Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Griztu as, prazuvele smile.gif mirksiukas.gif Pora dienu nelindau i SM, nes jau "stoga rove".... Prisipazinsiu, kad neskaiciau kaip kuriai sekasi, kokie pojuciai, simptomai ir pan... Labai baisu su savimi lyginti (nes neturiu jokiu ax.gif )...
Tiesiog isjungiau kompa ir isvaziavau i Vilniu. Cia dauguma mano draugu, tai ten tai ten ir laikas eina 4u.gif Vakar buvau vakariniame seanse "vanduo drambliams"... Neblogas filmas 4u.gif pusryciauju pietauju ir vakarieniauju vis su kita kompanija vis kitoj vietoj... Zodziu, stengiuosi neuzsisedeti ir negalvoti per daug...
Ryt mano diena... Nezinau kaip istversiu kol lauksiu atsakymo, bet apie 13 val jau zinosiu... Vis dar besalygiskai tikiu, kad turi buti gerai! 4u.gif
Visoms sekmes....
Nereali jus palaikymo komanda wub.gif wub.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Zubriuka @ 2011 04 22, 14:20)
Griztu as, prazuvele  smile.gif  mirksiukas.gif Pora dienu nelindau i SM, nes jau "stoga rove".... Prisipazinsiu, kad neskaiciau kaip kuriai sekasi, kokie pojuciai, simptomai ir pan... Labai baisu su savimi lyginti (nes neturiu jokiu ax.gif )...
Tiesiog isjungiau kompa ir isvaziavau i Vilniu. Cia dauguma mano draugu, tai ten tai ten ir laikas eina 4u.gif Vakar buvau vakariniame seanse "vanduo drambliams"... Neblogas filmas  4u.gif pusryciauju pietauju ir vakarieniauju vis su kita kompanija vis kitoj vietoj... Zodziu, stengiuosi neuzsisedeti ir negalvoti per daug...
Ryt mano diena... Nezinau kaip istversiu kol lauksiu atsakymo, bet apie 13 val jau zinosiu... Vis dar besalygiskai tikiu, kad turi buti gerai!  4u.gif
Visoms sekmes....
Nereali jus palaikymo komanda wub.gif  wub.gif

Zubriuka, mes su tavim ir siandien ir rytoj drinks_cheers.gif Nuojauta gera o ji stebuklus daro mirksiukas.gif Del pozymiu nepergyvenk schmoll.gif mirksiukas.gif juk ir pas mane jie jau sumenko ir dabar tiesiog tikiu kad viskas gerai. Rytoj tikrai tavo diena ir ji bus pati laimingiausia 4u.gif 4u.gif

QUOTE(Warwara @ 2011 04 22, 14:49)

thumbup.gif drinks_cheers.gif group.gif
Atsakyti
QUOTE(Zubriuka @ 2011 04 22, 03:20)
Griztu as, prazuvele  smile.gif  mirksiukas.gif Pora dienu nelindau i SM, nes jau "stoga rove".... Prisipazinsiu, kad neskaiciau kaip kuriai sekasi, kokie pojuciai, simptomai ir pan... Labai baisu su savimi lyginti (nes neturiu jokiu ax.gif )...

Oi pasiskaitytum ka as cia isdarinejau, tai griutum juokais, su tais pozymiu ieskojimais! Davai, visos be pozymiu, bet su teigiamais rezultatais!!!? Tikim ir gaunam! Kaip MB sako "Ko noresi, ta ir gausi!" thumbup.gif nestuke.gif

Melsiuos uz Tave ryt, Zubriuka! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 04 22, 03:49)

Aciu mergaites 4u.gif
O del plakato... Truksta zodziu... wub.gif wub.gif Net nuverkiau posma smile.gif Truputi itampa...
Iki rytojaus... blush2.gif

Atsakyti
Zubriuka,viskas bus gerai 4u.gif svarbiausia,kad sugebejai atsijungti ir save palepint susitikimais bigsmile.gif
Atsakyti
[color=red]Zubriuka,Laikau kumscius uz rytoju ir laukiu teigiamu.... Girdi?? tik TEIGIAMU rezultatu!!!!!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Reginiukas.uk: 22 balandžio 2011 - 18:40
Zubriuka spaudziu kumstukus uz tavo teigiama rezultata wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Adrija1 @ 2011 04 22, 07:09)
Labas rytelis! 
Nu keliiu nosi aukstyn! Kaip bus taip, juk jau nieko vistiek nepakeisiu, o kol nepargriuvau, tai ir neplanuosiu kaip kelsiuos! 

Grazaus visoms Didziojo penktadienio! 

Nu drinks_cheers.gif 100 % drinks_cheers.gif Šaunuolė 4u.gif

QUOTE(Beta1 @ 2011 04 22, 08:36)
Egk, as tai tavo vietoj galvociau, kad Dievulis tau siunte stebukla ir tu ji jau turi 

Aš taip ir galvoju ax.gif

QUOTE(Warwara @ 2011 04 22, 09:18)

user posted image

P.S. o dar jauciu kad visas IVF skyrelis tusinasi Embrions klinikoje, o as cia vienaaaa (nu + Citas, kuri greit iskeliaus i kita skyriu). Viktoriuk, kita temute galima pavadinti "Kaip Warwara ( blush2.gif) IVF daro" 

thumbup.gif O dar tu nori įtikinti, kad esi rimta motera doh.gif

QUOTE(Citas @ 2011 04 22, 10:40)

Citas 8dpi - Nu va ir ieskok pozymiu zmogus. Ju kaip ir neliko  schmoll.gif  Siek tiek jautresnes krutys liko. Pilvo lyg ir neskauda jau  unsure.gif  BT 37.2. Trumpai ir aiskiai si karta

Atrodo viskas gerai g.gif Užskaitom kaip teigiamus thumbup.gif

QUOTE(spurguliukas29 @ 2011 04 22, 13:01)
Sveikutes,na ir linksma cia pas jus,net nuotaika pagerejo,nes neuzilgo vaziuosiu pasiimt savo maziuku,tai jaudulys begalinis 

thumbup.gif Lauksim naujienų 4u.gif
QUOTE(Zubriuka @ 2011 04 22, 14:20)
Ryt mano diena... Nezinau kaip istversiu kol lauksiu atsakymo, bet apie 13 val jau zinosiu... Vis dar besalygiskai tikiu, kad turi buti gerai!  4u.gif
Visoms sekmes....
Nereali jus palaikymo komanda wub.gif  wub.gif

Viskas ir bus gerai biggrin.gif Labai lauksiu 4u.gif
Atsakyti
Ryt dazom kiausinius suspaustais kumstukais biggrin.gif uz Zubriuka 4u.gif turi pavykt 4u.gif
Atsakyti
Nu mergaites pries uzmiegat arba ryt atsikele visos po maldele bent trumpa kad Zubriuka griztu su teigiamais rezultatais angel_not.gif friends.gif
Atsakyti
Visus keturis kumštukus suspausiu už tave, Zubriuka, biggrin.gif
Atsakyti