Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

frige, sveikinu su nestuke.gif nestuke.gif biggrin.gif

Adrijuk, ryt jau ir Tavo dienelė. Oi kaip laukiu gerų naujienų 4u.gif .

Egk, kaip Tu?

Sonny27, kantrybės biggrin.gif , dar ilgokai reiks mums pasikamuot. doh.gif

Rutele, kada Tu važiuosi į LV? Labai jau knieti man žinoti, ką Tau pasakys, kada leis vėl startuoti blush2.gif .

Citas, ir Tavo gražių skaičiukų laukiam.

Warwara, sėkmytės ir Tau. Nebedaug liko iki kada prasidės laukimas doh.gif biggrin.gif .

Zubriuka, ar jau įtikėjai savąja laime?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LediDiDi1: 26 balandžio 2011 - 16:53
QUOTE(LediDiDi1 @ 2011 04 26, 17:53)
Egk, kaip Tu?

Ačiū, kad rūpiniesi 4u.gif
Aš didvyriškai stengiuosi, bet jau kartais labai noriu palysti po šluota ir padrebėti fear.gif

O kaip tu? Tikiuosi po truputį vis lengviau? O kaip TB?
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2011 04 26, 03:00)
Adrijuk, bet požymiai tavo  O dar tu taip išnagrinėjus buvai  Tikiuosi dabar ramiai lauki atsakymų  O kaip koja? Visai praėjo?

O tu man dar neatsakei mirksiukas.gif Tai perkopinu klausimą:
Adrija, o tu šeštadienį būsi namie t.y. Viliuje? Bet po pietų kažkur. Gal tikrai daryti šsštadienį? Šiaip atrodo nesu prietaringa, bet šitie reiklalai išimtis  Pabandysiu šiandien vyrui priburt

Na gal siek tiek ramiau.. blush2.gif

Koja- ok, matyt, nuo aspirino, nes kojines nebedeviu, nu taip nepatogu doh.gif

Busiu Vilniuje. Sekmadieni, juk MAMOS diena, o ir MB gimtadienis, tikiuosi turesiu jam grazia dovanele.. blush2.gif

Parasysiu Tau i A.Z. savo tel.nr. Tu del Crinono?

QUOTE(frige @ 2011 04 26, 05:00)
patvirtino,kad laukiuosi dvynuku,nes ir antrasis pasirodo ir vietoj,ir sirdute jau plaka wub.gif didysis leliukas 16.0 mm,o maziukas 15.0 mm

Dvigubi sveikinimai dvigubai nestukei!!! thumbup.gif nestuke.gif nestuke.gif Primink kokie Tavo skaiciukai buvo, ar Tu tik testavaisi?

QUOTE(LediDiDi1 @ 2011 04 26, 06:53)

Adrijuk, ryt jau ir Tavo dienelė. Oi kaip laukiu gerų naujienų 4u.gif .

Aciu, mieloji! wub.gif

IceTea, laukiam kartu su Tavimi teigiamu rezultatu! thumbup.gif nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2011 04 26, 16:58)
O kaip tu? Tikiuosi po truputį vis lengviau? O kaip TB?

MB jau gerai, užtai man nuotaika banguoja doh.gif
Atsakyti
Adrija1, tu ryt priduodi kraują? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Adrija1 @ 2011 04 26, 18:09)
Dvigubi sveikinimai dvigubai nestukei!!!  thumbup.gif  nestuke.gif  nestuke.gif Primink kokie Tavo skaiciukai buvo, ar Tu tik testavaisi?
Aciu, mieloji!  wub.gif

aciu wub.gif wub.gif testavausi tik sekancia diena po kraujuko rezultatu,dariau 14 d po blastocistu isodinimo buvo 2209 IU/l wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo frige: 26 balandžio 2011 - 17:38
QUOTE(ice|tea @ 2011 04 26, 07:15)
Adrija1, tu ryt priduodi kraują? smile.gif

Ryt.. blush2.gif

QUOTE(frige @ 2011 04 26, 07:37)
aciu wub.gif  wub.gif testavausi tik  sekancia diena po kraujuko rezultatu,dariau 14 d po blastocistu isodinimo buvo 2209 IU/l wub.gif

Kokie grazus skaiciukai! tai testukas jau toks uztikrintas buvo! thumbup.gif Aukit sveikuciai! wub.gif nestuke.gif
Atsakyti
Adrija1 , laikau kumštukus už didelius skaičiukus thumbup.gif
Pati kraują priduosiu gegužės 9d.. wub.gif
Atsakyti
Adrija1 - na ryt koncentruojames uz tavo gerus skaiciukus thumbup.gif thumbup.gif

Warwara - prisiduok, kaip tavo turtas auga bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Citas: 26 balandžio 2011 - 20:23
QUOTE(Citas @ 2011 04 26, 11:40)
Ir as turejau  unsure.gif  Pirmiausiai padare laporoskopija ir atidare kiausintakius, tipo vienas dar puse velnio, kitas prasciau. dave bandyt metus naturaliai. Nieko. Tada  darem du IVf LT bet nieko ir tada jau ir LT gydytoja sake kad hidrosalpingsas gali isplauti embrioniukus. Tada issikraustem i UK, kai padare gimdos nuotrauka aisku rado nepratekamus su hidro atsinaujinusiu ir is kart sake reikia uzdaryt, ia jie neispjauna bet deda klipsus ir uzdaro ties gimda. Dabar darom 3 IVF ir labai tikejausi kad si problema isspresta tai turetu but viskas gerai, bet kad jau tas tikejimas mazeja. Rezultatai bus si ketvirtadieni. smile.gif  Zodziu hidro yra bjauri zaraza kuria reikia naikinti  4u.gif

Aciu. 4u.gif Linkiu is visos sirdies, kad sulauktumete taip ilgai laukto stebukliuko. wub.gif 4u.gif

----
Merginos, kiek kartu daugiausiai galima daryti ivf? Esu zalia sitam reikale, bet kazkaip reikia moraliskai ruostis. unsure.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 04 26, 21:52)
Aciu.  4u.gif Linkiu is visos sirdies, kad sulauktumete taip ilgai laukto stebukliuko.  wub.gif  4u.gif

----
Merginos, kiek kartu daugiausiai galima daryti ivf? Esu zalia sitam reikale, bet kazkaip reikia moraliskai ruostis.  unsure.gif  4u.gif

Aciu wub.gif

Vienam uzsienio puslapy max maciau 8 kartus dariusius. Priklauso nuo amziaus ir finansiniu galimybiu. Linkiu kad uztektu vieno mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 04 26, 18:05)
Aciu wub.gif

Vienam uzsienio puslapy max maciau 8 kartus dariusius. Priklauso nuo amziaus ir finansiniu galimybiu. Linkiu kad uztektu vieno  mirksiukas.gif

4u.gif

Idomu, po kiek laiko po operacijos galima tiketis ivf. unsure.gif Siandien dar esu lengvamesoke, apie savo sekme mazai galvoju, nes jos nedaug turiu, kaip matau. Aciu pasakysiu, kai viena diena busiu nestuke.gif . unsure.gif 4u.gif
Atsakyti