Zubriuka- :nestukevo
S U P E R S U P E R S U P E R!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ZUBRIUKA sveikinimai nuosirdziausi
Zubriuka,taip,sios sventes tau ir TV bus pacios paciausios sveikinu
QUOTE(Citas @ 2011 04 23, 00:54)
Aisku kad taip Juk tiek daug musu sito norim As tai zinok isskydau ir jau kazin ar darysiu testa rytoj Kazkaip mane visai tenkina tas pacio IVF darymo ir laukimo periodas visai nelaukiu ketvirtadienio
As jau Zubriuka kitoj temutej pasveikinau! Sioj taip pat pasidziaugsiu! Nu kazkaip net nenustebau, rami as uz ja buvau!
O man, Citukai, tas pats- nenoriu to testo pirmadieni, o juo labiau kraujo antradieni, galeciau dar savaitele palaukt, va tada ir pasidaryt Nieko, mergyt, dabar musu eile, juk nepavesim, jei Dievas leis?
As sakiau testo nedarysiu, kraujuka pirma,jau ir taip nerimas,jauciuos kaip ligone, nuejau i parduotuve ir pavargau,jegu kazko nerasta visai. Nezinau ko as tokia sugriuvele:( ir sona kazko skauda:(
QUOTE(Zubriuka @ 2011 04 23, 12:41)
Aciu palaikymo komandai!!!!
Skaiciukas 353 Negaliu nustoti verkti... Visos emocijos prasiverze
Graziu svenciu visoms... Man bus pacios graziausios gyvenime
Buckiai didziausi visoms
Buckiai didziausi visoms
Sveikinimai kuo didziausi!!! Kazkodel net neabejojau, kad tau gali nepavykti. Su tokiu tikejimu, kaip tavo, kitaip ir negalejo buti Dar karta sveikinu jusu seimyna
ZUBRIUKA
Buckiai didziausi visoms
Buckiai didziausi visoms
valio!!!!!!!! su nuostabiom velykom tave labai dziaugiuosi uz tave ir tavo maziukus,saulyte
Buckiai didziausi visoms
Buckiai didziausi visoms
vis uzklystu pasiziureti kaip jum mergytes sekasi. susigraudinau pamacius tavo skaiciukus.saunu.didziausi sveikinimai jusu seimai primink kelinta diena po isodinimo?
QUOTE(Citas @ 2011 04 23, 11:54)
As isskydau ir jau kazin ar darysiu testa rytoj Kazkaip mane visai tenkina tas pacio IVF darymo ir laukimo periodas visai nelaukiu ketvirtadienio
O mes laukiam ir rytojaus testo, ir ketvirtadienio. Viskas bus gerai ir ne kitaip
Buckiai didziausi visoms
Buckiai didziausi visoms
Nors jau pasveikinau kitoje temutėje, bet dar kartelį
Dar, žinai, pagalvojau, kad prasta aš sapnuotoja juk sapnavau, kad lauki vieno berniuko, dabar manau, kad vis tik reikėjo sapnuoti du
QUOTE(Adrija1 @ 2011 04 23, 14:13)
nenoriu to testo pirmadieni, o juo labiau kraujo antradieni, galeciau dar savaitele palaukt, va tada ir pasidaryt Nieko, mergyt, dabar musu eile, juk nepavesim, jei Dievas leis?
Adrijuk, tikim, tikim ir dar kartą tikim - VISKAS BUS GERAI
PRASAU pagalbos!!! Geriau foli, parasyta 800 mcg,geriau po viena, o dabar vaistinej pirkau 400 mg, m kazkokia kringeliuota parasyta,tokios kompe klaveturoj nera ir parasyta po viena gert. Tai nebezinau ar po viena ar po dvi,nes sakyciau geriau didesne doze,jei cia tokie patys matavimo vienetai. Bijau,kad arba per maza arba per daug isgersiu
QUOTE(egk @ 2011 04 23, 06:26)
Aisku, kad tikim! Viskas bus GERAI!!!