Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Adrija1 @ 2011 04 23, 19:02)
Aisku, kad tikim! Viskas bus GERAI!!!  thumbup.gif

As tai Adrijos sekme tikiu 100% o va pati nieko del rytojaus nepazadu smile.gif cia kazkaip mergaites pries tuos testus,tai sakau gal laukt iki kraujo testo ir man g.gif Nu bet cia tik siandienos pamastymai, ryt gal jau drasi atsikelsiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dominyyka @ 2011 04 23, 17:40)
PRASAU pagalbos!!! Geriau foli, parasyta 800 mcg,geriau po viena, o dabar vaistinej pirkau 400 mg, m kazkokia kringeliuota parasyta,tokios kompe klaveturoj nera ir parasyta po viena gert. Tai nebezinau ar po viena ar po dvi,nes sakyciau geriau didesne doze,jei cia tokie patys matavimo vienetai. Bijau,kad arba per maza arba per daug isgersiu g.gif  ax.gif

Dominyyka, kiek pati domejaus ir kaip man gydytojas sake, tai foline dabar rekomenduoja gerti nuo 400 iki 1200mg per para. Tai jei nusipirkai 400 mg, tai gali gerti po 2 tabletes i diena, manau tikrai bus gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Meilės vaisius @ 2011 04 23, 19:32)
Dominyyka, kiek pati domejaus ir kaip man gydytojas sake, tai foline dabar rekomenduoja gerti nuo 400 iki 1200mg per para. Tai jei nusipirkai 400 mg, tai gali gerti po 2 tabletes i diena, manau tikrai bus gerai  smile.gif

Ant dezutes parasyta nevirsyti dozes. Paskambinau i vaistine,pasakiau ka geriau,kad ir ten buvo parasyta po 1, tai pasake klaust tik daktaro, o dabar po viena, tai bus maziau. Absurdas, bijo patart,kai pasakiau kiek geriau. Rasysiu maila daktarui, tik nezinia kada paskaitys,gi sventes. Bijau,kad nepadaryciau blogai.
Atsakyti
Aciu mergaites visoms ir kiekvienai atskirai!!! 4u.gif

Sunku papasakoti ta jausma... Atrodo, tiek daug isjausta ir patikrta, retai buna kazkokiu "nauju" pojuciu gyvenime - bet sitas visiskai kitoks nei bet kas ka anksciau esu jautus.. Tas stebuklo suvokimas wub.gif wub.gif
Citas, Adrija - uz jus kumstukai toliau suspausti... mirksiukas.gif

QUOTE(pliuske @ 2011 04 23, 04:45)
Su tokiu tikejimu, kaip tavo, kitaip ir negalejo buti bigsmile.gif  Dar karta sveikinu jusu seimyna

Aciu... 4u.gif Is tiesu, labai labai tikejau... Kazkaip net pati save nustebinau - kartais juk buna, kad persmelkia visa kuna - o jei ne?! - bet iskart nuvydavau salin.. Is tiesu tai aciu Rutei ... Pirmos keliones pas daktara metu ji mane taip teigiamom emocijom pakrove, kad uztek keletui savaiciu ir va dar liko 4u.gif

QUOTE(kristiana1 @ 2011 04 23, 05:25)
susigraudinau pamacius tavo skaiciukus.saunu.didziausi sveikinimai jusu seimai  smile.gif primink kelinta diena po isodinimo?

4u.gif 4u.gif 10 dpi (3 dienu du maziukai wub.gif ).. noriu tiketi, kad abu isiknise jau pas mamyte 4u.gif

QUOTE(egk @ 2011 04 23, 06:26)
Dar, žinai, pagalvojau, kad prasta aš sapnuotoja lotuliukas.gif juk sapnavau, kad lauki vieno berniuko, dabar manau, kad vis tik reikėjo sapnuoti du 4u.gif

Nepatikesi, kai pasake rezultata ir padejau telefona ir uzsidarius vonioj blioviau kaip mazas vaikas is itampos, smestelejo mintis, kad gi tu jau senai man buvai "isburus" 4u.gif Tau i burtininku mokykla!!!!! 4u.gif 4u.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zubriuka: 23 balandžio 2011 - 18:49
Zubriukas Zubriuaks Zubriukas !!!!!!!!!!
Stebukliukas ivyko!!!!

Citas mieloji laikykis, jau nedaug liko laukti....
Atsakyti
Zubriuka prisimink pati savo sapna ax.gif .Prisimeni kai tu papasakojai,kad kazka sapnavai su skaicium 9,o as tau tada parasiau,kad 9 reiskia nestuma,se tau ir nestuke.gif su kuo dar karteli tave sveikinu
Atsakyti
Zubriuka, eik tu sau kaip faina thumbup.gif Gali dabar bliauti kiek nori, bet tik is laimes wub.gif Stipriai stipriai apkabinu bigsmile.gif

Citas, dabar tavo eile bigsmile.gif Kad ir koki sprendima padarytum ryt ryte, mes tave palaikom ir labai tikiuosi, kad islydesim tave su Zubriuka i nestukiu skyreli.as dar asmeniskai liepsiu ir man ten vieta uzrezervuoti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zubriuka @ 2011 04 23, 19:48)
Aciu mergaites visoms ir kiekvienai atskirai!!! 4u.gif

Sunku papasakoti ta jausma... Atrodo, tiek daug isjausta ir patikrta, retai buna kazkokiu "nauju" pojuciu gyvenime - bet sitas visiskai kitoks nei bet kas ka anksciau esu jautus.. Tas stebuklo suvokimas wub.gif 
Citas, Adrija - uz jus kumstukai toliau suspausti... mirksiukas.gif

wub.gif wub.gif

QUOTE(Terze @ 2011 04 23, 19:49)
Citas mieloji laikykis, jau nedaug liko laukti....

QUOTE(Beta1 @ 2011 04 23, 20:59)
Citas, dabar tavo eile  bigsmile.gif  Kad ir koki sprendima padarytum ryt ryte, mes tave palaikom ir labai tikiuosi, kad islydesim tave su Zubriuka i nestukiu skyreli.as dar asmeniskai liepsiu ir man ten vieta uzrezervuoti

Aciu mergaites wub.gif

Citas 9dpi - Nakti labai labai skaudejo papukus, zinau nes keliuosi kelis kartus i tualeta, o viena karta matyt ant pilvo miegojus net pabudau nuo skausmo blink.gif Bet va jau antras rytas kaip skausmas kaip ir praeina ir tik paspaudus dar jautroki. Trumpai, nakti skauda, diena ne lotuliukas.gif Daugiau pojuciu kaip ir jokiu, del ko truputi neramu blush2.gif BT 37.2 thumbup.gif

Prisipazinsiu as truputi siandien panikuoju, taip lengvai ax.gif bet kartu ir tikiu sekme nes ziuriu i reikala praktiskai: po dvieju nepasisekusiu ir labai atmestinai tiek is daktaru tiek ir is mano pacios puses atliktu IVF'u si karta emiausi labai rimtai. jokio alkoholio daugiau kaip 6 menesius, daug visokiu vitaminu, padaryta laoroskopija kad uzkirsti kelia hidrosalpingsui nes uzdaryti kiausintakiai, nu tai kodel dar gali nepasisekti g.gif nebent imunines kokios problemos, cia vadinasi ieskoti uzp.... blusu tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Citas: 23 balandžio 2011 - 20:55
QUOTE(Citas @ 2011 04 23, 10:53)

Labai tikiu tavo sekme... Nuosirdziai 4u.gif 4u.gif Svarbiausia, kad ir tu patiketum...
Laikysiu kumscius uz tave!!!!! Ir lauksiu nuostabiu velykiniu ziniu...
(gi pradejom viska praktiskai vienu metu, juk buvo toks planas, kad kartu ir "finisuojam"... Ir abi nestuke.gif mirksiukas.gif )
Atsakyti
Nežinau, ar rytoj beprisijungsiu, todėl iš anksto noriu pasveikinti visas

SU ŠV. VELYKOM
VISOMS LINKIU GEROS PAVASARIŠKOS NUOTAIKOS, DIDELIO TIKĖJIMO IR VILTIES, O TAIP PAT SULAUKTI DOSNIOS VELYKŲ BOBELĖS

Po Zubriukos citas rikiuojasi pirma, o už jos sekanti eina Adrija1 bis.gif
Atsakyti
QUOTE(Zubriuka @ 2011 04 23, 22:07)
Labai tikiu tavo sekme... Nuosirdziai 4u.gif  4u.gif Svarbiausia, kad ir tu patiketum...
Laikysiu kumscius uz tave!!!!! Ir lauksiu nuostabiu velykiniu ziniu...
(gi pradejom viska praktiskai vienu metu, juk buvo toks planas, kad kartu ir "finisuojam"... Ir abi  nestuke.gif  mirksiukas.gif )

Dabar kai jau rami ir viska suvoki o svarbiausia tikrai nestuke.gif pasakyk ar pilvukas ir tau atrode subliuskes, zodziu kaip visada ir krutine per daug nebuvo jautri?
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 04 23, 11:15)
Dabar kai jau rami ir viska suvoki o svarbiausia tikrai  nestuke.gif  pasakyk ar pilvukas ir tau atrode subliuskes, zodziu kaip visada ir krutine per daug nebuvo jautri?

Pilvukas man buvo toks pats kaip ir visiskai nesikeite nuo kokios 5 stimuliacijos dienos.. Kaip ispampo taip ispampo smile.gif 4u.gif Itraukt jau nuo tada nebegaliu..
Jokiu, isvis jokiu kitokiu pozymiu neturejau... Sekmadieni ryte dar rasiau, kad pulsavo kazkas tarsi viduj ir pervere kelis kart astrus skausmas... (manau, kad tada buvo impantacija ax.gif )... Daugiau nieko ISVIS: nei krutine kazkuo pasikeite, nei nuotaiku kaita nevargino, nei skausmai ar pamaudenimai, nei viduriai kitokie na tikrai nicnieko...
Bet svarbiausia, kaip man sake pries viska - negalima sitame lyginti pozymiu.. Juk zinai.. Vienai buna kitai ne, vienai vienokie kitai kitokie...

Zodziu, 0 pozymiu tik "prajautimas" nuo pirmos dienos 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zubriuka: 23 balandžio 2011 - 21:27