Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(kerzaka @ 2011 04 24, 15:16)
Sakykit, kiek patariama kad praeitų ciklų po paskutinės stimuliacijos su IUI prieš darant IVF? Ir nuo ko prikauso kokią schemą taiko (ilgąją ar trumpąją)? Kuo šios schemos skiriasi?

As praleidau du ciklus- per viena dariausi visus tyrimus,o per kita vyras buvo isvykes,tai gal butu dare ir is karto. O apie shemas as nelabai zinau g.gif Sako,kad jei metu daugiau,tai taiko ilga schema. Bet man taike trumpa,nors ne uz kalnu ir 40.
Atsakyti
kerzaka
Man stimuliacija prasidejo 3 iame cikle po paskutinios stimuliacijos (IUI nebuvo), o schema taiko priklausomai nuo tavo organizmo ir nepastojimo priezasciu.
Pas mane ilga schema, nes norejo gyd. kiek imanoma nuraminti endo.

juroszuvedra
Sako,kad jei metu daugiau,tai taiko ilga schema
Internetas kaip tik avtirksciai sako smile.gif Pataria iki 35 taikyti ilga schema, nes po to yra didesne rizika, kad organizmas nenores atsiblokuoti smile.gif Bet viskas priklauso nuo situacijos!

Tavo 24 skaicius skamba pasakiskai! wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Warwara: 25 balandžio 2011 - 10:25
seniai buvau prisijungusi, o pasirodo kokiu nuostabiu naujienu cia yra biggrin.gif
Zubriukui kuo nuosirdziausi sveikinimai tapus nestuke.gif manau tai pacios graziausios Velykos tavo gyvenime thumbup.gif
Citas, Adrija1 o jums tikejimo ir vilties, kad viskas bus OK ir kad esat nestuke.gif
Su praeinanciomis sventemis visas mergaites 4u.gif
Atsakyti
Warwaraaaaa - superinis derlius!!!!!! thumbup.gif thumbup.gif 4u.gif
Bet tikrai, kaip keista, kad mazai siuo laiku mergaiciu tau kompanija palaiko g.gif Busi skyrelio karaliene... mirksiukas.gif

Idomu kaip Adrija.... 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 04 24, 11:16)
Man lyg truputi rudai patepliojo, bet labai trumpai ir dabar vel nieko, bet bijau kad tai gali buti artejancios mmm verysad.gif Oi nezinau kaip reikes dalaukti iki to ketvirtadienio  doh.gif  unsure.gif 

Adrija1 ka benusprestum ryt, kumstukai dabar jau uz tave suspausti  4u.gif

Aciu, brangute, na nenurasom dar Tavo rezultatu. Kad Tau butu linksmiau, lauksiu su Tavim iki treciadienio, tada priduosiu kraujuka mirksiukas.gif

QUOTE(Warwara @ 2011 04 24, 22:47)
*traukia plakata
Visoms belaukianciom geru rezultatu - dideles kantrybes!  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Damos, o as vakar gi buvau pirmoje apziuroje.
Tai kol kas viskas  thumbup.gif
Gleivine jau labai gera.
Abejuose pusese po 3-4 vienodo didzio foliu. Visi 9-10 mm. Ten gal ir daugiau ju yra. Maziuku irgi yra, neskaiciavom.
Pasijutau tokia gera velykine vista  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Ryt vel i skaciavimus!

Oi kokios geros zinios! Super skaiciukai! Taip ir toliau! thumbup.gif

QUOTE(Warwara @ 2011 04 25, 00:09)
Citas
Manau, kad jei chemikalai ant testo nebegaliuoja, tai nieko ir nerodo. Nepriklausomai nuo to kiek ten daug pas tave to hormono! Tai gi nusiramink smile.gif Ir ar ba nupirk nauja testa, arba lauk kenvirtadienio su dideliais skaiciukais!

Adrija, kaip tu?

Damos, gal kas skaito, bet neraso?! Noriu sau kompanijos!!! Kas dar stimuliacijos procese?  *svecia su lempa i akys

Ir as taip galvoju, juk ne be reikalo jiems galiojima skiria!!!

Laukiu treciadienio kraujo rezultatu.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Adrija1 @ 2011 04 25, 00:34)
Laukiu treciadienio kraujo rezultatu..  blush2.gif

Na ir kantrybe, Adrijuk blink.gif 4u.gif MEDALIS tau 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
O unsure.gif dar yra laukianciu be Adrijos, Cito ir manes? rolleyes.gif
Labai tikiu, kad Cito testas per anksti darytas, daktaras butu isbares tave, juk dar tiek laiko iki kraujuko pridavimo. Paskubejai biggrin.gif
Adrija,teisingai darai, kad negadini testuko, padarysi po dideliu skaiciuku wub.gif
Atsakyti
Zubriuka, Adrija
wub.gif
Jo... mano pirminiai rezultatai tikrai mane nuramyno. Pagaliau as pamaciau kur tie gleivines sloksniai, kaip jie atrodo. Nes gyd. kiekiviena karta man rodo, as kiek viena karta linguoju ir galovoju kad reikia eiti pas akulista, nes nefiga nematau tose seseliose.
Idomu, kada jau tiksliau zinosik punkcijos data?
Paemiau savaite atostogu (ne sia, kita), tai labai noreciau speti nors pora dieneliu pailsieti po isodinimo, o ne darbe tupeti.

O dar, siandien musu IVF sponsorio gimimo diena thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Jis labai-labai laukia geru rezultatu, bet zada moketi uz tiek IVF, kiek prireiks mirksiukas.gif Bet labai noreciau velykinio zuikio paprasyti pataupiti jo pinigelius, sutarta?! blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 04 25, 11:46)
Zubriuka, Adrija
  wub.gif
Jo... mano pirminiai rezultatai tikrai mane nuramyno. Pagaliau as pamaciau kur tie gleivines sloksniai, kaip jie atrodo. Nes gyd. kiekiviena karta man rodo, as kiek viena karta linguoju ir galovoju kad reikia eiti pas akulista, nes nefiga nematau tose seseliose.
Paemiau savaite atostogu (ne sia, kita), tai labai noreciau speti nors pora dieneliu pailsieti po isodinimo, o ne darbe tupeti.

O dar, siandien musu IVF sponsorio gimimo diena  thumbup.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif
Jis labai-labai laukia geru rezultatu, bet zada moketi uz tiek IVF, kiek prireiks  mirksiukas.gif  Bet labai noreciau velykinio zuikio paprasyti pataupiti jo pinigelius, sutarta?!  blush2.gif

Ohoho kaip pavadinai SB cool.gif
Papildyta:
Mergiukai, klinikoj per mazai dave Dexamethason. Ar gausiu vaistinej be recepto?
Atsakyti
Dominyyka
Ohoho kaip pavadinai SB

Sponsorius ne mano vyras smile.gif O zmogus, kurio genai lemia mano visos pacios
geriausios savybes ax.gif

Internetas sako, jog vaistas receptinis. Bet manau galima prizizti, kad duotu be recepto. Arba paprasyti atvezti is LV tau recepta nupirksi cia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Warwara: 25 balandžio 2011 - 11:12
QUOTE(Dominyyka @ 2011 04 25, 01:07)

Mergiukai, klinikoj per mazai dave Dexamethason. Ar gausiu vaistinej be recepto?

As turiu jo, galeciau atiduoti. Esu Vilniuje. Parasyk i A.Z., jei ka mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Warwara @ 2011 04 25, 01:12)
Dominyyka

Sponsorius ne mano vyras smile.gif O zmogus, kurio genai lemia mano visos pacios
geriausios savybes ax.gif

Tikriausiai, Tavo TETIS?! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Saunuolis! Lenkiu galva pries tokius zmones notworthy.gif
Atsakyti
QUOTE(Adrija1 @ 2011 04 25, 11:34)
Aciu, brangute, na nenurasom dar Tavo rezultatu. Kad Tau butu linksmiau, lauksiu su Tavim iki treciadienio, tada priduosiu kraujuka  mirksiukas.gif
Oi kokios geros zinios! Super skaiciukai! Taip ir toliau!  thumbup.gif
Ir as taip galvoju, juk ne be reikalo jiems galiojima skiria!!!

Laukiu treciadienio kraujo rezultatu..  blush2.gif

Nu ir saunuole, pasimokei is mano klaidu, daryti testa per anksti, susigadinti velykas ir sugadinti nuotaika MB blush2.gif Nors jis labai trumpam nuliudo po to pradejo mane moralizuot, kad nesamones darau, beje jis man ir pasake kad ta testa jau labai ilgai stalciuj mate ir tai priverte mane grizt atgal i siuksliu deze patikrint jo galiojimo tongue.gif Na dabar jau tu pirma privalai cia mums ant drasos grazius skaiciukus parnest thumbup.gif

QUOTE(Warwara @ 2011 04 25, 11:46)

O dar, siandien musu IVF sponsorio gimimo diena  thumbup.gif  :wub
Jis labai-labai laukia geru rezultatu, bet zada moketi uz tiek IVF, kiek prireiks  mirksiukas.gif  Bet labai noreciau velykinio zuikio paprasyti pataupiti jo pinigelius, sutarta?!

Ach wub.gif kaip faina, labai geras jusu sponcorius smile.gif Del tavo punkcijos suzinosi kai folikulai bus apie 16mm dydzio, tai ryt turetu buti paauge apie 4mm, nes lyg per diena paauga nuo 1 iki 2mm, tai koki ketvirtadieni pasakys ir koki sestadieni jau gali buti punkcija bigsmile.gif

Dominyyka, as irgi galvoju ar be musu triju cia kas nors dar laukia g.gif Tikrai buvo dar mergaiciu, bet kazkaip prapuole jos einamuoju momentu smile.gif Gal gris ax.gif
Atsakyti