QUOTE(Adrija1 @ 2011 04 25, 11:34)
Aciu, brangute, na nenurasom dar Tavo rezultatu. Kad Tau butu linksmiau, lauksiu su Tavim iki treciadienio, tada priduosiu kraujuka
Oi kokios geros zinios! Super skaiciukai! Taip ir toliau!
Ir as taip galvoju, juk ne be reikalo jiems galiojima skiria!!!
Laukiu treciadienio kraujo rezultatu..
Nu ir saunuole, pasimokei is mano klaidu, daryti testa per anksti, susigadinti velykas ir sugadinti nuotaika MB
Nors jis labai trumpam nuliudo po to pradejo mane moralizuot, kad nesamones darau, beje jis man ir pasake kad ta testa jau labai ilgai stalciuj mate ir tai priverte mane grizt atgal i siuksliu deze patikrint jo galiojimo
Na dabar jau tu pirma privalai cia mums ant drasos grazius skaiciukus parnest
QUOTE(Warwara @ 2011 04 25, 11:46)
Jo... mano pirminiai rezultatai tikrai mane nuramyno. Pagaliau as pamaciau kur tie gleivines sloksniai, kaip jie atrodo. Nes gyd. kiekiviena karta man rodo, as kiek viena karta linguoju ir galovoju kad reikia eiti pas akulista, nes nefiga nematau tose seseliose.
Idomu, kada jau tiksliau zinosik punkcijos data?
Paemiau savaite atostogu (ne sia, kita), tai labai noreciau speti nors pora dieneliu pailsieti po isodinimo, o ne darbe tupeti.
O dar, siandien musu IVF sponsorio gimimo diena
:wub
Jis labai-labai laukia geru rezultatu, bet zada moketi uz tiek IVF, kiek prireiks
Bet labai noreciau velykinio zuikio paprasyti pataupiti jo pinigelius, sutarta?!
Ach
kaip faina, labai geras jusu sponcorius
Del tavo punkcijos suzinosi kai folikulai bus apie 16mm dydzio, tai ryt turetu buti paauge apie 4mm, nes lyg per diena paauga nuo 1 iki 2mm, tai koki ketvirtadieni pasakys ir koki sestadieni jau gali buti punkcija
Dominyyka, as irgi galvoju ar be musu triju cia kas nors dar laukia
Tikrai buvo dar mergaiciu, bet kazkaip prapuole jos einamuoju momentu
Gal gris
Žiedlapėli skrisk toli, kiek tik užmatyt gali, skrisk į šiaurę, į pietus, aplink žemę tris kartus! Aš matau, aš jaučiu, išsipildys ko geidžiu!!!