frige, sveikinu su
Adrijuk, ryt jau ir Tavo dienelė. Oi kaip laukiu gerų naujienų .
Egk, kaip Tu?
Sonny27, kantrybės , dar ilgokai reiks mums pasikamuot.
Rutele, kada Tu važiuosi į LV? Labai jau knieti man žinoti, ką Tau pasakys, kada leis vėl startuoti .
Citas, ir Tavo gražių skaičiukų laukiam.
Warwara, sėkmytės ir Tau. Nebedaug liko iki kada prasidės laukimas .
Zubriuka, ar jau įtikėjai savąja laime?
QUOTE(LediDiDi1 @ 2011 04 26, 17:53)
Ačiū, kad rūpiniesi
Aš didvyriškai stengiuosi, bet jau kartais labai noriu palysti po šluota ir padrebėti
O kaip tu? Tikiuosi po truputį vis lengviau? O kaip TB?
QUOTE(egk @ 2011 04 26, 03:00)
Adrijuk, bet požymiai tavo O dar tu taip išnagrinėjus buvai Tikiuosi dabar ramiai lauki atsakymų O kaip koja? Visai praėjo?
O tu man dar neatsakei Tai perkopinu klausimą:
Adrija, o tu šeštadienį būsi namie t.y. Viliuje? Bet po pietų kažkur. Gal tikrai daryti šsštadienį? Šiaip atrodo nesu prietaringa, bet šitie reiklalai išimtis Pabandysiu šiandien vyrui priburt
O tu man dar neatsakei Tai perkopinu klausimą:
Adrija, o tu šeštadienį būsi namie t.y. Viliuje? Bet po pietų kažkur. Gal tikrai daryti šsštadienį? Šiaip atrodo nesu prietaringa, bet šitie reiklalai išimtis Pabandysiu šiandien vyrui priburt
Na gal siek tiek ramiau..
Koja- ok, matyt, nuo aspirino, nes kojines nebedeviu, nu taip nepatogu
Busiu Vilniuje. Sekmadieni, juk MAMOS diena, o ir MB gimtadienis, tikiuosi turesiu jam grazia dovanele..
Parasysiu Tau i A.Z. savo tel.nr. Tu del Crinono?
QUOTE(frige @ 2011 04 26, 05:00)
patvirtino,kad laukiuosi dvynuku,nes ir antrasis pasirodo ir vietoj,ir sirdute jau plaka didysis leliukas 16.0 mm,o maziukas 15.0 mm
Dvigubi sveikinimai dvigubai nestukei!!! Primink kokie Tavo skaiciukai buvo, ar Tu tik testavaisi?
QUOTE(LediDiDi1 @ 2011 04 26, 06:53)
Aciu, mieloji!
IceTea, laukiam kartu su Tavimi teigiamu rezultatu!
QUOTE(egk @ 2011 04 26, 16:58)
O kaip tu? Tikiuosi po truputį vis lengviau? O kaip TB?
MB jau gerai, užtai man nuotaika banguoja
Adrija1, tu ryt priduodi kraują?
QUOTE(ice|tea @ 2011 04 26, 07:15)
Adrija1, tu ryt priduodi kraują?
Ryt..
QUOTE(frige @ 2011 04 26, 07:37)
aciu testavausi tik sekancia diena po kraujuko rezultatu,dariau 14 d po blastocistu isodinimo buvo 2209 IU/l
Kokie grazus skaiciukai! tai testukas jau toks uztikrintas buvo! Aukit sveikuciai!
Adrija1 , laikau kumštukus už didelius skaičiukus
Pati kraują priduosiu gegužės 9d..
Pati kraują priduosiu gegužės 9d..
Adrija1 - na ryt koncentruojames uz tavo gerus skaiciukus
Warwara - prisiduok, kaip tavo turtas auga
Warwara - prisiduok, kaip tavo turtas auga
QUOTE(Citas @ 2011 04 26, 11:40)
Ir as turejau Pirmiausiai padare laporoskopija ir atidare kiausintakius, tipo vienas dar puse velnio, kitas prasciau. dave bandyt metus naturaliai. Nieko. Tada darem du IVf LT bet nieko ir tada jau ir LT gydytoja sake kad hidrosalpingsas gali isplauti embrioniukus. Tada issikraustem i UK, kai padare gimdos nuotrauka aisku rado nepratekamus su hidro atsinaujinusiu ir is kart sake reikia uzdaryt, ia jie neispjauna bet deda klipsus ir uzdaro ties gimda. Dabar darom 3 IVF ir labai tikejausi kad si problema isspresta tai turetu but viskas gerai, bet kad jau tas tikejimas mazeja. Rezultatai bus si ketvirtadieni. Zodziu hidro yra bjauri zaraza kuria reikia naikinti
Aciu. Linkiu is visos sirdies, kad sulauktumete taip ilgai laukto stebukliuko.
----
Merginos, kiek kartu daugiausiai galima daryti ivf? Esu zalia sitam reikale, bet kazkaip reikia moraliskai ruostis.
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 04 26, 21:52)
Aciu. Linkiu is visos sirdies, kad sulauktumete taip ilgai laukto stebukliuko.
----
Merginos, kiek kartu daugiausiai galima daryti ivf? Esu zalia sitam reikale, bet kazkaip reikia moraliskai ruostis.
----
Aciu
Vienam uzsienio puslapy max maciau 8 kartus dariusius. Priklauso nuo amziaus ir finansiniu galimybiu. Linkiu kad uztektu vieno
QUOTE(Citas @ 2011 04 26, 18:05)
Aciu
Vienam uzsienio puslapy max maciau 8 kartus dariusius. Priklauso nuo amziaus ir finansiniu galimybiu. Linkiu kad uztektu vieno
Idomu, po kiek laiko po operacijos galima tiketis ivf. Siandien dar esu lengvamesoke, apie savo sekme mazai galvoju, nes jos nedaug turiu, kaip matau. Aciu pasakysiu, kai viena diena busiu .