Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Adrija1 @ 2011 04 27, 09:56)
Labuka! 

HCG 258, PRG >127! Aleliuja! Dievas isgirdo musu maldas! Aciu Jam!    wub.gif

Na dabar, kad augtu ir didetu..  blush2.gif

Sveikinimai Valio VALIO !!!!!!!!!!!
Atsakyti
QUOTE(Adrija1 @ 2011 04 27, 12:56)
Labuka! 

Aciu labai uz palaikyma, mergaites!

clap.gif sveikinimai didziausi nestuke.gif thumbup.gif Kiek tau DPI?
Atsakyti
Labuka! 

O Jezau kaip VALIOOOOOOOOOOOOOOO thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Adrija thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Dieve kaip faina bigsmile.gif Nebezinau net kaip save isreiksti lotuliukas.gif Nu fantastika, tikrai wub.gif

Nu va, viena trizniotoja maziau turim, bandom dabar kitu atsikratyt lotuliukas.gif Sekancios mergaites, laikot fronta, prasau tongue.gif Keep it coming, taip sakant bigsmile.gif

p.s. Citai, as labai tikiuosi, kad tu jau nuo 6 ryto busi venas paruosusi, nes labai stipriai lauksiu tavo skaiciuku wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beta1: 27 balandžio 2011 - 12:03
Adrija1, SVEIKINU SVEIKINU SVEIKINU!!! thumbup.gif Nu tikrai super! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2011 04 27, 13:01)
Adrija  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  Dieve kaip faina  bigsmile.gif  Nebezinau net kaip save isreiksti  lotuliukas.gif  Nu fantastika, tikrai  wub.gif

Nu va, viena trizniotoja maziau turim, bandom dabar kitu atsikratyt  lotuliukas.gif  Sekancios mergaites, laikot fronta, prasau  tongue.gif  Keep it coming, taip sakant  bigsmile.gif

p.s. Citai, as labai tikiuosi, kad tu jau nuo 6 ryto busi venas paruosusi, nes labai stipriai lauksiu tavo skaiciuku  wub.gif

As leisciau ir kibira kraujo paimt kad tik nuo to skaiciukai didesni butu lotuliukas.gif Beta1 juolis juokis is tryzniotoju, as palauksiu tavo laukimo periodo ir tada atsiimsiu ragana tu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 04 27, 13:09)
As leisciau ir kibira kraujo paimt kad tik nuo to skaiciukai didesni butu  lotuliukas.gif  Beta1 juolis juokis is tryzniotoju, as palauksiu tavo laukimo periodo ir tada atsiimsiu ragana tu  thumbup.gif

Aha, tik nepamirsk tada atnesti savo pilvuzo is nestukiu skyrelio, kad galetum pakrykstaut is mano "laukimo dienorascio" biggrin.gif

p.s. nu taip, ragana as, o ka flirt.gif Tu kai gausi savo trizenklius skaicius ryoj dziaugsies tokia sutikus hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beta1: 27 balandžio 2011 - 12:14
Labuka! 

Net susigraudinau wub.gif apkabinu friends.gif yahoo.gif yahoo.gif
Atsakyti
Adrija1, sveikinimai wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Adrija1 sveikinimai nuosirdziausi 4u.gif thumbup.gif Tikrai nuostabus pavasaris biggrin.gif Vaisingas biggrin.gif
Atsakyti
As ta proga nedirbsiu biggrin.gif
Pilvas sureagavo i kefyrus ir kitas nesamones, tai dabar jokiu pozymiu. Tik kad silpna, bet cia nuo kalno vaistu ir dar imuniteta slopinanciu.
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2011 04 27, 13:12)
Aha, tik nepamirsk tada atnesti savo pilvuzo is nestukiu skyrelio, kad galetum pakrykstaut is mano "laukimo dienorascio"  biggrin.gif

p.s. nu taip, ragana as, o ka  flirt.gif  Tu kai gausi savo trizenklius skaicius ryoj dziaugsies tokia sutikus  hihihi.gif

Oi patikek atnesiu visas kuno dalis cia, nes reikes atsigriebt kaip reikiant lotuliukas.gif O kad tave sutikau tai jau dabar devintam dangui, nu tikiu as tas raganavimais kai jie man gero linki nors tu ka rolleyes.gif

Dominyyka - tu matau irgi pozymiu ieskai isispyrus tongue.gif Man irgi kai tik viduriai susitvarke, dingo visi mano isivaizduojami pozymiai, bet mergaites cia sako kad tu pozymiu ir visai gali nebuti. Beje kelinta tau dabar dpi?? Man viduriai susitvarke ly apie 8 dpi. Megaukis ejimo i tualeta privalumais dabar drinks_cheers.gif
Atsakyti