Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Warwariuk ! laikykis! Oi kiek ten prisiauginai biggrin.gif
as mastau kaip is namu kur iseit. Per ta savaite toki tingini pasigavau blush2.gif tikejau ir nieko nedaryciau biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
*stumia Dominyka lauk is namu
Davaj eik, vaiksiuoti sveika! tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 04 26, 12:03)
Citas

As jau pobiski pradejau laukti punkcijos...
Damos, ka man daryti, as sedeti nebegaliu.. Net dega viskas...
Stoju-vaikstau normaliai. Sedeti kosmaras...

O ka tu sau manai, juk turi viska sudejus ten isprausta dideli kaiusini kuris yra maziausiai virs 11cm (4vienam sone, 4 kitam sone apie 14mm kiekvienas) diametro!! lotuliukas.gif tai aisku kad kaiusides skauda, bet taip ir turi buti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 04 26, 12:27)
*stumia Dominyka lauk is namu
Davaj eik, vaiksiuoti sveika!  tongue.gif

Eisiu eisiu, dar tortadieni drauges turiu. Ji maza klecka turi, dvieju metuku, mano didziausias draugas. Pribega, apsikabina, i zanduka man bucki duoda wub.gif o kai einu namo, gaunu DAUG oro buckiu ir taip graziaipraso " pabuk" wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Zubriuka @ 2011 04 26, 00:43)
Prasau!  wub.gif  wub.gif Velyku ryto stebuklas!  wub.gif
user posted image

WOW koks grooooozis! Aki glosto wub.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės wink.gif Seniai jau seku šį skyrelį, bet vis nieko neparašydavau ax.gif Jungiuos į jūsų gretas, bet kaip ir jūs, tikiuos, ilgai čia neužsibūti rolleyes.gif
Jeigu trumpai, tai mano istorija tokia: atliktos 2 IUI ir 1 IVF+IMSI (beje, šiandien buvo įsodinimas rolleyes.gif ) nuo šiandien prasideda ilgas laukimas..
Prireikė IVF, nes MB turtas prastas. A svyruoja 0-3%. Taigi diagnozė - astenospermija. Lankausi VK pas gyd. A.U.
Išpunktavo 8 kiaušialąstes, iš kurių tinkamos buvo 3, bet dalinosi iš jų 2. Taigi tuos du puikius embrionus ir įkėlė, deja, nežinau kelių ląstelių.. blush2.gif Toliau liepė gyventi įprastą gyvenimą, tai tik šiandien pagulinėsiu namie, pailsėsiu nuo visko, o ryt į darbelį. Tikiuos viskas bus gerai wub.gif

Sėkmės jums visoms ir aš taip pat laukiu jūsų didelių hcg skaičiukų yahoo.gif
Atsakyti
Ice tea, sveika 4u.gif linkiu ramybes ir graziu skaiciuku 4u.gif
Kada tau kraujuka priduot?
Atsakyti
QUOTE(ice|tea @ 2011 04 26, 12:57)
Sveikos mergaitės  wink.gif Seniai jau seku šį skyrelį, bet vis nieko neparašydavau  ax.gif  Jungiuos į jūsų gretas, bet kaip ir jūs, tikiuos, ilgai čia neužsibūti  rolleyes.gif 
Jeigu trumpai, tai mano istorija tokia: atliktos 2 IUI ir 1 IVF+IMSI (beje, šiandien buvo įsodinimas  rolleyes.gif ) nuo šiandien prasideda ilgas laukimas..
Prireikė IVF, nes MB turtas prastas. A svyruoja 0-3%. Taigi diagnozė - astenospermija. Lankausi VK pas gyd. A.U.
Išpunktavo 8 kiaušialąstes, iš kurių tinkamos buvo 3, bet dalinosi iš jų 2. Taigi tuos du puikius embrionus ir įkėlė, deja, nežinau kelių ląstelių.. blush2.gif  Toliau liepė gyventi įprastą gyvenimą, tai tik šiandien pagulinėsiu namie, pailsėsiu nuo visko, o ryt į darbelį. Tikiuos viskas bus gerai wub.gif

Sėkmės jums visoms ir aš taip pat laukiu jūsų didelių hcg skaičiukų  yahoo.gif

Sveika prisijungus, ramybes tau ir tavo kleckiukam wub.gif O mes tave priimsim, bet naryste israsysim tik dviem savaitem, paskui komandiruosim i nestukiu skyreli.Ar tinka tokios salygos ? biggrin.gif
Atsakyti
Beta, super parasei drinks_cheers.gif
Atsakyti
Nu va, suskaičiau doh.gif biggrin.gif

Warwara, kaip matai, likai nebe viena, dar ir Ice tea laukime dabar, taip kad teks skyrelio pavadinimą palikti tokį patį biggrin.gif

Zubriuka, sveikinimai wub.gif Man irgi kažkaip klausimų nekilo schmoll.gif wub.gif
Atsakyti
Taip, Warwara, neisdege tavo zvaigzdziu valanda lotuliukas.gif

Dominyyka, tu cia nekrykstauk, ir taves tas pats laukia, tik net dvieju savaiciu neturi tam reikalui lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2011 04 26, 13:02)
Sveika prisijungus, ramybes tau ir tavo kleckiukam  wub.gif  O mes tave priimsim, bet naryste israsysim tik dviem savaitem, paskui komandiruosim i nestukiu skyreli.Ar tinka tokios salygos ?  biggrin.gif

Ačiū Beta1, sąlygos superinės ! thumbup.gif
Ištikrųjų tai labai neramu, taip norėtųsi padėti tiems žirniukams sėkmingai įsitvirtinti.. wub.gif greičiau praeitų šios dvi savaitės doh.gif

O ar be manęs yra dar tokių, bepradedančių laukti? ax.gif
Atsakyti