Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame, 17 tema

QUOTE(wowavyva @ 2011 04 19, 08:48)
na nelabai, kiek pamenu... virsus sukneles su silikonine juostele, kad nesmuktu, o sonai kaip korsetas "itvirtinti".

O kaip gerai bigsmile.gif Kaip laukiu as sitos sukneles, greiciau atkeliautu.

Cia ne i tema, bet jusu nikas man toks gerulis biggrin.gif Perskaitau ir paskui skamba galvoje tas wowavyva thumbup.gif
Papildyta:
Preila, koks cia kelniu dydis?
Atsakyti
O cia pasirodau su sijonuku, kur vakar diskutavot. 4u.gif
Dydis 0, bet jau noretusi laisvesnio. Matyt vasara buvo maziau per dupce. ax.gif

http://www.jcrew.com...22966/22966.jsp

user posted image
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2011 04 19, 08:52)

Preila, koks cia kelniu dydis?

2 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2011 04 18, 22:59)
O gal kuri jau gavot sita suknele? Idomu kaip ji bigsmile.gif
user posted image
Dabar kaip pagalvoju, kiek prisipirkau tokiu panasiu sukneliu be petneseliu, tai juokas neima unsure.gif

Gavau sita suknyte vakar, tai 0 dydis geras su 83-67, bet turbut ilisciau ir i 00 dydi, gal dar ir geriau butu 4u.gif . Taip kad, savita1, manau tau 4 tikrai nebus mazas mirksiukas.gif . Bet vaikas kai pamate kaip suknute atrodo ant manes, sako atrodai, kaip kad leliuko lauktumeisi biggrin.gif .
Tiesa, dar pamirsau pamineti, kad svarbu kiek po krutine yra cm, nes ten nei kiek nesitempia. Man su 70 cm po krutine 0 uzistraukia normaliai.
Gavau dar ir ta zalsva megztuka, xxs dydi, kaip ir geras, bet gal geriau butu xs buves 4u.gif . Bet toks plonytis, vasarai labai liuks bus thumbup.gif . Seip jis siek tiek ilgesnis man pasirode uz ta leopardini 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fggh: 19 balandžio 2011 - 08:32
QUOTE(Vlastimila @ 2011 04 19, 09:15)
Peila, super super wub.gif  wub.gif negalima pavydėt, ale visko užpavydėjau blush2.gif
Viskas, man to kardigano užsireike, pasiųskit nuorodą-tingiu ieškoti blush2.gif

Nuoruoda neaktyvi.

J.Crew Factory's glimmer pocket cardigan
Atsakyti
QUOTE(Benita @ 2011 04 19, 10:31)
Nuraminot mane, nes po wowavyva kometaro gavojau, kad be sansu man ilysti i savaja suknele doh.gif  Dabar yra vilties dar  bigsmile.gif

Tikiuosi ilysit mirksiukas.gif. Jus 00 dydi emete? Del 00 nzn, as tik taip galvoju, kad ilysciau ir 00, o kaip istikruju, tai nzn tongue.gif . Bet manau, jei krutine nera didele ir po krutine kokia 70 cm, tai turetumet ilyst ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fggh: 19 balandžio 2011 - 08:36
QUOTE(fggh @ 2011 04 19, 08:34)
Tikiuosi ilysit  mirksiukas.gif. Jus 00 dydi emete? Del 00 nzn, as tik taip galvoju, kad ilysciau ir 00, o kaip istikruju, tai nzn  tongue.gif . Bet manau, jei krutine nera didele ir po krutine kokia 70 cm, tai turetumet ilyst  ax.gif

Panasiai ir yra, per krutine, kiek ir pas jus.. na, gal ilysiu unsure.gif
Suknele su pamusalu? Nepanasu, kad panesiojus prasitampytu?
Atsakyti
QUOTE(Benita @ 2011 04 19, 10:41)
Panasiai ir yra, per krutine, kiek ir pas jus.. na, gal ilysiu  unsure.gif
Suknele su pamusalu? Nepanasu, kad panesiojus prasitampytu?

Su pamusalu 4u.gif . Nu nzn del prasitampymo, kazkaip nelabai manau ax.gif . Butumet Klaipedoje ir jei jau butu mazoka, o man jei tiktu, apsikeistume tongue.gif . Jei ka, rasykit, ziuresim, gal ka sugalvosim, jei jau butu mazoka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Girl_not4_you @ 2011 04 19, 11:01)
Fggh, pasirodykite su suknute bigsmile.gif Kokia spalvą gavote? aš laukiu baltos, bijojau, kad persišvies, bet jei su pamušaliuku, tai neturėtų smile.gif
Preila, viskas patiko, ir dar veidrodis labai gražus rolleyes.gif  biggrin.gif

As irgi balta emiau 4u.gif . Oi ne, niekas ten nepersisviecia biggrin.gif . Nzn kaip cia su ta foto, man kazkaip nepatinka, kad jos i facebooka keliamos rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fggh: 19 balandžio 2011 - 09:21
Jo, su tais dydziais tai sunku nusitaikyti, as vis sugebu arba per didelius arba per mazus nusipirkti, vienas kitas tik daug maz tiko, nors dabar tiksliai zinau, kad m,an ju 6 dydis yra smarkiai per didelis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Stichija @ 2011 04 19, 10:46)
Jo, su tais dydziais tai sunku nusitaikyti, as vis sugebu arba per didelius arba per mazus nusipirkti, vienas kitas tik daug maz tiko, nors dabar tiksliai zinau, kad m,an ju 6 dydis yra smarkiai per didelis  doh.gif

As jau orientuojuos, retai kada prasaunu su dydziu. ax.gif Nebent labai nestandartiskai didntas ar mazintas.
Atsakyti
QUOTE(šviesi lapė @ 2011 04 19, 10:56)
Merginos, aš pamečiau savo factory bling-button kardiganą, o tik antrą dienai buvau užsivilkusi... Kai mokėjau takse, išsiėmiau iš rankinės ir palikau verysad.gif O taip ilgai gaudyta spalvytė buvo doh.gif

Manau, galėjot pasiskambinti į firmą, pasakyti kur, iš kur važiavot, ir gal būtų grąžinę. Kam taksistui jūsų megztukas? smile.gif

Aš gavau tuos džinsus, kur visos masiškai pirkom, su užtrauktukais apačioje. Tai 25 dydis su 90cm kuo puikiausiai tinka. Foto nebus tongue.gif
Atsakyti