*sveikinimo plakato bus permazai, todel traukiu sveikinimo transporanta!
Adrija SVEIKINU! SVEIKINU! Kaip fainiai! laimingo gyvenimo dabar!
QUOTE(Adrija1 @ 2011 04 27, 12:56)
Labuka!
HCG 258, PRG >127! Aleliuja! Dievas isgirdo musu maldas! Aciu Jam!
Na dabar, kad augtu ir didetu..
Aciu labai uz palaikyma, mergaites!
Sveikinu Super skaičiukai
Dabar tik aukit ir didėkit, lauksim pas
Aciu, mergaites! Dar negaliu patiketi! Kad tik viskas gerai eitusi.. Pas gydytoja po 2sav. Na dar pasidarysiu pora hcg per ta laika, kad ramiau butu, nors Zubriuka ir atkalbinejau, bet dabar ja puikiai suprantu- noris patvirtinimo dar ir dar!
Man siandien 12dpi., Kristuciuke, klausei.
Dar karta aciu uz sveikinimus! Laukiam kitu mergaiciu graziu skaiciuku- Citukai, Egk, Dominyyka, IceTea! Warwaryt, o uz Tavo sekminga punkcija ir isodinima keliu pieno taure!
Man siandien 12dpi., Kristuciuke, klausei.
Dar karta aciu uz sveikinimus! Laukiam kitu mergaiciu graziu skaiciuku- Citukai, Egk, Dominyyka, IceTea! Warwaryt, o uz Tavo sekminga punkcija ir isodinima keliu pieno taure!
Adrija1
Iki mano punkcijos apsigersi dar to pieno. Bet gerk, gerk, kad tik jums i sveikata
Iki mano punkcijos apsigersi dar to pieno. Bet gerk, gerk, kad tik jums i sveikata
QUOTE(Adrija1 @ 2011 04 27, 14:21)
Man siandien 12dpi.
Sveikinimai mergyt :
Citas, mano kumsčiai jau mėlyni ...
QUOTE(Adrija1 @ 2011 04 27, 01:56)
HCG 258, PRG >127! Aleliuja!
Tikrai, kad aleliuja!!!!!!!!!!
NUOSIRDZIAUSI SVEIKINIMAI!!!!!! Kad tu zinotum kaip as dziaugiuosi.... (pamenu, kaip buvai pasislepus pirmom dienom, kaip jokiu pozymiu nejautei, kaip nervinaisi ir bijojai, kalendorius vartei...Va dabar tau uz viska Neabejok jais, tikrai norejo likti, pati matai! )
Dar karta sveikinimai ir buckis didelis didelis... nuo vienos kitai
O as irgi turiu rezultatus... 14dpi - HcG 2001 Dabar jau rami...
Papildyta:
CITAS - toliau maldos uz tave
QUOTE(liepa7 @ 2011 04 27, 14:46)
Liepa7 nu dar viena dienele palaikyk
QUOTE(Zubriuka @ 2011 04 27, 14:50)
Papildyta:
Papildyta:
Zubriuka - kvepia dvynukais
Aciu uz maldas, tikiuosi ir mane Dievas isgirs Raganos jau isgirdo
QUOTE(Zubriuka @ 2011 04 27, 03:50)
Tikrai, kad aleliuja!!!!!!!!!!
NUOSIRDZIAUSI SVEIKINIMAI!!!!!! Kad tu zinotum kaip as dziaugiuosi.... (pamenu, kaip buvai pasislepus pirmom dienom, kaip jokiu pozymiu nejautei, kaip nervinaisi ir bijojai, kalendorius vartei...Va dabar tau uz viska Neabejok jais, tikrai norejo likti, pati matai! )
Papildyta:
Papildyta:
Zubriuka, kaip graziai parasei! Aciu nuo vienos kitai ir aisku buckis Tau ir Tavo kleckiukui/ams! Man taip pat dvynukais cia kviepia..
Citukai, jei nepramuse, tai jau ir nepramus! Esu tuo tikra! Laukiam rytdienos graziu skaiciuku! Oi pabyres velykines nestukes musu namuciuos!
p.s.: as siandien belaukdama skaiciuku, uzmigau, tai net laikas neprailgo, tik kai MB isvaziavo ju atvezt tas 10min. trup pasinervinau.
QUOTE(Citas @ 2011 04 27, 14:52)
Raganos jau isgirdo
Isgirdo isgirdo raganos
Adrija, nu pavydziu tau tavo ramybes Kai as laukiau savo rezu, tai isteriskai zliumbiau i pagalve is itampos.Komos busenoj buciau viska girdejus ir jautus
QUOTE(Beta1 @ 2011 04 27, 15:18)
Isgirdo isgirdo raganos
Adrija, nu pavydziu tau tavo ramybes Kai as laukiau savo rezu, tai isteriskai zliumbiau i pagalve is itampos.Komos busenoj buciau viska girdejus ir jautus
Ar cia pasisake ta pati kuri juokiasi is mano panikos priepoliu ir pozymiu ieskojimo!!!!
Beta1
As sienadien komo busenoj esu... Derba viskas, virpa. Nors realiai net nezinau del ko taip. Liktais ir nesinervinu, ner del ko.
O dar vakare man reikia is gonal piestuku likucius visus suleisti. Tai vietoj vieno durio, bus 3...
Ir vel galvoje: bus super, jei pabaiga gera, o jei bus vietoj melodramos - drama? ir dar foliu neperdaugiausiai, jauciu neliks saldymui...
Kai as laukiau savo rezu, tai isteriskai zliumbiau i pagalve is itampos.Komos busenoj buciau viska girdejus ir jautus
As sienadien komo busenoj esu... Derba viskas, virpa. Nors realiai net nezinau del ko taip. Liktais ir nesinervinu, ner del ko.
O dar vakare man reikia is gonal piestuku likucius visus suleisti. Tai vietoj vieno durio, bus 3...
Ir vel galvoje: bus super, jei pabaiga gera, o jei bus vietoj melodramos - drama? ir dar foliu neperdaugiausiai, jauciu neliks saldymui...
QUOTE(Adrija1 @ 2011 04 27, 12:56)
Labuka!
Dar kartelį sveikinu, juk taip malonu sveikinti
QUOTE(Zubriuka @ 2011 04 27, 14:50)
Papildyta:
Papildyta:
Bet jau tu eik saldainių pirkti, o ne hCG daryti