Aciu Adrija nuleksiu iki vaistines, kur netoli VK,tai gal duos be recepto, as gi Kaune, tai negi leksi i siuntas. Gal duos, labai tikiuosi.
QUOTE(Citas @ 2011 04 25, 01:24)
Nu ir saunuole, pasimokei is mano klaidu, daryti testa per anksti, susigadinti velykas ir sugadinti nuotaika MB Nors jis labai trumpam nuliudo po to pradejo mane moralizuot, kad nesamones darau, beje jis man ir pasake kad ta testa jau labai ilgai stalciuj mate ir tai priverte mane grizt atgal i siuksliu deze patikrint jo galiojimo Na dabar jau tu pirma privalai cia mums ant drasos grazius skaiciukus parnest
Va ir gerai! Tau nebeteplioja? Manau, galejo velyvos implantacijos pozymis tas patepliojimas but! Gulek daugiau ir pilveli glostyk!
QUOTE(Dominyyka @ 2011 04 25, 02:02)
Aciu Adrija nuleksiu iki vaistines, kur netoli VK,tai gal duos be recepto, as gi Kaune, tai negi leksi i siuntas. Gal duos, labai tikiuosi.
Nu ziurek, jei ka, leksiu i siuntas
Aciu, mergytes, uz palaikyma! Va viena kita paramdemos ir pasieksim issvajota tiksla!
QUOTE(Dominyyka @ 2011 04 25, 10:03)
Turejo jaustis kaip prie kriokliu
Prajuokinai
Ramaus laukimo
Warwara puikios zinios, taip ir toliau!
Citai , Adrija man net delnai suprakaitave Bus taip, kaip Jus norit brangiosios
QUOTE(sanzile @ 2011 04 25, 13:15)
Prajuokinai
Ramaus laukimo
Ramaus laukimo
Aciu
Parasiau daktarui laiskiuka, gal tuos vaistus nereik gert ilgas, gal atrasys, gal tik savaitei jie
ADRIJA, kiek Tau juos gert reikia? Irgi iki 14 savaites ar jie trumpam skiriami? Visos dar svencia, o Dominyyka panikos bangas kelia
QUOTE(Dominyyka @ 2011 04 25, 11:07)
Mergiukai, klinikoj per mazai dave Dexamethason. Ar gausiu vaistinej be recepto?
Man, žinok jį ir be recepto keletą kartų pardavė. Tad bandyk, turėtų ir tau parduoti.
QUOTE(Dominyyka @ 2011 04 25, 02:24)
ADRIJA, kiek Tau juos gert reikia? Irgi iki 14 savaites ar jie trumpam skiriami? Visos dar svencia, o Dominyyka panikos bangas kelia
As ju negeriu, turiu nuo pirmo karto, kai pradejau, bet nebaigiau IVF. Tada man daktare sake gert ji tol, kol ji nepasakys kitaip.
QUOTE(Adrija1 @ 2011 04 25, 13:08)
Va ir gerai! Tau nebeteplioja? Manau, galejo velyvos implantacijos pozymis tas patepliojimas but! Gulek daugiau ir pilveli glostyk!
Nu nezinau idomybes vyksta man. vakar viena karta patepliojo. Siandien va pries valanda tokiu ryskiai rudu bet ne tai kad tepliojimas bet lyg audiniai kazkokie,bet labai nedaug vel. Oi tikiuosi cia ne ivada i mano valkatas, nes jos visai nelaukiamos Nu bet negi gali buti tokia velyva implantacija. jau susibalamutinau tai kokiomis dienomis ji gali vykti ir nuo kada skaiciuoti reikia ar nuo punkcijos ar nuo idejimo embrioniuku??
QUOTE(sanzile @ 2011 04 25, 13:15)
Aciu
QUOTE(Warwara @ 2011 04 25, 11:24)
Aciu tau Nedaug liko laukti ir tavo pirmosios savaiteles taip pat skambes nuostabiai
QUOTE(Warwara @ 2011 04 25, 09:47)
*traukia plakata
Visoms belaukianciom geru rezultatu - dideles kantrybes!
Damos, o as vakar gi buvau pirmoje apziuroje.
Tai kol kas viskas
Gleivine jau labai gera.
Abejuose pusese po 3-4 vienodo didzio foliu. Visi 9-10 mm. Ten gal ir daugiau ju yra. Maziuku irgi yra, neskaiciavom.
Pasijutau tokia gera velykine vista
Ryt vel i skaciavimus!
Visoms belaukianciom geru rezultatu - dideles kantrybes!
Damos, o as vakar gi buvau pirmoje apziuroje.
Tai kol kas viskas
Gleivine jau labai gera.
Abejuose pusese po 3-4 vienodo didzio foliu. Visi 9-10 mm. Ten gal ir daugiau ju yra. Maziuku irgi yra, neskaiciavom.
Pasijutau tokia gera velykine vista
Ryt vel i skaciavimus!
Oi šaunuolė tu mūsų velykinė vištytė
Dėl kompanijos nesijaudink, mes tau palaikysim ją, tu tik toliau džiugink toookias savo rezultatais
QUOTE(Citas @ 2011 04 25, 11:04)
Citas 11dpi - po neigiamo testo kazkaip labai viltis sumazejo Man atrodo kad jei jau nescia tai ir pasenes testas ir bet kuriuo paros metu parodys nestuma Pozymiai isliko kaip ir tie patys. jau rasiau kad vakar vakare lyg pradejo mausti kaip pries mmm bet tik viena karta labai mazai lyg rudai patepliojo ir vel nieko. Ir kaip ir anksciau krutys nakti skauda o ryte ir diena tik paspaudus truputeli jautrios. BT 37.1.
Citai tu tuoj gausi nebe bart, bet jau eisi pastovėt į kampą Po nebegaliojančių testų jai vistis sumažėjo Ir dabar gadini sau nervus Būk gerutė ir pasistenk nusiraminti
QUOTE(Adrija1 @ 2011 04 25, 11:34)
Aciu, brangute, na nenurasom dar Tavo rezultatu. Kad Tau butu linksmiau, lauksiu Laukiu treciadienio kraujo rezultatu..
Adrijuk, kaip supratau negadinai testuko? Aš pritariu TESTAMS - NE. Man tai jų fobija, pasidarysiu, kai žinosiu kad tikrai kažką rodys.
Bet kodėl tu kraujuką leisi tik trečiadienį? Pagal mane tau 4 dienom anksčiau įsodino? O man hCG penktadienį
QUOTE(Dominyyka @ 2011 04 25, 11:41)
O dar yra laukianciu be Adrijos, Cito ir manes?
Aš laukiu Nuo tos pačios dienos ir iš ten pat. Jau rašiau, tik tu nereagavai
EGK, o jauti ka nors? As Tave kazkaip praleidau per savo panikavimus tau penktadieni, o man kita antradieni, priduosiu tik po darbu, tai lauks bemiege naktis. Praeita karta Kazanaviciaus klinikoj Sukileliu dariausi, po neigiamo atsakymo taip nesinori ten eit ÄÆ VK , bet ten lyg ilgai daro. Kur kaunietes darot tyrima?
QUOTE(egk @ 2011 04 25, 05:03)
Adrijuk, kaip supratau negadinai testuko? Aš pritariu TESTAMS - NE. Man tai jų fobija, pasidarysiu, kai žinosiu kad tikrai kažką rodys.
Bet kodėl tu kraujuką leisi tik trečiadienį? Pagal mane tau 4 dienom anksčiau įsodino? O man hCG penktadienį
Pagal Treijso uzrasus, ryt tureciau. Gal juokingai nuskambes, bet ryt pagal Menulio kalendoriu diena- krokodilas, prasta tokia, tad nusprendziau palaukti iki treciadienio, be to gal jau ir skaiciukai uztikrinti bus.. Na vienu zodziu- manieji marazmai
QUOTE(egk @ 2011 04 25, 16:03)
Citai tu tuoj gausi nebe bart, bet jau eisi pastovėt į kampą Po nebegaliojančių testų jai vistis sumažėjo Ir dabar gadini sau nervus Būk gerutė ir pasistenk nusiraminti
Gerai nusiraminu kiek imanoma Nu bet mane tikrai parklupdyt reiketu, nu tai kaip as egk tave praleidau Ir penktadieni jau krauja duodi tai cia pabires musu nestukiu
Jus is mano nervu juokiates, o va Adrija1 kokius marazmus turi oi prajuokinai Davai kadangi as panasiai pamisus pasakyk kokia horoskopo diena ketvirtadienis?? siaip tai as tikiu biski tais paburimais, raganavimais ir astrologija. gal ir man reikia kazka keisti