Bandau
Didoka, pasiskaitysiu kaip sumažint.
Atsiprašau, kad taip ..., bet vistiek didžiulė. Dariau 600 ant 600?
Pasirinkau mažiausią ir vistiek didelė išėjo?
QUOTE(juramaria @ 2011 12 05, 13:51)
Pasirinkau mažiausią ir vistiek didelė išėjo?
Kada jau būna įkelta foto, pakeitus albumo nustatymus, kartais foto dydis pasikeičia, o kartais ne.
Bet, kai naujas foto kelsit, jos tikrai turėtų įsikelt 600x600 dydžio
o ar butinai norint ikelti nuotrauka (nesvarbu kokiu budu) reikia surinkti tam tikra zinuciu kieki? nes man neduoda ikelti nei per nuoroda, bandziau is fotki.com, nei per browse ....
QUOTE(amuriuke @ 2011 12 06, 16:07)
o ar butinai norint ikelti nuotrauka (nesvarbu kokiu budu) reikia surinkti tam tikra zinuciu kieki?
Tikrai nebūtina - foto galima įkelti ir su 0 žinučių
man neduoda ikelti nei per nuoroda, bandziau is fotki.com, nei per browse ....
Per Browse galima įkelti tik turint 100 žinučių. Tačiau ši funkcija yra likusi vos keliuose forumo skyreliuose.
O kokią nuorodą iš fotki.com kėlėte?
o ar butinai norint ikelti nuotrauka (nesvarbu kokiu budu) reikia surinkti tam tikra zinuciu kieki?
Žr. Seskytes žinutę.
na, bandau ikelti dar karteli
Papildyta:
na stai ir man pavyko pasirodo, ne ta nuoroda rinkausi spaudziant desini mygtuka
Papildyta:
na stai ir man pavyko pasirodo, ne ta nuoroda rinkausi spaudziant desini mygtuka
QUOTE(amuriuke @ 2011 12 06, 17:40)
prašau pagalbos mėnesį laiko buvo gerai kėliau iš fotki į forumą nuotraukas bet šiandien kai noriu nukopinti šia nuorodą BBCODE photo for forums: net nėra copy funkcijos yra tik nuorodoje užrašas this image or video has been mooved or deleted bet nieko netryniau dar vakar kėliau nuotraukas
QUOTE(jolanta9 @ 2011 12 08, 12:37)
prašau pagalbos mėnesį laiko buvo gerai kėliau iš fotki į forumą nuotraukas bet šiandien kai noriu nukopinti šia nuorodą BBCODE photo for forums: net nėra copy funkcijos yra tik nuorodoje užrašas this image or video has been mooved or deleted
O pati foto albume yra?
Tikriausiai vėl fotki.com streikuoja. Pamėginkit kitą būdą - žr. čia.
nepavyko