QUOTE(Dominyyka @ 2011 04 22, 10:48)
Privalgiau nesamoniu-kiviai,jogurtas,persiku sulciu,noreciau kavos,ji man padeda,bet ar galima. As balta siaip geriu, mazu isgert silpna silpna,vaikiska tokia.
Manau kad galima, tik stiprios ekspreso ir turkiskos vengti reikia.As geriu kava balta kiekviena ryta
QUOTE(avilte @ 2011 04 22, 10:50)
Citas, gal zinai kodel reikia nutraukti nakvisas po o?
As dabar geriu jas kaip tik ir lyg pro migla atrodo kazkada skaiciau kad reikia nutraukti po O, bet kad pas amne ciklas nereguliarus, tai dabar naujas galvos skausmas-kada gi zinoti kada mano ta O
Nu as skaiciau kad tos kapsules kazkodel gali suskelti gimdos susitraukimus staigius todel implantaciniu laiku ir po to nestumo periodu jos gali sukelti persileidima
QUOTE(Warwara @ 2011 04 22, 10:53)
Citas
iseisi, kur tu dingsi! Isstumsim!
Kas liecia tavo pozymiu iki siol, tai gi buvo punkcija, buvo daug foliu. Tai tie visi skausmai ir buvo pasekme tu manipuliaciju, o ne kokie kiti pozymiai! O dabar ramiai lauk! Sventes - tai super!
O, damos, gi visai pamirsau, as irgi turiu pojuciu
Pradejau justi savo sonus, tai gal prasidejo ten vis gi veikla kokia nors. Sekmadieni suzinosiu. Gi per pirma apziura jau matys ka ten turiu, nors ir preliminariai... Ar ne?
Stumkit ir stipriai, galit ir ispirti, leidziu , kad issinesdinciau
Aha sonu diegimas puikus ir tikras pozymis
augini derliu ir per pirma apziura jau daug suzinosi, nes turesi dau mazuliuku nuo 6-10mm folikuliuku (vaikuciu )
Ale galiu pasakyti kai jauciau visus tuos jausmus kazkaip ramiau buvo
as kazkaip itikinau save kad tai ne tik punkcijos pasekme bet gal ir implantacijos
Nu ka laukiu toliau kur gi cia desies
Žiedlapėli skrisk toli, kiek tik užmatyt gali, skrisk į šiaurę, į pietus, aplink žemę tris kartus! Aš matau, aš jaučiu, išsipildys ko geidžiu!!!