Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Adrija,as tokia pati biggrin.gif man pirmadieni 13 d, tai darysiu antradieni, nes bijau. Aplamai l.bijau. Ana karta taip tikejau, o dabar barsit mane, bet tikejimas toks mazas doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dominyyka @ 2011 04 25, 16:53)
Adrija,as tokia pati biggrin.gif man pirmadieni 13 d, tai darysiu antradieni, nes bijau. Aplamai l.bijau. Ana karta taip tikejau, o dabar barsit mane, bet tikejimas toks mazas doh.gif  blush2.gif

Vat ir as taip sakau, bepigu mergaitem kurios pirma karta daro mus barti smile.gif as pirma karta kai dariau buvau 100 % tikra kad bus trynukai, net mastem su MB kur visus suguldyt reikes, o va dabar jau trecias kartas o su kiekvienu kartu vis maziau savim pasitiki 4u.gif Bet jus drasinkit mus mergytes, nes labai padeda mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 04 25, 05:51)

Jus is mano nervu juokiates, o va Adrija1  lotuliukas.gif  kokius marazmus turi  bigsmile.gif  oi prajuokinai  lotuliukas.gif  Davai kadangi as panasiai pamisus pasakyk kokia horoskopo diena ketvirtadienis?? siaip tai as tikiu biski tais paburimais, raganavimais ir astrologija. gal ir man reikia kazka keisti  mirksiukas.gif

Na ketvirtadieni yra Vezlys- nereikia skubeti, rami diena. As tai ne prie burimu, bet va prie to Menulio kalendoriaus pripratau, jau kelintus metus ant sienos pasikabinus, vis pasiziuriu ir zinot ka, nu kartais kai bloga diena, tai vakare pasiziuri "okurat" krokodilas koks nors arba siksnosparnis, o kartais atvirksciai- viskas kaip is pypkes einasi, ziuri, kad lotosas arba meska (kaip treciadieni) mirksiukas.gif Tokie tie mano ir marazmai.. lotuliukas.gif

O Jusu nebarsiu, nes pati esu panikiere, tik va dabar jau visai atsidaviau Auksciausiojo valiai.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Adrija1 @ 2011 04 25, 17:42)
Na ketvirtadieni yra Vezlys- nereikia skubeti, rami diena. As tai ne prie burimu, bet va prie to Menulio kalendoriaus pripratau, jau kelintus metus ant sienos pasikabinus, vis pasiziuriu ir zinot ka, nu kartais kai bloga diena, tai vakare pasiziuri "okurat" krokodilas koks nors arba siksnosparnis, o kartais atvirksciai- viskas kaip is pypkes einasi, ziuri, kad lotosas arba meska (kaip treciadieni)  mirksiukas.gif Tokie tie mano ir marazmai..  lotuliukas.gif

O Jusu nebarsiu, nes pati esu panikiere, tik va dabar jau visai atsidaviau Auksciausiojo valiai..  ax.gif

O tai vezlys gal nieko diena, ismintingas ilgaamzis gyvunas? ramiai sau priduosiu krauja ir ramiai lauksiu rezultatu geru tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Dominyyka @ 2011 04 25, 16:37)
EGK, o jauti ka nors? As Tave kazkaip praleidau per savo panikavimus  tau penktadieni, o man kita antradieni, priduosiu tik po darbu, tai lauks bemiege naktis. Praeita karta Kazanaviciaus klinikoj Sukileliu dariausi, po neigiamo atsakymo taip nesinori ten eit unsure.gif ÄÆ VK , bet ten lyg ilgai daro. Kur kaunietes darot tyrima?

Nežinau g.gif Tik krūtinė keista, kažkokios skruzdės bėgioja, bet nei pilvo skauda kaip praitus kartus g.gif Aš daroausi Geromedoje, bet Vilniuje.
O kodėl tau liepė daryti hCG tik 14 DPĮ? Nieko nesuprantu, klinika gi ta pati? Man Baiba užrašė 29 d. - ne pati sugalvojau
O tu ką nors jauti?

QUOTE(Adrija1 @ 2011 04 25, 16:47)
Pagal Treijso uzrasus, ryt tureciau. Gal juokingai nuskambes, bet ryt pagal Menulio kalendoriu diena- krokodilas, prasta tokia, tad nusprendziau palaukti iki treciadienio, be to gal jau ir skaiciukai uztikrinti bus..  blush2.gif Na vienu zodziu- manieji marazmai 

Adrija, tu šaunuolė 4u.gif Žiūriu kaip su mintimis susitvarkei thumbup.gif
O negali pažiūrėti kokia penktadienį diena?

QUOTE(Citas @ 2011 04 25, 16:51)
Gerai nusiraminu kiek imanoma Nu bet mane tikrai parklupdyt reiketu, nu tai kaip as egk tave praleidau  doh.gif  Ir penktadieni jau krauja duodi  bigsmile.gif  tai cia pabires musu nestukiu 

Jus is mano nervu juokiates, o va Adrija1  lotuliukas.gif  kokius marazmus turi  bigsmile.gif  oi prajuokinai  lotuliukas.gif  Davai kadangi as panasiai pamisus pasakyk kokia horoskopo diena ketvirtadienis?? siaip tai as tikiu biski tais paburimais, raganavimais ir astrologija. gal ir man reikia kazka keisti  mirksiukas.gif

Svarbiausia, kad jau nusiraminai 4u.gif Nes su tuo savo pasenusiu testu tai čia dėjai vaizdų lotuliukas.gif

O aš ko gero irgi jungsiuosi į panikuotojų gretas g.gif Na gal dar ne šiandien, bet jau greitai blush2.gif
Atsakyti

EGK,as lv, bet as EGV klinikoj, man sake geguzes 2, ne anksciau, o kadangi bus trylikta diena, tai as 3 darysiu. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2011 04 25, 19:45)
Nežinau g.gif Tik krūtinė keista, kažkokios skruzdės bėgioja, bet nei pilvo skauda kaip praitus kartus g.gif Aš daroausi Geromedoje, bet Vilniuje.
O kodėl tau liepė daryti hCG tik 14 DPĮ? Nieko nesuprantu, klinika gi ta pati? Man Baiba užrašė 29 d. - ne pati sugalvojau
O tu ką nors jauti?
Adrija, tu šaunuolė 4u.gif Žiūriu kaip su mintimis susitvarkei thumbup.gif
O negali pažiūrėti kokia penktadienį diena?
Svarbiausia, kad jau nusiraminai 4u.gif Nes su tuo savo pasenusiu testu tai čia dėjai vaizdų lotuliukas.gif

O aš ko gero irgi jungsiuosi į panikuotojų gretas  g.gif Na gal dar ne šiandien, bet jau greitai blush2.gif

Nu kur cia ne panikuosi, va man jau lyg truputi raudonai pateplioja verysad.gif
Atsakyti
Adrija,nusipirkau vaistukus, net neprase recepto.
O as panikuoju. Poxymiu jokiu, apart krutines skaudzios nuo vaistu. O daugiau nieko, net pilvas ne toks kaip pirma karta buvo.
Atsakyti
QUOTE(Dominyyka @ 2011 04 25, 19:54)
EGK,as lv, bet as EGV klinikoj, man sake geguzes 2, ne anksciau, o kadangi bus trylikta diena, tai as 3 darysiu.  rolleyes.gif

A tada supratau, galvojau, kad ir tu Embrions. O kodėl rinkaisi juos? Čia antras kartas? Na tikslaiu pirmas kartas snaigiukų po 1IVF?
Ir dar kokios pas jus problemos? Kodėl priėjot iki IVF? Prirašiau čia aš klausimų doh.gif Jei nenori, aišku, gali neatsakyti 4u.gif

QUOTE(Citas @ 2011 04 25, 19:59)
Nu kur cia ne panikuosi, va man jau lyg truputi raudonai pateplioja  verysad.gif

Citas, na labai susikaupiam ir stengiamės nepanikuot, iš visų jėgų. Tikrai esu skaičiusi ir ne kart kaip mergaitėm va atdodo jau mmm pareina, o paskui pasirodo nestuke.gif Kol kraujukas neparodė kitaip - tikim tvirtai. Nu maža kas g.gif Gal paprasčiausiai nebus dvynukų, bus vienas. Aš irgi nebe pirmą kartą, jau turėjau 2. Bet aš tikrai už tai, kad tikėtis kol dar yra vilties
O tu negalėtum rytoj nuleisti kraujuką?
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2011 04 25, 20:13)
A tada supratau, galvojau, kad ir tu Embrions. O kodėl rinkaisi juos? Čia antras kartas? Na tikslaiu pirmas kartas snaigiukų po 1IVF?
Ir dar kokios pas jus problemos? Kodėl priėjot iki IVF? Prirašiau čia aš klausimų doh.gif  Jei nenori, aišku, gali neatsakyti 4u.gif
Citas, na labai susikaupiam ir stengiamės nepanikuot, iš visų jėgų. Tikrai esu skaičiusi ir ne kart kaip mergaitėm va atdodo jau mmm pareina, o paskui pasirodo  nestuke.gif Kol kraujukas neparodė kitaip - tikim tvirtai. Nu maža kas g.gif Gal paprasčiausiai nebus dvynukų, bus vienas. Aš irgi nebe pirmą kartą, jau turėjau 2. Bet aš tikrai už tai, kad tikėtis kol dar yra vilties
O tu negalėtum rytoj nuleisti kraujuką?

Neee unsure.gif cia uk nustatytas laikas ir viskas o privaciai net neisivaizduoju kur cia vaziuot. Ai nu gi nieko nepakeisiu, juolab kad ryt ta krokodilo diena tai nedrisciau smile.gif Nugi islauksiu, sakiau jei nepramus pilnai gal dar testa pagadinsiu unsure.gif O viltis aisku niekada nemirsta, juolab kad dar turim du nemokamus IVF bandymus, tik va kad tas va bank bandymas tai nevilioja manes o tirti tai kazin ar cia imsis kas unsure.gif
Atsakyti
Egk, daug klausimu prirasei biggrin.gif ta klinika patare viena mamyte is cia, kuriai du vaikuciai ju deka pavyko. Man po lt turbut rojus butu bet kur, poziuris stebina, tikejimas, demesys... O klinika patiko, kad nera tiek zmoniu kaip embrions. Nuvaziavom, patiko ir pernai startavom, tik rezultatas nulis. Dabar snaigiukai. Tikejau, kad atsils visi, tiksliau du, o du liks kitam kartui, deja neliko sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Dominyyka @ 2011 04 25, 20:44)
Egk, daug klausimu prirasei biggrin.gif ta klinika patare viena mamyte is cia, kuriai du vaikuciai ju deka pavyko. Man po lt turbut rojus butu bet kur, poziuris stebina, tikejimas, demesys... O klinika patiko, kad nera tiek zmoniu kaip embrions. Nuvaziavom, patiko ir pernai startavom, tik rezultatas nulis. Dabar snaigiukai. Tikejau, kad atsils visi, tiksliau du, o du liks kitam kartui, deja neliko sad.gif

Nu jo eilės embrions tai doh.gif Ir jos vis ilgėja....
Atsakyti