Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame, 17 tema

QUOTE(westwood @ 2011 04 26, 09:31)
Sveiki, gal kas turi sia suknute ir gali pakomentuoti?
domina ar spalva realybej graziai ziuris ir siaip modeliukas  4u.gif

paprasta ir kasdienine. liesoms merginoms (nes kai virsus apsitempes - nesiziuri), ideta nuotrauka fb, man atrodo.
Atsakyti
QUOTE(westwood @ 2011 04 26, 10:31)
Sveiki, gal kas turi sia suknute ir gali pakomentuoti?
user posted image
domina ar spalva realybej graziai ziuris ir siaip modeliukas  4u.gif

Turejau sita, butent tokia spalva, man nepatiko schmoll.gif
Atsakyti
Man pats modelis atrodo visai nieko, bet ta spalva siek tiek baido..
bandziau ieskot FB, nerandu. Jei nesunku gal galetumet uzmest aki ir idet nuoroda ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westwood: 26 balandžio 2011 - 09:48
QUOTE(westwood @ 2011 04 26, 09:48)
Man pats modelis atrodo visai nieko, bet ta spalva siek tiek baido..
bandziau ieskot FB, nerandu. Jei nesunku gal galetumet uzmest aki ir idet nuoroda  ax.gif

http://www.facebook....2...e=1
http://www.facebook....2...e=1
Atsakyti
QUOTE(mafijozė @ 2011 04 26, 09:23)
na aš nelabai nusimanau apie audinius. Klausiau siuvėjos ar tokią siūtų, tai sakė, kad ne, nes medvilnė netinkama vestuvinei suknelei.. tai man ir nelabai suprantama kodėl, gal glamžos labiau ar dar kas  g.gif o kokią medžiagą jūs patartumėt? smile.gif

Jūsų suknelė man labai graži, ir nemanau, kad kažkoks minusas, jei ji iš medvilnės. Siuvėja turbūt vadovaujasi senais stereotipais, kad medvilnė nepuošnu, todėl netinka vestuvėms. Bet jei tuoksitės ir švesite prie jūros ar gamtoje, medvilninė suknelė būtų pats tas - modeliukas puošnus, o medžiaga nepretenzinga. Keisčiau atrodo keli sluoksniai poliesterinio tiulio šluojantys žolę ar smėlį ax.gif
Atsakyti
Man irgi suknelė graži ir nieko jai netrūksta drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilka* @ 2011 04 26, 11:12)
Jūsų suknelė man labai graži, ir nemanau, kad kažkoks minusas, jei ji iš medvilnės. Siuvėja turbūt vadovaujasi senais stereotipais, kad medvilnė nepuošnu, todėl netinka vestuvėms. Bet jei tuoksitės ir švesite prie jūros ar gamtoje, medvilninė suknelė būtų pats tas - modeliukas puošnus, o medžiaga nepretenzinga. Keisčiau atrodo keli sluoksniai poliesterinio tiulio šluojantys žolę ar smėlį  ax.gif

drinks_cheers.gif
panašiai kaip ir su linu, vienam tai visisškas susiglamžęs skuduras, o pvz Šarkausko suknelės ir aplamai lininiai rūbai man labai gražu.
Viskas lemia ir pasiuvimas ir medžiagos apdirbimas.
Atsakyti
QUOTE(Ilka* @ 2011 04 26, 11:12)
Jūsų suknelė man labai graži, ir nemanau, kad kažkoks minusas, jei ji iš medvilnės. Siuvėja turbūt vadovaujasi senais stereotipais, kad medvilnė nepuošnu, todėl netinka vestuvėms. Bet jei tuoksitės ir švesite prie jūros ar gamtoje, medvilninė suknelė būtų pats tas - modeliukas puošnus, o medžiaga nepretenzinga. Keisčiau atrodo keli sluoksniai poliesterinio tiulio šluojantys žolę ar smėlį  ax.gif

Pritariu suknele labai grazi. Tik parasiau del audinio, nes pati siek tiek kitokio tikejausi. Nuotraukoje jis toks blizgesnis. As nemegstu blizguciu, bet subtilus blizgesys puosnesne suknele padaro. Nekalbu apie blizgias visai.

Mafijoze, jei norejot siuti is medvilnines , tai si Jums tiks drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

Man atrodo, medvilne glamzosi labiau.

O del kitu suknyciu patarti nelabai galiu, neuzsakinejau is Wedding serijos. Bet atsimenu mergaites kazkur rase, kad is sios serjos buna labai grazios ir blizgumas audiniu neikyrus. Bijau pameluot apie kuri audini tiksliai kalbeta buvo.

Atsakyti
pritariu, kad glamzysis - cia nedeveta medvilnine jcrew wedding suknia - ir jau susiglamziusi...

http://cgi.ebay.com/...e...mp;x=52&y=7

cia jcrew nuotakos sukneles realiai:
http://www.sportslin...-5-HIGHEST.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vuolia: 26 balandžio 2011 - 10:55
Gal kas turit koki rubeli sea salt spalvos? Koks jos atspalvis? Man tai lyg ir balta, bet kai balta white raso g.gif

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laputa @ 2011 04 26, 11:52)
Gal kas turit koki rubeli sea salt spalvos? Koks jos atspalvis? Man tai lyg ir balta, bet kai balta white raso  g.gif

4u.gif

Pagal mane turetu buti svelniai raslva/melsva spalva g.gif

O per nuorodas dar nepildo siandien kad niekas nededa? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2011 04 26, 10:54)
Pagal mane turetu buti svelniai raslva/melsva spalva g.gif
O per nuorodas dar nepildo siandien kad niekas nededa? biggrin.gif

As irgi tikeciausi svelniai melsvos drinks_cheers.gif Bet su jcrew spalvom daznai issiduriu doh.gif
Atsakyti