bandau:
My Webpage
http://www.winkflash...p...4716294&z=0
http://www.winkflash...amp;ic=10158055
pasiduodu bandymus pratęsiu rytoj
QUOTE(aausra19 @ 2012 03 14, 14:43)
Ar skaitėt pirmą temos žinutę?
QUOTE(Angle @ 2012 03 14, 22:59)
bandymus pratęsiu rytoj
Žr. čia.
O jus man galit paaiskinti, kaip sukurti nuoroda???
Ikelti nuoroda, ikelti nuoroda.. O kaip ja sukurti..
ar imanoma ikelt PDF ar kito formato dokumenta i SM ? niekaip nesuprantu My Webpage
teisingas klausimas !ir man idomu kur gauti ta nuoroda jei pvz ten issaugota nuotrauka mano kompiuteryje ? arba PDF dokumentas - juk jie neturi nuorodos ??
QUOTE(deepy @ 2012 03 15, 17:26)
teisingas klausimas !ir man idomu kur gauti ta nuoroda jei pvz ten issaugota nuotrauka mano kompiuteryje ? arba PDF dokumentas - juk jie neturi nuorodos ??
QUOTE(deepy @ 2012 03 15, 15:26)
Nuorodos automatiškai suformuojamos.
QUOTE(Vaidillute @ 2012 03 15, 15:58)
ar imanoma ikelt PDF ar kito formato dokumenta i SM ? niekaip nesuprantu My Webpage
Atsakymo ieškokite skyrelyje Mamos kompiuteris.
QUOTE(Vaidillute @ 2012 03 15, 15:58)
kur gauti ta nuoroda jei pvz ten issaugota nuotrauka mano kompiuteryje ?
Žr. čia:
QUOTE(Borzika @ 2011 04 22, 07:55)
Kaip įkelti per Browse (t. y. tiesiai iš savo kompiuterio), apie tai - temoje Kaip prisegti nuotrauką per Browse?
Borzika - la aciu regis supratau
be internetinio albumo nelabai apsieisiu noredama kelti nuotraukas ar pav i SM ?? ar teisingai ? radau, kad "statome nama nuo A iki Z" temoje yra Browseris ten galejau ikelt paveiksleli is savo kompiuteriu.
O pvz temoje "patogi virtuve" nera browserio tai reiskia noreint kaska ikelti reikia tureti Internetini albuma
be internetinio albumo nelabai apsieisiu noredama kelti nuotraukas ar pav i SM ?? ar teisingai ? radau, kad "statome nama nuo A iki Z" temoje yra Browseris ten galejau ikelt paveiksleli is savo kompiuteriu.
O pvz temoje "patogi virtuve" nera browserio tai reiskia noreint kaska ikelti reikia tureti Internetini albuma
QUOTE(Vaidillute @ 2012 03 15, 17:08)
Teisingai
Papildyta:
QUOTE(Vaidillute @ 2012 03 15, 17:08)
be internetinio albumo nelabai apsieisiu noredama kelti nuotraukas ar pav i SM ?? ar teisingai ?
Iš esmės - taip. Tik keliuose skyreliuose yra palikta ta (kelti tiesiai iš kompiuterio) funkcija.
QUOTE(Borzika @ 2012 03 15, 19:12)
Teisingai
Papildyta:
Iš esmės - taip. Tik keliuose skyreliuose yra palikta ta (kelti tiesiai iš kompiuterio) funkcija.
Papildyta:
labai aciu susikursiu albuma.
Tai is ten galesiu ne tik nuotrauka ar paveiksleli ikelt bet ir siaip dokumenta
QUOTE(Borzika @ 2012 03 15, 07:38)
ačiū, vis vien neaišku nuotraukos yra .jpg formato, jas iš kompiuterio įkeliu į albumą, iš albumo - į forumą įklijuoju nuorodą - mėginu dviem būdais: nukopijuoju nuorodą iš adreso lango naršyklėje arba paspaudžiu dešiniu pelės mygeliu ant nuotraukos, ir tada Copy image URL, ir nei vienas nesuveikia, gal ta nuotraukų svetainė netinka? pasirinkau
http://www.winkflash.com
ką turėčiau daryti kitaip?