Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Zubriuka @ 2011 04 25, 22:34)

As turiu keleta klausimu ir viena pastebejima... ax.gif
Ar man kartoti HcG reikia? (Nes skambinau daktarui, tai nesake, kad reikia.. )
Ir dar.. Visos man jau dvynukus "isburet", as kazkoki prajautima turiu, kad pas mane vienas tik isitaises  blink.gif (nors vyras tiki dviem  mirksiukas.gif )... Tai klausimas, ar gali buti, kad 10 dpi (3 dienu vaikeliukai) ir HcG 353, o vienas vaikiukas isiknises pas mamyte liko???

Ir pastebejimas... Dar negaliu suvokti... Kazkoks nerealus jausmas... (NT jau dariau kokius 4...  ax.gif ziuriu ziuriu i tas juosteles ir negaliu patiketi 4u.gif )

Zubriuka bigsmile.gif kokios nerealios naujienos bigsmile.gif Sveikinu, tikrai gali buti 2, nes man 12 DPI HCG buvo 716, na man buvo itarimas kad trys, o tau 2 tikrai gali buti to ir linkiu.. wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Zubriuka @ 2011 04 25, 22:34)
[Egk - galiu tau duoti Crenono kiek tau truksta... Galim pasidalinti  mirksiukas.gif
Ar man kartoti HcG reikia? (Nes skambinau daktarui, tai nesake, kad reikia.. )
Ir dar.. Visos man jau dvynukus "isburet", as kazkoki prajautima turiu, kad pas mane vienas tik isitaises  blink.gif (nors vyras tiki dviem  mirksiukas.gif )... Tai klausimas, ar gali buti, kad 10 dpi (3 dienu vaikeliukai) ir HcG 353, o vienas vaikiukas isiknises pas mamyte liko???

Bet tu Kaune šeštadienį būsi?
Zubriuka, prisiminiau kad tau savo sapnais išbūriau vieną berniuką, bet vakar prisiminiau, kad aš tai su tavimi sėdėjau laukdama įsodinimo doh.gif Iš to džiaugsmo dėl tokio didumo skaičių tik vakar man dašilo doh.gif Tai va, Zubriuka, nepyk, žinau, kad nori berniuko, bet dabar nebetikėsiu sapnais ir bursiu tau 2 mergaites blush2.gif Gerai? Nu būk draugas 4u.gif čiupk dvynukes 4u.gif

QUOTE(Citas @ 2011 04 25, 22:43)
mergaites laikausi kol dar pilnai nepramuse. Niekas nebaigta kol nebaigta smile.gif

drinks_cheers.gif Šaunios mintys thumbup.gif O kaip tu šiandien? Nebeteplioja?

Adrija, o tu šeštadienį būsi namie t.y. Viliuje? Gal tikrai daryti šsštadienį? Šiaip atrodo nesu prietaringa, bet šitie reiklalai išimtis ax.gif Pabandysiu šiandien vyrui priburt ax.gif
Adrijuk, bet požymiai tavo thumbup.gif O dar tu taip išnagrinėjus buvai tongue.gif Tikiuosi dabar ramiai lauki atsakymų 4u.gif O kaip koja? Visai praėjo?

Warwaryte, gero tau derliaus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 04 25, 22:28)
Dominyyka

Jo, su darbais tai man sekasi... Nors ir darbui su manimi visai nieko  ax.gif

*traukia plakata
Adrijos speneliai, prasom intensiviau tamseti!  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

O man miegoti sunku, kaip neatsigulsiu - vis negerai. tai vakar jau pagalvojau kur gauti nesciuju pagalve... Prie vyro neprisiliesi, nes tas kaip uzmiega tai kaip koks suniukas kaz kur bega, juda  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Jau sakau reik jam pries miega pabegiuoti po parkeli gal  blink.gif

* thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Joo.. Stimuliacijos metu ir as vargau su miegu, miegol norisi labai, o va nepatogu nei taip, nei kitaip mirksiukas.gif

QUOTE(Beta1 @ 2011 04 25, 22:31)
Labas rytas  mergytes  4u.gif

Adrija, nu ir kur gi tu trauki tuos mistinius horoskopus  lotuliukas.gif  Panasu i zoologijos sodo dienorasti  lotuliukas.gif  Bet patinka  thumbup.gif

Yra toks Didysis Menulio kalendorius, kuriam visos dienos kazkaip pazymetos, uzvadintos- vienos geros, kitos nelabai, su trumpais aprasais. Siaip as horoskopu neskaitau, bet is jau kelis metus perkam ir daznai sutampa. Tikiu, kad menulio ir zvaigzdziu itaka jauciama zmonems.. Dievulis juos atitinkamai sudelioja, mokantys kalendorius suraso, o mes va galim pasiskaityti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Adrija1: 26 balandžio 2011 - 08:39
QUOTE(Beta1 @ 2011 04 26, 09:31)
Labas rytas  mergytes  4u.gif

Egk, kaip siaip nuotaikos ?  bigsmile.gif

Ačiū, Betute,
bet prisipažinsiu atvirai, kad euforija tik traukiasi, nerimas tik plečiasi blush2.gif Bet vis susikaupiu ir laikausi smile.gif

O MB dar prisapnavo, kad mūsų hCG 17 doh.gif Sakau gal 57? Sako "ne, dar pagalvojau ar užteks" doh.gif Sakau geriau sapnuok žuvį, sakė pasistengs blush2.gif

Pagalvojau, mergaitės, na kur mes nusiritom doh.gif Vyras hCG sapnuoja doh.gif O žinios jo šiuose dalykuose irgi thumbup.gif galėtų dar kai kurias moteris prakonsultuot cool.gif
Atsakyti
Beta,as anksciau vis juokiausi is labiausiai panikuojanciu, o dabar lenkiu visas kiek tokiu buvo cia. biggrin.gif blush2.gif flirt.gif
Atsakyti
Aciu mergaites visoms!!!! 4u.gif 4u.gif wub.gif

QUOTE(egk @ 2011 04 25, 22:34)
Bet tu Kaune šeštadienį būsi?
Tai va, Zubriuka, nepyk, žinau, kad nori berniuko, bet dabar nebetikėsiu sapnais ir bursiu tau 2 mergaites blush2.gif Gerai?

Negerai biggrin.gif Kodel du berniukai negali buti??? Jei sapnavai tik viena tai jei pakoreguojam sapna i du - juk ir taip ir taip gali buti mirksiukas.gif Taip kad ciumpu dvynukus 4u.gif 4u.gif
(as siandien jau vaziuoju i Vilniu pabusiu iki savaitgalio 4u.gif )
Kumstukai suspausti uz tave mirksiukas.gif Daugiau atsisakau buti tavo palaikymo komandoj taip kad sitas kartas - paskutinis... zinau, kad daugiau ir nereiks tongue.gif 4u.gif wub.gif
Warwaryt - saunuole tu musu apsirankinukinus... 4u.gif 4u.gif Augink augink savo derliu, mes tave visaip kaip moraliskai palaikom! 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aiste 35 @ 2011 04 25, 23:25)
Mano gyd sake, kad iki testo dienos gali sau teplioti ir kraujuoti ir jiems visai tas nerupi . Po teigiamo testo , tada irgi gali kraujuoti ir teplioti , bet tik reikia isitikinti ar nestumas vietoj . Taip kad lauk   ketvirtadienio . Ir nusiramink .

Nu gerai tada susiimu ir laukiu ax.gif

QUOTE(Warwara @ 2011 04 26, 09:19)
*traukia plakata
Valio!!! Pavasaris!  thumbup.gif
Damos, visioms kantrybes .  Nu o man - gero derliaus smile.gif

O pas mus kaip tik atveso smile.gif visa savaitgali buvo net iki 30 silumos ant saules bigsmile.gif Warwara kelinta valanda savo derliu tikrintis eini? Beje kokios dozem gonali saudai?

QUOTE(Beta1 @ 2011 04 26, 09:31)
Citai, neramu tau, matau  unsure.gif  Bet isvadu dar nedarom, gerai ?  schmoll.gif  Jeigu buvo blogas testas ar per anksti, tai gal dar viena nusipirk, jau pati pati jautriausia ? Kad jau juos pradejai daryt, tai kad ramiau butu, nusipirk dar viena, ka ?

Ai pagalvojau kad daugiau sau nervu netampysiu ir lauksiu iki ketvirtadienio. Juolab pagal adrija, ketvirtadienis nebloga diena, ilgaamzis vezlys, tai sau flegmiskai nupedinsiu iki ligonines ir bus viskas aisku 4u.gif

QUOTE(egk @ 2011 04 26, 09:41)
Ačiū, Betute,
bet prisipažinsiu atvirai, kad euforija tik traukiasi, nerimas tik plečiasi blush2.gif Bet vis susikaupiu ir laikausi smile.gif

O MB dar prisapnavo, kad mūsų hCG 17. Sakau gal 57? Sako "ne, dar pagalvojau ar užteks" doh.gif  Sakau geriau sapnuok žuvį, sakė pasistengs blush2.gif

Pagalvojau, mergaitės, na kur mes nusiritom doh.gif Vyras hCG sapnuoja doh.gif O žinios jo šiuose dalykuose irgi thumbup.gif galėtų dar kai kurias moteris prakonsultuot cool.gif

Nu joo lotuliukas.gif mano vyras irgi jau labai daug zino apie visas proceduras, bet taip ir turi buti thumbup.gif

Citas 12dpi - Krutine jautri tik paspaudus. Tai strenas tai pilva pamaudena vis. BT 37.2. Dar pries rasydama nubegau i tualeta pasitikrinti, bet nuo vakar kai rasiau kad raudonai patepliojo jau kuris laikas svaru blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Citas: 26 balandžio 2011 - 09:07
QUOTE(egk @ 2011 04 26, 08:41)
O MB dar prisapnavo, kad mūsų hCG 17 doh.gif  Sakau gal 57? Sako "ne, dar pagalvojau ar užteks" doh.gif  Sakau geriau sapnuok žuvį, sakė pasistengs blush2.gif

Oi,kaip smagiai prajuokinai thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 04 26, 10:04)
Nu gerai tada susiimu ir laukiu  ax.gif
Citas 12dpi - Krutine jautri tik paspaudus. Tai strenas tai pilva pamaudena vis. BT 37.2. Dar pries rasydama nubegau i tualeta pasitikrinti, bet nuo vakar kai rasiau kad raudonai patepliojo jau kuris laikas svaru  blush2.gif

Svarbiausia, kad baigėsi tos teplionės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 04 25, 23:04)
*Nu gerai tada susiimu ir laukiu  ax.gif

**Citas 12dpi - Krutine jautri tik paspaudus. Tai strenas tai pilva pamaudena vis. BT 37.2. Dar pries rasydama nubegau i tualeta pasitikrinti, bet nuo vakar kai rasiau kad raudonai patepliojo jau kuris laikas svaru  blush2.gif

* Aha susiimam ir laukiam! thumbup.gif drinks_cheers.gif

** BT gera, krutine gera, tepliojimai baigesi! Super!!! nestuke.gif
Atsakyti
Kada Cito skaiciukai,? Ryt ar poryt?
Atsakyti
QUOTE(Dominyyka @ 2011 04 25, 23:48)
Kada Cito skaiciukai,? Ryt ar poryt?

Cito poryt. Mano ryt blush2.gif
Atsakyti