Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

*Viktoriukas*
Warwara, kaip matai, likai nebe viena, dar ir Ice tea laukime dabar, taip kad teks skyrelio pavadinimą palikti tokį patį

Beta1
Taip, Warwara, neisdege tavo zvaigzdziu valanda

Ir labai gerai! Nes tupeti cia vienai labai jau baisu!
be to monologai man prastai sekasi
Noriu publikos!
user posted image

ice|tea
Sveikinu su isodinimo diena, linkiu ramiu laukimo savaiteliu, kad laikas praeitu greitai!
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2011 04 26, 13:13)
Taip, Warwara, neisdege tavo zvaigzdziu valanda  lotuliukas.gif

Dominyyka, tu cia nekrykstauk, ir taves tas pats laukia, tik net dvieju savaiciu neturi tam reikalui  lotuliukas.gif

Man savaitike liko tongue.gif
Manes Viktoriukas i sarasa netraukia ax.gif tiek rasau, o pasirodo as nematoma lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites. Cia vel as su savo nesibaigianciais klausimais blush2.gif Savo iniciatyva nusprendziau pasidaryti skydliaukes tyrimus: TTH, FT3,FT4, ATp0. Nes kai uzklausiau savo gyd, tai ji kazkaip skeptiskai ju atzvilgiu nusiteikus. Tipo vaisingumui jie neturi jokios reiksmes. Bet nesvarbu. Esme, ta, kad pas mus poliklinikoj atlieka tik TTH ir FT4, tai iskilo klausimas ar siu dvieju pakanka nustatyti ar pas mane viskas tvarkoje? Be to poliklinikoje sake, kad juos reikia atlikti nevalgius ir negerus, o VK sesute sake, kad tai neturi reiksmes.
Sakau, gal kuri is jusu juos dare ir galit pasakyti kaip yra is tiesu, nes dabar visai susimeciau g.gif
Atsakyti
QUOTE(ice|tea @ 2011 04 26, 12:57)
Sveikos mergaitės  wink.gif Seniai jau seku šį skyrelį, bet vis nieko neparašydavau  ax.gif  Jungiuos į jūsų gretas, bet kaip ir jūs, tikiuos, ilgai čia neužsibūti  rolleyes.gif 
Jeigu trumpai, tai mano istorija tokia: atliktos 2 IUI ir 1 IVF+IMSI (beje, šiandien buvo įsodinimas  rolleyes.gif ) nuo šiandien prasideda ilgas laukimas..
Prireikė IVF, nes MB turtas prastas. A svyruoja 0-3%. Taigi diagnozė - astenospermija. Lankausi VK pas gyd. A.U.
Išpunktavo 8 kiaušialąstes, iš kurių tinkamos buvo 3, bet dalinosi iš jų 2. Taigi tuos du puikius embrionus ir įkėlė, deja, nežinau kelių ląstelių.. blush2.gif  Toliau liepė gyventi įprastą gyvenimą, tai tik šiandien pagulinėsiu namie, pailsėsiu nuo visko, o ryt į darbelį. Tikiuos viskas bus gerai wub.gif

Sėkmės jums visoms ir aš taip pat laukiu jūsų didelių hcg skaičiukų  yahoo.gif

Ramaus laukimo ir teigiamo rezultato 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ice|tea @ 2011 04 26, 12:57)
Sveikos mergaitės  wink.gif Seniai jau seku šį skyrelį, bet vis nieko neparašydavau  ax.gif  Jungiuos į jūsų gretas, bet kaip ir jūs, tikiuos, ilgai čia neužsibūti  rolleyes.gif 
Jeigu trumpai, tai mano istorija tokia: atliktos 2 IUI ir 1 IVF+IMSI (beje, šiandien buvo įsodinimas  rolleyes.gif ) nuo šiandien prasideda ilgas laukimas..
Prireikė IVF, nes MB turtas prastas. A svyruoja 0-3%. Taigi diagnozė - astenospermija. Lankausi VK pas gyd. A.U.
Išpunktavo 8 kiaušialąstes, iš kurių tinkamos buvo 3, bet dalinosi iš jų 2. Taigi tuos du puikius embrionus ir įkėlė, deja, nežinau kelių ląstelių.. blush2.gif  Toliau liepė gyventi įprastą gyvenimą, tai tik šiandien pagulinėsiu namie, pailsėsiu nuo visko, o ryt į darbelį. Tikiuos viskas bus gerai wub.gif

Sėkmės jums visoms ir aš taip pat laukiu jūsų didelių hcg skaičiukų  yahoo.gif

Sveika atvykus thumbup.gif Ramaus laukimo 4u.gif Gyvenimas iprasta gyventi, bet pvz man gydytoja sake jokio sekso iki kraujo tyrimo bent. bigsmile.gif

QUOTE(Dominyyka @ 2011 04 26, 13:19)
Man savaitike liko tongue.gif
Manes Viktoriukas i sarasa netraukia ax.gif tiek rasau, o pasirodo as nematoma lotuliukas.gif

Matyt viktoriukas nusprende kad neverta, vis tiek tuoj pabegsi lotuliukas.gif lotuliukas.gif ko mes tau ir linkim brangioji wub.gif

Kamelija as tai nesusidurus su skydliaukes tyrimais unsure.gif Nors kas cia zino gal dar prireiks tai semsiuos ziniu is tavo patirties mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Citas: 26 balandžio 2011 - 12:54
QUOTE(Warwara @ 2011 04 26, 13:19)
*Viktoriukas*
Beta1
Ir labai gerai! Nes tupeti cia vienai labai jau baisu!
be to monologai man prastai sekasi
Noriu publikos!
user posted image

Nu supratau, nori vaikas publikos.Nu gerai, bus tos publikos. Bet turi prizadet programa su laiminga pabaiga, happy endu, taip sakant lotuliukas.gif

Citas, kokios pas tave metamorfozes vyksta siuo momentu ? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beta1: 26 balandžio 2011 - 12:54
Dominyyka, Warwara, nusimato derlingas gegužis wub.gif nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif

Ačiū, egk mirksiukas.gif
Atsakyti
Aciu Citai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
To as visoms visoms linkiu 4u.gif jus pacios nuostabiausios 4u.gif
Nezinau kaip butu, jei nebutu tokio skyrelio blink.gif tokia palaikymo komanda wub.gif
Papildyta:
QUOTE(ice|tea @ 2011 04 26, 13:54)
Dominyyka, Warwara, nusimato derlingas gegužis  wub.gif  nestuke.gif  nestuke.gif  nestuke.gif

AčiÅ«, egk  mirksiukas.gif

Labai to tikiuosi : kad tie zuikiai taip ir liktų pas mus devynis menesius wub.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Citas, kaip skirtingai visoms.. Man sakė kad galima smileysex.gif ax.gif bet aš pati susilaikysiu iki kraujo tyrimo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Adrija1 @ 2011 04 26, 07:01)
Kuriam Tu mieste? As turiu Crinone ir gyvenu Vilniuje, jei ka.

Patamsejo ir skauda..  blush2.gif

Adrijuk, bet požymiai tavo O dar tu taip išnagrinėjus buvai Tikiuosi dabar ramiai lauki atsakymų O kaip koja? Visai praėjo?

O tu man dar neatsakei mirksiukas.gif Tai perkopinu klausimą:
Adrija, o tu šeštadienį būsi namie t.y. Viliuje? Bet po pietų kažkur. Gal tikrai daryti šsštadienį? Šiaip atrodo nesu prietaringa, bet šitie reiklalai išimtis Pabandysiu šiandien vyrui priburt

Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 04 26, 13:51)
Kamelija as tai nesusidurus su skydliaukes tyrimais  unsure.gif Nors kas cia zino gal dar prireiks tai semsiuos ziniu is tavo patirties  mirksiukas.gif

Nesusidurei, tai ir negalvok, kad prireiks smile.gif As is taves, kaip ir kitos mergaites, tikiuosi tik teigiamo rezultato uz keliu dienu nestuke.gif
O as tai del to sugalvojau, kad sakoma, jog turint problemu su skydliauke, sunku pastot. Tai va. Is viso viskas dabar tokiam nezinios kelyje. Dar siandien su MB bandysim galutinai nusprest kur cia darytis ta IVF. Ar likti cia LT, ar vykti i LV. Nes kai paskaitau jusu zinutes, tai sirdyje visokiu abejoniu kyla. Nors pati suprantu, kad is esmes viskas priklauso nuo mano pacios organizmo
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2011 04 26, 14:00)
Adrijuk, bet požymiai tavo  O dar tu taip iÅ”nagrinėjus buvai  Tikiuosi dabar ramiai lauki atsakymų  O kaip koja? Visai praėjo?

O tu man dar neatsakei mirksiukas.gif Tai perkopinu klausimą:
Adrija, o tu Å”eÅ”tadienÄÆ bÅ«si namie t.y. Viliuje? Bet po pietų kažkur. Gal tikrai daryti Å”sÅ”tadienÄÆ? Å iaip atrodo nesu prietaringa, bet Å”itie reiklalai iÅ”imtis  Pabandysiu Å”iandien vyrui priburt

Kas per burtai unsure.gif
Atsakyti