Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Citas @ 2011 04 25, 06:45)
O tai vezlys gal nieko diena, ismintingas ilgaamzis gyvunas? ramiai sau priduosiu krauja ir ramiai lauksiu rezultatu geru  tongue.gif

Nebloga, o testuokis tada treciadieni- meska puiki diena! Viena is geriausiu menesio dienu.. pagal ta kalendoriu aisku.. ax.gif

Laikykis, Citukai, suspausk kojytes ir laikykis!!! wub.gif

QUOTE(egk @ 2011 04 25, 08:45)

Adrija, tu šaunuolė 4u.gif Žiūriu kaip su mintimis susitvarkei thumbup.gif
O negali pažiūrėti kokia penktadienį diena?

Nu kazkaip pasistengiau labai, pylos gavau ir apsispakajinau, juk nieko nepakeisiu.. ax.gif

Paziurejau. Penktadienis- rupuze arba pelke, prasta diena, o va sestadienis - laivas, superine! Gal pakentek iki sestadienio? blush2.gif

QUOTE(Dominyyka @ 2011 04 25, 09:07)
Adrija,nusipirkau vaistukus, net neprase recepto.
O as panikuoju. Poxymiu jokiu, apart krutines skaudzios nuo vaistu. O daugiau nieko, net pilvas ne toks kaip pirma karta buvo.

Tai puiku!

Na krutine ne tik nuo vaistu gali skaudeti, be to prisiminkit nesena Zubriukos istorija- be pozymiu, su dvynukais kvepianciu hcg rezultatu!!! thumbup.gif Nurimk, glostyk pilveli ir melskis! wub.gif nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2011 04 25, 21:31)
Nu jo eilės embrions tai doh.gif Ir jos vis ilgėja....

Pas juos pigiau, tai dar ir todel eiles ilgeja. Rezultatai super, o kaina nera didele.
Lt as jau prisiklausiau ir pasaku, ir abejingumo, ir ciniskumo, tiek visko, kad nuvykus i latvija stebejausi ju poziuriu. Na man tai jausmas, kad mes is kitu planetu.
Papildyta:
Adrija, paziurek geguzes 2 ir 3. Kada man kraujuka nuleist biggrin.gif blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Adrija1 @ 2011 04 25, 21:40)
Paziurejau. Penktadienis- rupuze arba pelke, prasta diena, o va sestadienis - laivas, superine! Gal pakentek iki sestadienio?  blush2.gif
Tai puiku!

Ot kaip negerai. Turiu tik vieną papildomą crinone t.y. penktadieniui, o jei reiks toliau - ką tada daryt? Nu tikra rupužė gaunasi g.gif
Adrija, o kaip tavo krūtinė? Gal patamsėjo? Ir ar skauda?

QUOTE(Dominyyka @ 2011 04 25, 21:45)
Pas juos pigiau, tai dar ir todel eiles ilgeja. Rezultatai super, o kaina nera didele.
Lt as jau prisiklausiau ir pasaku, ir abejingumo, ir ciniskumo, tiek visko, kad nuvykus i latvija stebejausi ju poziuriu. Na man tai jausmas, kad mes is kitu planetu.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 04 25, 14:31)
Vat ir as taip sakau, bepigu mergaitem kurios pirma karta daro mus barti  smile.gif  as pirma karta kai dariau buvau 100 % tikra kad bus trynukai, net mastem su MB kur visus suguldyt reikes, o va dabar jau trecias kartas o su kiekvienu kartu vis maziau savim pasitiki  4u.gif Bet jus drasinkit mus mergytes, nes labai padeda  mirksiukas.gif

O tau tai velniu isvis israsyt reikia! kodel be reikalo ir per anksti testus gadini aaa???
Gal lengva sakyt,kai pati jau nebeesu toj situacijoj pati testa pasidariau 11dpi ir pamaciau vos matoma II juostele(kuria aisku maciau tik as ir niekas kitas biggrin.gif) kita diena ji jau buvo siek tiek ryskesne,taip kad nenuleisk ranku ir daryk truputeli veliau o rezultatu laukiam TIK geru,ar tik pabando buti KITAIP mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Reginiukas.uk @ 2011 04 25, 21:54)
O tau tai velniu isvis israsyt reikia! kodel be reikalo ir per anksti testus gadini aaa???
Gal lengva sakyt,kai pati jau nebeesu toj situacijoj pati testa pasidariau 11dpi ir pamaciau vos matoma II juostele(kuria aisku maciau tik as ir niekas kitas biggrin.gif) kita diena ji jau buvo siek tiek ryskesne,taip kad nenuleisk ranku ir daryk truputeli veliau o rezultatu laukiam TIK geru,ar tik pabando buti KITAIP  mirksiukas.gif

Zinau kad man velniu reikia duot, bet kad dabar jau visai vilciu mazai, nes raudono patepliojimo trumpam pasirode blush2.gif nu bet viltis vis tiek dar truputi rusena, o gal??? wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 04 25, 19:16)
Zinau kad man velniu reikia duot, bet kad dabar jau visai vilciu mazai, nes raudono patepliojimo trumpam pasirode  blush2.gif  nu bet viltis vis tiek dar truputi rusena, o gal???  wub.gif

Gal nuo progesterono isidreskei dedamasi..nepergyvenk dar viltis yra ir tikrai ji mirsta tik paskutine! Labai tikiuosi geriausio 4u.gif Neliudek,pozityvumas irgi vaistas!
Atsakyti
Citas, Adrija na ir kantrybe... 4u.gif 4u.gif As nuo proto nusokciau tiek belaukdama blush2.gif ax.gif 4u.gif

Dominyyka - maciau klausei kur galima kraujo tyrim pasidaryti Kaune. Man visai nieko yra Kildos klinika. Esu ten buvus 2cd kai reikejo pasiziureti ar cistu nera pries starta.. Tai man ten thumbup.gif . Skambinausi jiems kai planavau HcG Kaune darytis, sake, padaro ta pacia diena.
Egk - galiu tau duoti Crenono kiek tau truksta... Galim pasidalinti mirksiukas.gif

As turiu keleta klausimu ir viena pastebejima... ax.gif
Ar man kartoti HcG reikia? (Nes skambinau daktarui, tai nesake, kad reikia.. )
Ir dar.. Visos man jau dvynukus "isburet", as kazkoki prajautima turiu, kad pas mane vienas tik isitaises blink.gif (nors vyras tiki dviem mirksiukas.gif )... Tai klausimas, ar gali buti, kad 10 dpi (3 dienu vaikeliukai) ir HcG 353, o vienas vaikiukas isiknises pas mamyte liko???

Ir pastebejimas... Dar negaliu suvokti... Kazkoks nerealus jausmas... (NT jau dariau kokius 4... ax.gif ziuriu ziuriu i tas juosteles ir negaliu patiketi 4u.gif )
Atsakyti
QUOTE(Reginiukas.uk @ 2011 04 25, 22:20)
Gal nuo progesterono isidreskei dedamasi..nepergyvenk dar viltis yra ir tikrai ji mirsta tik paskutine! Labai tikiuosi geriausio  4u.gif Neliudek,pozityvumas irgi vaistas!

Tai kad progesterono zvakutes per kita galiuka naudoju, tai neimanoma smile.gif bet aciu mergaites laikausi kol dar pilnai nepramuse. Niekas nebaigta kol nebaigta smile.gif

QUOTE(Zubriuka @ 2011 04 25, 22:34)
Citas, Adrija na ir kantrybe... 4u.gif  4u.gif As nuo proto nusokciau tiek belaukdama  blush2.gif  ax.gif  4u.gif

Dominyyka - maciau klausei kur galima kraujo tyrim pasidaryti Kaune. Man visai nieko yra Kildos klinika. Esu ten buvus 2cd kai reikejo pasiziureti ar cistu nera pries starta.. Tai man ten  thumbup.gif . Skambinausi jiems kai planavau HcG Kaune darytis, sake, padaro ta pacia diena.
Egk - galiu tau duoti Crenono kiek tau truksta... Galim pasidalinti  mirksiukas.gif
As turiu keleta klausimu ir viena pastebejima... ax.gif
Ar man kartoti HcG reikia? (Nes skambinau daktarui, tai nesake, kad reikia.. )
Ir dar.. Visos man jau dvynukus "isburet", as kazkoki prajautima turiu, kad pas mane vienas tik isitaises  blink.gif (nors vyras tiki dviem  mirksiukas.gif )... Tai klausimas, ar gali buti, kad 10 dpi (3 dienu vaikeliukai) ir HcG 353, o vienas vaikiukas isiknises pas mamyte liko???

Ir pastebejimas... Dar negaliu suvokti... Kazkoks nerealus jausmas... (NT jau dariau kokius 4...  ax.gif ziuriu ziuriu i tas juosteles ir negaliu patiketi 4u.gif )

Oi kaip baltai pavydzio tau to vaizdelio smile.gif Nu Frigei berods buvo virs 2000 14dpi, tai tavo 14 dpi butu apie 1400, nu gali buti ir taip ir taip g.gif
Atsakyti
Aciu Zubriuka,kad priminei Kildos klinika, as ten pas endokrinologe vaikstau. Turbut ten ir eisiu,tik ten sesute bais neranda venu, kiek eme krauja, tiek vaiksciojau su puse melynos rankos, net vaistininke isgasdinau ranka parodzius, maniau nualps biggrin.gif sako guzas,kaujosruva siaubas siaubas, puse eiles zmoniu puole ziuret biggrin.gif is tiesu ima ten krauja laaaabai neprofesionaliai, bet ....
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 04 25, 11:43)
Nu Frigei berods buvo virs 2000 14dpi, tai tavo 14 dpi butu apie 1400, nu gali buti ir taip ir taip  g.gif

Kiek pamenu ir Garpeibuvo berods apie 700, o kiek perskaiciau, pas ja viena puslyte pamate g.gif g.gif
Citai laikau kumscius.. Uz tave, uz Adrija, uz visas mus 4u.gif 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Zubriuka, o kiek dar lt busi? Man kazkaip pabreze,kad skraidyt negalima, tik neuzfiksavau kiek, nes neaktualu.
Atsakyti
QUOTE(Dominyyka @ 2011 04 25, 11:53)
Zubriuka, o kiek dar lt busi? Man kazkaip pabreze,kad skraidyt negalima, tik neuzfiksavau kiek, nes neaktualu.

Busiu apie pora savaiciu tikrai 4u.gif As daktaro klausiau, sake, jis patartu po isodinimo palaukti apie 5 dienas, o tada jau tikrai galima 4u.gif Sake, moksliskai neirodyta jokia itaka, tai jei psichologiskai gerai jautiesi - neatsitiks tikrai nieko butent del skrydzio... Sake tik, kad nelabai gerai tie scan'ai pro kuriuos praeiti reikia muitinej... 4u.gif 4u.gif
As logiskai galvoju, kad gal geriau pabuti ilgiau, leisti jiems(jam) ten patogiai isitaisyti, bet is kitos puses - na taaaip labai norisi kartu su vyru dziaugtis wub.gif ax.gif Kad man pilvuka kas vakara paglostytu smile.gif Ir siaip - jei veliau ar pykinti prades ar ka... Kol dar viskas gerai, bandysiu skristi (specialiai skriisu is Rygos, jie tiesiogini skrydi turi, kazkaip viskas bus gerai 4u.gif )
Atsakyti