QUOTE(aiste 35 @ 2011 04 25, 23:25)
Mano gyd sake, kad iki testo dienos gali sau teplioti ir kraujuoti ir jiems visai tas nerupi . Po teigiamo testo , tada irgi gali kraujuoti ir teplioti , bet tik reikia isitikinti ar nestumas vietoj . Taip kad lauk ketvirtadienio . Ir nusiramink .
Nu gerai tada susiimu ir laukiu
QUOTE(Warwara @ 2011 04 26, 09:19)
*traukia plakata
Valio!!! Pavasaris!
Damos, visioms kantrybes . Nu o man - gero derliaus
O pas mus kaip tik atveso
visa savaitgali buvo net iki 30 silumos ant saules
Warwara kelinta valanda savo derliu tikrintis eini? Beje kokios dozem gonali saudai?
QUOTE(Beta1 @ 2011 04 26, 09:31)
Citai, neramu tau, matau
Bet isvadu dar nedarom, gerai ?
Jeigu buvo blogas testas ar per anksti, tai gal dar viena nusipirk, jau pati pati jautriausia ? Kad jau juos pradejai daryt, tai kad ramiau butu, nusipirk dar viena, ka ?
Ai pagalvojau kad daugiau sau nervu netampysiu ir lauksiu iki ketvirtadienio. Juolab pagal adrija, ketvirtadienis nebloga diena, ilgaamzis vezlys, tai sau flegmiskai nupedinsiu iki ligonines ir bus viskas aisku
QUOTE(egk @ 2011 04 26, 09:41)
Ačiū, Betute,
bet prisipažinsiu atvirai, kad euforija tik traukiasi, nerimas tik plečiasi
Bet vis susikaupiu ir laikausi
O MB dar prisapnavo, kad mūsų hCG 17. Sakau gal 57? Sako "ne, dar pagalvojau ar užteks"
Sakau geriau sapnuok žuvį, sakė pasistengs
Pagalvojau, mergaitės, na kur mes nusiritom
Vyras hCG sapnuoja
O žinios jo šiuose dalykuose irgi
galėtų dar kai kurias moteris prakonsultuot
Nu joo
mano vyras irgi jau labai daug zino apie visas proceduras, bet taip ir turi buti
Citas 12dpi - Krutine jautri tik paspaudus. Tai strenas tai pilva pamaudena vis. BT 37.2. Dar pries rasydama nubegau i tualeta pasitikrinti, bet nuo vakar kai rasiau kad raudonai patepliojo jau kuris laikas svaru
Žiedlapėli skrisk toli, kiek tik užmatyt gali, skrisk į šiaurę, į pietus, aplink žemę tris kartus! Aš matau, aš jaučiu, išsipildys ko geidžiu!!!