QUOTE(Zubriuka @ 2011 04 23, 19:48)
Aciu mergaites visoms ir kiekvienai atskirai!!!
Sunku papasakoti ta jausma... Atrodo, tiek daug isjausta ir patikrta, retai buna kazkokiu "nauju" pojuciu gyvenime - bet sitas visiskai kitoks nei bet kas ka anksciau esu jautus.. Tas stebuklo suvokimas
Citas, Adrija - uz jus kumstukai toliau suspausti...
QUOTE(Terze @ 2011 04 23, 19:49)
Citas mieloji laikykis, jau nedaug liko laukti....
QUOTE(Beta1 @ 2011 04 23, 20:59)
Citas, dabar tavo eile
Kad ir koki sprendima padarytum ryt ryte, mes tave palaikom ir labai tikiuosi, kad islydesim tave su Zubriuka i nestukiu skyreli.as dar asmeniskai liepsiu ir man ten vieta uzrezervuoti
Aciu mergaites
Citas 9dpi - Nakti labai labai skaudejo papukus, zinau nes keliuosi kelis kartus i tualeta, o viena karta matyt ant pilvo miegojus net pabudau nuo skausmo
Bet va jau antras rytas kaip skausmas kaip ir praeina ir tik paspaudus dar jautroki. Trumpai, nakti skauda, diena ne
Daugiau pojuciu kaip ir jokiu, del ko truputi neramu
BT 37.2
Prisipazinsiu as truputi siandien panikuoju, taip lengvai
bet kartu ir tikiu sekme nes ziuriu i reikala praktiskai: po dvieju nepasisekusiu ir labai atmestinai tiek is daktaru tiek ir is mano pacios puses atliktu IVF'u si karta emiausi labai rimtai. jokio alkoholio daugiau kaip 6 menesius, daug visokiu vitaminu, padaryta laoroskopija kad uzkirsti kelia hidrosalpingsui nes uzdaryti kiausintakiai, nu tai kodel dar gali nepasisekti
nebent imunines kokios problemos, cia vadinasi ieskoti uzp.... blusu
Žiedlapėli skrisk toli, kiek tik užmatyt gali, skrisk į šiaurę, į pietus, aplink žemę tris kartus! Aš matau, aš jaučiu, išsipildys ko geidžiu!!!