Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(vito @ 2011 04 27, 10:18)
Aisku, gal cia visai kitaip skaiciuojasi, kada yra saldytos, tiesiog as nepaklasiau gydytojos, o dabar neramu...

as manyciau taip: po ovitrele dvi dienos praeina, kai sprogsta folikulas ir kiausialaste eina kiausintakiu, tada po mazdaug dvieju-triju dienu pasiekia gimda, tai taip ir iseina mirksiukas.gif o kad sodina blastukes, tai dar geriau-greiciau bandys kabintis. manau viskas cia gerai 4u.gif o kiek turit snaiguciu? embrionai ar blastukes iskart uzsaldytos?ju dar neatsilde taip suprantu? nurimk 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2011 04 27, 08:13)

Bet tavo pojuciai tai nerealus  biggrin.gif  Negi ir as tokia buvau  lotuliukas.gif Oi laukiam dabar tavo skaiciu nu turiu as ta jausma, kad tau viskas gerai nors tu nusauk  ax.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif ir as
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2011 04 27, 10:26)
as manyciau taip: po ovitrele dvi dienos praeina, kai sprogsta folikulas ir kiausialaste eina kiausintakiu, tada po mazdaug dvieju-triju dienu pasiekia gimda, tai taip ir iseina  mirksiukas.gif o kad sodina blastukes, tai dar geriau-greiciau bandys kabintis. manau viskas cia gerai  4u.gif o kiek turit snaiguciu? embrionai ar blastukes iskart uzsaldytos?ju dar neatsilde taip suprantu? nurimk  4u.gif

si ryta kazkaip issigandau ax.gif , jog nebutu per anksti isodinta. Uzsaldytos 5 blastukes. Atsildys turbut ta diena, kai sodins. Na, cia as taip visada galvojau, o kaip yra is tiesu negaliu pasakyti. Tryznioju ir tiek blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vito @ 2011 04 27, 10:48)
si ryta kazkaip issigandau  ax.gif , jog nebutu per anksti isodinta. Uzsaldytos 5 blastukes. Atsildys turbut ta diena, kai sodins. Na, cia as taip visada galvojau, o kaip yra is tiesu negaliu pasakyti. Tryznioju ir tiek  blush2.gif

Baik tryznioti ir pasitikek medikais kurie ta darba atlieka smile.gif

Ir man dejo saldytas blastukes, jas atsildo ta pacia diena.
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2011 04 27, 10:13)
Esu skaicius, kad jeigu jau parsivelka valkatos, tai niekas ju nesustabdys  schmoll.gif

Bet tavo pojuciai tai nerealus  biggrin.gif  Negi ir as tokia buvau  lotuliukas.gif Oi laukiam dabar tavo skaiciu, nu turiu as ta jausma, kad tau viskas gerai nors tu nusauk  ax.gif

Beta1 tu raganuk ir toliau man, kazkaip ramiau lotuliukas.gif
O del pojuciu tai zinai kai tik apie tai tegalvoji tai ir uzfiksuoji visus durstelejimus, manau kad visos mes panacsio tuo 2 svaiciu laukimo periodu. Nu gal isskyrus Zubriuka, ji tiesiog zinojo kad bus gerai smile.gif

QUOTE(liida @ 2011 04 27, 10:45)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif ir as

Aciu liida kad vis mane prisimeni wub.gif wub.gif

Adrija1- tavo rezultatai ja tuoj bigsmile.gif Eina sau net man siurpas per kuna pereina 4u.gif
Atsakyti
Atejau,gal jau greit Adrijos rezultatai. Oi kaip laukiu ir tikiu 4u.gif
Atsakyti
Citas nu bet tavo ir kantrybe doh.gif As 9 DPI buvau testa pagadinus blush2.gif , o tu vat laikaisi iki pat HCG dienos, saunuole.. thumbup.gif
Jungiuosi i Adrijos palaikymo komanda ir laukiu aukstu skaiciuku.. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 04 27, 06:47)
Uz tai siandien po geru rezultatu miegosi kaip kudikis  thumbup.gif  4u.gif
Citas cia seka visas naujienas ir laukia su siaubu bet ir didele viltimi ketvirtadienio  blink.gif
Bart jau ir tave reikia, juk sakiau kad folikulai ir turi augti per diena nuo 1 iki 2 mm, tai per dvi dienas (jei kartais sunku padauginti  lotuliukas.gif ) nuo 2 iki 4 mm. Tavo paaugo 2-3mm visiskai normose! Gelivine dar ir kaip gera, man per 3 apziura buvo tik 8.2 o kai atejau sodinti gydytoja sake puiki, nors vis tiek galvoijau kad gal per maza truputi, bet gi mes visada turim prie ko prikibt.

Citas 13dpi - Tepliojimai nustojo uzvakar, vakar padilgciojo pilva truputi, viena karta nei is sio nei is to dure i viena kruti  lotuliukas.gif , siaip jos jau nera jautrios, tik kai paspaudziu is sonu tada skauda. BT 37.3. Bet dabar logiskai pamasciau, kad BT pakilima lemia progesterono padidejimas kune, nu tai ji man ir pakilus kad i diena du kartus naudoju progesterona, tai ne velnio cia ne jok ne pozymis  g.gif Nu liko viena diena smile.gif  O kazin galima nesusirgti del vaistu IVF metu? glavoju kad menesines del to ir neateina kad hormmonu pripumpuota buvau o dabar progesteronas sulaiko jas  blink.gif

Be panikos! Man visu nesekmingu IVF metu menesines ateidavo iki laiko testuotis,niekada nesulaukdavau testu jau zinodavau kad man nepasiseke..Taip kad laukiu labai ketvirtadienio ir labai tikiu tavo SEKME mirksiukas.gif
Papildyta:
Laukiam Adrijos,as taip pat viena is tavo palaikymo komandos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristuciuke @ 2011 04 27, 12:26)
Citas nu bet tavo ir kantrybe doh.gif As 9 DPI buvau testa pagadinus blush2.gif , o tu vat laikaisi iki pat HCG dienos, saunuole.. thumbup.gif
Jungiuosi i Adrijos palaikymo komanda ir laukiu aukstu skaiciuku.. bigsmile.gif

Kristuciuke apie kokia kantrybe tu kalbi doh.gif lotuliukas.gif as 10dpi pasidariau testa ir jis buvo neigiamas (paskui pamaciau kad testo galiojimas pasibaiges pries menesi tai nurasiau kad nerode del to schmoll.gif ), verkiau ir daugiau neleisiu sau taip nervuotis. O dabar jau nusprendziau laukti kas bus tas bus blush2.gif

QUOTE(Reginiukas.uk @ 2011 04 27, 12:28)
Be panikos! Man visu nesekmingu IVF metu menesines ateidavo iki laiko testuotis,niekada nesulaukdavau testu jau zinodavau kad man nepasiseke..Taip kad laukiu labai ketvirtadienio ir labai tikiu tavo SEKME mirksiukas.gif
Papildyta:
Laukiam Adrijos,as taip pat viena is tavo palaikymo komandos  ax.gif

Ane smile.gif nu butu gerai kad tai butu pozymis smile.gif Bet va man po antro IVF mmm atejo gal kokia 18 dpi kai nutraukiau vaistus g.gif Dariau IVF Lietuvoj ir po isodinimo kelios dienos parskridau i UK, cia laukiau laukiau, pasidariau keleta testu, buvo neigiami ir gydytoja sake nutraukti vaistus, tai net nepasitvirtinau rezultato kraujo testu unsure.gif Bent buciau zinojus ar kas bande kabintis g.gif Tai va dabar uz tai ir galvoju kad gal tas progesteronas gali sulaikyti mmm.

ADRIJA1- AAAAAAUUUUUUUUUUUUUUUUUU 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2011 04 27, 11:23)
Baik tryznioti ir pasitikek medikais kurie ta darba atlieka  smile.gif

Ir man dejo saldytas blastukes, jas atsildo ta pacia diena.

Na, man buti ramiai misija neimanoma doh.gif Dar kai paskaiciau pagal Adrijos kalendoriu, jog geguzes 2 d. labai bloga, o geguzes 3 d. gera, tai dabar griauziu save, jog reikejo geguzes 3 d. daryti isodinima. Dar ka tik paskambino embriologas, tai spejau issigasti, kad su mano blastukem kazkas atsitiko blink.gif
Atsakyti
QUOTE(vito @ 2011 04 27, 12:53)
Na, man buti ramiai misija neimanoma  doh.gif Dar kai paskaiciau pagal Adrijos kalendoriu, jog geguzes 2 d. labai bloga, o geguzes 3 d. gera, tai dabar griauziu save, jog reikejo geguzes 3 d. daryti isodinima. Dar ka tik paskambino embriologas, tai spejau issigasti, kad su mano blastukem kazkas atsitiko  blink.gif

O ka embriologas pasake?
Atsakyti
Labuka!

HCG 258, PRG >127! Aleliuja! Dievas isgirdo musu maldas! Aciu Jam! wub.gif

Na dabar, kad augtu ir didetu.. blush2.gif

Aciu labai uz palaikyma, mergaites!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Adrija1: 27 balandžio 2011 - 11:56