Įkraunama...
Įkraunama...

Nagų grybelis

Ir kitų priemonių kainos žiauriai užkeltos 15 doleriu kiti kainuoja.
Atsakyti
QUOTE(Čiaaš @ 2011 07 18, 08:47)
Ir kitų priemonių kainos žiauriai užkeltos 15 doleriu kiti kainuoja.

na jo, skaičiau ir aš atsiliepimuose kad kainos pakeltos stipriai. Bet gi žmogus jau mokėtum ir trigubai jei žinotum kad padėtų, visa bėda kad bandai viską ir kolkas nieko labai jau gero verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akrima: 18 liepos 2011 - 15:33
QUOTE(*milka* @ 2011 07 07, 20:35)
As kaip tik siandien uzsisakiau siuos vaistukus . Tai laukiu , bandysim , ziuresim . Kol kas tai pikio tirpaliuku tepliojosi .Tas nelabasis grybelis viena kojos naga uzpuole.

gal jau rezultatai kokie matos?
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

Mane irgi si beda uzpuole pries menesi laiko unsure.gif Pirma karta gyvenime ir net nezinau nuo ko ir kada. Ir dar desines rankos nyksti. Taip negraziai atrodo unsure.gif verysad.gif Is pradziu nago kairys sonas pabalo, veliau sis sonas ir atkilo. Nusipirkau Nailner piestuka, bet nepasakyciau, kad man padeda. Net biski isplito verysad.gif Siandien nusipirkau Exoderil tepala, tai tikiuosi, kad pades, nes vaistu visiskai nenoriu gerti vaistu. Kaip suprantu reikia apsisarvuoti kantrybe, nes gijimo procesas nera greitas.
Atsakyti
aš taip pat turiu isitaisius tą bjaurybę. prieš porą metu gydytoja išrašė vaistukų ir pasakė kad grybelį jokiais tepalais neišnaikinsi, tik vaistais. kadangi jie labai kenkia kepenim tai delsiau pirkti. paskui pastojau... o nagas vis prastėjo. taigi ėmiausi gydytis liaudiškai, tepiau su jodu, su actu bet.... verysad.gif tik blogėjo. dabar kai turiu leliu ir nustojau maitinti lėkiau kuo greičiau vėl pas gydytoja . geriu vaistus ir laukiu rezultato.
Atsakyti
QUOTE(DRAŽENA @ 2011 07 18, 19:38)
gal jau rezultatai kokie matos?

Siandien tik jie atkeliavo. Tai tik nuo dabar pradesiu naudoti.
Atsakyti
sveikutes,

na kaip einas gydymaisi visoms?

as tepuos/lasinuos exoderil, bet jau jis nyksta visose vaistinese. be to lasintis man geriau tirpala, bet jo jau niekur nerandu. liko tik tepalas. o teptis nepatinka man. o jums? nes kai tepies, tai juk su rankom(su vata nepatogu), o uzsikrest taip nesinori g.gif na nepatinka man tas mozojimas ranka ir tiek. tirpalu tai ant vatos uzlasinu arba tiesiai ant nago-vata nubrauki ir ramu.

!!!! o paklaust norejau stai ko - toooks galvos skausmas man. kaip su dezinfekcija pas jumis?? noriu aiskiu detaliu kaip ka darot su purskalu. pvz as nieko beveik reguliar nedarau. isplaunu rankom kojines, nedezinfekuoju, batu irgi. o reiketu? kasdien? galvoju, ar nuo to atkryciai gali buti. turiu purskala, kartais papurskiu batus, bet ne kasdien. ant pristu odos papurskiu (nes instrukcijoj leidziama) ypac ant sveiku, kad neplistu virusas. bet irgi ne kasdien ir grindis, kur pasveiciu naga...cia jau kaskart.
ka jus darote?
dieve, rodos tiek proceduru del to nelemto grybo... g.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2011 08 03, 19:35)
sveikutes,

na kaip einas gydymaisi visoms?

as tepuos/lasinuos exoderil, bet jau jis nyksta visose vaistinese. be to lasintis man geriau tirpala, bet jo jau niekur nerandu. liko tik tepalas. o teptis nepatinka man. o jums? nes kai tepies, tai juk su rankom(su vata nepatogu), o uzsikrest taip nesinori  g.gif na nepatinka man tas mozojimas ranka ir tiek. tirpalu tai ant vatos uzlasinu arba tiesiai ant nago-vata nubrauki ir ramu.

!!!! o paklaust norejau stai ko - toooks galvos skausmas man. kaip su dezinfekcija pas jumis?? noriu aiskiu detaliu kaip ka darot su purskalu. pvz as nieko beveik reguliar nedarau. isplaunu rankom kojines, nedezinfekuoju, batu irgi. o reiketu? kasdien? galvoju, ar nuo to atkryciai gali buti. turiu purskala, kartais papurskiu batus, bet ne kasdien. ant pristu odos papurskiu (nes instrukcijoj leidziama) ypac ant sveiku, kad neplistu virusas.  bet irgi ne  kasdien ir grindis, kur pasveiciu naga...cia jau kaskart.
ka jus darote?
dieve, rodos tiek proceduru del to nelemto grybo... g.gif  verysad.gif

As naudoju tepaliuka. Na man tai nieko, tfu tfu tfu i kitus nagus neplint. As dar nusipirkau ir ranku dezinfekavimo skysti, tai ji irgi naudoju.As vis ziuriu, ziuriu i ta savp naga ir jau ta negrazioji vieta keicia spalva, biski graziau atrodo. O Exoderili maciau per TV labai reklamuoja, del to gal ir nyksta is vaistiniu.
Atsakyti
Sveikutes, na kadangi as pati neturiu nagu grubelio tfiu tfiu tfiu, bet mano mazylis jis 1m 3 men jau turi tik nezinau ar tai grybelis ar naguciu pastorejimas, rodemes gydytojai o ji sako ka mes galime padaryti tik nekirpkite labai trumpai kad nepradeti iaugineti ir turime mes ji nuo gimimo pirmu dienu. Pirmasis nagu kirpimas buvo tik naujagimio dezinfekotomis zirklutemis ir buvo storesnis nykstukas, bet kuo toliau tuo labiau ziuriu plinta dabar lyg visi kojyciu naguciai pastoreje, mano vyras turi koju grybeli ar nagu pastorejima(nes nesityre kas tai ), tai galvoju ar tai gali buti paveldima. Idomu ka tokiam vaikuciui naudoti ar tinka tos pacios suaugusiuju priemones.
Atsakyti
as tai issigydziau su exoderiliu kojos nago grybeli. bet kaip rasiau anksciau, kad jis butu veiksmingas reikia visiskai isdildinti pazeista vieta ir tada lasinti, nes grybelis yra ant odos, tai as taip is virsaus dildinau. Tai as vasario pradzioj pradejau gydyti ir birzeli jau turejau grazu naga. Ir dar gydytoja sake gerti vitaminu skatinanciu nagu augima, taip greiciau ataugs nagas ir panesioti vilnones kojines (nu dabar vasara siek tiek ekstremalu butu biggrin.gif )
Atsakyti
Laba diena. 4u.gif

Manęs nekamuoja grybelis, bet kažkaip užkliuvo akis už temos ir pradėjau skaitinėti. Radau įdomios informacijos, ką gali žinoti, gal kada pravers. blush2.gif

Į jūsų diskusijas norėčiau įterpti pamąstymą, kad bišungito galima būtų paieškoti turgaus kioskeliuose, kuriuose pardavinėjami rusiški papildai ir vaistai. Vilniuje nežinau, kur yra, o Kaune, stoties turguje, yra du kioskeliai. Juose galima užtikti laiko patikrintų priemonių įvairiems negalavimams. g.gif Kaip tik ten gavau gyvsidabrinių termometrų, nes elektroniniai "pievas" rodė. doh.gif

Sveikatos ir geros nuotaikos visoms! 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif

Skaiciau tema, sekiau, ir masciau nuo ko pradeti...

Pati turiu ta "drauga" kiek ko bandziau niekas nepadedavo, ir is Rusijos atvezti vaistai (kaina apie 50euru) ir lietuviski, ir liaudes...

Bet kamavo ir kita beda.. pienlige ir kiti nemalonumai... Net nezinau ar tai sutapimas ar stebuklas g.gif
Nuo nagu grybelio nieko nenaudojau, bet issigydziau pienlige, pradejo ataugineti sveikas nagas thumbup.gif

Bet manau kad viskas pas mus susije, todel nieko nuostabaus kad gydant viena, gydai ir kita rolleyes.gif
Atsakyti