Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

*traukia plakata
Jietau kaip ilgai laukti, net 2 svaites, kol pagaliau bus akivaizdu, kad Zubriukas bus dviguba mamyte!
Atsakyti
QUOTE(Adrija1 @ 2011 04 27, 12:56)
Labuka! 
HCG 258, PRG >127! Aleliuja! Dievas isgirdo musu maldas! Aciu Jam!    wub.gif

thumbup.gif Sveikinimai naujai nestuke.gif wub.gif

QUOTE(Zubriuka @ 2011 04 27, 14:50)
O as irgi turiu rezultatus... 14dpi - HcG 2001 wub.gif Dabar jau rami...

Super! thumb_yello.gif
Atsakyti
QUOTE(Zubriuka @ 2011 04 27, 14:50)
O as irgi turiu rezultatus... 14dpi - HcG 2001 wub.gif Dabar jau rami...

Wow, nu tikrai kad ne vienu kvepia bigsmile.gif wub.gif Laukiam tavęs pas nestuke.gif mirksiukas.gif

Citai, kaupiasi tavo palaikymo komanda group.gif:
Atsakyti
Citas, aš irgi rikiuojuosi į palaikymo komandą, tai p sakant iš vakaro 4u.gif

pliuske, kaip tu? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 04 27, 15:24)
Ar cia pasisake ta pati kuri juokiasi is mano panikos priepoliu ir pozymiu ieskojimo!!!!  lotuliukas.gif  bigsmile.gif

Nu jo, cia ta pati, man atrodo biggrin.gif Paradoksalu, bet tai buvo pirmas mano HCG laukimas is isterisko bliovimo pavirtes i dar isteriskesni dziaugsma, nes tada didelis HCG buvo.O antra karta kai laukiau tai isvaziavom su MB pirkti vestuvinio kostiumo, o as persirengimo kabinoj pasislepus skambinau klinikai hihihi.gif Deja, tuo metu skaiciukai buvo toli grazu ne tie, kur norejosi isgirsti.Bet galvojau, nu negi dabar cia pradesiu bliauti, keistai atrodysiu, tai taip ir nuslinko biggrin.gif

Warwara, nu tau cia dabar kas pasidare ? blink.gif Gal valerijona koki kalk ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2011 04 27, 15:37)
pliuske, kaip tu? 4u.gif

As po biski, aciu 4u.gif Siandien vel skambinaus del biopsijos atsakymu, tai dar nera doh.gif Sake uz poros dienu skambinti... unsure.gif
Kada darysi hcg? bigsmile.gif Labai laukiu tavo graziu skaiciuku wub.gif
Atsakyti
Beta1
Warwara, nu tau cia dabar kas pasidare? Gal valerijona koki kalk?
Ikalsiu vakare vyno taure. Vakar ikaliau, tai nors pamiegojau...
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2011 04 27, 04:18)
Adrija, nu pavydziu tau tavo ramybes  doh.gif  Kai as laukiau savo rezu, tai isteriskai zliumbiau i pagalve is itampos.Komos busenoj buciau viska girdejus ir jautus  biggrin.gif

Nu zinai, nemiegojus buvau per nakti, tai ir nuluzau, pazadino vaiku balsai uz lango. Pas mus mokyklos stadionas netolies, tai vasarejant tiek klegesio cia buna, bet man nemaiso.. nebent naktimis, tada jau policija kvieciu ph34r.gif

QUOTE(Warwara @ 2011 04 27, 04:25)

O dar vakare man reikia is gonal piestuku likucius visus suleisti. Tai vietoj vieno durio, bus 3...
Ir vel galvoje: bus super, jei pabaiga gera, o jei bus vietoj melodramos - drama? ir dar foliu neperdaugiausiai, jauciu neliks saldymui...

O Tu nenori nusipirkti insulininio svirkstuko, tada uzdejus didesne adatele (ja atskirai nusipirkt), istraukti visa reikiama gonali, uzdet insulinine adatele ir susileist vienu duriu. Bijau, kad is piestuku, gali ir nepavykti visu vaistuku isspaust, o juk kiekvienas lasas- brangus! 4u.gif

Svarbiausia, juk rezultatas! na neliks saldymui, tai neliks! Ziurek, is mano didziosios gvardijos 20 kiausialasciu, apsivaisino 11, dalijos 8, o liko isodinimui tik 2, bet uztat rezultatas- superinis! Taip, kad tikim, pilveli paglostyk, kad jos geriau augtu, o nuo streso tokie homeopatiniai vaistukai- Sedatif. Man padedavo.. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Adrija1: 27 balandžio 2011 - 14:50
Ryt vel kumstukus laikom, penktadieni vel biggrin.gif na ir savaite. As nusidrebesiu iki to laiko rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(pliuske @ 2011 04 27, 15:42)
As po biski, aciu 4u.gif Siandien vel skambinaus del biopsijos atsakymu, tai dar nera doh.gif Sake uz poros dienu skambinti...  unsure.gif
Kada darysi hcg?  bigsmile.gif Labai laukiu tavo graziu skaiciuku wub.gif

Nežinau... mastau.gif
Nežinau kodėl, bet dar gal niekada taip nesijaudinau unsure.gif Prisigalvoju jau visokių burtų lotuliukas.gif Ryte pagalvojau, na lauksiu Adrijos skaičių, jei viskas bus gerai - nebebijosiu. Mums su ja dažnai reikalai panašiai ėjo, o dabar dar abiem tuo pačiu metu Saugos tarnybos pradėjo skambinti naktimis dėl senkačių baterijų doh.gif Vistiek bijau bijau.gif
O tavo atsakymų laukti tik penktadienį tada?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egk: 27 balandžio 2011 - 15:06
QUOTE(egk @ 2011 04 27, 05:05)
Nežinau kodėl, bet dar gal niekada taip nesijaudinau  unsure.gif Prisigalvoju jau visokių burtų lotuliukas.gif Ryte pagalvojau, na lauksiu Adrijos skaičių, jei viskas bus gerai - nebebijosiu. Mums su ja dažnai reikalai panašiai ėjo, o dabar dar abiem tuo pačiu metu Saugos tarnybos pradėjo skambinti naktimis dėl senkačių baterijų doh.gif Vistiek bijau bijau.gif

Mazute, zinau, kad beprasmiska raminti, bet pasakysiu tiek, jei esi tikinti, zinai, kad viskas yra Auksciausiojo valioje! Mano du ne patys puikiausi embrioniukai prikibo (na dar nezinau ar du ar vienas, bet bet kuriuo atveju) tik Jo deka ir tik Jo sprendimu! Taip kad nurimk ir atsiduok Dievo valiai! Viskas bus gerai! Sventai tuo tikiu! wub.gif

O zenklai- geri! mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Adrija1: 27 balandžio 2011 - 15:13
Adrija1
Bijau, kad is piestuku, gali ir nepavykti visu vaistuku isspaust, o juk kiekvienas lasas- brangus!
Tai ten pakankamai tu likuciu, pati gyd. visada mano piestukus apziuri, po 75 kiekviename tikrai yra likuciu. O kiek reikia istraukti ml, kad gauti 75 tu vienetu? Insulininiu svikstu as turiu sociai, gi kiekviena diena diferelina sau leidziu...

Svarbiausia, juk rezultatas!
tai faktas. Bet baisiausia, kad svarbu teigiamas rezultatas... O ne rezultatas aplamai. Jis gali buti ir neigiamas gi pas mane. dabar as to nezinau...
Aj, negadink sau nuotaikos! Siandien tavo diena! Tokia grazi diena! Ot pasisieke TB, tokia duovana gavo GD proga 4u.gif

egk as irgi visur zenklus surandu lotuliukas.gif Aisku tik teigiamus... O Dievu as netikiu, visai...
Atsakyti