Papildyta:
SUPER
AČIŪ AČIŪ
dabar leidzia ikelti , tik kas kart trinant uodega, bet tai labai nepatogu, pries tai sito nereikejo, kazkas pasikeite.
aciu
aciu
QUOTE(Nulika @ 2011 11 05, 21:09)
pries tai sito nereikejo, kazkas pasikeite.
Nežinau, kodėl pasikeitė.
QUOTE(leile @ 2011 11 07, 17:34)
perskaiciau pirma tema, darau kaip parasyta, bet vis tiek zinuteje nerodo iskart nuotrauku
Rašydama šią žinutę (gal ir kitose tas pats - nežiūrėjau), nepaspaudėt IMG kodo:
QUOTE(Borzika @ 2011 11 07, 18:09)
sioje zinuteje bandziau ikelti ne per img, galvojau gal rodys, taciau kitose keliant per img vis tiek nerodo nuotrauku
mokausi
Papildyta:
http://crackle.image...lass-search.jpg
Papildyta:
Papildyta:
Ačiū Pagaliau išmokau
Papildyta:
QUOTE(meškutė999 @ 2011 11 08, 11:23)
mokausi
http://crackle.image...lass-search.jpg
Papildyta:
Papildyta:
QUOTE(Borzika @ 2011 05 04, 11:40)
Ten jau yra gatavos nuorodos, skirtos forumams (net nereik IMG kodo spaust keliant į SM forumą - nusikopijuojat nuorodą [Ctrl+C] ir įkeliat į rašomą žinutę [Ctrl+V])
Iš radikal ru: "Ссылки" ir nusikopijuojat visą antrą nuorodą "2. Картинка в тексте".
Iš ImageShack.us: nusikopijuojat visą nuorodą "Forum Code".
Iš radikal ru: "Ссылки" ir nusikopijuojat visą antrą nuorodą "2. Картинка в тексте".
Iš ImageShack.us: nusikopijuojat visą nuorodą "Forum Code".
Ačiū Pagaliau išmokau
prasau pagalbos
mano dukryte kazkaip sugebejo spauzdinedama klavisus issidinti jusu tinklapio vaizda, kad galeciau ka perskaityti reikia man vaizda stumdyti.
Labai prasau , pasakykit kaip sumazinti vaizda nes neimanoma skaityti
mano dukryte kazkaip sugebejo spauzdinedama klavisus issidinti jusu tinklapio vaizda, kad galeciau ka perskaityti reikia man vaizda stumdyti.
QUOTE(zibba @ 2011 11 08, 11:11)
Spauskit Ctrl klavišą ir sukit pelės rutuliuką, esantį tarp klavišų.
Operos naršyklėj dar galima skaičių klaviatūroj spausti "+" (ar norint sumažint "-").
Papildyta:
QUOTE(leile @ 2011 11 08, 10:43)
kitose keliant per img vis tiek nerodo nuotrauku
Turbūt ne tą nuorodą kopijuojate.
QUOTE(Borzika @ 2011 11 08, 13:24)
Spauskit Ctrl klavišą ir sukit pelės rutuliuką, esantį tarp klavišų.
Operos naršyklėj dar galima skaičių klaviatūroj spausti "+" (ar norint sumažint "-").
Papildyta:
Papildyta:
aciu labai