Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Dominyyka
BT reikia matoti ryte, vienodu laiku ir dar neatsikelus, ir ten pramiegoti reikia 6 val liktais. Ir jinai nekila, o tiesiog buna virs 37.

Kiviai suveiks po 10-12 val. Bet turi buti prinuoke. Tai geriau pies miega suvalgyti, o ryte ateis palengvejimas smile.gif O dabar paimk slyvu dzovintu, uplikik su verdanciu vandenuku ir isgerk nuovyras ir slyvas sukramtyk smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 04 22, 09:18)
Beta1

Jietau, kokia ipareiguota jauciuosiu  lotuliukas.gif

user posted image

O jei rimtai, mano organizmas tai geras - niekada vienodas poovuliacinis periodas nebuna  blush2.gif  Nugara gali skaudeti ir ne, papai gali jautreti ir ne, spalvos gali buti bet kokios. O jei si zelionke patepti - tai ir zalia galiu tapti  lotuliukas.gif Ta gerai. Nes bet koks pozymis veliau gali tureti ir + ir - reiksme smile.gif Kai buvau nescia, tai tikrai viskas bylojo apie mmm atejima. 1,5 savaites net itarti negalejau, kad nescia esu.

O, va ca tai jauciasi, kad rytas prasidejo biggrin.gif

Tesiant neissemiama nestumo pozymiu tema, noreciau ir as pasisakyti biggrin.gif Besilaukdama savo vaiko, taipogi jauciau TIKTAI pms, edziau viska ka radau aplink ir laukiau memiu.O belaukdama dar ir pabaliavojau pora kartu, svenciau visokias sventes, isvaziavau i kalnus paslidineti, trenkiausi i kelma stipriai su slidem, vaiksciojau su didziausiom melynem ant koju doh.gif nes sventai tikejau, kad valkatos pareis blush2.gif O papuliai gal siek tiek, bet taip vos vos pasikeite tik po gimdymo.
Atsakyti
Warwara,plakatas super biggrin.gif net sypsena rytine atsirado. Dar kad I tualeta iseiciau,tai gyvenimas butu grazus biggrin.gif
Atsakyti
Beta1
O belaukdama dar ir pabaliavojau pora kartu, svenciau visokias sventes, isvaziavau i kalnus paslidineti, trenkiausi i kelma stipriai su slidem, vaiksciojau su didziausiom melynem ant koju

o, kaip as baliavojau!!! As dar su savo BF buvau issiskyrusi, tai ir geriau, ir vonioj gulejau ir verkiau kaip nenormali. Nu labai jau ji mylejau wub.gif , bet reikejo mums issiskyrti blink.gif Bet gyvenimas kitaip nusprende, galutinai issiskyrti neleigo tongue.gif

Dominyyka
Dar kad I tualeta iseiciau,tai gyvenimas butu grazus

O pusryciavai jau? Geriau ka nors. Ant tuscio skrandzio stikline silto vandens ir per pusvalandi bus rezultatas smile.gif
Dar selenu galima kaz kaip naudoti.
Ir jogurta.
O kefira reikia man atrodo tik svezaus, nes 2-3 dienu jau kaip tik atvirkciai veikia. Jei neklystu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Warwara: 22 balandžio 2011 - 08:30
QUOTE(Warwara @ 2011 04 22, 09:24)
Dominyyka
BT reikia matoti ryte, vienodu laiku ir dar neatsikelus, ir ten pramiegoti reikia 6 val liktais. Ir jinai nekila, o tiesiog buna virs 37.

Kiviai suveiks po 10-12 val. Bet turi buti prinuoke. Tai geriau pies miega suvalgyti, o ryte ateis palengvejimas smile.gif O dabar paimk slyvu dzovintu, uplikik su verdanciu vandenuku ir isgerk nuovyras ir slyvas sukramtyk smile.gif

Pazasty ar uzpakaliuke matuojama? blush2.gif kadangi nakti einu I wc tai nezinau ar bus 6 val ir dar keliuos skirtingu laiku unsure.gif
Atsakyti
Dominyyka
Pazasty ar uzpakaliuke matuojama?  kadangi nakti einu I wc tai nezinau ar bus 6 val ir dar keliuos skirtingu laiku

Nu savaime aisku, kad ne pazasty smile.gif
Bet vis vien, jei niekad to nedarei, tai ir nedaryk. Nes visi organizmas skirtingi, ir tie grafikai tampa informatyvus tik po kokio gero 3-6 men. stebejimo smile.gif O tai is kur tu zinai kaip ten pas tave buna, gal tau normalus bus koks tem-ros kritimas, o tu pulsi i panika.
Va Adrija savo spalva tyrineja.
As i save net i veidrodi neziuru.
Ten toks kosmaras, kad nesinori smile.gif)))))

Damos, kam dar buvo su oda tokios problemos, isberta visa esu... siaubas sad.gif sad.gif sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 04 22, 09:28)
Beta1
ir verkiau kaip nenormali. Nu labai jau ji mylejau  wub.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

O paziurek kaip dabar saugosim savo mazulius, vaiksciosim kaip porcelianines biggrin.gif

Dominyka, ta temperatura labai jau nepasitikek schmoll.gif Nepamirsk, kad crinonas, kuri tu naudoji gali ja stipriai iskraipyti.Ir is vis, musu visu atveju tie ale pozymiai dazniausiai tebuna tik hormonu vartojimo pasekme.Taip kad nepulk i isterija jeigu tempa pasirodys mazesne nei noretusi matyti 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Warwara @ 2011 04 22, 09:33)
Dominyyka
Damos, kam dar buvo su oda tokios problemos, isberta visa esu... siaubas sad.gif sad.gif sad.gif

Tu gal grizti i paauglyste ? bigsmile.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
P.S. o dar jauciu kad visas IVF skyrelis tusinasi Embrions klinikoje, o as cia vienaaaa (nu + Citas, kuri greit iskeliaus i kita skyriu). Viktoriuk, kita temute galima pavadinti "Kaip Warwara ( blush2.gif) IVF daro"  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
lotuliukas.gif thumbup.gif prajuokinai.
Beje, apie požymių ieškojimą labai teisingai pasakei. Pritariu tavo mintims. Išvis kam tų požymių ieškoti.. stūmkit ramiai dieneles merginos, užsiimkit kokia nors veikla ir meskit visas ateinančias 'kvailas' mintis iš galvos 4u.gif
Atsakyti
P.S. o dar jauciu kad visas IVF skyrelis tusinasi Embrions klinikoje, o as cia vienaaaa (nu + Citas, kuri greit iskeliaus i kita skyriu). Viktoriuk, kita temute galima pavadinti "Kaip Warwara ( blush2.gif) IVF daro"  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

As tai, zinok dviem frontais varau lotuliukas.gif Cia kaip liga jau darosi kazkokia lotuliukas.gif
As paskui dar labai noresiu ir nestukiu skyreli apgrobti lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beta1: 22 balandžio 2011 - 09:05
Sukapojau du kivius,lauksiu rezultato kad ir vakare biggrin.gif kad tik butu,nes turi pakilsiu I ora kaip balionas. Warwara,grazi ir as,galva neplauta,ale siandien dar pratempsiu,bijau dziovint,o mano patys ilgai dziusta,busiu slapia galva puse dienos. Temperaturos nematuosiu,juk vistiek nieko nepakeisiu ir tik nervus gadinsiu,o jau ir taip melisa geriu biggrin.gif as net testo iki kraujuko nedarysiu,esu silpnu nervu,prabliausiu po to. Oi mergikes kaip as bijau,ziauriai,atrodo na isodina gerulius ir gleivine l.gera o ana karta ir nepavyko,lyg ir viskas ok,o rezultato nera.
Atsakyti
O jei rimtai, mano organizmas tai geras - niekada vienodas poovuliacinis periodas nebuna  blush2.gif  Nugara gali skaudeti ir ne, papai gali jautreti ir ne, spalvos gali buti bet kokios. O jei si zelionke patepti - tai ir zalia galiu tapti  lotuliukas.gif Ta gerai. Nes bet koks pozymis veliau gali tureti ir + ir - reiksme smile.gif Kai buvau nescia, tai tikrai viskas bylojo apie mmm atejima. 1,5 savaites net itarti negalejau, kad nescia esu.
P.S. o dar jauciu kad visas IVF skyrelis tusinasi Embrions klinikoje, o as cia vienaaaa (nu + Citas, kuri greit iskeliaus i kita skyriu). Viktoriuk, kita temute galima pavadinti "Kaip Warwara ( blush2.gif) IVF daro" lotuliukas.gif

Nu bet jus ir plepat greitai cia doh.gif truputi veliau prisijungi ir jau kelis pusapius atgal reikia skaityti, gi negali praleisti kazkurios plakato, kitos pozymiu ieskojimo, kitos pozymio radimo, kitos sprendimo 7DPI kad ji jau tikrai ne nescia lotuliukas.gif Pas mus UK prasidejo pirmasis ilgasis savaitgalis penktadienis ir pirmadienis laisvas ir kita savaitgali vel tas pats bigsmile.gif tai va truputi ilgiau lovoj vartausi ax.gif Warwara oi kaip noreciau iseiti is cia nors ir kaip liudna palikti mergaites bet paskui save noriu temptis ir jus visas juk svarbu ne kur esi o su kuo ax.gif

QUOTE(Dominyyka @ 2011 04 22, 09:20)
Kaip suprantu kyla,jei kimba ar visad taip?

as irgi kankinuosi nuo nejimo i tualeta. Dabar ant tuscio skrandzio geriu gracija arbatele su trupuciu medaus, dar reikes butinai selenu nusipirkti. jei nematavai temp nematuok, nes ne faktinis jos dydis o pakitimas gal kazkiek parodo bet ne nestuma o tiesiog poovuliacini laika. as matuoju tik del to kad jei jau rysiuos velyku ryta testa daryt tai nors kazkaip noriu pasitvirtint sau kad mmm dar ne uz kampo mirksiukas.gif

QUOTE(Warwara @ 2011 04 22, 09:24)
Dominyyka
O dabar paimk slyvu dzovintu, uplikik su verdanciu vandenuku ir isgerk nuovyras ir slyvas sukramtyk smile.gif

Varau bandyt thumbup.gif

QUOTE(Warwara @ 2011 04 22, 09:33)
Dominyyka
Damos, kam dar buvo su oda tokios problemos, isberta visa esu... siaubas sad.gif

Warwara as iki punkcijos geriau po vioena kapsuel (1000mg) nakvisos alieju. Labai isvalo oda. Bet ja reikia nutraukti iskart po ovuliacijos arba punkcijos smile.gif

Citas 8dpi - Nu va ir ieskok pozymiu zmogus. Ju kaip ir neliko schmoll.gif Siek tiek jautresnes krutys liko. Pilvo lyg ir neskauda jau unsure.gif BT 37.2. Trumpai ir aiskiai si karta smile.gif
Atsakyti
Privalgiau nesamoniu-kiviai,jogurtas,persiku sulciu,noreciau kavos,ji man padeda,bet ar galima. As balta siaip geriu, mazu isgert silpna silpna,vaikiska tokia.
Atsakyti