QUOTE(Adrija1 @ 2011 04 27, 07:14)
Labas rytelis!
L.blogai miegojau- 3val. paskambino Saugos tarnyba, sako "senka Jusu sistemos baterija". Jau pries kelias dienas pries Velykas skambino, sake, o dabar l.svarbu buvo pranest nakti kai zmones miega!!! Tada neuzmigau ilgiausiai, MB knarke, tai isejau i kita kambari ant sofos, dabar jauciuos kaip pamustas suo
8val. vaziuosim i Geromeda. Jauciu, kad su Jusu visu palikymu viskas bus gerai!
L.blogai miegojau- 3val. paskambino Saugos tarnyba, sako "senka Jusu sistemos baterija". Jau pries kelias dienas pries Velykas skambino, sake, o dabar l.svarbu buvo pranest nakti kai zmones miega!!! Tada neuzmigau ilgiausiai, MB knarke, tai isejau i kita kambari ant sofos, dabar jauciuos kaip pamustas suo
8val. vaziuosim i Geromeda. Jauciu, kad su Jusu visu palikymu viskas bus gerai!
kumstukai mano suspausti ir virusiukai siunciami i tavo puse dabar
Papildyta:
QUOTE(Dominyyka @ 2011 04 27, 07:51)
Aiste, kefyras suveike minimaliai, vanduo neveikia,tik sisiot,na kaip bumbulas as.
Atejau i darba po atostogu, isitempus, pajuodus. Reikia mane bart, visa ta laika man tas saugojimasis tai kaip ligone. Silpna kazkaip.
Atejau i darba po atostogu, isitempus, pajuodus. Reikia mane bart, visa ta laika man tas saugojimasis tai kaip ligone. Silpna kazkaip.
jauciu,kad greit ir tave sveikinsim nu cia su tais savo " nebutais"pozymiais lyginu man pradzioj ir silpna buvo,ir lova is prieso tapo geriausiu draugu o apie vidurius tai patyliu,nesusitvarkau iki siol,nors iki jie pas mane buvo