QUOTE(Dominyyka @ 2011 04 23, 22:21)
Oi Tu juokini, Dominyyka! Kaip musu Rute pasakytu- Kas pasikeis, jei bijosi?
Nors puikiaii Tave suprantu apie toki laika ir man buvo panikos priepuolis, o dabar esu visiskai rami, na aisku, gal siek tiek nerimauju, bet siaip tikiu, kad viskas bus GERAI!
Noriu pasitart. Jau kelis men geriu Pregnacare conception, pries pora dienu baigesi ir nusipirkau tik siandien, vakar ir siryt isgeriau tik Folio rugsties 400mg ir galvoju dabar ar dar gerti ta vitamina siandien?
Papildyta:
QUOTE(Citas @ 2011 04 23, 23:28)
Aciu Adrija
Noriu tiketi kad nesamone parode, nuverkiau posma, bet dabar jau geriau ir dabar tikrai vaziuosim i baznycia (dar mastem kad gal ne ) nes noriu nusiraminti ir pasisemti tikejimo
Atsiprasau
na dabar as uzleidziu eile musu Adrijai
Jei ne ryt tai laukiam HCG antradieni, kuris as tikiu bus puikus
Mieloji, Dievo keliai nezinomi, juk pati supranti, kad jam nera negalimu dalyku! Nurimk, pasimelsk baznycioje, pasidziauk prisikelusiu Kristumi, o ketvirtadieni bus puikiausi Tavo skaiciukai! Pamatysi!!!
Na o as savo neramumui nusipirkau Viola, tikrai nepazadu, kad pasidarysiu, nes man ryt taip pat tik 10dpi, o gal tik po treciadienio teigiamo kraujuko rezultato, kad pamatyciau tas dvi graziausias juosteles!
Grazios dieneles! Neuzilgo vaziuosim pas broli velykiniu pusryciu/pietu/vakarienes! Kas ten valgo per diena viena karta? Prancuzai? Nuo ryto iki vakaro..