QUOTE(Beta1 @ 2011 04 21, 21:36)
Labas rytelis
Adrija, dukrela, nu tu jau visai pabludai
Relax
Gal pabandyk kokiu problemu sau susikurti, kad mintis nukreipti ? Man dazniausiai toks metodas padeda
beje, neparodys tau nieko tie papuliai, buk tu rami
Dominyka - tu irgi gerule
Bet smagu nuo pat ryto skaityti jusu postus
Citai, nu, tai kur tavo siandieninis update'as ?
Zubriuka, nu kur gi tu ?
Egk, as tai tavo vietoj galvociau, kad Dievulis tau siunte stebukla ir tu ji jau turi
Aiste 35, palaikytoja tu mano
Kuo
Warwara siandien mus pradziuginsi ?
QUOTE(LediDiDi1 @ 2011 04 21, 22:06)
Maniškis taip pat labai pyko, kai sakiau apie savo nuojautas, gal labai tikėjo sėkme ir net neprileido minties apie nepasisekimą. Neatsimenu, kada mačiau jį tokį išėjusį iš rikiuotės, mačiau, kad jam žiauriai sunku, todėl stengiuosi save labai suvaldyti, išlikti rami, kad galėčiau būti ramsčiu jam. Vat iš čia, ko gero, ir išplaukia ta mano ramybė
.
Nuotaikos pakėlimui apie metus, kurie labai greitai bėga: punkcijos dieną palatoje susipažinau su moteriške, kuri po keturių IVF ir Bykovos susilaukė dukrytės, kai jai buvo 45 metai
. Dabar jai 51, o atrodo kaip 35, mažyliai tokiame amžiuje labai pajaunina tėvelius ir suteikia jiems energijos bei neapsakomos palaimos.
QUOTE(Warwara @ 2011 04 21, 22:28)
Beta1
o, kaip as baliavojau!!! As dar su savo BF buvau issiskyrusi, tai ir geriau, ir vonioj gulejau ir verkiau kaip nenormali. Nu labai jau ji mylejau
, bet reikejo mums issiskyrti
Bet gyvenimas kitaip nusprende, galutinai issiskyrti neleigo
Oi, Jus mano nuotaikos kelejos! Paskaitau ir upas pasitaiso! Baigiu niurgzt, einam toliau velykine tvarka namie daryt. Kaip man patinka viska mesti lauk!
O dar, kad as tik reguliuoju, o sunkiuosius darbus MB daro