Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Dominyyka @ 2011 04 23, 22:06)
Adrija,o kada Tavo skaiciukai? Kita savaite? Labai laukiu Cito ir tavo graziu skaiciuku bigsmile.gif

Mano kita savaite treciadieni blush2.gif Aciu!

Ir as laukiu Cito, gal jai sekmingai pramusus ledus ir as ryt isdrisiu testuka ryt pasidaryt mirksiukas.gif

Citukai, zinau, kad sirdele virpa! Kaip Tu ten, mergyt? wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Adrija1: 24 balandžio 2011 - 08:14
Adrija,o siaip jauti ka nors? Sako pozymiu neieskot, bet kai tik papuliai nuo vaistuku padideje,tai imi ieskot blush2.gif man tai tik penkta diena ir tai dar ne penkta,nes pasiemiau antrad per pietus. Tokia baime,as tokia bailiuke unsure.gif ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Zubriuka @ 2011 04 24, 08:21)
Mušk kiaušinį, muški kitą ir Velykas švęsk šį rytą! smile.gif

Nebegaliu miegot... Laukiu laukiu laukiu Cito  4u.gif  wub.gif

QUOTE(Dominyyka @ 2011 04 24, 09:06)
Adrija,o kada Tavo skaiciukai? Kita savaite? Labai laukiu Cito ir tavo graziu skaiciuku bigsmile.gif

QUOTE(Adrija1 @ 2011 04 24, 09:14)
Mano kita savaite treciadieni  blush2.gif Aciu!

Ir as laukiu Cito, gal jai sekmingai pramusus ledus ir as ryt isdrisiu testuka ryt pasidaryt  mirksiukas.gif

Citukai, zinau, kad sirdele virpa! Kaip Tu ten, mergyt?  wub.gif

Labas rytas mergaites 4u.gif Su Sv Velykom jus visas smile.gif

Citas 10dpi - NT neigiamas verysad.gif BT 37.1 Papukai kaip visada nakti skausmingi diena ne taip labai. Belieka laukti ketvirtadienio kraujo patvirtinimo unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 04 24, 09:45)
Labas rytas mergaites  4u.gif  Su Sv Velykom jus visas  smile.gif

Citas 10dpi - NT neigiamas  verysad.gif  BT 37.1 Papukai kaip visada nakti skausmingi diena ne taip labai. Belieka laukti ketvirtadienio kraujo patvirtinimo  unsure.gif

tada vadinasi dar per anksti smile.gif nesinervink anksciau laiko,as kai skaiciau laimingas IVF istorijas,uzkliuvau ties vienos mergytes,kuri 12 DPO daresi testuka,rode neigiama,o is tikruju jau laukesi dvynuku nestuke.gif nestuke.gif auksciau nosyte,gi dar tik 10 DPO mirksiukas.gif Cituk as padesiu tau tiket,nes as pati netikejau,kad man pasiseks 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
*traukia pati graziausia plakata su neriniais!
Zubriuk!!!! Sveikinu!!!!! Sveikinu!!!!!! Sveikinu!!!!!
VALIOOOOO! wub.gif wub.gif wub.gif

Cito testa 10 d pripazistam ankstuoka ir netikusi blush2.gif
Laukiam irgi tokiu pat graziu skaiciuku!
wub.gif

Su Velykom, IVF skirelis! Tegu pavasaris svajones pavercia i realybe!
Atsakyti
QUOTE(frige @ 2011 04 24, 09:55)
tada vadinasi dar per anksti smile.gif nesinervink anksciau laiko,as kai skaiciau laimingas IVF istorijas,uzkliuvau ties vienos mergytes,kuri 12 DPO daresi testuka,rode neigiama,o is tikruju jau laukesi dvynuku nestuke.gif  nestuke.gif auksciau nosyte,gi dar tik 10 DPO mirksiukas.gif Cituk as padesiu tau tiket,nes as pati netikejau,kad man pasiseks 4u.gif  4u.gif

Ach kad Dievas isgirstu tave wub.gif

QUOTE(Warwara @ 2011 04 24, 10:03)
*traukia pati graziausia plakata su neriniais!
Zubriuk!!!! Sveikinu!!!!! Sveikinu!!!!!! Sveikinu!!!!!
VALIOOOOO! wub.gif  wub.gif  wub.gif

Cito testa 10 d pripazistam ankstuoka ir netikusi  blush2.gif
Laukiam irgi tokiu pat graziu skaiciuku!
wub.gif
Su Velykom, IVF skirelis! Tegu pavasaris svajones pavercia i realybe!

Warwara turbut as tave aplenkiau del panikuotojos 1-os vietos. Visu pirma vyras apibare del kad taip anksti dariau testa o dabar pamaciau ant pakuotes kad testo galiojimo laikas pasibeige 03/11 tai jau menuo kaip pasenes, o tada tipo ten naudojami chemikalai jau nebeveikia blush2.gif kazkaip vyras nuramino ir sake kad mane nubaude dievas uz tai kad tokias nesamones darau blink.gif
Atsakyti
Citukai, neuzskaitom per anksti daryto PASENUSIO testo!!! Nu tai kur jis gali ka parodyti!!!???

Laukiam kraujuko rezultatu ir nesukam graziu galveliu! thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Adrija1 @ 2011 04 24, 10:21)
Citukai, neuzskaitom per anksti daryto PASENUSIO testo!!! Nu tai kur jis gali ka parodyti!!!???

Laukiam kraujuko rezultatu ir nesukam graziu galveliu!  thumbup.gif  wub.gif

Aciu Adrija doh.gif Noriu tiketi kad nesamone parode, nuverkiau posma, bet dabar jau geriau ir dabar tikrai vaziuosim i baznycia (dar mastem kad gal ne ) nes noriu nusiraminti ir pasisemti tikejimo blush2.gif Atsiprasau rolleyes.gif

na dabar as uzleidziu eile musu Adrijai blush2.gif Jei ne ryt tai laukiam HCG antradieni, kuris as tikiu bus puikus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dominyyka @ 2011 04 23, 22:21)
Adrija,o siaip jauti ka nors? Sako pozymiu neieskot, bet kai tik papuliai nuo vaistuku padideje,tai imi ieskot blush2.gif man tai tik penkta diena ir tai dar ne penkta,nes pasiemiau antrad per pietus. Tokia baime,as tokia bailiuke unsure.gif  ax.gif  blush2.gif

Oi Tu juokini, Dominyyka! Kaip musu Rute pasakytu- Kas pasikeis, jei bijosi? mirksiukas.gif Nors puikiaii Tave suprantu apie toki laika ir man buvo panikos priepuolis, o dabar esu visiskai rami, na aisku, gal siek tiek nerimauju, bet siaip tikiu, kad viskas bus GERAI! thumbup.gif nestuke.gif

Noriu pasitart. Jau kelis men geriu Pregnacare conception, pries pora dienu baigesi ir nusipirkau tik siandien, vakar ir siryt isgeriau tik Folio rugsties 400mg ir galvoju dabar ar dar gerti ta vitamina siandien? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Citas @ 2011 04 23, 23:28)
Aciu Adrija  doh.gif  Noriu tiketi kad nesamone parode, nuverkiau posma, bet dabar jau geriau ir dabar tikrai vaziuosim i baznycia (dar mastem kad gal ne ) nes noriu nusiraminti ir pasisemti tikejimo  blush2.gif  Atsiprasau  rolleyes.gif 

na dabar as uzleidziu eile musu Adrijai  blush2.gif  Jei ne ryt tai laukiam HCG antradieni, kuris as tikiu bus puikus  smile.gif

Mieloji, Dievo keliai nezinomi, juk pati supranti, kad jam nera negalimu dalyku! Nurimk, pasimelsk baznycioje, pasidziauk prisikelusiu Kristumi, o ketvirtadieni bus puikiausi Tavo skaiciukai! Pamatysi!!! thumbup.gif

Na o as savo neramumui nusipirkau Viola, tikrai nepazadu, kad pasidarysiu, nes man ryt taip pat tik 10dpi, o gal tik po treciadienio teigiamo kraujuko rezultato, kad pamatyciau tas dvi graziausias juosteles! wub.gif

Grazios dieneles! Neuzilgo vaziuosim pas broli velykiniu pusryciu/pietu/vakarienes! Kas ten valgo per diena viena karta? Prancuzai? Nuo ryto iki vakaro.. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Adrija1: 24 balandžio 2011 - 09:37
QUOTE(Zubriuka @ 2011 04 23, 12:41)
Skaiciukas 353 wub.gif  wub.gif Negaliu nustoti verkti... Visos emocijos prasiverze 4u.gif

Sveikinu labai labai wub.gif thumbup.gif

QUOTE(Citas @ 2011 04 24, 09:45)
NT neigiamas  verysad.gif  BT 37.1 Papukai kaip visada nakti skausmingi diena ne taip labai. Belieka laukti ketvirtadienio kraujo patvirtinimo  unsure.gif

NT ne visada teisybe rodo,o dar jei praejes galiojimo laikas irnesakyk.gif Laukiam toliau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 04 23, 22:45)
Belieka laukti ketvirtadienio kraujo patvirtinimo

Laukiam kartu su tavim!!!! 4u.gif 4u.gif

Atsakyti
As sveciuose,pusryciai pavalgyti, visi dar prie stalo,o as priguliau,nes tuoj sprogsiu, soti soti,kelnes jau atsisegiau. Guliu. Zinau,kad juokinu su savo baimem,bet kai nieko nejauciu, biski neramu. g.gif sako gi kad pajaucia,kada implantuojasi. Laukiu laukiu kazko kitokio pilve, o tai ka jauciu,tai viskas nuo arklisku vaistu doziu
Citai, laukiam kraujuko,testu as pati bijau.
Atsakyti