Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Kamelija2 @ 2011 04 26, 14:03)
Nesusidurei, tai ir negalvok, kad prireiks smile.gif As is taves, kaip ir kitos mergaites, tikiuosi tik teigiamo rezultato uz keliu dienu nestuke.gif
O as tai del to sugalvojau, kad sakoma, jog turint problemu su skydliauke, sunku pastot. Tai va. Is viso viskas dabar tokiam nezinios kelyje. Dar siandien su MB bandysim galutinai nusprest kur cia darytis ta IVF. Ar likti cia LT, ar vykti i LV. Nes kai paskaitau jusu zinutes, tai sirdyje visokiu abejoniu kyla. Nors pati suprantu, kad is esmes viskas priklauso nuo mano pacios organizmo

Man tai Trejsas liepe pasidaryt tyrima del skydliaukes ax.gif Ne del to, kad matytu reikala tam, o tiesiog as pati jo paprasiau, kad nu ka nors istirtu apart to, kas yra standartiskai duodama.Tai jis nieko daugiau nesugalvojo, sako, padarom dar ir skydliaukes hormonu tyrima.Tai siandien kaip ir turetu atkeliaut atsakymas.... ax.gif
Atsakyti
Nesusidurei, tai ir negalvok, kad prireiks smile.gif As is taves, kaip ir kitos mergaites, tikiuosi tik teigiamo rezultato uz keliu dienu nestuke.gif
O as tai del to sugalvojau, kad sakoma, jog turint problemu su skydliauke, sunku pastot. Tai va. Is viso viskas dabar tokiam nezinios kelyje. Dar siandien su MB bandysim galutinai nusprest kur cia darytis ta IVF. Ar likti cia LT, ar vykti i LV. Nes kai paskaitau jusu zinutes, tai sirdyje visokiu abejoniu kyla. Nors pati suprantu, kad is esmes viskas priklauso nuo mano pacios organizmo

Esi teisi, paciai reik nusprest kur geriau. Man asmeniskai tik lv. Bet cia mano nuomone, skaiciukai pasisekusiu ivf manau gan panasus bent šiuo metu. Ar klystu merginos?
Atsakyti
QUOTE(Dominyyka @ 2011 04 26, 14:04)
Kas per burtai unsure.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Kriptograma biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2011 04 26, 13:53)
Citas, kokios pas tave metamorfozes vyksta siuo momentu ?  bigsmile.gif

Nu pas mane svaru kol kas, bet pilva padursto tai vis einu i tulika pasitikrint. Paketu is principo nepasiemiau, nes boikotuoju valkatas lotuliukas.gif Sedziu darbe ir bijau kad nebutu uzpakalis raudonas kai atsistosiu viena karta lotuliukas.gif

QUOTE(ice|tea @ 2011 04 26, 14:00)
Citas, kaip skirtingai visoms.. Man sakė kad galima  smileysex.gif  ax.gif  bet aš pati susilaikysiu iki kraujo tyrimo  smile.gif

Nu va man LT irgi sake kad galima jokiu problemu, o va cia UK aiskiai pasake NE schmoll.gif schmoll.gif

Sunkiai tiketina man bet labai Aciu wub.gif As irgi skaiciau daug kad skydliauke labai daug lemia vaisingumui, tai jei turi abejoniu butinai issitirk, nepakenks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dominyyka @ 2011 04 26, 14:04)
Kas per burtai unsure.gif

Taigi čia tas Adrijos kalendorius ax.gif Ji sakė, kad mano penktadienis blogas g.gif

QUOTE(Beta1 @ 2011 04 26, 14:07)
Man tai Trejsas liepe pasidaryt tyrima del skydliaukes  ax.gif  Ne del to, kad matytu reikala tam, o tiesiog as pati jo paprasiau, kad nu ka nors istirtu apart to, kas yra standartiskai duodama.Tai jis nieko daugiau nesugalvojo, sako, padarom dar ir skydliaukes hormonu tyrima.Tai siandien kaip ir turetu atkeliaut atsakymas....  ax.gif

Va va apie skydliaukę ir man viskas įdomu, kai turėsi atsakymus parašyk 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2011 04 26, 14:13)
Taigi čia tas Adrijos kalendorius ax.gif Ji sakė, kad mano penktadienis blogas  g.gif
Va va apie skydliaukę ir man viskas įdomu, kai turėsi atsakymus parašyk 4u.gif

Jeigu ka nors suprasiu is to atsakymo butinai parasysiu biggrin.gif
Atsakyti

QUOTE(Beta1 @ 2011 04 26, 14:08)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Kriptograma  biggrin.gif

Ohoho, burtininkiu burelis rolleyes.gif
As siandien pamasciau, kaip noreciau kad po kiek laiko, pvz vasara susibegtume su maziukais pilvukais wub.gif nestuke.gif taip to noretusi. Bandau jus visas isivaizduot ax.gif
Sunkiai sekasi. Pasakysiu kokia jau senai cia beskaitydama isivaizduoju Warwara ax.gif
Mazute,smulkute,visad su sypsena, labai smulkute, bet labai moteriska. Ir tokia nenustygstancia smile.gif ar pataikau? mirksiukas.gif
Atsakyti
Dominyyka wub.gif
Mazute, smulkute, visad su sypsena, labai smulkute, bet labai moteriska. Ir tokia nenustygstancia  ar pataikau?

blink.gif thumbup.gif Tik visai nesmulkute, o tokia normali, apvali, minksta maza bulkute ax.gif Ar bandele... net nezinau kas skaniau lotuliukas.gif

Beta1
del pabaigos negaliu 100% pazadeti, bet kaip rasysiu scenariju, tai butinai atsizvelgsiu i publikos norus cool.gif
Papildyta:
Kamelija2
Del skydliaukes gal geriau pas gera endokrinologa nueiti? Ir tyrimus paims kokiu reikia ir dar issifruoti gales tinkamai.
Atsakyti
QUOTE(Kamelija2 @ 2011 04 26, 12:48)
Sveikos mergaites. Cia vel as su savo nesibaigianciais klausimais blush2.gif  Savo iniciatyva nusprendziau pasidaryti skydliaukes tyrimus: TTH, FT3,FT4, ATp0. Nes kai uzklausiau savo gyd, tai ji kazkaip skeptiskai ju atzvilgiu nusiteikus. Tipo vaisingumui jie neturi jokios reiksmes. Bet nesvarbu. Esme, ta, kad pas mus poliklinikoj atlieka tik TTH ir FT4, tai iskilo klausimas ar siu dvieju pakanka nustatyti ar pas mane viskas tvarkoje? Be to poliklinikoje sake, kad juos reikia atlikti nevalgius ir negerus, o VK sesute sake, kad tai neturi reiksmes.
Sakau, gal kuri is jusu juos dare ir galit pasakyti kaip yra is tiesu, nes dabar visai susimeciau g.gif

Labai sveikintina,kad nusprendei pasidaryt. As pries IVF irgi pasidariau savo iniciatyva po 2 nepasisekusiu IUI ir kagi mano nuojauta manes neapgavo.Buvo pakiles siek tiek TTH ir kol nesusitvarkiau skydliaukes iki reikiamu normu,tol man niekas IVF nedare.TTH ir F4 pakanka,bent man taip paaiskino endokrinologas.Siuo metu vis dar geriu vaistukus,bet labai tikiuosi,kad po gimdymo viskas susitvarkys smile.gif
Taip,kad mergaites jei kyla kokiu abejoniu,pasidarykit tyrimus,jei manot,kad reikia jums pacioms del sventos ramybes...
Del valgio,tai man sake jokio skirtumo ar pavalgius ar ne
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo puikutte: 26 balandžio 2011 - 13:39
QUOTE(Warwara @ 2011 04 26, 14:28)
Del skydliaukes gal geriau pas gera endokrinologa nueiti? Ir tyrimus paims kokiu reikia ir dar issifruoti gales tinkamai.

Pas mane mieste tokio kaip ir nera, kas tyresi tai poliklinikoj. O Kaune nezinau kur eit g.gif
Beta1 o tau kai dare tuos tyrimus buvai valgius, gerus? Nes jeigu tas itakos neturi, tai as VK priduociau krauja viskam ir but kvit. Nes reikia i ten nulekt ir kt tyrimams ir man, ir MB kraujo nuleist biggrin.gif
Atsakyti
Egk, zinok paskambinau as i klinika paklaust kada tas mano lauktas meilas ateis su rezultatais (as esu ta kur kantrybes neturi blush2.gif ) Tai sake, kad meilo su rezais as ir negausiu, jie nesiuncia.Taip kad negalesiu as tau papasakot daugiau apie skydliauke.....Galiu pasakyt tik tiek, kad mano atsakymai atrode geri, viskas normoj, hormonai rodo ka reikia, taip kad sedziu ir laukiu dabar jau bigsmile.gif

Papildyta:
QUOTE(Kamelija2 @ 2011 04 26, 14:38)
Pas mane mieste tokio kaip ir nera, kas tyresi tai poliklinikoj. O Kaune nezinau kur eit g.gif
Beta1 o tau kai dare tuos tyrimus buvai valgius, gerus? Nes jeigu tas itakos neturi, tai as VK priduociau krauja viskam ir but kvit. Nes reikia i ten nulekt ir kt tyrimams ir man, ir MB kraujo nuleist biggrin.gif

Buvau ir valgius ir gerus tongue.gif Kitaip tariant, visai neisruosiau as jokiam skydliaukes tyrimui, tiesiog konsultacijos metu sako davai padarom, sakau ok ir viskas.
Atsakyti
QUOTE(puikutte @ 2011 04 26, 14:38)
Taip,kad mergaites jei kyla kokiu abejoniu,pasidarykit tyrimus,jei manot,kad reikia jums pacioms del sventos ramybes...
Del valgio,tai man sake jokio skirtumo ar pavalgius ar ne

Aciu 4u.gif Siaip as juos tik del sventos ramybes pasidaryt noriu. Man tas ir buvo keisciausia, kad kai uzsiminiau apie juos savo gyd, tai ji kazkaip skeptiskai i tai paziurejo. Mazdaug kam cia tau jie, bet tipo jei nori gali pasidaryti. O as bent galvoju, kad atsarga gedos nedaro biggrin.gif
Atsakyti