Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Zubriuka @ 2011 04 23, 22:26)

Zodziu, 0 pozymiu tik "prajautimas" nuo pirmos dienos 4u.gif  4u.gif

Nu gerai tada ir nelyginsiu 4u.gif Tiesiog tikesiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 04 23, 21:30)
Nu gerai tada ir nelyginsiu  4u.gif  Tiesiog tikesiu  4u.gif

O tu nieko ir nebelygink, nes krūtų skausmas naktimis viską pasako. Būk rami, esu 100% tikra, kad tu jau nestuke.gif .
Atsakyti
QUOTE(puikutte @ 2011 04 23, 09:51)
Zubriuka prisimink pati savo sapna  ax.gif .Prisimeni kai tu papasakojai,kad kazka sapnavai su skaicium 9,o as tau tada parasiau,kad 9 reiskia nestuma,se tau ir  nestuke.gif su kuo dar karteli tave sveikinu

Aciu... Tikrai, buvo visai is galvos isgaraves tas sapnas blink.gif blink.gif Sapnavau tada, kad man 9 ispunktavo smile.gif 4u.gif
O tavo tas bucinuka siunciantis berniukas salia liniuotes man toooks nerealus (kartojuosi smile.gif ).. Pribuciavo privirusavo cia... wub.gif
Citas - lauksiu tavo rezultatu 4u.gif Nebijok, viskas turi buti gerai...(as katik NT padariau tai pirma karta gyvenime matau kaip tas antras bruksniukas atrodo ax.gif wub.gif wub.gif )

Miegosiu suspaudus kumscius ir lauksiu ryt naujienu!

Graziu ryt Velyku, mergaites!!!!
Labos!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zubriuka: 23 balandžio 2011 - 22:35
QUOTE(LediDiDi1 @ 2011 04 23, 23:24)
O tu nieko ir nebelygink, nes krūtų skausmas naktimis viską pasako. Būk rami, esu 100% tikra, kad tu jau  nestuke.gif .

wub.gif wub.gif

QUOTE(Zubriuka @ 2011 04 23, 23:34)
Aciu... Tikrai, buvo visai is galvos isgaraves tas sapnas  blink.gif  blink.gif Sapnavau tada, kad man 9 ispunktavo smile.gif  4u.gif
O tavo tas bucinuka siunciantis berniukas salia liniuotes man toooks nerealus (kartojuosi smile.gif ).. Pribuciavo privirusavo cia...  wub.gif
Citas  - lauksiu tavo rezultatu 4u.gif Nebijok, viskas turi buti gerai...(as katik NT padariau tai pirma karta gyvenime matau kaip tas antras bruksniukas atrodo ax.gif  wub.gif  wub.gif )

Miegosiu suspaudus kumscius ir lauksiu ryt naujienu!

Graziu ryt Velyku, mergaites!!!!
Labos!

wub.gif As niekada gyvenime nesu macius dvieju bruksniuku unsure.gif As vis dar nepazadu kad ryt ju sulauksit is manes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zubriuka @ 2011 04 23, 09:41)
Aciu palaikymo komandai!!!!

Skaiciukas 353 wub.gif  wub.gif Negaliu nustoti verkti... Visos emocijos prasiverze 4u.gif

Graziu svenciu visoms... Man bus pacios graziausios gyvenime wub.gif  wub.gif

Buckiai didziausi visoms

VALIO VALIO!!!!!!!!!!!!
! Pagaliau saulele ir tau sventes atejo!! Sveikinimai patys nuosirdziausi!!!
Atsakyti
QUOTE(Zubriuka @ 2011 04 23, 12:41)
Aciu palaikymo komandai!!!!

Skaiciukas 353 wub.gif  wub.gif Negaliu nustoti verkti... Visos emocijos prasiverze 4u.gif

Graziu svenciu visoms... Man bus pacios graziausios gyvenime wub.gif  wub.gif

Buckiai didziausi visoms

thumbup.gif clap.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif victory.gif sokiai.gif sokiai.gif sokiai.gif As taip ir galvojau , nei minutes neabejojau !!!Pagal skaiciukus , tai jauciu kad susitiksime dvinuku mamyciu klube !!! wub.gif wub.gif sokiai.gif sokiai.gif assa.gif assa.gif
Atsakyti

Zubriuka, sveikinu, vaaaaalio 4u.gif 4u.gif 4u.gif Labai stipriai laikiau uz tave kumscius suspaudusi. Saunuole, uzkietejusi optimiste wub.gif Lengvo tau nesiojimo ir dziugiu akimirku 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Su Sv.Velykom , merginos ir geru rezultatu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Labas rytas! Kristus prisikele! Sveskime sv.Velykas su didzia viltimu ir tikejimu sirdyse! Stipriu marguciu ir dar daugiau velykiniu zuikuciu! wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Visoms sveikinimai sv. Velyku proga! 4u.gif ! Tegul i visu Jusu namus ateina laukti stebukliukai bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
Mušk kiaušinį, muški kitą ir Velykas švęsk šį rytą! smile.gif

Nebegaliu miegot... Laukiu laukiu laukiu Cito 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Zubriuka @ 2011 04 23, 21:21)
Mušk kiaušinį, muški kitą ir Velykas švęsk šį rytą! smile.gif

Nebegaliu miegot... Laukiu laukiu laukiu Cito  4u.gif  wub.gif

Kaip Tu ismiegojai sianakt, musu naujai iskepta nestuke? nestuke.gif As sypsausi nuo 6-iu atsikelus Tave prisimindama! thumbup.gif
Atsakyti
Adrija,o kada Tavo skaiciukai? Kita savaite? Labai laukiu Cito ir tavo graziu skaiciuku bigsmile.gif
Atsakyti