Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Adrija1 @ 2011 04 26, 18:09)
Busiu Vilniuje. Sekmadieni, juk MAMOS diena, o ir MB gimtadienis, tikiuosi turesiu jam grazia dovanele..  blush2.gif

Parasysiu Tau i A.Z. savo tel.nr. Tu del Crinono?

Aha dėl crinone 4u.gif
O aš iš vakaro suspaudžiu kumštukus už tavo didelius skaičiukus 4u.gif
Kad būtų dovana ne tik vyrui, bet ir mamytei 4u.gif

QUOTE(LediDiDi1 @ 2011 04 26, 18:11)
MB jau gerai, užtai man nuotaika banguoja doh.gif

Mažute, o tau kodėl dabar? Man kažkaip po truputį kasdien atrodė vis lengviau ir lengviau. Tikiuosi, dabar pasikeitėt vietom su TB ir dabar jis tave patempia pirmyn. Žinai, aš tau patarčiau labai ilgai nelaukus nuvažiuoti vizitui pas gyd. Žinoma, tau pačiai spręsti, bet mane jis sugebėdavo nuraminti, be to susidėlioji kažkokius planus, nuo to irgi palengvėja. Laikykitės 4u.gif
Atsakyti
Mergikes,sprogsiu doh.gif kiviai,kefyras+selenos, slyvos ir nieko doh.gif
Atsakyti
Labas vakaras,noriu pas mergaites paklausti,kurios darosi jau nepirma IVF,kiek laiko uztrunka pasiruosimas ir kuria diena daro isodinima???Ruosiusi antram kartui,turiu saldytu embrioniuku,gyvenu ne lt todel noriu pasiplanuoti laika?
Atsakyti
QUOTE(Kudlius @ 2011 04 26, 22:47)
Labas vakaras,noriu pas mergaites paklausti,kurios darosi jau nepirma IVF,kiek laiko uztrunka pasiruosimas ir kuria diena daro isodinima???Ruosiusi antram kartui,turiu saldytu embrioniuku,gyvenu ne lt todel noriu pasiplanuoti laika?

Man asmeniskai dare dirbtinam cikle, daktaras taip parinko. Tai buvo 19 diena, nors sake galejo but ir 17-18. Ziurejo kokia gleivine.
Atsakyti
QUOTE(Dominyyka @ 2011 04 26, 19:50)
Man asmeniskai dare dirbtinam cikle, daktaras taip parinko. Tai buvo 19 diena, nors sake galejo but ir 17-18. Ziurejo kokia gleivine.

Daktare minejo,vaistus reikes pradet naudot nuo ciklo 2-3d,tai gaunasi man reiktu uztukti lt 2-3 savaites,as noreciau pradzioj pradeti cia kur randuosi pradeti gerti vaistus ir nueiti cia kur randuosi pas daktara, kad gleivine pasiziuretu,bet kazkaip daktare priestarauja mano nuomonei g.gif
Atsakyti
Taip, nuo 2-3 dienos auginam gleivine, ja ziurejo lt, viska raportavau daktarui telefonu. Pasake kada kiti vaistai ir paskyre kada atvykt. Naturaliam cikle nenorejo daryt, girdejau,kad sunkiau priderinti.
Atsakyti
QUOTE(Dominyyka @ 2011 04 26, 20:04)
Taip, nuo 2-3 dienos auginam gleivine, ja ziurejo lt, viska raportavau daktarui telefonu. Pasake kada kiti vaistai ir paskyre kada atvykt. Naturaliam cikle nenorejo daryt, girdejau,kad sunkiau priderinti.

Taip suprantu,kad viska daraisi latvijoj,daktarai stebi lt ir visa info perduodi daktarui telefonu,reiskia ir as galiu pradzioje patemti guma,noriu jau geriau veliau is lt isskristi,prabuti visas tvirtinimosi dienas
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif 4u.gif
Mano kumstukai stipriai stipriai stipriai suspausti wub.gif wub.gif
Jaudulys ir tikejimas dideliais skaiciukais!!!
Atsakyti
QUOTE(Dominyyka @ 2011 04 26, 22:46)
Mergikes,sprogsiu doh.gif kiviai,kefyras+selenos, slyvos ir nieko doh.gif

Tai gal tada klyzmute kokia pabandyk , kur vaistineje parsidavineja su aliejuku ax.gif ,O as tai gydziausi su slyvu sultimis , i kurias ziureti nebegaliu , bet padejo ... Kazkiek... blush2.gif Dabar ant tuscio skrandzio kiekviena ryta suvalgau dziovintu slyvu , tai kol kas tfu tfu tfu ... ax.gif Ir aisku daug vandens gerk , ir jokio sokolado ar kavos schmoll.gif jokiu budu .
Papildyta:
QUOTE(Dominyyka @ 2011 04 26, 15:35)
Kadangi labai intensyviai kapoju sausainius su sokoladu,geles palauks dar pusvalanduka biggrin.gif tuoj rinksit mane tinginiu karaliene biggrin.gif v blush2.gif

va va , jokiu sausainiu su sokoladu schmoll.gif Dabar tik pamaciau , kad tu istikruju sokolado megeja g.gif
Atsakyti
Labas rytelis! wub.gif

L.blogai miegojau- 3val. paskambino Saugos tarnyba, sako "senka Jusu sistemos baterija". Jau pries kelias dienas pries Velykas skambino, sake, o dabar l.svarbu buvo pranest nakti kai zmones miega!!! ph34r.gif Tada neuzmigau ilgiausiai, MB knarke, tai isejau i kita kambari ant sofos, dabar jauciuos kaip pamustas suo lotuliukas.gif

8val. vaziuosim i Geromeda. Jauciu, kad su Jusu visu palikymu viskas bus gerai! thumbup.gif nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Adrija1 @ 2011 04 27, 07:14)
Labas rytelis!    wub.gif

L.blogai miegojau- 3val. paskambino Saugos tarnyba, sako "senka Jusu sistemos baterija". Jau pries kelias dienas pries Velykas skambino, sake, o dabar l.svarbu buvo pranest nakti kai zmones miega!!!  ph34r.gif Tada neuzmigau ilgiausiai, MB knarke, tai isejau i kita kambari ant sofos, dabar jauciuos kaip pamustas suo    lotuliukas.gif

8val. vaziuosim i Geromeda. Jauciu, kad su Jusu visu palikymu viskas bus gerai! thumbup.gif        nestuke.gif

Tik viskas gerai ir bus. Laikau už Tave kumštukus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(aiste 35 @ 2011 04 27, 07:01)
Tai gal tada klyzmute kokia pabandyk , kur vaistineje parsidavineja su aliejuku  ax.gif ,O as tai gydziausi su slyvu sultimis , i kurias ziureti nebegaliu , bet padejo ... Kazkiek... blush2.gif Dabar ant tuscio skrandzio kiekviena ryta suvalgau dziovintu slyvu , tai kol kas tfu tfu tfu ... ax.gif Ir aisku daug vandens gerk , ir jokio sokolado ar kavos  schmoll.gif jokiu budu .
Papildyta:

va va , jokiu sausainiu su sokoladu  schmoll.gif Dabar tik pamaciau , kad tu istikruju sokolado megeja  g.gif

Aiste, kefyras suveike minimaliai, vanduo neveikia,tik sisiot,na kaip bumbulas as.
Atejau i darba po atostogu, isitempus, pajuodus. Reikia mane bart, visa ta laika man tas saugojimasis tai kaip ligone. Silpna kazkaip.
Atsakyti