QUOTE(Kamelija2 @ 2011 04 26, 14:03)
Nesusidurei, tai ir negalvok, kad prireiks As is taves, kaip ir kitos mergaites, tikiuosi tik teigiamo rezultato uz keliu dienu
O as tai del to sugalvojau, kad sakoma, jog turint problemu su skydliauke, sunku pastot. Tai va. Is viso viskas dabar tokiam nezinios kelyje. Dar siandien su MB bandysim galutinai nusprest kur cia darytis ta IVF. Ar likti cia LT, ar vykti i LV. Nes kai paskaitau jusu zinutes, tai sirdyje visokiu abejoniu kyla. Nors pati suprantu, kad is esmes viskas priklauso nuo mano pacios organizmo
O as tai del to sugalvojau, kad sakoma, jog turint problemu su skydliauke, sunku pastot. Tai va. Is viso viskas dabar tokiam nezinios kelyje. Dar siandien su MB bandysim galutinai nusprest kur cia darytis ta IVF. Ar likti cia LT, ar vykti i LV. Nes kai paskaitau jusu zinutes, tai sirdyje visokiu abejoniu kyla. Nors pati suprantu, kad is esmes viskas priklauso nuo mano pacios organizmo
Man tai Trejsas liepe pasidaryt tyrima del skydliaukes Ne del to, kad matytu reikala tam, o tiesiog as pati jo paprasiau, kad nu ka nors istirtu apart to, kas yra standartiskai duodama.Tai jis nieko daugiau nesugalvojo, sako, padarom dar ir skydliaukes hormonu tyrima.Tai siandien kaip ir turetu atkeliaut atsakymas....