Labas rytelis! Siandien Disysis Sestadienis- "Tai diena ramaus ir šviesaus laukimo, kurį išgyvename kartu su Marija, Jėzaus Motina, su tikėjimu ir viltimi laukiančia savo Sūnaus pergalės." (Bernardinai.lt)
Einu vandenuko isgersiu ir pasimelsiu uz Zubriuka. Visakas turi buti gerai!
Labas rytas as jau isgeriau vandenuka,pilvas gurgia,o ar bus rezultatas nezinia,vakar biski biski tik po kivi. Mergikes,o man ryte po tualeto bega crinone, ar taip turi but? Kitos rase,kad spalva pakinta,pats kitoks,o man tas pat kas svirkste,tokia pat spalva ir pats lygiai toks pat. Tai mano organizmas neima jo?
QUOTE(Dominyyka @ 2011 04 23, 07:08)
Labas rytas as jau isgeriau vandenuka,pilvas gurgia,o ar bus rezultatas nezinia,vakar biski biski tik po kivi. Mergikes,o man ryte po tualeto bega crinone, ar taip turi but? Kitos rase,kad spalva pakinta,pats kitoks,o man tas pat kas svirkste,tokia pat spalva ir pats lygiai toks pat. Tai mano organizmas neima jo?
Nusiramink, tiek, kiek reikia organizmui progesterono jis ir įsisavina, o krenta greičiausiai perteklinis likutis. Kad spalva ta pati, tai gerai. Jei būtų rausva ar ruda, tuomet juk žymiai daugiau sunerimtum.
QUOTE(LediDiDi1 @ 2011 04 23, 08:23)
Nusiramink, tiek, kiek reikia organizmui progesterono jis ir ÄÆsisavina, o krenta greiÄiausiai perteklinis likutis. Kad spalva ta pati, tai gerai. Jei bÅ«tų rausva ar ruda, tuomet juk žymiai daugiau sunerimtum.
Aciu as maniau kita spalva turi but
Pasedejau tualete,sunkiai man kas vyksta net ir nuo vandens, lyg biski pasistandinau, ziauriai sona desini skauda,jau vakar maude,odabar po tuliko atrodo kazka pamesiu
QUOTE(Dominyyka @ 2011 04 23, 08:34)
Pasedejau tualete,sunkiai man kas vyksta net ir nuo vandens, lyg biski pasistandinau, ziauriai sona desini skauda,jau vakar maude,odabar po tuliko atrodo kazka pamesiu
Na iš dešinio šono tai pamest tikrai nieko nepamesi , o šonus daugumai pamaudžia ir be standinimosi. Dar pabandyk rytais į drungną vandenuką išsispausti citrinos sulčių ir įsipilk šaukštą aliejaus. Visa tai gerk ryte dar nevalgiusi, gal padės .
Ir nesigąsdink bei nepergyvenk taip dėl kiekvienos smulkmenos .
Aciu,kad padrasinat as tokia bailiuke
Aciu palaikymo komandai... Liko lygiai valanda iki kol turesiu skambinti
Viskas bus gerai...
Viskas bus gerai...
QUOTE(Zubriuka @ 2011 04 23, 11:34)
Aciu palaikymo komandai... Liko lygiai valanda iki kol turesiu skambinti
Viskas bus gerai...
Viskas bus gerai...
Aisku kad taip Juk tiek daug musu sito norim As tai zinok isskydau ir jau kazin ar darysiu testa rytoj Kazkaip mane visai tenkina tas pacio IVF darymo ir laukimo periodas visai nelaukiu ketvirtadienio
Aciu palaikymo komandai!!!!
Skaiciukas 353 Negaliu nustoti verkti... Visos emocijos prasiverze
Graziu svenciu visoms... Man bus pacios graziausios gyvenime
Buckiai didziausi visoms
Buckiai didziausi visoms
QUOTE(Zubriuka @ 2011 04 23, 12:41)
Aciu palaikymo komandai!!!!
Buckiai didziausi visoms
Buckiai didziausi visoms
Verkt dabar gali kiek sirdis geidzia mazute, SVEIKINU Ne tu viena verki, kaip gera Su graziausiom velykom tave Manau kad skaiciai pakankamai dideli ir dvejetukui