Persivalgiau,primaisiau visko, pilvas issiutes,burbuliuoja, siaubas kas vyksta. Visai proto neturiu guliu jau namie, bet ciut gyva. Teks kapot dxiovintas slyvas,kad ryt viskas ok butu. Adrija,darysi testuka ryt?
Man lyg truputi rudai patepliojo, bet labai trumpai ir dabar vel nieko, bet bijau kad tai gali buti artejancios mmm Oi nezinau kaip reikes dalaukti iki to ketvirtadienio
Adrija1 ka benusprestum ryt, kumstukai dabar jau uz tave suspausti
QUOTE(Citas @ 2011 04 24, 22:16)
Man lyg truputi rudai patepliojo, bet labai trumpai ir dabar vel nieko, bet bijau kad tai gali buti artejancios mmm Oi nezinau kaip reikes dalaukti iki to ketvirtadienio
Gal tau velyva inplantacija , arba dar tebevyksta . Viskas bus gerai , laukiam ketvirtadienio . O testuka tai tu tikrai paskubejai , jei jau krauja ima tik ketvirtadieni , tai ko laukti 4 dienas pries su testu ? Na gi kantrybes truputi mergaites
QUOTE(Zubriuka @ 2011 04 23, 13:41)
Skaiciukas 353 Negaliu nustoti verkti... Visos emocijos prasiverze
Nuosirdus sveikinimai tapus
*traukia plakata
Visoms belaukianciom geru rezultatu - dideles kantrybes!
Damos, o as vakar gi buvau pirmoje apziuroje.
Tai kol kas viskas
Gleivine jau labai gera.
Abejuose pusese po 3-4 vienodo didzio foliu. Visi 9-10 mm. Ten gal ir daugiau ju yra. Maziuku irgi yra, neskaiciavom.
Pasijutau tokia gera velykine vista
Ryt vel i skaciavimus!
Tai kol kas viskas
Gleivine jau labai gera.
Abejuose pusese po 3-4 vienodo didzio foliu. Visi 9-10 mm. Ten gal ir daugiau ju yra. Maziuku irgi yra, neskaiciavom.
Ryt vel i skaciavimus!
QUOTE(Warwara @ 2011 04 25, 09:47)
*traukia plakata
Tai kol kas viskas
Gleivine jau labai gera.
Ryt vel i skaciavimus!
Tai kol kas viskas
Gleivine jau labai gera.
Ryt vel i skaciavimus!
Kokios geros zinios
O as nuo vakar persivalgymo ir persigerimo, visa nakti ÄÆ tulika laksciau,bet tik ant mazo, o ant didelio privalgiau ir dziovintu slyvu ir skysti nuo ju, laukiu kada suveiks. Jau kaip pykstu ant savÄs kad tiek valgiau, ciut puskuoju,o juk negerai kai ten pilna, snaigiukai uzspausti
Dominyyka
Nepergivenk, neuzspaus tavo snaigiuku
Bus druckiai!
Nepergivenk, neuzspaus tavo snaigiuku
Bus druckiai!
QUOTE(Warwara @ 2011 04 25, 10:57)
Aciu labai tikiuosi,kad jie ten isikuite ir dar miega,nes as visa nakti i tualeta laksciau ir juos budinau. Turejo jaustis kaip prie kriokliu kas dvi val lekiau
QUOTE(aiste 35 @ 2011 04 24, 23:40)
Gal tau velyva inplantacija , arba dar tebevyksta . Viskas bus gerai , laukiam ketvirtadienio . O testuka tai tu tikrai paskubejai , jei jau krauja ima tik ketvirtadieni , tai ko laukti 4 dienas pries su testu ? Na gi kantrybes truputi mergaites
Tai kad labai jau velyva ta implantacija butu 10dpi?
QUOTE(Warwara @ 2011 04 25, 09:47)
*traukia plakata
Tai kol kas viskas
Gleivine jau labai gera.
Ryt vel i skaciavimus!
Tai kol kas viskas
Gleivine jau labai gera.
Ryt vel i skaciavimus!
Labai geros zinios ir kokybes uztektinai ir kokybe garantuota, jokia hiperstimuliacija negresia
QUOTE(Dominyyka @ 2011 04 25, 09:56)
O as nuo vakar persivalgymo ir persigerimo, visa nakti ÄÆ tulika laksciau,bet tik ant mazo, o ant didelio privalgiau ir dziovintu slyvu ir skysti nuo ju, laukiu kada suveiks. Jau kaip pykstu ant savÄs kad tiek valgiau, ciut puskuoju,o juk negerai kai ten pilna, snaigiukai uzspausti
Jo ir as taip pradzioj jausdavausi, prie normalaus maisto atrodydavo va pavarysiu slyvu, kokio kefyro tai jau pramus, o niekas nepramusdavo tik ispusdavo kaip velnias Turetu praeiti po nkeliu dienu savaime susitvarko
Citas 11dpi - po neigiamo testo kazkaip labai viltis sumazejo Man atrodo kad jei jau nescia tai ir pasenes testas ir bet kuriuo paros metu parodys nestuma Pozymiai isliko kaip ir tie patys. jau rasiau kad vakar vakare lyg pradejo mausti kaip pries mmm bet tik viena karta labai mazai lyg rudai patepliojo ir vel nieko. Ir kaip ir anksciau krutys nakti skauda o ryte ir diena tik paspaudus truputeli jautrios. BT 37.1.
Adrija kaip tu? gal isdrisai?
Citas
Manau, kad jei chemikalai ant testo nebegaliuoja, tai nieko ir nerodo. Nepriklausomai nuo to kiek ten daug pas tave to hormono! Tai gi nusiramink Ir ar ba nupirk nauja testa, arba lauk kenvirtadienio su dideliais skaiciukais!
Adrija, kaip tu?
Damos, gal kas skaito, bet neraso?! Noriu sau kompanijos!!! Kas dar stimuliacijos procese? *svecia su lempa i akys
Manau, kad jei chemikalai ant testo nebegaliuoja, tai nieko ir nerodo. Nepriklausomai nuo to kiek ten daug pas tave to hormono! Tai gi nusiramink Ir ar ba nupirk nauja testa, arba lauk kenvirtadienio su dideliais skaiciukais!
Adrija, kaip tu?
Damos, gal kas skaito, bet neraso?! Noriu sau kompanijos!!! Kas dar stimuliacijos procese? *svecia su lempa i akys