Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Adrija1 @ 2011 04 27, 07:14)
Labas rytelis!    wub.gif

L.blogai miegojau- 3val. paskambino Saugos tarnyba, sako "senka Jusu sistemos baterija". Jau pries kelias dienas pries Velykas skambino, sake, o dabar l.svarbu buvo pranest nakti kai zmones miega!!!  ph34r.gif Tada neuzmigau ilgiausiai, MB knarke, tai isejau i kita kambari ant sofos, dabar jauciuos kaip pamustas suo    lotuliukas.gif

8val. vaziuosim i Geromeda. Jauciu, kad su Jusu visu palikymu viskas bus gerai! thumbup.gif        nestuke.gif

kumstukai mano suspausti ir virusiukai siunciami i tavo puse dabar wub.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Dominyyka @ 2011 04 27, 07:51)
Aiste, kefyras suveike minimaliai, vanduo neveikia,tik sisiot,na kaip bumbulas as.
Atejau i darba po atostogu, isitempus, pajuodus. Reikia mane bart, visa ta laika man tas saugojimasis tai kaip ligone. Silpna kazkaip.

jauciu,kad greit ir tave sveikinsim mirksiukas.gif nestuke.gif nu cia su tais savo " nebutais"pozymiais lyginu biggrin.gif man pradzioj ir silpna buvo,ir lova is prieso tapo geriausiu draugu lotuliukas.gif o apie vidurius tai patyliu,nesusitvarkau iki siol,nors iki nestuke.gif jie pas mane thumbup.gif buvo
Atsakyti
Adrija, vaikeli, laikykis, mes su tavimi drinks_cheers.gif

Labai laukiu tavo rezultatu..... Labai noriu, kad jie butu patys geriausi wub.gif

Citas, nu o tu kaip, didvyre musu ? bigsmile.gif Kokios mintys aplanko ?

Egk, as vis dar galvoju, kad Dievas su Tavim..... wub.gif

Warwara, nu kur tu ? bigsmile.gif Ilgiuosi taves biggrin.gif

Dominyyka, jo, mesk ta sokolada per langa irnesakyk.gif Primink, kada tau testuotis ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beta1: 27 balandžio 2011 - 07:20
user posted image

Beta1
Warwara, nu kur tu ?   Ilgiuosi taves

Kur as dingsiu, is povandeninio laivo? Cia as, esu!
Dabar jau turiu preteksta parinti visiems smeginyne! Foliai mano auga, bet letai blink.gif Per 2,5 paras paaugo tik 2-3 mm. Aisku, gyd, puole sakyti, kad gali ir netolygiai augti, ir aplamai paaugs, kur dings. Ryt vel i apziura!
Gleivine jau 8,5 sm. Ne perdaug???? g.gif (nors gerai, neparinsiu galvos del gleivines, paziurejau Viktoriuko info pirmame puslapyje, gera ta mano gleivine, normali visiskai)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Warwara: 27 balandžio 2011 - 07:53
Mergaites, siek tiek panikuoju verysad.gif , man bus sodinamos saldytos blasto. Siandien 8 val susileidau ovitreli. Dabar sodinimo data planuojama geguzes 2 d. Ar nera per anksti daryti isodinima 05 02?
Atsakyti
Labas rytas,

ADRIJA,
didelių skaičiukų oro_buckis.gif
Ačiū už nr. Tik tau žinutės negalima parašyti, tikriausiai pilna 4u.gif

Beta, ačiū tu dar ir toliau taip galvok aciuks.gif

Warwara, augat gi ir stiprėjat, viskas čia ok.gif
Atsakyti
QUOTE(Dominyyka @ 2011 04 26, 20:51)
Silpna kazkaip.

Geras zenklas mirksiukas.gif

QUOTE(frige @ 2011 04 26, 21:03)
kumstukai mano suspausti ir virusiukai siunciami i tavo puse dabar wub.gif  wub.gif
Papildyta:

Aciu, frige, Tavo superiniai dvigubi virusiukai! thumbup.gif nestuke.gif

QUOTE(Beta1 @ 2011 04 26, 21:18)
Adrija, vaikeli, laikykis, mes su tavimi  drinks_cheers.gif

Labai laukiu tavo rezultatu..... Labai noriu, kad jie butu patys geriausi  wub.gif

Dekui, Betut! svarbus Jusu palaikymas! Atsakymai bus po 12valandos. Siusiu MB pasiimt, nes telefonu amn nervai nelaiko doh.gif

QUOTE(Warwara @ 2011 04 26, 21:52)
user posted image

Dabar jau turiu preteksta parinti visiems smeginyne! Foliai mano auga, bet letai  blink.gif  Per 2,5 paras paaugo tik 2-3 mm. Aisku, gyd, puole sakyti, kad gali ir netolygiai augti, ir aplamai paaugs, kur dings. Ryt vel i apziura!
Gleivine jau 8,5 sm. Ne perdaug????  g.gif (nors gerai, neparinsiu galvos del gleivines, paziurejau Viktoriuko info pirmame puslapyje, gera ta mano gleivine, normali visiskai)

Nu superinis plakatas! Warwaryt, ACIU!!! wub.gif

Viskas Tau paaugs, o gleivine geriau storesne nei plonesne! thumbup.gif

QUOTE(egk @ 2011 04 26, 22:21)
Labas rytas,

ADRIJA,
didelių skaičiukų oro_buckis.gif
Ačiū už nr. Tik tau žinutės negalima parašyti, tikriausiai pilna 4u.gif

Aciukas! 4u.gif

Jau prasitryniau.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vito @ 2011 04 27, 08:55)
Mergaites, siek tiek panikuoju  verysad.gif , man bus sodinamos saldytos blasto. Siandien 8 val susileidau ovitreli. Dabar sodinimo data planuojama geguzes 2 d. Ar nera per anksti daryti isodinima 05 02?

ovitrelis suveikia po 32valandu, tai skaiciuojant iki rytojausvakaro 20h turetu sureaguoti folikulas... g.gif tai anksti tikrai nera. bet gal gydytojos kitoks tikslas, gal nera folikulo? manau reiketu pasitiketi gyd. 4u.gif
o kur darotes?
Atsakyti
QUOTE(Adrija1 @ 2011 04 27, 07:14)
8val. vaziuosim i Geromeda. Jauciu, kad su Jusu visu palikymu viskas bus gerai! thumbup.gif        nestuke.gif

Uz tai siandien po geru rezultatu miegosi kaip kudikis thumbup.gif 4u.gif

QUOTE(Beta1 @ 2011 04 27, 08:18)
Citas, nu o tu kaip, didvyre musu ?  bigsmile.gif  Kokios mintys aplanko ?

Citas cia seka visas naujienas ir laukia su siaubu bet ir didele viltimi ketvirtadienio blink.gif

QUOTE(Warwara @ 2011 04 27, 08:52)
user posted image

Beta1

Dabar jau turiu preteksta parinti visiems smeginyne! Foliai mano auga, bet letai  blink.gif  Per 2,5 paras paaugo tik 2-3 mm. Aisku, gyd, puole sakyti, kad gali ir netolygiai augti, ir aplamai paaugs, kur dings. Ryt vel i apziura!
Gleivine jau 8,5 sm. Ne perdaug????  g.gif (nors gerai, neparinsiu galvos del gleivines, paziurejau Viktoriuko info pirmame puslapyje, gera ta mano gleivine, normali visiskai)

Bart jau ir tave reikia, juk sakiau kad folikulai ir turi augti per diena nuo 1 iki 2 mm, tai per dvi dienas (jei kartais sunku padauginti lotuliukas.gif ) nuo 2 iki 4 mm. Tavo paaugo 2-3mm visiskai normose! Gelivine dar ir kaip gera, man per 3 apziura buvo tik 8.2 o kai atejau sodinti gydytoja sake puiki, nors vis tiek galvoijau kad gal per maza truputi, bet gi mes visada turim prie ko prikibt.

Citas 13dpi - Tepliojimai nustojo uzvakar, vakar padilgciojo pilva truputi, viena karta nei is sio nei is to dure i viena kruti lotuliukas.gif , siaip jos jau nera jautrios, tik kai paspaudziu is sonu tada skauda. BT 37.3. Bet dabar logiskai pamasciau, kad BT pakilima lemia progesterono padidejimas kune, nu tai ji man ir pakilus kad i diena du kartus naudoju progesterona, tai ne velnio cia ne jok ne pozymis g.gif Nu liko viena diena smile.gif O kazin galima nesusirgti del vaistu IVF metu? glavoju kad menesines del to ir neateina kad hormmonu pripumpuota buvau o dabar progesteronas sulaiko jas blink.gif
Atsakyti

Citas 13dpi - Tepliojimai nustojo uzvakar, vakar padilgciojo pilva truputi, viena karta nei is sio nei is to dure i viena kruti lotuliukas.gif , siaip jos jau nera jautrios, tik kai paspaudziu is sonu tada skauda. BT 37.3. Bet dabar logiskai pamasciau, kad BT pakilima lemia progesterono padidejimas kune, nu tai ji man ir pakilus kad i diena du kartus naudoju progesterona, tai ne velnio cia ne jok ne pozymis g.gif Nu liko viena diena smile.gif O kazin galima nesusirgti del vaistu IVF metu? glavoju kad menesines del to ir neateina kad hormmonu pripumpuota buvau o dabar progesteronas sulaiko jas blink.gif
[/quote]
Viskas pas tave gerai, netgi jeigu išvis nieko nejaustum, tai dar nereiškia, kad nepasisekė mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 04 27, 09:47)

Citas 13dpi - Tepliojimai nustojo uzvakar, vakar padilgciojo pilva truputi, viena karta nei is sio nei is to dure i viena kruti  lotuliukas.gif , siaip jos jau nera jautrios, tik kai paspaudziu is sonu tada skauda. BT 37.3. Bet dabar logiskai pamasciau, kad BT pakilima lemia progesterono padidejimas kune, nu tai ji man ir pakilus kad i diena du kartus naudoju progesterona, tai ne velnio cia ne jok ne pozymis  g.gif Nu liko viena diena smile.gif  O kazin galima nesusirgti del vaistu IVF metu? glavoju kad menesines del to ir neateina kad hormmonu pripumpuota buvau o dabar progesteronas sulaiko jas  blink.gif

Esu skaicius, kad jeigu jau parsivelka valkatos, tai niekas ju nesustabdys schmoll.gif

Bet tavo pojuciai tai nerealus biggrin.gif Negi ir as tokia buvau lotuliukas.gif Oi laukiam dabar tavo skaiciu, nu turiu as ta jausma, kad tau viskas gerai nors tu nusauk ax.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2011 04 27, 09:44)
ovitrelis suveikia po 32valandu, tai skaiciuojant iki rytojausvakaro 20h turetu sureaguoti folikulas... g.gif tai anksti tikrai nera. bet gal gydytojos kitoks tikslas, gal nera folikulo? manau reiketu pasitiketi gyd.  4u.gif
o kur darotes?

Rosita, gydytoja is vk as labai pasitikiu, bet tik kad as nelabai ka suprantu apie tai, kada ir kas turi buti. Sianakt prastai miegojosi, tai visko prisigalvojau smile.gif Folikulas 11 c.d. yra 19 mm. Tiesiog gydytoja man leido pasirinkti geguzes 2 arba 3 d. Kai planavom daryt su svieziom blasto, tai pirmadieni buvo atlikta punkcija, o isodinimas butu buves atliktas sestadieni. Tai dabar suprantu taip, jog rytoj vakare 20 h man yra tokia pati diena kaip ir punkcijos diena. Tada buvo 1, 2, 3, 4, 5, 6dienis ir blasto buvo 5 dienu, o dabar tik 4, 5, 6, 7, 1dienis. Man kaip ir truksta vienos dienos. Aisku, gal cia visai kitaip skaiciuojasi, kada yra saldytos, tiesiog as nepaklasiau gydytojos, o dabar neramu...
Atsakyti
Atejau ADRIJAI sekmes palinketi... Kumsciai suspausti.... 4u.gif
As irgi lekiu iki Geromedos, vistik noriu pasiziureti kaip tie skaiciukai auga ax.gif Jeigu viskas gerai, siandien pirksiu nestumo biblija smile.gif Taaaaip viskas idomu...
QUOTE(LediDiDi1 @ 2011 04 26, 06:53)
Zubriuka, ar jau įtikėjai savąja laime?

Neitikejau ir nezinau kada itikesiu! 4u.gif Kai laukiau rezultatu, atrodo, kad jau kai pasakys kad viskas gerai tai toookia nestuke busiu jau, vimcioti pradesiu, viskas prades augti ir dideti... O is tikro taip pat liko, tai reikia kasryt sau priminti 4u.gif
Man kaip sapnas sita kelione wub.gif
Atsakyti