Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame, 17 tema

QUOTE(Auksuole @ 2011 04 19, 14:42)
Nesimatavai dar? Nes aš irgi pasiėmiau 8, tikiuosi kad tiks

Masinoj daug neprisimatuosi.
QUOTE(SaiMita @ 2011 04 19, 14:43)
pagelbekit draugai  group.gif

As apie 6 galvoju.
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2011 04 19, 14:46)
4u.gif
as kazkaip irgi link 6 labiau linkstu  ax.gif  aciu  biggrin.gif
lauksiu nuolaidos... wishlist'as atnaujintas  doh.gif

Del krutines tai manau tikrai ne didesni kaip 4, kazkas cia su panasiai 90cm eme 4 dydi, bet klubai biski mazesni, gal Kristela jeigu gerai pamenu.
Atsakyti
QUOTE(Sky_diver @ 2011 04 19, 15:01)
o kaip tas megztukas vadinasi?

Crystal Constellation Cardigan
user posted image
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2011 04 19, 15:20)
aš ir tą maudomą tykau  ax.gif

tykokim kartu smile.gif
koki dydi zadi imt su kookiais ismatavimais? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksuole @ 2011 04 19, 14:23)
Siaubas, aš už 35 pirkau user posted image

Gal galit kas nors pasirodyt , kaip jie atrodo bigsmile.gif

gal kas zinot ar regular dydis toks pat , kaip tall to pacio dydzio g.gif
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2011 04 19, 15:31)
tykokim kartu smile.gif
koki dydi zadi imt su kookiais ismatavimais?  blush2.gif

Dėl dydžio tai labai giliuose apmąstymuose ...
šiaip imčiau 6, bet kai aš ilga, tai bijau, kad trumpa nebūtų, bet iš kitos pusės į 8 dydžio viršų neturėsiu ką dėt.
Reik geros nuolaidos, tada ne taip gaila, jei ir nepataikyčiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2011 04 19, 16:00)
šiaip imčiau 6, bet kai aš ilga, tai bijau, kad trumpa nebūtų, bet iš kitos pusės į 8 dydžio viršų neturėsiu ką dėt.
Reik geros nuolaidos, tada ne taip gaila, jei ir nepataikyčiau  biggrin.gif

Man lygiai tos pačios mintys dėl vientiso maudomo doh.gif bijau, kad ilgio gali trūkti
atskirą pirkau, tai sakyčiau, tikrai nepadidintas. Pagal išmatavimus S turėjo tikti..nu kaip ir tiko, bet medžiagos tai daugiau norėtųsi cool.gif
Atsakyti
Aš dar savųjų marškinukų negavau, negaliu nieko komentuot.
Papildyta:
QUOTE(keistuole @ 2011 04 19, 15:00)
Reik geros nuolaidos, tada ne taip gaila, jei ir nepataikyčiau  biggrin.gif

Bet lyg būna long torso g.gif
Atsakyti
Gavau ir as tuos dzinsiukus, kuriuos masiskai pirkom, su uztrauktuku, kai issitraukiau savo 27 dydi, tokie man mazi pasirode, galvojau su savo 93cm niekaip neisipakuosiu, bet is tiesu geri, tikri skinny thumbup.gif

Gerai, kad paklausiau kazkurios merginos temoje, kuri siule imti 27 dydi, tai ilgai ir negalvojau, kai uzsisakinejau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(JungeDame @ 2011 04 19, 18:18)
Gavau ir as tuos dzinsiukus, kuriuos masiskai pirkom, su uztrauktuku, kai issitraukiau savo 27 dydi, tokie man mazi pasirode, galvojau su savo 93cm niekaip neisipakuosiu, bet is tiesu geri, tikri skinny  thumbup.gif

Gerai, kad paklausiau kazkurios merginos temoje, kuri siule imti 27 dydi, tai ilgai ir negalvojau, kai uzsisakinejau  blush2.gif

Parasykit ismatavimus, kiek per liemeni ir klubus. As pasiemiau 26, nors nesioju 27, tai jauciu ragas, netilpsiu doh.gif
Papildyta:
Paaiskinkit man, kuria vieta klubu tiksliai matuoti reikia g.gif Nu nelabai suprantu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2011 04 19, 18:23)
Parasykit ismatavimus, kiek per liemeni ir klubus. As pasiemiau 26, nors nesioju 27, tai jauciu ragas, netilpsiu doh.gif
Papildyta:
Paaiskinkit man, kuria vieta klubu tiksliai matuoti reikia g.gif Nu nelabai suprantu unsure.gif

84x71x94

Siaip kiek suprantu, musu klubai panasus, as visada ziuredavau, koki dydi imi, ir as toki pati imdavau ax.gif ...bet tau gali ir tikti, nes mano kojos storesnes blush2.gif

Klubu matuoju storiausia vieta (maciau, taip siuvejos daro)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JungeDame: 19 balandžio 2011 - 17:50
Na man daugiausia cm gaunasi kai matuoju jau po uzpakaliu, mazdaug cia. Bet turbut jau cia nesiskaito klubai g.gif rolleyes.gif
user posted image
Papildyta:
QUOTE(JungeDame @ 2011 04 19, 18:49)
84x71x94

Siaip kiek suprantu, musu klubai panasus, as visada ziuredavau, koki dydi imi, ir as toki pati imdavau  ax.gif ...bet tau gali ir tikti, nes mano kojos storesnes  blush2.gif

Klubu matuoju storiausia vieta (maciau, taip siuvejos daro)

Kokie cia ismatavimai? Cia turbut jusu, ne dzinsu ax.gif
Atsakyti