Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Zubriuka- :nestukevo clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif thumb_yello.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif good.gif good.gif ploja.gif ploja.gif ploja.gif ploja.gif ploja.gif ploja.gif

S U P E R S U P E R S U P E R!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Atsakyti
ZUBRIUKA sveikinimai nuosirdziausi thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Zubriuka,taip,sios sventes tau ir TV bus pacios paciausios bigsmile.gif drinks_cheers.gif sveikinu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 04 23, 00:54)
Aisku kad taip  thumbup.gif  Juk tiek daug musu sito norim  smile.gif  As tai zinok isskydau ir jau kazin ar darysiu testa rytoj  biggrin.gif  Kazkaip mane visai tenkina tas pacio IVF darymo ir laukimo periodas visai nelaukiu ketvirtadienio  schmoll.gif

As jau Zubriuka kitoj temutej pasveikinau! Sioj taip pat pasidziaugsiu! Nu kazkaip net nenustebau, rami as uz ja buvau! wub.gif

O man, Citukai, tas pats- nenoriu to testo pirmadieni, o juo labiau kraujo antradieni, galeciau dar savaitele palaukt, va tada ir pasidaryt mirksiukas.gif Nieko, mergyt, dabar musu eile, juk nepavesim, jei Dievas leis? mirksiukas.gif blush2.gif
Atsakyti
As sakiau testo nedarysiu, kraujuka pirma,jau ir taip nerimas,jauciuos kaip ligone, nuejau i parduotuve ir pavargau,jegu kazko nerasta visai. Nezinau ko as tokia sugriuvele:( ir sona kazko skauda:(
Atsakyti
QUOTE(Zubriuka @ 2011 04 23, 12:41)
Aciu palaikymo komandai!!!!
Skaiciukas 353 wub.gif  wub.gif Negaliu nustoti verkti... Visos emocijos prasiverze 4u.gif
Graziu svenciu visoms... Man bus pacios graziausios gyvenime wub.gif  wub.gif
Buckiai didziausi visoms

clap.gif Sveikinimai kuo didziausi!!! Kazkodel net neabejojau, kad tau gali nepavykti. rolleyes.gif Su tokiu tikejimu, kaip tavo, kitaip ir negalejo buti bigsmile.gif Dar karta sveikinu jusu seimyna wub.gif
Atsakyti
ZUBRIUKA

user posted image
user posted image

clap.gif ploja.gif clap.gif yahoo.gif clap.gif
Atsakyti

Skaiciukas 353 wub.gif  wub.gif Negaliu nustoti verkti... Visos emocijos prasiverze 4u.gif

Buckiai didziausi visoms

valio!!!!!!!! su nuostabiom velykom tave wub.gif wub.gif labai dziaugiuosi uz tave ir tavo maziukus,saulyte wub.gif wub.gif
Atsakyti

Buckiai didziausi visoms

vis uzklystu pasiziureti kaip jum mergytes sekasi. susigraudinau pamacius tavo skaiciukus.saunu.didziausi sveikinimai jusu seimai smile.gif primink kelinta diena po isodinimo?
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 04 23, 11:54)
As  isskydau ir jau kazin ar darysiu testa rytoj  biggrin.gif  Kazkaip mane visai tenkina tas pacio IVF darymo ir laukimo periodas visai nelaukiu ketvirtadienio  schmoll.gif

O mes laukiam ir rytojaus testo, ir ketvirtadienio. Viskas bus gerai ir ne kitaip 4u.gif

Buckiai didziausi visoms

Nors jau pasveikinau kitoje temutėje, bet dar kartelį thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Dar, žinai, pagalvojau, kad prasta aš sapnuotoja lotuliukas.gif juk sapnavau, kad lauki vieno berniuko, dabar manau, kad vis tik reikėjo sapnuoti du 4u.gif

QUOTE(Adrija1 @ 2011 04 23, 14:13)
nenoriu to testo pirmadieni, o juo labiau kraujo antradieni, galeciau dar savaitele palaukt, va tada ir pasidaryt  mirksiukas.gif Nieko, mergyt, dabar musu eile, juk nepavesim, jei Dievas leis?  mirksiukas.gif  blush2.gif

Adrijuk, tikim, tikim ir dar kartą tikim - VISKAS BUS GERAI 4u.gif
Atsakyti
PRASAU pagalbos!!! Geriau foli, parasyta 800 mcg,geriau po viena, o dabar vaistinej pirkau 400 mg, m kazkokia kringeliuota parasyta,tokios kompe klaveturoj nera ir parasyta po viena gert. Tai nebezinau ar po viena ar po dvi,nes sakyciau geriau didesne doze,jei cia tokie patys matavimo vienetai. Bijau,kad arba per maza arba per daug isgersiu g.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2011 04 23, 06:26)

Adrijuk, tikim, tikim ir dar kartą tikim - VISKAS BUS GERAI 4u.gif

Aisku, kad tikim! Viskas bus GERAI!!! thumbup.gif
Atsakyti