Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

O Warwara ideja biggrin.gif teks I kursus keliaut,nes paciai tai nepasiekiamas mokslas biggrin.gif dabar lovoj guliu ir vynuoges kapoju ir eisiu pamiegot valandele,o tada programa paziuret filma su Lopez,kur iui dare. Man geras filmukas,ir komedija ir romantika smile.gif mazu pades. O jus pacios sauniausios bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dominyyka @ 2011 04 21, 07:06)
O Warwara ideja biggrin.gif teks I kursus keliaut,nes paciai tai nepasiekiamas mokslas biggrin.gif dabar lovoj guliu ir vynuoges kapoju ir eisiu pamiegot valandele,o tada programa paziuret filma su Lopez,kur iui dare. Man geras filmukas,ir komedija ir romantika smile.gif mazu pades. O jus pacios sauniausios bigsmile.gif

Kazkuri mergaite rase ko negalima po isodinimo, vienas is vaisiu- vynuoges.. ax.gif
Atsakyti
Vajeeeee doh.gif doh.gif o man nesake,as valgau,na nedaug,bet suvalgiau maza keke doh.gif doh.gif man del maisto nieko nesake visai,tik kad saugot save,netvarkyt namu,jokiu langu valymu,ir be stresu. Susinervinau sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Dominyyka @ 2011 04 21, 07:37)
Vajeeeee  doh.gif  doh.gif o man nesake,as valgau,na nedaug,bet suvalgiau maza keke doh.gif  doh.gif man del maisto nieko nesake visai,tik kad saugot save,netvarkyt namu,jokiu langu valymu,ir be stresu. Susinervinau sad.gif

Nu visai nera ko Tau nervintis! Parasiau ir pagalvojau, kad be reikelo, nes nervinsies! Tikrai nuo mazos kekes niekas nepasikeis! Nevalgyk kilogramais! lotuliukas.gif

Bandziau surasti ta posta. man rodos Zubriuka rase, gal dar pakartos. Kiek atsimenu negalim riesutu, ananasu, razinu, vynuogiu. Jei dar ka prisiminsiu, parasysiu. Ir butina gerti vandeni min. 2L + 2 stiklines pieno per diena. O, kad be stresu, tai tiksliai, taigi prasau nurimt, isipilt pienuko ir issitiest patogiai ant lovytes! drinks_cheers.gif
Atsakyti
Aciu visoms is rupesti 4u.gif apie riesutus skaiciau,o vynuoges spejusi,bet piena geriu biggrin.gif nors pienas man tai ko negeriu nuo vaikystes. O dabar antra litra jau varau biggrin.gif biggrin.gif teks vynuoges nest kaimynams biggrin.gif nes kitaip man jos pagunda. biggrin.gif labai megstu. O kivius,bananus galima,??
Atsakyti
QUOTE(Dominyyka @ 2011 04 21, 20:11)
Aciu visoms is rupesti 4u.gif apie riesutus skaiciau,o vynuoges spejusi,bet piena geriu  biggrin.gif nors pienas man tai ko negeriu nuo vaikystes. O dabar antra litra jau varau biggrin.gif  biggrin.gif teks vynuoges nest kaimynams biggrin.gif nes kitaip man jos pagunda.  biggrin.gif labai megstu. O kivius,bananus galima,??

As rasiau kazka panasaus, bet vynuogiu tai ten nera schmoll.gif , ananasu, papajos vaisiaus, jokiu riesutu negalima smile.gif Adrija netycia dominyyka dar labiau i stresa ivarei nenoredama lotuliukas.gif

Dominyyka nusiramink mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 04 21, 09:36)
As rasiau kazka panasaus, bet vynuogiu tai ten nera  schmoll.gif , ananasu, papajos vaisiaus, jokiu riesutu negalima  smile.gif  Adrija netycia dominyyka dar labiau i stresa ivarei nenoredama  lotuliukas.gif

Dominyyka nusiramink  mirksiukas.gif

Nu kaip as cia taip? Dominyka, atsiprasau!!! blush2.gif Kazkaip razinos tikrai buvo tam Tavo sarase, tai galvojau ir vynuoges taip pat. Persiprasau dar karta! wub.gif

As pati riesutu pirmom dienom valgiau, tik paskui paskaiciau, nu bet ka dabar jau padarysi ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Adrija1: 21 balandžio 2011 - 19:40
QUOTE(Adrija1 @ 2011 04 21, 20:39)
Nu kaip as cia taip? Dominyka, atsiprasau!!!  blush2.gif Kazkaip razinos tikrai buvo tam Tavo sarase, tai galvojau ir vynuoges taip pat. Persiprasau dar karta!  wub.gif

As pati riesutu pirmom dienom valgiau, tik paskui paskaiciau, nu bet ka dabar jau padarysi  ax.gif

Razinu negalima blink.gif ? Pas mane sarase nebuvo lotuliukas.gif
Ai dzin, as varau slyvas ir abrikosus dziovintus nes pilva baisus dalykai vyksta lotuliukas.gif tikiuosi tai galima g.gif

Beje Adrija, kaip jautiesi?

Nuejau paziuret saraso, tai dar datuliu negalima, turbut jas ir maisai su razinom ir vynuogem lotuliukas.gif

Dominyyka dabar jau gali but rami kaip belgas. Einu ir as vynuogiu pasmaguriaut, priminet kad turiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Citas: 21 balandžio 2011 - 19:50
QUOTE(Citas @ 2011 04 21, 09:42)
Razinu negalima  blink.gif ? Pas mane sarase nebuvo  lotuliukas.gif
Ai dzin, as varau slyvas ir abrikosus dziovintus nes pilva baisus dalykai vyksta  lotuliukas.gif  tikiuosi tai galima  g.gif

Beje Adrija, kaip jautiesi?
Nuejau paziuret saraso, tai dar datuliu negalima, turbut jas ir maisai su razinom ir vynuogem  lotuliukas.gif

Dominyyka dabar jau gali but rami kaip belgas. Einu ir as vynuogiu pasmaguriaut, priminet kad turiu   mirksiukas.gif

Oi visai susimakalavau jau. Gerai, kad galima ir razinu ir vynuogiu! Kertam i sveikata! thumbup.gif Gal Tu ji dar karta ikelk?

Oi, Citas, man nosis nusileido unsure.gif Barsit, tikriausiai, mergaites, bet va jauciuos kaip jauciuos.. Pradejo mausti nugara kaip pries mmm, o krutu (.)(.) pasviesejo, jie visad man patamseja po O, o sikart ypatingai buvo, jau dziaugiaus, o dabar eme ir pasviesejo, grizo i normalias vezias, tai ir nuliudau verysad.gif Nezinau net ar NT darysiuos, tik va, kad 26d. turiu i Embrions skambint su skaiciukais, tai reikes, kad isitikinciau 100%.

O kaip Tu jauties? Tikiuosi, bent Tu geresnio upo? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Adrija1: 21 balandžio 2011 - 20:23
O as mamai vynuoges nunesiau biggrin.gif pradziuginau. Sako kokia proga taip velai su vynuogem atsibeldei biggrin.gif o kadangi nieko nezino,tai numykiau,kad gerumo priepoliai pavasari uzeina biggrin.gif biggrin.gif ta proga gavau sriubos ir parpedinau mano. Ant virsaus pienas,tai idomu ko laukt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Adrija1 @ 2011 04 21, 21:22)
Oi visai susimakalavau jau. Gerai, kad galima ir razinu ir vynuogiu! Kertam i sveikata!  thumbup.gif Gal Tu ji dar karta ikelk?

Oi, Citas, man nosis nusileido  unsure.gif Barsit, tikriausiai, mergaites, bet va jauciuos kaip jauciuos.. Pradejo mausti nugara kaip pries mmm, o krutu (.)(.) pasviesejo, jie visad man patamseja po O, o sikart ypatingai buvo, jau dziaugiaus, o dabar eme ir pasviesejo, grizo i normalias vezias, tai ir nuliudau  verysad.gif Nezinau net ar NT darysiuos, tik va, kad 26d. turiu i Embrions skambint su skaiciukais, tai reikes, kad isitikinciau 100%.

O kaip Tu jauties? Tikiuosi, bent Tu geresnio upo?  4u.gif

Kelinta tau DPI kad jau nosi nuleidai??? Baik blink.gif As tai jauciuosi nieko gero, pilva skauda kaip visada jokie produktai laisvinamieji normaliai nepramusa nieko, tai gurguliuoja, ten puciuosi ir tiek doh.gif Papukai siek tiek jautrus bet ne tai kad skauda. Strenas irgi pamaudzia.

Adrija1 juk supranti kad ne pozymiai nestuma nustato mirksiukas.gif ???

Dominyyka lotuliukas.gif Eik dabar parsinesi, sakyk praejo gerumo priepuolis lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Citas: 21 balandžio 2011 - 20:37
Pagaliau susipažinau su daktaru Treijs. Pirmas įspūdis superinis. Iškart pajutau, kad jam rūpime, kad jis nori mums padėti. Kada galėsime startuoti, kol kas neaišku. Jam nelabai mano gleivinė patiko, bet pasvarstėme, kad galbūt dėl to, kad 13 c.d. Taigi gegužės 10 lėksiu pasirodyti iškart po mmm, kad daktaras galėtų įvertinti tikrąją padėtį ir nuspręstų ar man nereikia rimtesnio tyrimo. Jį, žinoma, labai nustebino penki iš eilės E.T. bandymai apvaisinti mane IUI esant endometriozei. Nu bet ir mūsų daktarams reikia iš kažko gyventi, kai visi į LV bėga biggrin.gif
Treijs sako, kad galimi du mūsų bėdos sprendimai: kartoti LP, įvertinti, kai toli pažengė endometriozės, ją apgydyti hormonais ir tada bandyti natūraliai (nesuprantu, kodėl E.T. man šito varianto primygtinai nesiūlė? Juk galėjo. Tik užsiminė, kad galima tai pabandyti, bet užtruks, todėl ir ryžausi toms penkioms IUI procedūroms, po jų dar pusmetį laukiau stebuklo. Ech...). Kitas kelias - IVF, kuriai endometriozė, kaip supratau, netrukdo. Tai va dabar turiu apsispręsti. Treijs sako, kad nėra kur skubėti, kai tau 33. O man atrodo net 33. Todėl aš linkusi rinktis trumpesnį kelią. Nors kitą vertus labai norėčiau pastoti natūraliai. Turiu gražaus laiko apmąstymams. Taigi mąstysiu. O gal ir jūs padėsite man apsispręsti biggrin.gif
Atsakyti