, kai jau daktariukas patvirtins, kad viska mato ir viskas vietoj 4u.gif 4u.gif

QUOTE(egk @ 2011 04 27, 05:05)
Prisigalvoju jau visokių burtų

Cia kaip as... Jei per tiek ir tiek laiko vaziuojant masina pamatysiu 3 pvz paukscius skrendancius - bus viskas gerai 4u.gif Jei nueisiu iki ten ir ten ir neuzlipsiu ant plyteles "kanto" po kojomis - bus viskas gerai 4u.gif Jei is 5 sekanciu dainu nors viena bus leta - bus viskas gerai 4u.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif As tokia va esu, nuo pat vaikystes... Tai va ir gyvenu uzduociu prisigalvodama...
EGK - jei nenusiciaudesiu per ateinancia minute - viskas tau bus gerai 4u.gif Laukiu, laukiu, laukiu, laukiu.... Nenusiciaudejau mirksiukas.gif 4u.gif

Atsakyti
Gryzau namo po darbu ciut gyva, karsta ir dar ziauriai pavargau sad.gif guliu. Tempia pilva, istiesiau ranka darbe per stala, paimt toki lapa is toliau , kazkas suskaudo. Taip neramu ar ko nepadariau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Dominyyka @ 2011 04 27, 07:27)
Gryzau namo po darbu ciut gyva, karsta ir dar ziauriai pavargau sad.gif guliu. Tempia pilva, istiesiau ranka darbe per stala, paimt toki lapa is toliau , kazkas suskaudo. Taip neramu ar ko nepadariau  unsure.gif

Nepadarei.... 4u.gif As sedejau mieste ir senai matyta drauge priejo kazkaip nepastebeta ir bande ant keliu uzsokti smile.gif Pataike visu svoriu ant pilvo... Tai mane tik saltas prakaitas ispyle, galvoju sakytes doh.gif Ka kalbejom net neprisimenu is to siuto smile.gif Bet, kaip matai, nieko neatsitiko...
Tavo maziukai aguonos grudo dydzio, jau isikase giliai giliai - niekas nebepajudins... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zubriuka @ 2011 04 27, 18:32)
Nepadarei....  4u.gif As sedejau mieste ir senai matyta drauge priejo kazkaip nepastebeta ir bande ant keliu uzsokti  smile.gif Pataike visu svoriu ant pilvo... Tai mane tik saltas prakaitas ispyle, galvoju sakytes doh.gif Ka kalbejom net neprisimenu is to siuto smile.gif Bet, kaip matai, nieko neatsitiko...
Tavo maziukai aguonos grudo dydzio, jau isikase giliai giliai - niekas nebepajudins...  mirksiukas.gif

Labai tikiuos,kad jie isirause ten yra ir nepabego. Kuo toliau, tuo labiau bijau. Isgeriau pienuko ir priguliau.per darba net vaistukus val veliau isgeriau, nebuvo kaip issitraukt is rankinuko, istisai kas nors trukde,kosmariska diena unsure.gif
Atsakyti