Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Kamelija2 @ 2011 04 26, 14:38)
Pas mane mieste tokio kaip ir nera, kas tyresi tai poliklinikoj. O Kaune nezinau kur eit g.gif
Beta1 o tau kai dare tuos tyrimus buvai valgius, gerus? Nes jeigu tas itakos neturi, tai as VK priduociau krauja viskam ir but kvit. Nes reikia i ten nulekt ir kt tyrimams ir man, ir MB kraujo nuleist biggrin.gif

Kaune yra Kazanavicius,klinika sukileliu pr prie pat Topolio,bet pas ji eiles keli mėn i prieki. As ejau i Kildos klinika, pavardes gydytojos nepamenu, tik viena yra. As geriu vaistukus, biski nukrypes hormonas, nors nieko neranda, jokiu pozymiu, geriu ir nezinau ar reikia, liepe.
Papildyta:
QUOTE(Warwara @ 2011 04 26, 14:28)
Dominyyka  wub.gif

blink.gif  thumbup.gif  Tik visai nesmulkute, o tokia normali, apvali, minksta maza bulkute  ax.gif Ar bandele... net nezinau kas skaniau  lotuliukas.gif

Nepataikiau, vaizduote mano ne kokia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kamelija2 @ 2011 04 26, 14:43)
Aciu 4u.gif  Siaip as juos tik del sventos ramybes pasidaryt noriu. Man tas ir buvo keisciausia, kad kai uzsiminiau apie juos savo gyd, tai ji kazkaip skeptiskai i tai paziurejo. Mazdaug kam cia tau jie, bet tipo jei nori gali pasidaryti. O as bent galvoju, kad atsarga gedos nedaro biggrin.gif

Kai as dar buvau VK paciente ir klausiau gydytojos, gal vertetu pasidaryti, maza ka ten galetu parodyt, tai numojo ranka ir paklause kodel man gali jo reiketi, skydliauke cia ne prie ko blink.gif Bet pasidariau ta tyrima dabar LV, uztat sedziu visa apsipatenkinus ir ramu ant dusios ax.gif

Nu blogai, Dominyyka, su ta tavo vaizduote, labai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beta1: 26 balandžio 2011 - 13:53
Beta1 as ir VK lankausi. Nesuprasi cia, vieniems atrodo, kad reiksmingai, kt kad ne. Idomu kodel tokie skirtingi poziuriai g.gif
Atsakyti
Nu blogai blogai tongue.gif biggrin.gif
guliu pieno prisigerusi ir toks tinginys apemes, o reik ropot geliu draugei pirkt. Issimaudziau ir taip gera. Kiviai neveikia, jokio efekto, pilvas manes neklauso. schmoll.gif
Atsakyti
Dominyyka
nieko sau nepataikei. Tik del storio smile.gif O taip ir maza ir visa kita drinks_cheers.gif
*stumia Dominyka lauk i kiema geliu skinti

Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2011 04 26, 14:41)
Egk, zinok paskambinau as i klinika paklaust kada tas mano lauktas meilas ateis su rezultatais (as esu ta kur kantrybes neturi  blush2.gif ) Tai sake, kad meilo su rezais as ir negausiu, jie nesiuncia.Taip kad negalesiu as tau papasakot daugiau apie skydliauke.....Galiu pasakyt tik tiek, kad mano atsakymai atrode geri, viskas normoj, hormonai rodo ka reikia, taip kad sedziu ir laukiu dabar jau  bigsmile.gif
Papildyta:
Buvau ir valgius ir gerus  tongue.gif  Kitaip tariant, visai neisruosiau as jokiam skydliaukes tyrimui, tiesiog konsultacijos metu sako davai padarom, sakau ok ir viskas.

Svarbiausia, kad viskas ok 4u.gif Embrions patys nesiunčia, bet jei nori gali pasakyti laboratorijoje priduodama kraują - atsius tada.

QUOTE(Kamelija2 @ 2011 04 26, 14:57)
Beta1 as ir VK lankausi. Nesuprasi cia, vieniems atrodo, kad reiksmingai, kt  kad ne. Idomu kodel tokie skirtingi poziuriai g.gif

Aš kai pradėjau lankytis VK man per pirmą vizitą paskyrė TTH FT4. g.gif

QUOTE(Dominyyka @ 2011 04 26, 14:57)
Kiviai neveikia, jokio efekto, pilvas manes neklauso.  schmoll.gif

Nu man su pilvu tai atvirkščiai, net labai atvirkščiai... O tas pilvas kaži ką nors reiškia?
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 04 26, 15:05)
Dominyyka
nieko sau nepataikei. Tik del storio smile.gif O taip ir maza ir visa kita  drinks_cheers.gif
*stumia Dominyka lauk i kiema geliu skinti

Taip Dominyyka, mars geliu skinti.Gaila tik, kad pienes tezydi hihihi.gif O del pilvo, tai jeigu nieks nepadeda, uzskaitom, vadinas, kaip tikrai nestumo pozymi tongue.gif
Atsakyti
Dar tuo paciu, kad jau tyrimu klausima nagrinejam mirksiukas.gif As FSH,LH, prolaktina dariausi gruodzio men. MB turtas tirtas taip pat tada. Kazin galioja tie tyrimai, niekas negali buti pasikeite blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, vel kisu nedrasiai nosiuka... 4u.gif Gal is cia dalyvaujanciu mergyciu yra kuri turejusi hidrosalpinxa, kaip sekasi po operacijos, gal yra pastojusiu, ieskau nors laselio vilties... unsure.gif 4u.gif
Papildyta:
Galite parasyti ir i az, busiu labai dekinga. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 04 26, 15:20)
Sveikos, vel kisu nedrasiai nosiuka...  4u.gif Gal is cia dalyvaujanciu mergyciu yra kuri turejusi hidrosalpinxa, kaip sekasi po operacijos, gal yra pastojusiu, ieskau nors laselio vilties...  unsure.gif  4u.gif

As turejau sita dziaugsma, bet tada kai ji atrado ispjove tuos kiausintakius visai.Nezinau ar butent del to juos ispjove,tikriausiai nepadejo ir tai, kad buvo saaugu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2011 04 26, 11:29)
As turejau sita dziaugsma, bet tada kai ji atrado ispjove tuos kiausintakius visai.Nezinau ar butent del to juos ispjove,tikriausiai nepadejo ir tai, kad buvo saaugu  g.gif

Siandien ir as tokia pacia naujiena isgirdau, sake, kad kiausintakius tiesiog butina salinti, o tai reiskia.... verysad.gif po operacijos pasake, grisiu, o tada jau imsimes apvaisinimo reikalu, iki paskutines sekundes tikejausi stebuklo... taip, sioje loterijoje man tikrai nelabai sekasi...
Ir kaip tau sekasi be ju? unsure.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dominyyka @ 2011 04 26, 10:19)
Manes Viktoriukas i sarasa netraukia ax.gif tiek rasau, o pasirodo as nematoma lotuliukas.gif

Turbut per mazai reiskeisi biggrin.gif

QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 04 26, 12:29)
Sveikos, vel kisu nedrasiai nosiuka...  4u.gif Gal is cia dalyvaujanciu mergyciu yra kuri turejusi hidrosalpinxa, kaip sekasi po operacijos, gal yra pastojusiu, ieskau nors laselio vilties...  unsure.gif  4u.gif

Esu turejus, ta kiausintaki, kuriame buvo, salino ax.gif
Atsakyti